NHC Rookvrij programma review?!

Ben je op dit moment een fervente roker? Dan geef je hier niet alleen veel geld aan uit, maar je bent jouw gezondheid ook nog op het spel aan het zetten. Daarbij ben je ook nog de gezondheid van bijvoorbeeld jouw partner of kinderen op het spel aan het zetten. Voldoende reden dus om zo snel mogelijk te stoppen met roken.

Maar, hoe doe je dat nou? Die vraag stellen relatief veel Nederlanders zichzelf. Gelukkig er zijn er ook steeds meer initiatieven waarmee je een punt achter het roken kunt zetten. Ook de The New Health Company is met een volledig programma op de proppen gekomen; het NHC Rookvrij programma.

In deze NHC Rookvrij programma review laten wij je graag kennis maken met dit programma. Zo bespreken we onder meer wat dit programma precies inhoudt. We delen in deze review echter ook onze persoonlijke bevindingen, zodat jij een duidelijk beeld van dit programma krijgt!

UPDATE 2022: Het programma van NHC is helaas niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is Stoppen met Roken in slechts 4 uur. Benieuwd? Lees mijn Stoppen Met Roken In Slechts 4 uur review

Het NHC Rookvrij programma in vogelvlucht

Stoppen met roken zonder strijd, zonder onnodige gewichtstoenamen en zonder frustratie. Dat is eigenlijk dé manier waarop het NHC Rookvrij programma zichzelf weet te omschrijven. Dit programma richt zich daarbij op maar één ding: het stoppen met roken voor jou zo aangenaam mogelijk maken.

Om dit mogelijk te maken, heeft het bedrijf The New Health Company een uitgebreid programma opgesteld. Binnen dit programma staan drie stappen centraal:

  • Je besluit nemen. Voordat je écht kunt stoppen, is het zaak dat je je hier mentaal op voor gaat bereiden. Hoe je dat precies kunt doen, ga je in dit programma leren.
  • Trek in roken uitdoven. Vervolgens ga je jouw honger naar de sigaret stillen. Binnen dit programma ligt daarbij de focus op het stimuleren van jouw zelfvertrouwen.
  • Gemakkelijk stoppen. Tijdens het volgen van dit programma krijg je steeds minder zin in sigaretten. Nadat je de voorgaande twee stappen doorlopen hebt, ben je daardoor in staat om gemakkelijk te stoppen.

Dit programma kun je overigens volledig online volgen. Je hoeft dus nergens naar toe, maar je kunt gewoon in jouw vertrouwde omgeving blijven. Doordat je alles via het internet kunt volgen, kun je ook nog jouw eigen tempo bepalen.

De ervaring leert dat het ‘stop-traject’ bij sommige mensen namelijk sneller gaat dan bij andere mensen.

Wie heeft dit programma ontwikkeld?

Het NHC Rookvrij programma is ontwikkeld door The New Health Company. Een partij die zich richt op het verbeteren van de algehele gezondheid. Het verbeteren van de algehele gezondheid gaat gepaard met meerdere veranderingen; The New Health Company richt zich dan ook volledig op deze veranderingen.

Dat doet het bedrijf onder meer met dit NHC Rookvrij programma. Daarnaast heeft het bedrijf ook meer dan 20 therapeuten door het gehele land verspreid zitten. Bij deze therapeuten kun je ook langsgaan ten behoeve van jouw verandertraject, waarbij je dus bijvoorbeeld stopt met roken.

therapeuten new health company rookvrij programma
De therapeuten in het NHC Rookvrij Programma (Mirella en Harald)
In de afgelopen 14 jaar heeft The New Health Company haar eigen methodiek ontwikkeld. De Hynpo2 methode is een methode waarmee je jouw rookverslaving kunt stoppen, waarmee stress gereduceerd kan worden en waarmee je volledig in balans kunt komen.

Wat vinden wij van The New Health Company?

Toen wij voor het eerst met The New Health Company in aanraking kwamen, waren wij direct positief. Dit was met name te danken aan de website van dit bedrijf.

Deze website ziet er niet alleen gelikt uit, maar biedt ook veel waardevolle informatie via de blog. Zo kun je via de website bijvoorbeeld kennis maken met een deel van het team van The New Health Company.

Verder zijn wij van mening dat deze partij echt gespecialiseerd is. Zij hebben hun eigen methode ontwikkeld én op basis daarvan ook hun eigen rookvrije programma.

Wat ons betreft is The New Health Company dan ook een aangewezen partij voor het ontwikkelen van een dergelijk hulpmiddel voor rokers. Daarbij doet het ons ook goed om te zien dat ze niet over één nacht ijs zijn gegaan. Nee, het bedrijf heeft er maar liefst 14 jaar over gedaan om hun eigen Hypno2 methode te ontwikkelen.

Wij zijn in ieder geval erg positief over dit bedrijf, haar kennis en haar doelen!

Inhoud van het NHC Rookvrij programma

Heb je al eens eerdere pogingen gewaagd om te stoppen met roken? Dan heb je ongetwijfeld al gemerkt dat dit gepaard kan gaan met de nodige klachten. Zowel psychische- als lichamelijke klachten kunnen al snel om de hoek komen kijken. Met het NHC Rookvrij programma weet je dergelijke klachten te voorkomen.

Dit komt vooral door de opbouw van dit programma. Binnen dit programma wordt er eerst gekeken naar jouw mindset. Of beter gezegd: met dit programma ga je jouw mindset veranderen, waardoor je makkelijker kunt stoppen.

inhoud rookvrij programma stoppen met roken

Vervolgens richt dit programma zich op het stillen van de honger naar de sigaretten. Je gaat leren dat roken ongezond is, je gaat leren wat de gevolgen voor jouw lichaam zijn en je gaat eigenlijk jouw ‘liefde’ voor sigaretten uitschakelen.

Tot slot ben je in staat om daadwerkelijk te stoppen met roken. Je kunt de sigaretten makkelijk links laten liggen én je hebt geen last van psychische- of lichamelijke klachten. Ook hoef je niet bang te zijn voor bijvoorbeeld een plotse gewichtstoename. Nee, de Hypno2 methode van The New Health Company is eigenlijk perfect uitgewerkt.

Volledig online programma om te stoppen met roken

Zoals al eerder in deze NHC Rookvrij programma review gesteld: dit programma kun je volledig online volgen. Je volgt het programma op jouw eigen tempo vanuit jouw eigen huis. Daarbij kun je ook nog een beroep doen op de experts van The New Health Company.

Binnen dit programma ligt namelijk ook de focus op nazorg. Verder krijg je ook nog de beschikking over enkele bonussen, waarover later meer in deze NHC Rookvrij programma review.

Onze recensie over de inhoud van het NHC Rookvrij programma

Al met al zijn wij te spreken over de inhoud én opbouw van het programma. Het programma start echt bij de basis en gaat steeds verder de diepte in.

Door dit programma met de nodige motivatie te volgen, kun je relatief snel én makkelijk met roken stoppen. Daar zijn wij in ieder geval van overtuigd.

Bonussen bij dit programma

Als je je voor dit programma aanmeldt, krijg je direct toegang tot het onlineprogramma om te stoppen met roken. Daarbij krijg je ook toegang tot vier verschillende bonussen:

  • De hulp knop. Binnen dit programma vind je voortdurend een hulp knop. Als je op deze knop klikt, krijg je direct ondersteuning vanuit The New Health Company.
  • Community. Tevens krijg je toegang tot de besloten community van The New Health Company. In deze community kun je vragen stellen, andere gelijkgestemde mensen helpen en andere mensen inspireren.
  • Onze stok. Tevens biedt The New Health Company een stok achter de deur aan. Zo neemt dit bedrijf regelmatig contact met je op om na te gaan of je nog op de gewenste koers zit. Dit is een zeer waardevolle toevoeging.
  • Nazorg. Tot slot krijg je ook nog toegang tot de nazorg vanuit The New Health Company. Met deze nazorg wil het bedrijf je eigenlijk nóg gezonder maken!

Ook over de bonussen zijn wij te spreken. De bonussen zijn wat ons betreft waardevol én sluiten aan op de inhoud van dit programma!

bonussen stoppen met roken programma NHC

Voor wie is het NHC Rookvrij programma geschikt?

Eigenlijk is dit programma geschikt voor alle rokers. Als je op dit moment (veel) rookt, ben je bijzonder slecht bezig

Veel rokers beseffen dit ook, maar vinden het lastig om de knop om te zetten. Met het NHC Rookvrij programma ga je die knop wél omzetten.

Natuurlijk moet je wel zelf de motivatie hebben om te willen stoppen met roken. Maar het feit dat je deze review over het NHC Rookvrij programma aan het lezen bent, doet mij niet twijfelen over jouw motivatie.

Onze NHC Rookvrij programma review + ervaringen

Om een goede NHC Rookvrij programma review te schrijven zijn wij eerst zelf aan de slag gegaan met het programma.

Toen wij dit programma voor het eerst tegenkwamen, waren wij direct enthousiast. Nadat wij dit programma gevolgd hadden, waren wij nog steeds enthousiast.

In onze ogen is dit echt één van de beste programma’s waarmee je de sigaretten definitief links kunt laten liggen.

Daarbij zijn wij zeer te spreken over The New Health Company. Dit bedrijf doet er echt alles aan om jou te helpen.

Ervaringen van anderen

Zijn wij de enige die het NHC Rookvrij programma gevolgd hebben? Nee, absoluut niet. Op het internet zijn wij namelijk al veel beoordelingen van andere volgers van dit programma tegengekomen. Opvallend hierbij is dat nagenoeg alle beoordelingen (super) positief zijn.

Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat ons betreft veelzeggend:

De prijs

Wil jij graag stoppen met roken? Als je met het NHC Rookvrij programma wilt beginnen, hoef je hier slechts 125 euro voor te betalen.

Aangezien een pakje sigaretten op dit moment zo’n 8 euro. Het bedrag voor dit programma staat dus gelijk aan ongeveer 15 pakjes sigaretten.

Dit heb je natuurlijk binnen no-time terugverdiend.

Garantie

Het NHC Rookvrij programma komt met een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Met deze garantie kan je in feite het programma de eerste 14 dagen kosteloos uitproberen.

Bevalt het programma niet? Dan stuur je NHC een e-mail met daarin vermeldt dat je niet tevreden bent met je aankoop.

Binnen enkele werkdagen staat het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Zodoende loop je geen enkel risico met het NHC Rookvrij Programma. Bevalt het wel? Dan bespaar je veel geld vanwege de sigaretten die je niet meer hoeft te kopen. Bevalt het niet? Dan vraag je je volledige aankoopbedrag terug.

Conclusie: aanmelden voor het NHC Rookvrij programma?

Als je écht met roken wilt stoppen, is het NHC Rookvrij programma voor jou geschikt. Dit programma heeft een sublieme opbouw, heeft al veel mensen geholpen en kun je volledig online volgen.

Zet jij de eerste stappen naar een rookvrij leven? Dan is het volgen van het NHC Rookvrij programma absoluut aan te raden!

Dankzij de niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico op een miskoop. En denk is aan al die euro’s die je gaat besparen als je gestopt bent met roken. Binnen hoeveel weken heb jij het programma terugverdiend?

Ga nu direct aan de slag via onderstaande link!

UPDATE 2022: Het programma van NHC is helaas niet meer beschikbaar. Een goed alternatief is Stoppen met Roken in slechts 4 uur. Benieuwd? Lees mijn Stoppen Met Roken In Slechts 4 uur review

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen