Leven vanuit je vrouwelijke kracht review
10 oktober 2020 

Leven vanuit je vrouwelijke kracht review

Vrouwen zijn goed in bepaalde dingen en mannen zijn ook goed in weer andere dingen. Juist deze combinatie zorgt ervoor dat het op de werkvloer wenselijk is dat er een goede diversiteit aanwezig is. Bovendien is het een tendens dat meer en meer vrouwen zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling; zij willen zich beter gaan profileren op de werkvloer.

Iemand die daar ook langere tijd mee bezig is geweest, is Eva Daeleman. Zij is eigenlijk een duizendpoot, aangezien zij actief is als DJ, als schrijver én als coach. Zij is onder meer de schrijver van het welbekende boek ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ en heeft veel vrouwen geholpen op het gebied van persoonlijke groei.

In deze Leven vanuit je vrouwelijke kracht review vertel ik je graag iets meer over Eva Daeleman en haar bedrijf. Ook bespreek ik uitgebreid waar haar boek precies over gaat, wat je moet betalen voor dit boek én of het boek de moeite waard is. Dat oordeel vel ik eveneens over de andere producten c.q. diensten van Eva Daeleman.

Wie is Eva Daeleman?

Mevrouw Eva Daeleman werd op 1 maart 1990 in de Belgische plaats Haacht geboren. Zij wist zich eigenlijk al snel te ontplooien, waarna ze vanaf ongeveer 2010 als radio Dj actief was op verschillende Belgische radiozenders. Dat ging haar bijzonder goed af; ze maakte eigenlijk transfer na transfer. Tot het jaar 2015.

Aan het einde van 2015 kreeg Eva Daeleman met een burn-out te maken. Ze had jarenlang teveel van zichzelf geëist en dat eiste nu haar tol. Eva Daeleman zegt hier zelf het volgende over:

“Ik was redelijk jong toen ik het beeld bereikte van wat succesvol is. Ik was jong, had een carrière waar ik goed geld mee verdiende, ik had mooie kleren en was behoorlijk mager. Het plaatje klopte. Alleen, voor mij klopte het helemààl niet. Toen ik dat besefte, ben ik gecrasht. Ik kende mezelf niet goed, ik wist niet wat ik nodig had.”

Eva Daeleman - Charliemag

In eerste instantie wilde Eva Daeleman niet toegeven dat ze last van een burn-out had. Die term wilde ze sowieso niet horen, aangezien ze het ten opzichte van haar ouders niet kon maken om die term te gebruiken. Het was eigenlijk alsof er volgens Eva Daeleman een taboe op het onderwerp ‘burn-out’ rustte. Het pijnlijke was echter dat zij wel degelijk met een burn-out kreeg te maken.

eva-daeleman-review

Eva Daeleman

Eva was genoodzaakt om lange tijd tot rust te komen. Tijdens deze rustperiode kwam zij tot nieuwe inzichten, waarna ze besloot om met haar eigen onderneming te gaan beginnen.

Door de jaren heen is Eva Daeleman uitgegroeid tot een ware influencer. Zo heeft zij op haar eigen Instagram pagina zo’n 90.000 volgers en is ze ook veelvuldig op congressen te vinden. Zij heeft namelijk niet alleen haar eigen boeken geschreven, maar geeft ook lezingen, helpt andere vrouwen en organiseert ook nog yoga reizen. Yoga was namelijk één van de hulpmiddelen waarmee zij uit haar burn-out is gekomen.

Evadaeleman.be

Op de website Evadaeleman.be is meer informatie over haar te vinden, maar ook over de verschillende diensten die ze met haar bedrijf aanbiedt. Over deze diensten wil ik je graag meer vertellen in deze Leven vanuit je vrouwelijke kracht review. Dit is namelijk de ondertitel van één van haar boeken; Woman Up. Of wellicht beter gezegd; van haar bekendste boek.

Daarnaast heeft zij ook een uitgebreid programma opgebouwd. Een programma die door allerlei vrouwen gevolgd kan worden én waarmee je echt vanuit jouw vrouwelijke kracht kunt gaan leveren.

Zo op het eerste oog was ik razend nieuwsgierig naar de producten en diensten die door Eva Daeleman aangeboden worden. In mijn ogen is een burn-out een tragische gebeurtenis, maar tegelijkertijd ook een gebeurtenis die voor een kentering in een leven kan zorgen. Zo op het eerste oog heb ik het idee dat dit bij Eva Daeleman gebeurd is. Zij heeft sindsdien haar leven deels over de hoop weten te gooien en heeft vanaf dat moment ook veel vrouwen geholpen.

In mijn ogen is Eva Daeleman hedendaags zeker op een veelbelovende wijze bezig. Het is bovendien een nobel streven dat zij andere vrouwen wil helpen en hen van een burn-out wil behoeden. Al met al zijn mijn eerste indrukken over Eva Daeleman uiterst positief te noemen!

Producten van Eva Daeleman

Door de jaren heen is Eva Daeleman uitgegroeid tot een auteur, een coach, een digitale onderneemster en een yoga cursist. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat zij verschillende producten op de markt heeft gebracht, waarover ik je hieronder graag iets meer wil vertellen. Ik heb de belangrijkste producten/diensten van Eva Daeleman geselecteerd en vertel daar in een paar zinnen iets over!

Leven vanuit je vrouwelijke kracht – programma

Enige tijd geleden heeft Eva Daeleman haar eigen online programma samengesteld. Dit programma kan gevolgd worden door vrouwen die ‘niet meer bij zichzelf zijn’. Eva Daeleman zegt hierover dat het in de huidige maatschappij alleen maar draait om presteren, doelen behalen en altijd maar door- en doorgaan.

leven-vanuit-je-vrouwelijke-kracht-programma

Volgens Eva Daeleman is het de hoogste tijd dat vrouwen ‘terug bij zichzelf komen’. Met dit programma kan je in ieder geval, volgens Eva Daeleman, het volgende leren:

  • Je gedachten te gaan sturen
  • Je grenzen aan te geven
  • Gezonde gewoonten te creëren
  • Jezelf liefde te gaan geven
  • Toegang te krijgen tot nieuwe levensenergie
  • Invloedsfactoren te herkennen

Vrouwencoaching

Eva Daeleman heeft haar eigen ervaring uitgebreid geanalyseerd. Aan de hand van deze ervaring is zij in staat om andere vrouwen te helpen. Dit doet zij onder de noemer Vrouwencoaching. Je kunt hierbij kiezen tussen twee verschillende ‘sessies’: Grow + flow groepcoaching of individuele coaching.

Zoals de namen al doen vermoeden, krijg je bij de individuele coaching alle aandacht van Eva Daeleman. Op de website van Eva Daeleman valt daar het volgende over te lezen:

coaching-vrouwen-eva-daeleman

Woman Up

Ja, het belangrijkste wapenfeit van Eva Daeleman is wellicht haar boek ‘Woman Up’. Dit boek heeft de ondertitel ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ en heeft dus duidelijke overeenkomsten met haar eigen programma; dat programma heeft immers ook de naam ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’.

Het doel van dit boek is om jezelf beter te leren kennen. Eva Daeleman heeft in dit boek een uitgebreide zoektocht uitgestippeld. Een zoektocht naar het vinden van innerlijke, vrouwelijke kracht. Deze zoektocht bespreekt Eva Daeleman op een uiterst humoristische, kenmerkende en herkenbare wijze. Voor veel vrouwen heeft dit boek ongetwijfeld veel raakvlakken. Volgens Eva Daeleman is dit boek overigens óók prima te lezen voor mannen!

Factor 25

In dit boek bespreekt Eva Daeleman eigenlijk haar complete leven tot de leeftijd van 25 jaar. Ze vertelt over de carrière die ze had als radio DJ, over de ‘val’ die zij maakte, over haar verblijf in Vietnam en over al haar twijfels en euforie.

Omdat het kan

Ook dit boek is door Eva Daeleman met veel enthousiasme geschreven en kan op veel positieve beoordelingen rekenen. In dit boek draait het eigenlijk compleet om een leven met yoga, met body positivity en met tattoos.

Of zoals Eva Daeleman zo mooi zelf zegt; de zoektocht naar het leven waarin je niet bezig bent met wat andere van je vinden.

Eva Daeleman op social media

Is Eva Daeleman ook nog actief op social media? Ja, dat is ze zeker. Zoals ik eerder al stelde, heeft ze op haar persoonlijke Instagram pagina zo’n 90.000 volgers. Ze is daarmee een behoorlijke influencer te noemen!

Ook haar Facebookpagina heeft de nodige volgers en likes; ze heeft in totaal 23.254 mensen die haar pagina leuk vinden en 23.224 mensen die haar pagina volgen. Ook dat zijn duidelijke statistieken.

Tot slot is ze ook nog actief op LinkedIn met ook behoorlijk veel connecties.

Verder heeft ze ook nog haar eigen Facebookpagina opgericht. Deze Facebookpagina is volledig gebaseerd op haar boek ‘Omdat het kan’. Deze pagina heeft ruim 2000 leden en is derhalve ook behoorlijk uitgebreid te noemen.

Op social media is Eva Daeleman behoorlijk goed vertegenwoordigd. Mede daardoor is zij tegenwoordig niet alleen coach en auteur, maar ook een influencer!

Leven vanuit je vrouwelijke kracht review +ervaring

Natuurlijk is deze Leven vanuit je vrouwelijke kracht review niet compleet zonder mijn persoonlijke mening te delen. In de afgelopen periode ben ik namelijk enthousiast met de producten en diensten van Eva Daeleman aan de slag gegaan. Onder aan de streep kan ik één ding met 100% zekerheid vaststellen; Eva Daeleman is echt een hele toffe vrouw.

Haar eigen programma, haar eigen boeken, haar eigen yogatripjes en haar coachingsessies; ze weet stuk voor stuk veel waarde te bieden voor de moderne vrouw. De moderne vrouw die in de huidige maatschappij continue met groeien, groeien en nog eens groeien bezig is. Eva Daeleman weet hier op een slimme manier even de rem erop te zetten; echt super!

Ervaringen + recensies van anderen

Zijn andere mensen net zo te spreken over Eva Daeleman als dat ik ben? Ja, dat zijn ze zeker. Ik heb even de recensies erbij gepakt van haar bestseller ‘Woman up, Leven vanuit je vrouwelijke kracht’:

ervaringen-eva-daeleman-leven-vanuit-je-vrouwelijke-kracht

Conclusie Leven vanuit je vrouwelijke kracht review

Al met al is Eva Daeleman een zeer inspirerend persoon. Onder de naam ‘Leven vanuit je vrouwelijke kracht’ helpt zij bijzonder veel vrouwen in de huidige maatschappij. Dit doet zij met verve; ik ben groot fan van haar en kan haar producten/diensten dan ook van harte aanraden!

Ga direct aan de slag met de producten van Eva via deze link

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen