Online geld verdienen in 10 stappen review?
29 augustus 2020 

Online geld verdienen in 10 stappen review?

Heb je interesse om online geld te gaan verdienen? Wil je graag een passief inkomen op gaan bouwen? Dan is het goed om te weten dat je daar tegenwoordig meerdere mogelijkheden voor hebt. Iets wat ook door Edward Hendriks tijdig ingezien is; hij verdient namelijk al enkele jaren zijn geld via digitale kanalen.

Nadat hij hier zelf behoorlijk succesvol mee was, besloot hij om zijn kennis te gaan delen. Dat dat doet hij in de vorm van een boek waarin hij in 10 stappen uitlegt hoe je online geld kunt gaan verdienen. Toen ik voor het eerst dit boek online tegenkwam, was mijn interesse eigenlijk direct gewekt.

Het is namelijk zo dat veel ‘goeroes’ aangeven dat zij dé manier hebben om online veel geld te verdienen. Een dergelijke uitspraak kwam ik bij Edward Hendriks niet tegen. Nee, zo op het eerste oog leek dit een reëel, vakkundig en eerlijk boek te zijn. Dat deed mij besloten om het boek te bestellen en het boek van A tot Z door te lezen.

Al mijn bevindingen over dit boek vind je in deze Online geld verdienen in 10 stappen review. Ik bespreek graag wie Edward Hendriks precies is, waar het in dit boek om draait en voor wie het boek geschikt is. Ook alle informatie met betrekking tot bonussen, kostenplaatsje en een eventuele garantie geef ik je graag in deze review!

Online geld verdienen in 10 stappen in vogelvlucht

Nadat je de kosten voor dit boek betaald hebt, krijg je direct toegang tot het digitale boek. Edward Hendriks heeft ervoor gekozen om het boek relatief compact uit te voeren; 138 pagina’s zijn echter niet schrikbarend veel. Iets wat mij echter wel opgevallen is, is dat elke pagina van absolute meerwaarde is.

Edward Hendriks heeft overduidelijk voor kwaliteit in plaats van voor kwantiteit gekozen. Met dit online boek zou je in staat moeten zijn om jouw eigen online business te ontwikkelen. Om je daar bij te helpen, heeft Edward Hendriks voor de volgende 10 hoofdstukken gekozen:

 1. Inleiding
 2. Wat is passief inkomen?
 3. Mijn verhaal over passief inkomen
 4. Waarom zou je online geld gaan verdienen?
 5. Online geld verdienen; de snelle route
 6. Online geld verdienen; de gestage route
 7. Zo blijf je gemotiveerd
 8. Over afbeeldingen
 9. Ten slotte; waar je ook aan moet denken
 10. Verder lezen? Deze boeken en blogs raad ik aan

Bekijk hier de complete inhoudsopgave van het boek.

Deze 10 hoofdstukken laten duidelijk zien waar dit boek om draait; het opbouwen van een passief inkomen. Hoofdstuk 5 en 6 laten tevens zien waar Edward Hendriks de voorkeur aan geeft; het opbouwen van een passief inkomen op een gestage manier. Hij weet namelijk als geen ander dat het opbouwen van een passief inkomen de nodige tijd en inzet kost. Dat is dan ook één van de lessen die hij met dit boek mee wil geven.

In mijn ogen heeft de ontwikkelaar/schrijver perfect werk afgeleverd met dit boek. Het boek is niet per sé uitgebreid, maar is wel zeer treffend. In het boek is veel nuttige informatie te vinden in combinatie met voorbeelden uit de praktijk en handige tips van een ervaringsdeskundige. Juist die combinatie spreekt mij aan en zorgt voor het hoge niveau van het boek ‘Online geld verdienen in 10 stappen’.

Edward Hendriks

Zoals al meerdere malen in deze Online geld verdienen in 10 stappen review gezegd, is dit boek geschreven door Edward Hendriks. Edward heeft in de afgelopen jaren behoorlijk carrière gemaakt als tekstschrijver, maar ook als digitaal ondernemer.

Opvallend is dat hij duidelijk ervoor gekozen heeft om zijn kansen te spreiden. Zo is hij eigenaar van zijn eigen bedrijf Doyoucopy, heeft hij meerdere boeken geschreven en is hij ook al 20 jaar actief in de wereld van het schrijven van hoogwaardige content.

ebook-edward-hendriks-1

Op het internet vind je veel informatie over hem; zo heeft hij zélfs zijn eigen Wikipedia pagina. Wat mij ook opvalt, is dat hij behoorlijk open en transparant is. Zo heb ik hem ook op LinkedIn uitgenodigd, waar hij behoorlijk actief op is. Via dit social media kanaal deelt hij regelmatig handige tips en probeert hij daarmee andere tekstschrijvers verder op weg te helpen. Dat doet hij overigens ook met zijn cursus ‘Copywriting in 30 dagen’.

Al met al spreekt Edward Hendriks mij zeer aan. Hij heeft veel kennis in pacht en wil die kennis maar al te graag met eenieder delen. Ook met betrekking tot de opbouw en inhoud van dit boek heeft hij goede keuzes weten te maken. Uiteindelijk laat het gehele totaalplaatje zien dat hij een vakkundig, slim en eerlijk persoon is. Ook ziet zijn website er bijzonder gelikt uit, inclusief een KVK-nummer. Ik kan dus met recht stellen dat Edward Hendriks zeer betrouwbaar is.

Wil je meer weten of Edward Hendriks en zijn bedrijf? In mijn Edward Hendriks en Doyoucopy review lees je er alles over inclusief ervaringen van anderen.

Inhoud Online geld verdienen in 10 stappen

Je hebt hierboven reeds kunnen lezen dat dit boek bestaat uit 10 hoofdstukken. Blijft het hierbij of heeft Edward Hendrik nog voor bonussen gekozen? Nou, bij het boek worden nog meerdere handige bonussen geleverd:

 • Begrippenlijst
 • Handleiding voor SEO copywriting
 • Rank Booster Formule
 • Overzicht met handige online tools
 • Checklist voor de aankoop van een website
 • Overzicht met vragen en beoordelingen

Deze bonussen zijn in het boek terug te vinden en vormen daarbij een welkome aanvulling op de inhoud van het boek. Mede door deze bonussen heeft Edward Hendriks het voor elkaar gekregen om een zeer uitgebreid en compleet boek aan te bieden.

De bonussen spreken mij in ieder geval erg aan; uit andere ervaringen op het internet blijkt dat dit niet alleen bij mij het geval is!

Voor wie is het Online geld verdienen in 10 stappen boek geschikt?

Volgens Edward Hendriks is zijn eigen boek voor iedereen geschikt. Hij geeft daarbij wel aan dat je over het nodige doorzettingsvermogen moet beschikken. Iets waar ik mij in kan vinden, aangezien nog niemand rijk is geworden door rustig achterover te leunen. Als je via het internet geld wilt gaan verdienen, moet je simpelweg hard gaan werken.


Voor elke zzp’er, student, ondernemer of hobbyist is dit boek van grote meerwaarde. Je moet namelijk goed beseffen dat het voor iedereen mogelijk is om online geld te gaan verdienen. Je hebt alleen een goed idee nodig in combinatie met de juiste kennis. Ik ben ervan overtuigd dat je de juiste kennis aangeleerd krijgt dankzij het boek Online geld verdienen in 10 stappen!

Mijn Online geld verdienen in 10 stappen review + ervaring

Al geruime tijd ben ik bezig met het verdienen van online geld. In de afgelopen jaren ben ik veel cowboys tegengekomen die dachten dat zij de wereld uitgevonden hadden. Bij Edward Hendriks en dit boek krijg ik die menig indruk echter niet. Edward komt zelf uiterst sympathiek over, terwijl dit boek naar mijn mening ook van grote meerwaarde is.

Ondanks dat ik zelf de nodige ervaring heb, heb ik toch nog het een en ander van dit boek geleerd. Als je zelf nog helemaal geen ervaring hebt, kan ik op basis daarvan maar één ding concluderen; je gaat onwijs veel kennis op doen. Dit boek is namelijk niet super uitgebreid te noemen, maar is wel onwijs handig, nuttig en dus van een hoog niveau. Mijn ervaring is in ieder geval uiterst positief!

Ervaringen van anderen

Is het zo dat andere lezers van dit boek ook zo tevreden zijn? Nou, die indruk krijg je wel als je de website van Edward Hendriks zelf bekijkt. Uiteraard is dat niet super betrouwbaar, dus ben ik op zoek gegaan naar andere beoordelingen. Daarbij stuitte ik op meerdere positieve beoordelingen, waarbij men positief was over zowel Edward als over de inhoud van dit boek.

Zowel op Google Reviews als Trustpilot krijgt Edward Hendriks geweldig goede reviews en recensies. Hieronder zie je 2 beoordelingen die ik er willekeurig eruit gepikt heb.

 • Marit vind het boek toepasbare tips bevatten met een duidelijke uitleg.
ebook-online-geld-verdienen-10-stappen-recensie
 • Lynda zegt in haar review over het Ebook Online Geld Verdienen in 10 stappen dat het begrijpelijk is geschreven met korte en duidelijke voorbeelden.
ebook doyoucopy geld verdienen review

Wat dat betreft sluiten de beoordelingen volledig aan op mijn eigen bevindingen. Ook ik ben namelijk zowel over de schrijver als over de inhoud van het boek te spreken.

De prijs

Heb je interesse om dit boek te gaan lezen? Ik kan het alleen maar toejuichen, maar je moet uiteraard wel eerst het boek aanschaffen. Daarbij moet je rekening houden met een bedrag van 49 euro inclusief BTW.

Volgens Edward Hendriks is dit een tijdelijke prijs en gaat de prijs bij de volgende update omhoog. Normaliter betaal je sowieso al 69 euro voor dit boek, dus je kunt tijdelijk nog van deze unieke prijs van 49 euro genieten!

Voor het bedrag van 49 euro krijg je níet alleen het boek geleverd, maar ook de verschillende bonussen. De prijs/ kwaliteit verhouding van dit boek is in mijn ogen dik in orde.

Conclusie; Online geld verdienen in 10 stappen lezen?

Aan het einde van deze Online geld verdienen in 10 stappen review kan ik maar één ding concluderen; dit boek is van een hoog niveau. Ik wil je dan ook graag aanraden om het boek te kopen en de eerste stappen te zetten naar een passief inkomen.

Edward Hendriks belooft je géén resultaten, maar heeft wel aangetoond dat deze resultaten absoluut te behalen zijn. Een boek van hoogstaande kwaliteit. De prijs daarentegen is relatief laag, waardoor de prijs/kwaliteit verhouding dik in orde is.

Al met al een prima boek met de nodige mogelijkheden; via de link hieronder profiteer je direct van de gunstige prijs.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen