Wat zijn de kosten na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie?

05 januari 2022

Regelmatig krijg ik vragen of een startende affiliate nog extra kosten moet maken na aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie.

Waarschijnlijk sta je op het punt om de videocursus van Jacko Meijaard aan te schaffen. Voordat je dat doet wil je weten welke extra kosten aan affiliate marketing verbonden zijn. Nietwaar?

Op deze pagina vertel ik precies of er extra kosten aan verbonden zijn, en zo ja, welke kosten dat zijn.

Extra kosten na aanschaf?

De Affiliate Marketing Revolutie schaf je aan voor 47 euro. Naast dat zijn er nog extra kosten verbonden aan het starten met affiliate marketing.

Gelukkig kun je klein beginnen met affiliate marketing, wat zeer lage kosten betekent. Hieronder een overzicht van de kosten die je moet maken na aanschaf van de affiliate marketing revolutie:

  • Domeinnaam: 1,95 euro per jaar
  • Hostingspakket: 12 euro per jaar

De totale kosten zijn op deze manier 13,95 euro per jaar. Dat is nog geen 1,20 euro per maand. Deze kosten zijn zo laag omdat je Wordpress gratis kan installeren. Ook het toepassen van e-mailmarketing is gratis via Mailchimp. Dat is alles wat je nodig hebt om te starten met geld verdienen als affiliate.

Het is een investering

Het is een verkeerde gedachte om de extra uitgaven die je moet doen als pure kosten te zien. Ik zie het liever als investering zie zichzelf terugverdient.

De gemiddelde commissie die je krijgt als affiliate is 27 euro. Al na één commissie heb je de investering terugverdient en is het puur geld verdienen.

Wil je leren succesvol geld te verdienen op het internet? In mijn review van de Affiliate Marketing Revolutie lees je ervaringen van anderen. Ook deel ik mijn mening en ervaring met de videocursus.

Reactie plaatsen