OMB Masterclass cursus review: Werkt het wel echt?
17 juli 2020 

OMB Masterclass cursus review: Werkt het wel echt?

De verschillende social media kanalen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij. Mocht je op dit moment geen social media account hebben, ben je behoorlijk uniek te noemen. Onwijs veel Nederlanders hebben tegenwoordig één of meerdere social media accounts en maken daar gretig gebruik van.

Voor bedrijven biedt dit ook onwijs veel mogelijkheden. Bedrijven kunnen de social kanalen immers perfect gebruiken voor het vergroten van de naamsbekendheid, voor het promoten van producten en voor het aanspreken van nieuwe leads/klanten.

Het is echter zo dat niet elk bedrijf dit zelf wil doen. Veel bedrijven kiezen ervoor om een online marketing bureau hiervoor in te huren. Zij huren niet alleen voor de werkzaamheden op de social media kanalen een online marketing bureau in, maar ook voor het vergroten van de digitale naamsbekendheid. Wil jij graag dergelijke diensten aanbieden? Dan kan je daar de OMB Masterclass cursus voor gaan volgen.

Recent heb ik deze cursus van A tot Z doorlopen. Al mijn bevindingen wil ik graag met jou delen in deze OMB Masterclass cursus review. Ik bespreek graag hoe de masterclass opgebouwd is, wie de masterclass ontwikkeld heeft en wat het doel van deze masterclass is. Na het lezen van deze OMB Masterclass cursus review kan je direct voor jezelf een keuze maken; ga je je aanmelden voor deze OMB Masterclass of ga je op een andere manier aan de slag om geld te verdienen?

UPDATE 2022: De OMB Masterclass wordt niet meer verkocht. De website van Kjell is uit de lucht gehaald. Een goed alternatief voor de OMB Masterclass is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

OMB Masterclass in vogelvlucht

Door het volgen van de OMB Masterclass zou je in staat moeten zijn om jouw eigen Online Marketing Bureau te starten. Met dit Online Marketing Bureau zou je klanten kunnen voorzien van passende, digitale diensten. Diensten waardoor bijvoorbeeld de website van de klant beter gaat presteren. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft de ontwikkelaar gekozen voor de volgende opbouw van deze masterclass:

 • Module 1: Je brein programmeren voor succes
 • Module 2: De uitgangspunten voor succes
 • Module 3: Je eerste klant binnenhalen
 • Module 4: Resultaten behalen voor jouw klanten
 • Module 5: In een stroomversnelling naar 10.000 euro per maand
 • Module 6: Automatiseer jouw bedrijf

Aan de hand van zes modules word je eigenlijk volledig klaargestoomd om jouw eigen Online Marketing Bureau op te starten. Wat je precies met deze Masterclass kunt bereiken, heeft de ontwikkelaar duidelijk op zijn website gezet:

Binnen 6 weken een winstgevend online marketing bureau opstarten en binnen 30 dagen jouw eerste klant verwelkomen.

Kjell Fruytier

Volgens de ontwikkelaar moet dat echt mogelijk zijn met dank aan deze masterclass.

De zes modules moeten volgens de ontwikkelaar in zes weken gevolgd kunnen worden. Tegelijkertijd geeft hij ook aan dat sommige cursisten de volledige cursus in twee weken afgerond hebben. Mocht je nieuwe dingen snel oppakken, zou je dus ook in twee weken tijd deze masterclass af kunnen ronden en al snel succesvol zijn.

Kjell Fruytier

Hierboven heb ik het regelmatig over ‘de ontwikkelaar’ gehad. De ontwikkelaar heeft echter ook een naam; Kjell Fruytier. Deze jonge Belg heeft jarenlang voor verschillende marketingbedrijven in Europa en Amerika gewerkt, waardoor hij naar eigen zeggen veel ervaring opgedaan heeft. Die ervaring wil hij nu graag met iedereen delen; dat doet hij onder meer met de OMB Masterclass, maar ook met de SMMB Masterclass.

Kjell Fruytier heeft meerdere cursussen ontwikkeld die in zowel België als in Nederland gevolgd kunnen worden. Op zijn websites is hij in ieder geval behoorlijk open en transparant. Hij staat met naam en afbeelding op de website afgebeeld én hij heeft ook meerdere filmpjes op YouTube staan. Op sommige van deze filmpjes rijdt hij in dure auto’s en doet hij uitgebreid verslag over zijn luxe leven dat hij leidt. Volgens hem kan hij dat leven hebben doordat hij zijn eigen succesvolle Online Marketing Bureau heeft waar hij meer dan tienduizend euro per maand mee weet te verdienen.

kjell-fruytier-ervaringen

Over het algemeen kan ik geen kwaad woord over Kjell Fruytier spreken. Zijn manier van communiceren en zijn ietwat opschepperige gedrag spreken mij echter niet volledig aan. Het was in mijn ogen beter geweest als hij iets bescheidener was geweest. Daarmee zou hij meer focus op deze masterclass weten te leggen in plaats van op hem persoonlijk.

Inhoud OMB Masterclass

Met de zes modules probeert Kjell om jou klaar te stomen. Klaar te stomen om met jouw eigen succesvolle en winstgevende Online Marketing Bureau te starten. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft hij voor een logische opbouw gekozen. De masterclass begint eigenlijk op het nul-niveau, maar gaat gaandeweg steeds dieper op de materie in. Behalve de zes modules krijg je ook nog de beschikking over de zes volgende bonussen:

 • Toegang tot de Facebook community OMB Masterclass: In deze besloten Facebook groep kan je jouw vragen stellen en ook andere leden helpen.
 • Kant en klare website: Kjell levert een kant en klare website voor jouw online marketing bureau op. Daar heb je dus géén omkijken naar
 • Kant en klare marketing funnels en advertenties: Kjell geeft je ook toegang tot funnels die reeds succesvol zijn gebleken. Dankzij deze funnels hoef je niet zelf te gaan testen met allerlei advertenties.
 • Het Ultieme Sales Script: Kjell heeft alle scripts opgenomen waarmee hij mensen weet te overtuigen om klant te worden. Door naar deze scripts te luisteren, kan je ook onwijs veel leren.
 • Dienstverleningscontract: Voor het maken van afspraken met jouw nieuwe klanten hoef je geen contract meer op te stellen. Kjell biedt namelijk de contracten aan die hij ook altijd gebruikt; jij hoeft vervolgens alleen maar deze contracten in te vullen.
inhoud-masterclass-kjell-fruytier

Dat zijn echter nog niet alle bonussen. Kjell biedt namelijk ook nog de volgende bonussen aan. Deze bonussen kan je echt als een extreem extraatje zien:

 • Een volledig geautomatiseerd funnelsysteem: hiermee ga je nog meer sales maken
 • Van afspraak naar klant: een bewezen methode waarmee je elke afspraak om gaat zetten in betalende klanten.
 • In 30 dagen naar € 10.000: je krijgt ook nog een volledig stappenplan aangeleverd. Volg het stappenplan op en verdien al snel € 10.000 euro in 30 dagen.

Voor wie is de OMB Masterclass geschikt?

Kjell geeft op het internet duidelijk aan voor wie deze cursus geschikt is. Hij heeft het namelijk over gemotiveerde leeftijdsgenoten die óók van financiële vrijheid willen genieten. Mocht jij jouw 9 tot 5 baan zat zijn, is deze cursus voor jou volledig op het lijf geschreven. Volgens Kjell is het wel wenselijk dat je relatief jong bent, aangezien je op jonge(re) leeftijd sneller nieuwe zaken opvalt.

Het is hierbij wel goed om te weten dat Kjell aangeeft dat je wel écht hard moet werken voor deze masterclass. Alleen door hard te werken, veel uren te werken en veel doorzettingsvermogen te hebben, kan je succes gaan behalen met de OMB Masterclass én met jouw eigen Online Marketing Bureau. Als het dan eenmaal loopt, dan ga je vrijheid ervaren. Zowel wat betreft uren als financiën.

Mijn OMB Masterclass review + ervaring

Recent heb ik met veel plezier de OMB Masterclass mogen volgen. Ik vind het bewonderenswaardig wat voor masterclass Kjell heeft weten te ontwikkelen. De masterclass is namelijk echt uitgebreid opgebouwd, bevat onwijs veel nuttige informatie en laat mensen echt succesvol zijn. Daar ben ik zeker van overtuigd.

Wel vind ik dat Kjell zijn eigen marketing niet goed op orde heeft. Het komt alleen ietwat schreeuwerig over en dat doet deze OMB Masterclass geen goed. Dat is erg zonde, aangezien het in de basis een zeer nuttige en kwalitatief hoogwaardige cursus is. Over deze masterclass ben ik zéér tevreden, maar over de ontwikkelaar iets minder.

Ervaringen van anderen

Delen andere cursisten van deze masterclass die mening met mij? Nou, het is opvallend; nagenoeg alle cursisten lopen helemaal weg met Kjell. Ze prijzen zijn communicatieve vaardigheden, de inhoud van de cursus en de manier waarop hij iedereen probeert te helpen.

ervaring-omb-masterclassBovenstaande recensies over de OMB Masterclass en Kjell Fruytier zijn slechts enkele van de positieve ervaringen. Eigenlijk zijn alle cursisten vol lof over zowel de masterclass als over Kjell. Dat is een goed teken en geeft des te duidelijker aan dat deze masterclass onwijs veel te bieden heeft.

Resultaten met de OMB Masterclass

Niet geheel onbelangrijk zijn de resultaten die je kunt verwachten met de OMB Masterclass. Zoals ik aan het begin van deze OMB Masterclass review benoemde geeft de Kjell aan dat je binnen 6 weken een winstgevend Online Marketing Bureau kunt opzetten. Ik heb gekeken naar de resultaten die anderen behaald hebben of dat een realistisch doel is.

Enkele van deze resultaten zijn:

 • Niels zet binnen 2 weken zijn eigen Online Marketing Bureau op poten en behaalt in de 3e week zijn eerste klant.
 • Een andere cursist heeft binnen 4 weken € 2.300 per maand aan klanten binnengehaald + nog eens 16 potentiële klanten.
 • Meneer Bergh behaalt de volgende resultaten binnen zijn eerste 10 weken: 1 klant waarmee hij € 13.350 winst genereerde, 2 potentiële klanten en een gesprek met een klant om 10% van de winst te delen.
 • Een andere cursist weet binnen 2 maanden voldoende wederkerende winst te verzekeren dat hij zijn baan opgezegd heeft. In die 2 maanden tijd heeft hij een inkomen opgebouwd wat hoger is dan bij zijn werkgever.
 • En zo zijn er nog veel meer resultaten te lezen.
omb-masterclass-recensie
resultaten-omb-masterclass

De prijs

Wil je ook jouw eigen online marketing bureau gaan starten? Dan moet je daar eerst een kleine investering voor doen. Je dient namelijk voor de OMB Masterclass een bedrag van 997 euro te betalen. Dat klinkt op papier als een behoorlijke investering, maar valt in de praktijk zeker mee. Je hebt deze 997 euro immers zo terugverdiend als je op de aangegeven manier jouw eigen Online Marketing Bureau op weet te starten.

Betaling kan in 1, 3 of 5 termijnen. De prijs voor de OMB Masterclass is het laagst als je deze in een keer voldoet. Ik kan me echter voorstellen dat het bedrag te groot is om in één keer te betalen. Je kan daarom ook in 3 of 5 maandelijkse termijnen betalen. Bij 3 termijnen betaal je € 397,- per termijn. Dat is € 1.191 totaal.

Conclusie: gebruik maken van de OMB Masterclass?

Ja, ik kan je zeker aanraden om de OMB Masterclass te gaan volgen. Deze masterclass is van een onwijs hoog niveau en stelt jou in staat om van (financiële) vrijheid te gaan genieten. Niet alleen de zes modules zijn van een hoog niveau, maar óók de bonussen die door Kjell meegeleverd worden.

Over de ontwikkelaar zelf ben ik iets minder te spreken, maar desalniettemin moet ik Kjell een compliment geven. Hij heeft namelijk prima werk geleverd met deze OMB Masterclass. Hij zou wat mij betreft alleen iets meer de Masterclass moeten promoten in plaats van zichzelf.

Wil jij starten met je eigen Online Marketing Bureau? Dan raad ik de OMB Masterclass van harte aan. Start direct via de link hieronder.

Niet overtuigd? Je kunt jezelf aanmelden voor een gratis Online Training om kennis te maken met Kjell en zijn Masterclass.

UPDATE 2022: De OMB Masterclass wordt niet meer verkocht. De website van Kjell is uit de lucht gehaald. Een goed alternatief voor de OMB Masterclass is de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen