Kippengids review en ervaringen
20 november 2019 
in Klussen

Kippengids review en ervaringen

Kippen houden is leuk en praktisch. Maar hoe kan je het beste kippen houden? En hoe maak je een kippenhok? In deze Kippengids Review lees je mijn mening en ervaring over een handboek voor het houden van kippen.

Op zoek naar een Kippengids Review? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Ik kocht het kippenhandboek van Fred Schouten. In deze review deel ik mijn ervaringen en review van de Kippengids.

Via een website over tuinieren kwam ik bij de Kippengids terecht. Deze gebruiker was zeer tevreden met het product. Ik wil een kippenhok zelf maken en besloot de Kippengids te downloaden in PDF.

Lees snel verder om te ontdekken wie de verkoper is en of hij betrouwbaar is.

Wie is de verkoper?

De verkooppagina van de Kippengids is nogal basic. Er staat geen overbodige informatie op. Je kunt er bijvoorbeeld niet vinden wie de verkoper is van het kippenhandboek.

Op het internet wordt Fred Schouten aangewezen als verkoper van de Kippengids. Toch is dat niet helemaal waar.

De verkooppagina wijst erop dat T.A.P.O. het bedrijf achter de Kippengids is. Dat bedrijf kennen we van Freds Bouwtekeningen pakket. T.A.P.O. verkoopt Freds Bouwtekeningen onder de naam Fred Schouten.

Werkelijk zijn Thomas en Maria de eigenaren van T.A.P.O. en dus de verkopers van de Kippengids.

Wat claimen de verkopers?

Vaak komen we met het reviewen van online producten schreeuwerige verkooppagina’s tegen. Of pagina’s waar complete achtergrondverhalen over de verkoper verteld worden.

De verkooppagina van de Kippengids doet dat niet. Je vindt er geen sluwe marketingtrucjes om je te verleiden het product te kopen.

Het is gewone een simpele maar goede website. Op de website kopt de tekst: “Bouw het perfecte kippenhok met de Kippengids”. Verderop in deze Kippengids review kijken we of de kippengids die belofte waar maakt.

Verder claimen de verkopers:

  • Een overzichtelijk handboek
  • Dat printen toegestaan is: dat is natuurlijk overbodig om te melden. Een PDF boek mag je altijd printen zolang het voor eigen gebruik is.
  • Succes gegarandeerd als je de stappen volgt van de Kippengids
zelf-kippenhok-maken-pdf

Het enige verkooptrucje wat wij hebben kunnen ontdekken op de verkooppagina is de teller met het aantal verkopen. Dergelijke tellers worden vaak gebruikt om de verkopen te verhogen. Of dat bij de Kippengids ook zo is weet ik niet. Het is namelijk niet te controleren.

Over het algemeen is de pagina van de Kippengids een zeer netjes. En lijkt de informatie die erop staat te kloppen.

Inhoud Kippengids in PDF

Wat is de Kippengids nu eigenlijk? Kort gezegd is de Kippengids een handboek vol met informatie, tips en bouwtekeningen om zelf een kippenhok te maken.

Het handboek wordt verkocht als PDF document. Ook wel een ebook genoemd. Door de Kippengids als PDF te downloaden kun je hem openen op een computer, telefoon of tablet. Natuurlijk kun je de bouwtekeningen ook uitprinten.

Zoals ik al aangaf staat er in de Kippengids informatie, tips en bouwtekeningen. Hieronder licht ik dit even toe:

Informatie: De Kippengids is een handboek voor het houden van kippen. Zo staat er op de kaft. In het eerste gedeelte van het boek wordt er daarom relevante en praktische informatie gedeeld voor het houden van kippen. Denk aan wat voor soort voeding je het beste aan de kippen kunt geven. Of wat de ideale afmetingen of standplaats zijn voor een kippenhok. Zeer handig als je als leek een kippenhok zelf wilt maken.

Tips: Nog waardevoller dan de informatie zijn de tips. De tips bestaan uit een aantal ‘slimmigheden’. Bijvoorbeeld door onder bepaalde afmetingen te blijven kun je voorkomen dat je een vergunning moet aanvragen voor de bouw van een kippenhok.

Bouwtekengingen: Na de tips en informatie gaat de Kippengids over op de bouwtekeningen. In het 142 grote Kippenboek staan verschillende modellen kippenhokken. Van een standaard kippenhok tot een heuse kippenflat; alle soorten en maten komen voorbij. De bouwtekeningen zijn zeer handig te ‘lezen’ en vertellen stap-voor-stap wat je moet doen. Ook handig is de materiaallijst bij de bouwtekeningen. Met die lijst weet je precies wat nodig is voor de bouw van het kippenhok.

Een zeer compleet boek voor het houden van kippen.  

Voor wie is de Kippengids?

Moet ik handig zijn om overweg te kunnen met de Kippengids? Nee dat zeker niet.

De informatie in de Kippengids is zeer praktisch. En op de bouwtekeningen in PDF staat stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. De materiaallijst maakt het helemaal handig. Het lijkt hierdoor net alsof het kippenhok een IKEA meubel is wat je binnen mum van tijd in elkaar zet.

Wij vinden de Kippengids daarom geschikt voor iedereen die zelf een Kippenhok wil maken. Natuurlijk heb je wel wat materiaal, zoals een schroefmachine en zaag, nodig. Maar that’s it!

Kippengids Reviews + Ervaringen van gebruikers

Via Online-Tuinman.nl zijn wij bij de Kippengids terecht gekomen. De auteur, Koen, is zeer goed te spreken over de Kippengids. Koen heeft samen met een zoon binnen één dag een prachtig kippenhok gemaakt.

Als we zoeken naar Kippengids Reviews komen we meer zeer tevreden gebruikers tegen.

Hieronder zie je enkele van deze reviews

Kippengids-ervaringen-gebruikers

Deze klantervaringen getuigen van een goed product met een betrouwbare verkoper.

Prijs van het bouwtekeningenboek

Wat verwacht je dat de prijs is voor de 142 pagina’s tellende Kippengids in PDF?

Momenteel koop je de Kippengids voor € 17,-. Dit is nog géén 2 tientjes?!

Persoonlijk vind ik dit spotgoedkoop. Bedenk alleen al wat je bespaart door in één keer het hout voor het kippenhok op de juiste lengte te zagen.

Hierdoor verspil je geen hout, waardoor de kippengids zich al terugverdient heeft.

Conclusie Kippengids Review

In deze review heb je gelezen wie de verkopers zijn van de Kippengids. Thomas en Maria zijn zeer betrouwbare mensen en dit is ook terug te vinden in de goede klantervaringen.

Met de informatie, tips en bouwtekeningen in de Kippengids PDF bespaar je jezelf een boel tijd en geld.

In mijn ogen is de Kippengids een goed product voor een zeer schappelijke prijs. Ik raad het Kippenhandboek iedereen van harte aan die zelf een kippenhok wil maken.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen