Is De Keto Revolutie Je Geld Waard? Review + Ervaringen
07 januari 2020 

Is De Keto Revolutie Je Geld Waard? Review + Ervaringen

Is De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren zijn geld waard? In deze Keto Revolutie review deel ik mijn mening en ervaring met het boek van Mitchel.

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is momenteel enorm populair. In deze Keto Revolutie Review nemen we het pakket van Mitchel stevig onder de loep.

We kijken waar het all-in-one pakket uit bestaat. Ook kijken we of Mitchel van Duuren te vertrouwen en voor wie de Keto Revolutie geschikt is. En niet geheel onbelangrijk; is het Keto Revolutie boek zijn geld waard?

Op het internet zijn vele Keto Revolutie ervaringen en reviews te lezen. Het is ook niet gek dat er zoveel meningen te lezen zijn. Binnen 2 jaar tijd heeft Mitchel de markt voor afslanken en diëten compleet op zijn kop gezet.

Dit door zijn revolutionaire methode voor afslanken. Lees er meer over in deze review.

Wat is een Keto Dieet?

Een Keto Dieet is een dieet wat laag is in koolhydraten en tegelijk hoog in vetten. Je zal denken; hoog in vetten, hoe helpt mij dat met afvallen?

Bij het eten van zeer weinig koolhydraten per dag gaat het lichaam opzoek naar andere energiebronnen. Daarbij worden opgeslagen vetreserves gebruikt. Deze vetreserves worden omgezet in ketonen welke dan als brandstof dienen voor het lichaam.

Het Keto Dieet is geen nieuwe hype in de dieetwereld. Het is een oude techniek van zo’n 100 jaar oud die ontwikkeld werd om kinderen met epilepsie te helpen. Niet alleen elliptische aanvallen nemen af, ook de kilo’s. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de werking van keto als afslankmethode.

In Amerika is het Keto Dieet al langere tijd enorm populair. Nu komt die populariteit langzaamaan overwaaien naar Nederland. Doordat je minder koolhydraten en suikers eet is de bloedspiegel veel stabieler. Dit heeft vele voordelen, zoals:

 • Energieker (geen middagdip)
 • Beter humeur
 • Betere nachtrust (doorslapen, dieper slapen)
 • Minder honger gedurende de dag
 • Afvallen zonder jojo-effecten
 • Extra concentratievermogen
 • Betere prestaties op het werk, de sportclub en alle andere situaties

Dit was in het kort wat het Keto dieet is. Wil je meer weten over het dieet? Bekijk het op deze pagina>>

De Keto Revolutie boek

De Keto Revolutie boek is een digitaal boek wat van A tot Z vertelt hoe, waarom en in welke volgorde je het keto dieet toepast. Het Keto boek is dus een ebook wat je in PDF formaat ontvangt.

Het boek vertelt stap-voor-stap wat je moet doen om je vetverbranding te maximaliseren. Deze stappenplannen hebben vele beginners behoed voor de meest gemaakt fouten van het Keto Dieet.

de keto revolutie boek

Bij het verkeerd toepassen van het Keto dieet ervaar je juist het tegenovergestelde van de voordelen hierboven. In plaats van een beter humeur krijg je een slechter humeur als voorbeeld. Het is daarom belangrijk om een bewezen methode te gebruiken die je stap-voor-stap begeleid. Zo voorkom je cruciale fouten en val je met succes af.

Naast het digitale boek bestaat de Keto Revolutie uit meerdere onderdelen. Mitchel geeft bij aanschaf van het boek er enkele bonussen bij. Deze bonussen zijn een goede aanvulling op het boek, waarover later meer.

Wie is de auteur?

De auteur van de Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Deze ambitieuze jongeman is een echte aanpakker. Op het internet kom je zijn naam daarom regelmatig tegen.

Mitchel blogt over uiteenlopende onderwerpen zoals Superfoods, Paleo diëten en Keto diëten. Over deze onderwerpen schrijft hij blogs waarin hij veel waardevolle informatie en tips deelt.

mitchel van duuren

Mitchel van Duuren

De websites van Mitchel rondom deze onderwerpen zijn gigantisch hard gegroeid vanwege zijn eerlijkheid, oprechtheid en verstand van zaken. Inmiddels heeft Mitchel een team achter zich dat hem ondersteunt bij allerlei zaken.

Je kan dus stellen dat Mitchel een echte specialist is op het gebied van deze 3 onderwerpen. Veel van zijn kennis heeft Mitchel van Duuren samengebracht in de Keto Revolutie.

Wat claimt de verkoper?

Op de verkooppagina van de Keto Revolutie claimt Mitchel dat je in 21 dagen je lichaam volledig kan veranderen. Zo staat er in grote letters:

“Krijg Alles Wat Je Nodig Hebt Om MEER Vet te Verbranden en een Plattere Buik te Krijgen in Slechts 21 Dagen.”

Mitchel van Duuren

Nou klinkt dit heel erg goed, maar is het niet te goed om waar te zijn?

Verder op de verkooppagina vinden we welke resultaten je kunt behalen met de Keto Revolutie. 3 dagen nadat je gestart bent met de Keto Revolutie voel je jezelf stukken energieker, zo beweerd de verkooppagina. Na 7 dagen versnelt de vetverbranding.

resultaten keto revolutie

Dit zijn zeer mooie beloftes van de verkoper. Maar kan hij ze ook waar maken? Daarvoor bekeken wij enkele Keto Revolutie reviews en ervaringen van echte gebruikers. Verderop in deze review over de Keto Revolutie lees je meer over de resultaten die geboekt worden.

Eén tipje van de sluier kan ik nu wel vast oplichten; er worden echt geweldige resultaten behaald! Zowel mannen als vrouwen boeken mooie resultaten in de eerste 3 weken na de start. 

Is Mitchel van Duuren te vertrouwen?

Voordat je de Keto Revolutie koopt van Mitchel van Duuren wil je uiteraad weten of hij te vertrouwen is. En is hij dat wel?

Wij hebben daarom grondig onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van hem. We hebben:

 • Bedrijfsgegevens gecheckt bij de Kamer van Koophandel
 • Ervaringen van anderen met de Keto Revolutie bekeken
 • Klantenservice gebeld
 • Publicaties gelezen
 • De Keto Revolutie besteld

Zo kwamen we erachter dat Mitchel bekend is van verschillende mediakanalen. Zo is hij bij een uitzending van Koffietijd op RTL 4 geweest. Ook staat de Keto specialist in de Volkskrant en stond hij pagina vullend in de Linda.


Veel lichten stonden al op groen om Mitchel van Duuren te vertrouwen. Zijn bedrijfsgegevens zijn in orde, er zijn veel goede ervaringen van gebruikers, de klantenservice is behulpzaam en kundig en het product is van zeer goede kwaliteit.

Maar het feit dat meerdere mediakanalen zichzelf positief uitlaten over de Keto Specialist is de kers op de taart. Daarmee kunnen we met zekerheid stellen: Mitchel van Duuren is 100% te vertrouwen. Meer weten over Mitchel? Lees zijn verhaal van een interview bij De Ondernemer>>

Inhoud Keto Revolutie Pakket

Wat krijg je precies bij aanschaf van de Keto Revolutie? De Keto Revolutie is een All-in-One pakket voor vetverlies zonder jojo-effect, hogere energielevels en een leven zonder hongergevoel.

Het pakket bestaat daarom uit meer onderdelen dan alleen het boek.

In het Keto Revolutie Pakket vind je:

 • De Keto Revolutie Boek: Dit boek is de basis voor het hele pakket. In het Keto boek vertelt Mitchel je belangrijke tips en informatie van het Keto dieet.
 • Intermittent Fasting Handboek: Met de tips en adviezen in dit handboek kan je een trage vetverbranding omzetten in een hoge verbranding. Ook zorgt Intermittent Fasting in combinatie met een keto dieet ervoor dat je metaal scherper wordt.
 • 21 dagen Keto Revolutie Kookboek; Het Keto Revolutie Kookboek is geen gewoon kookboek. In het boek vind je maar liefst 63 recepten Keto recepten in PDF. Overheerlijk, makkelijk te bereiden en super gezond.
 • Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes: Zoals eerder in deze Keto Revolutie Recensie benoemd beloofd Mitchel na 21 dagen een hogere vetverbranding en een plattere buik. Vandaar ook het kookboek met keto recepten voor 21 dagen. Via de handige maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes weet je precies wat je moet halen voor die recepten en wanneer je de recepten het beste kunt nuttigen.
 • Keto Revolutie Videocursus: Als laatste is het Keto Pakket uitgerust met een videocursus van meer dan 20 video’s. Deze video’s duren ongeveer 5 a 10 minuten. Makkelijk om even snel te bekijken, maar ze zijn zeer leerzaam en handig om de motivatie vast te houden.
 • Toegang tot besloten Facebook Groep: Iets wat niet op de verkooppagina staat, maar wat je er wel bij krijgt is toegang tot de Keto Revolutie Facebook Groep. In deze besloten groep worden ervaringen gedeeld, vragen gesteld en antwoorden gegeven. Niet alleen door Mitchel en zijn team. Nee iedereen mag vragen stellen, ervaringen delen en antwoorden geven.

keto revolutie recensie

Het Keto Revolutie Pakket

Kortom: het Keto Revolutie Pakket zit bomvol met waardevolle informatie en praktische tips. Dat vinden wij een grote plus van de Keto Revolutie. Andere dieet boeken geven vaak geen bijpassende recepten, laat staan een complete videocursus erbij.

Het pakket is volledig digitaal. Dat wil zeggen dat je de Keto Revolutie boeken ontvangt als PDF. Ook de maaltijdplanningen, boodschappenlijstje en videocursus zijn 100% digitaal.

Voor wie is het pakket?

Keto diëten wordt nog weleens geassocieerd met Hippies of oermensen. Is de Keto Revolutie dan alleen geschikt als ik een Hippie of Oermens ben?

Nee totaal niet! Een Keto dieet is momenteel zeer populair. Dat is vanwege de vele voordelen die het pakket heeft zoals je eerder in deze review hebt kunnen lezen. En de simpele basistechnieken waarop het dieet gebaseerd is. Hierdoor is het eenvoudig vol te houden. 

Het is te kort door de bocht om te zeggen dat het Keto Revolutie Pakket voor iedereen geschikt is. Hieronder een aantal vragen om te testen of het pakket voor jou geschikt is. Wil je…:

 • Gewicht verliezen zonder te jojoën of op een gezond gewicht blijven?
 • Energieker zijn?
 • Extra concentratievermogen?
 • Minder honger gedurende de dag?

Kun je bovenstaande vragen met ‘JA’ beantwoorden? Dan is de kans groot dat het pakket voor je geschikt is. Er zijn namelijk mensen die bovenstaande met ‘JA’ beantwoorden, maar waarvoor het pakket niet geschikt is. Een aantal vragen om dit te testen. Ben je een…:

 • Topsporter?
 • Diabetes type 1 patiënt?
 • Nierpatiënt?
 • Zwangere vrouw?

Als je een van bovenstaande met ‘NEE’ moet beantwoorden is het beter om overleg te plegen met de dokter voordat je start met een Keto dieet. De Keto Revolutie is niet geschikt voor een topsporter omdat die veel koolhydraten moet eten. Deze koolhydraten zorgen dat de spieren minder snel vermoeid raken bij extreme prestaties.

P.s. de Keto Revolutie is geschikt als je Coeliakie hebt. Het pakket is namelijk glutenvrij. Ook is het pakket prima te volgen als vegetariër. Daarnaast is het pakket zelfs aan te raden voor epilepsie patiënten. Het Universitair Medisch Centrum Utrecht heeft met een onderzoek aangetoond dat de kans op een epilepsie drastisch afneemt met een keto dieet.  

Onze Keto Revolutie Review + Ervaringen

Deze Keto Revolutie review zou niet compleet zijn zonder onze mening en ervaringen met het pakket. Met 3 boeken, maaltijdplanners en boodschappenlijstjes, een videocursus en toegang tot een besloten Facebook Groep zit het pakket bomvol.

Deze grote hoeveelheid producten is gelukkig niet ten koste gegaan van de kwaliteit. Duidelijk is dat Mitchel kwaliteit boven kwantiteit heeft staan. En dat zie je terug in zijn Keto Revolutie.

Het pakket is mooi vormgegeven. De lay-out van de pagina’s is rustig en de informatieboeken lezen makkelijk weg. Geen ellelange lappen tekst, maar frisse tekstblokken die uitnodigen om verder te lezen.

Zelf vind ik het tof dat het een compleet pakket is. Als je de Keto Revolutie koopt weet je van A tot Z hoe je succes kunt behalen met een keto dieet. De besloten Facebook groep vind ik erg krachtig. Er worden mooie resultaten gedeeld wat erg motiverend is.

Het feit dat de Keto Revolutie volledig digitaal is vind ik prettig. Zo heb ik de boeken en de videocursus altijd bij me op mijn telefoon op laptop. Als ik even onderweg ben kan ik altijd een video kijken of een maaltijd voor de avond uitzoeken.

Ervaringen met Keto Revolutie

Zoals ik al aangaf worden er in de besloten Facebookgroep ervaringen van andere Keto Revolutie gebruikers gedeeld. Dit geeft enorm veel motivatie en bewijst dat afvallen met de Keto Revolutie mogelijk is.

Hieronder zie je enkele Keto Revolutie ervaringen en reviews:

 • Wanda is zo te lezen tevreden met het pakket. Het mooie is dat ze nog enkele vragen heeft die de deelnemers in de Facebook groep beantwoorden:
Keto-Revolutie-ervaringen
 • Vicky ervaart binnen 10 dagen de voordelen:  
ervaring-Vicky-Mitchel-van-Duuren
 • Petra verliest 17 kg. Nadeel is, ze heeft totaal geen honger meer. Gelukkig heeft de groep haar geholpen met praktische tips en adviezen en was het zo opgelost.
keto-dieet-ervaring
 • Wilco en Karin genieten van de lekkere recepten bij het Keto Receptenboek.
Keto-revolutie-PDF

Dit is slechts een selectie van de positieve ervaringen en keto reviews die gedeeld worden in de Facebookgroep.

Natuurlijk zijn er soms ook minder positieve ervaringen. Naar mijn idee komt dat door verkeerde verwachtingen van het pakket. Verwacht niet dat je niets hoeft te doen. Je zult zelf actief met het pakket aan de slag moeten gaan om resultaten te behalen zoals de mensen hierboven.

Wat is de prijs?

De prijs van de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is 37 euro. Jazeker, voor nog geen vier tientjes krijg je een compleet digitaal pakket met daarin:

 • 3 digitale boeken (Keto Revolutie boek, Intermittent Fasting, Receptenboek)
 • Maaltijdplanningen
 • Boodschappenlijstjes
 • Videocursus
 • Toegang tot een besloten Facebook groep

Voor deze 37 euro wil ik mezelf niet futloos, dik, slecht gehumeurd, hongerig of ongeconcentreerd voelen. Jij wel?

Bij aanschaf van de Keto Revolutie geeft Mitchel je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Bevalt het product niet? Dan kan je binnen 60 dagen je geld terugvragen. Mitchel stort dan 1 of 2 werkdagen later het geld netjes terug op je rekening. Zo loop je geen enkel risico. 

Conclusie De Keto Revolutie Review

In deze Keto Revolutie review heb je kunnen lezen wat de Keto Revolutie is, onze mening over het pakket en wat ervaringen van andere zijn. Je hebt vast wel gemerkt dat wij erg enthousiast zijn over het pakket.

In het pakket is Mitchel van Duuren eerlijk en geeft hij praktische tips en adviezen. Dankzij de volledigheid van het pakket boek je, met wat doorzettingsvermogen, geweldige resultaten.

Het volledige bomvolle pakket heb je al voor 37 euro. Een bedrag wat weinig is in verhouding met de kwaliteit en de resultaten die je ermee behaald.

Wil je alle voordelen van een keto dieet ervaren (energieker, betere nachtrust, afvallen zonder jojoën etc. etc.)? Dan raden wij de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren van harte aan!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen