Hoe Goed Is Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Van Niels Bosman?
29 februari 2020 

Hoe Goed Is Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Van Niels Bosman?

Het Koolhydraatarm 50 dagen Programma bestaat inmiddels al enige tijd. Op het internet kom je het afslankboek regelmatig tegen als je opzoek bent naar tips en informatie over afslanken.

Zodoende ben jij waarschijnlijk ook in aanraking gekomen met het programma. En dat is ook niet gek. Het 50 dagen Koolhydraatarm dieet boek is populair, en Niels Bosman doet het erg goed.

In deze review nemen we het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en Niels Bosman uitgebreid onder de loep. We kijken naar reviews, meningen en ervaringen van anderen met het boek en Niels Bosman.

Ontdek op deze pagina of het dieet programma zijn geld waard is.

Koolhydraatarm 50 dagen programma review

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma is een digitaal boek met informatie en recepten voor afslanken. Het boek is gebaseerd, hoe kan het ook anders, op de filosofie van koolhydraatarm diëten (hierover later meer).

In 2014 kwam de eerste versie van het boek online. Door de enorme populariteit heeft Niels onlangs besloten het boek een update te geven. Als je nu besluit het boek aan te schaffen ontvang je versie 2.0 met daarin nieuwe informatie en recepten.

Koolhydraatarm 50 dagen komt als volledig digitaal boek. Dat betekent dat je het boek als PDF ontvangt, ook wel een ebook genoemd. Deze PDF kun je op elk digitaal apparaat openen, zoals telefoon en computer.

Wat is Koolhydraatarm diëten?

Koolhydraatarm diëten is een vorm van afslanken die de laatste jaren populairder is geworden. Deze dieetvorm is gebaseerd op het beperken van de koolhydraatinname.

Een veel gemaakte fout bij onwetende starters is dat ze willekeurig koolhydraten gaan schrappen uit hun dagelijks voedingsinname. Dat is echter compleet fout. Tijdens een koolhydraatarm dieet gaat het om het selectief verminderen van de ‘verkeerde koolhydraten’.

Daarbij moet je denken aan suikers, de zogenaamde snelle koolhydraten. Goede koolhydraten moeten in het dieet blijven zitten om een verzadigd gevoel te krijgen en energie te geven aan je lichaam.

Tijdens een koolhydraatarm dieet neem je zo’n 50 gram ‘goede’ koolhydraten tot je. De verhouding is dan:

 • 20% koolhydraten
 • 50% eiwitten
 • 30% Gezonde vetten

Een ander aspect van koolhydraatarm diëten is meerdere kleinere porties per dag eten. Dit houdt je vetverbranding op gang en je leidt geen honger.

Niels Bosman review en ervaringen

De auteur van het Koolhydraatarm 50 Dagen boek is Niels Bosman. Waarschijnlijk is dit niets nieuws voor je. Wij hebben deze Niels grondig onder de loep genomen om te kijken wie hij is, of hij te vertrouwen is en waarom hij doet wat hij doet.

niels-bosman-review

Niels Bosman

Enkele achtergrondgegevens van Niels:

 • Hij is geboren in Arnhem
 • Inmiddels woont hij in Eindhoven
 • Niels heeft een vriendin, Sadhya, en 2 kinderen
 • Hij heeft Bedrijfscommunicatie en Digitale Media gestudeerd aan Tilburg University
 • Hij is de oprichter en eigenaar van de website MakkelijkAfvallen (hierover later meer).

Op deze pagina lezen we dat Niels een grote passie heeft voor gezond, relax en gelukkig leven. Deze passie strekt verder dan alleen zelf zo’n leven leiden. Niels wil ook andere leren en inspireren om een gezonde en gelukkige levensstijl na te streven.

Die passie in combinatie met zijn studie aan Tilburg University heeft Niels doen besluiten om in januari 2014 te starten met MakkelijkAfvallen. Destijds nog parttime, maar inmiddels is dat fulltime geworden.

Op MakkelijkAfvallen.nl deelt Niels tips, informatie en adviezen om succesvol af te slanken. Later in deze review lees je wat ervaringen van anderen zijn met Niels Bosman.

Makkelijk Afvallen (MA)

Hierboven vertelde we al over de website van Niels Bosman. Deze website bestaat inmiddels ruim 6 jaar. In die periode heeft Niels hard aan de weg getimmerd, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Als we enkele objectieve methoden bekijken om het succes van Makkelijk Afvallen te meten:

 • 86.426 likes op Facebook
 • Facebookbeoordeling van 4,3 van de 5 sterren op basis van 238 recensies.
 • 20,2 K volgers op Instagram
 • 118.516 views op YouTube

Dit bewijst dat Niels Bosman iets goeds doet. Hij deelt waardevolle informatie en helpt mensen met afslanken.

Voor wie is het programma geschikt?

Op de verkooppagina zegt Niels dat het programma geschikt is voor iedereen die slank en gezond wil leven. Ik denk dat iedereen dit wil, nietwaar?

Wij vinden de doelgroep ‘iedereen die slank en gezond wil leven’ te vaag. Wat ons opviel is dat 97% van de recensies op het internet afkomstig is van vrouwen. Dit wijst erop dat het boek vooral geschikt is voor vrouwen.

Na het downloaden van het Koolhydraatarm 50 dagen boek hebben we gelezen dat het boek bedoeld is voor vrouwen. Mannen kunnen er met een omweg ook gebruik van maken. Zo schrijft Niels het in zijn boek:

50-dagen-koolhydraatarm-dieet-boek-

De recepten in het 50 dagen koolhydraatarm boek bevatten vlees en vis. Dit betekent dat het programma niet geschikt is voor vegetariërs of veganisten. Met allergieën, zoals gluten- of notenallergie, is geen rekening gehouden.

Als laatste willen we nog opmerken dat het programma alleen geschikt is voor vrouwen die er actief mee aan de slag gaan. Dit is eigenlijk met ieder programma over afslanken. Als je het boek koopt zonder actie te ondernemen verdwijnen die overtollige kilo’s niet.

Samenvattend kunnen we zeggen dat het boek geschikt is voor:

 • Vrouwen die actief aan de slag willen gaan om slanker en gezonder te worden, zonder sportoefeningen te doen. Het is dus puur een kwestie van het veranderen van je eetpatroon. Tevens moeten de vrouwen geen vegetariër zijn of allergieën hebben.

Iets concreter als ‘iedereen die slank en gezond wil leven’, nietwaar?

Inhoud 50 dagen programma van Niels Bosman

Als je besluit het Koolhydraatarm 50 dagen Programma te kopen krijg je toegang tot het boek en enkele bonussen. Hieronder gaan we bekijken wat je precies krijgt van Niels Bosman.

In het koolhydraatarm pakket vind je:

 • Het Koolhydraatarm 50 dagen boek: Eerder in deze review bespraken we waar het boek op gebaseerd is en wat het is. Kort gezegd; het is een informatie- en receptenboek van 120 pagina’s gebaseerd op de koolhydraatarm filosofie.
 • Boodschappenlijstjes voor 7 weken: Deze bonus is een PDF formulier met daarop alle benodigde ingrediënten voor alle recepten in het 50 dagen boek. Dit is een handig overzicht, omdat je er direct de supermarkt mee in kunt.
 • Mijn favoriete drinktips: Deze bonus is een klein ebook als PDF download. Niels geeft in deze bonus tips en informatie over de invloed van drinken op een dieet. Zo leer je wat je beter wel en niet kunt drinken.
 • Surprise bonus: Als 3e krijg je bij aanschaf van het programma nog een verassingsbonus. Deze bonus gaat over voedingssupplementen. Denk daarbij aan welke voedingssupplementen je beter wel en niet kunt gebruiken in combinatie met een koolhydraatarm dieet. Meer dan dat mag ik er niet over vertellen van Niels.

In de video hieronder bespreekt Niels zijn Koolhydraatarm 50 dagen programma:


Daarnaast zet Niels je na aanschaf op een speciale mailinglijst. Naar deze exclusieve mailingslijst stuurt hij wekelijks tips en opdrachten. Dit helpt je motivatie hoog te houden.

Koolhydraatarm 50 dagen programma recepten

In de video hierboven heb je een klein inkijkje gekregen in het boek van Niels. In deze video zag je kort één recept, namelijk het diner zuurkool met spekjes. Als je goed opgelet hebt kon je zien dat zo’n recept bestaat uit:

 • Afbeelding van het gerecht
 • Benodigde ingrediënten
 • Bereidingswijze
 • Voedingswaarde van het gerecht
recepten-koolhydraatarm-50-dagen-programma

Naast dit ene recept zijn er nog veel meer recepten te vinden in het 50 dagen koolhydraatarm dieet boek. In totaal bevinden zich er 48 koolhydraatarme recepten in het ebook.

Deze recepten zijn opgedeeld ontbijt-, lunch- en dinerrecepten.

Onze Koolhydraatarm 50 dagen programma ervaringen

Deze review zou niet compleet zijn zonder onze koolhydraatarm 50 dagen programma recensie en ervaringen. We kochten het programma van Niels Bosman en werpte er een kritische blik op.

Wat direct opvalt is dat het betaal- en downloadproces soepel verloopt. Na het betalen ontvingen we een mail van Niels met de bevestiging van de betaling. Vrij vlug daarachteraan kwam een mail met een link om het Koolhydraatarm 50 dagen programma te downloaden samen met de bonussen.

De lay-out van het boek oogt rustig, zoals je wellicht ook opgevallen is aan het recept hierboven. Toch hebben we een puntje van kritiek over de lay-out. Bij het informatiegedeelte van het boek zijn zinnen dik gedrukt. Dat maakt dat het druk oogt.

Wat betreft de inhoud vinden wij het boek erg goed in elkaar zitten. De structuur van het boek is goed opgebouwd met:

 1. Inleiding
 2. Informatie
 3. Dagmenu’s
 4. Recepten

Na de eerste 7 dagmenu’s heeft Niels een motivatie- en opdrachtpagina ingevoegd. Daarna krijg je weer 7 dagmenu’s en vervolgens krijg je de opdracht en motivatie voor week 2. Enzovoorts. Dit doet Niels goed, en het laat zien dat er goed nagedacht is over de inhoud van het boek.

Kortom; wij zijn erg goed te spreken over het boek van Niels Bosman.

Ervaringen van anderen

Omdat boek van Niels al een tijdje op de markt is en erg populair is, zijn er veel ervaringen van gebruikers te vinden. Op verschillende plekken op het internet kom je recensies, ervaringen en meningen tegen over het Koolhydraatarm 50 dagen programma.

Hieronder laten we enkele van deze reviews en ervaringen zien:

 • Saskia heeft allerlei diëten gevolgd, maar geen van hen werkte. Totdat ze op Makkelijk Afvallen stuitte. Inmiddels is ze meer dan 20 kg verloren. Lees haar volledige verhaal hier>>
ervaring-niels-bosman-boek
 • Marjoleine beoordeelt het boek met 5 van de 5 sterren op Facebook. Zoals je kunt lezen in haar recensie is ze goed te spreken over het boek.
facebook-recensie-makkelijk-afvallen
 • Agnes haar review is kort maar krachtig, met een geweldig resultaat.
koolhydraatarm-50-dagen-ervaring

En dit zijn slechts enkele van de vele reviews en ervaringen die er te vinden zijn op het internet. Het gros hiervan is positief tot zeer positief.

Ook moeten we vermelden dat er enkele minder positieve recensies tussen zitten. Als we hun ervaring lezen dan blijkt dat deze klanten een fysiek boek op de deurmat verwacht hadden. Dat valt ze tegen, maar wij vinden dit een kwestie van zelf goed lezen wat je krijgt.

Wat is de prijs?

De prijs voor het koolhydraatarm dieet boek is 37 euro. Dit is een eenmalige betaling. Je krijgt dan toegang tot het Koolhydraatarm 50 dagen programma + alle bonussen.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je toegang tot veel praktische informatie en recepten voor een slanker en gezonder leven.

Betalen kan op 4 manieren, namelijk:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Paypal
 • Bancontact.

Nadat de betaling verwerkt is krijg je automatisch een mail. In die mail zit een link om het Koolhydraatarm 50 dagen programma te downloaden inclusief bonussen. Het verwerken van de betaling duurt enkele minuten.

Garantie

Niels Bosman geeft een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat betekent dat je binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag kan terugvragen als je niet tevreden bent.

Als het Makkelijk Afvallen programma niet bevalt stuur je Niels Bosman simpelweg een mail. In die mail geef je aan dat je niet tevreden bent, een reden opgeven is niet nodig. Binnen enkele dagen stort Niels het aankoopbedrag terug op je rekening.

Op deze manier kun je in principe het Koolhydraatarme 50 dagen programma gratis uitproberen. Je loopt geen enkel risico.

Conclusie: Koolhydraatarm 50 dagen programma review

Zoals je in deze Koolhydraatarm 50 dagen programma review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het programma. Het boek ziet goed in elkaar en de informatie en recepten zijn zeer waardevol.

Samen met ons zijn vele klanten die ook goed te spreken zijn over het programma. Het is daarom niet gek dat MakkelijkAfvallen en 50 dagen Koolhydraatarm populair zijn.

Voor nog geen 4 tientjes schaf je het boek inclusief 3 bonussen aan. Persoonlijk vinden wij dit een meer dan schappelijke prijs als je ziet wat je krijgt. Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkele risico.

Wil je slanker en gezonder worden? Dan raden wij het Koolhydraatarm 50 dagen programma van harte aan. Schaf het tegen de beste prijs aan via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen