Online Geld Verdienen Startersgids Review (Mick van Zadelhoff)
17 januari 2020 

Online Geld Verdienen Startersgids Review (Mick van Zadelhoff)

De Online Geld Verdienen Startersgids van Mick van Zadelhoff is sinds enkele maanden op de markt. Op het internet zijn nog niet veel reviews en ervaringen met de Startersgids te vinden.

Waarschijnlijk ben jij opzoek naar een review over de Online Geld Verdienen Startersgids. Via Google ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook!

Op deze pagina vertel ik je precies wat de Startergids inhoudt, of het werkt en wat mijn mening is. Ik heb het product namelijk kritisch onderzocht.

Wat is de Online Geld Verdienen Startersgids?

Steeds meer mensen, met name jongeren, verdienen tegenwoordig hun geld via het internet. Bijvoorbeeld door YouTube, bloggen, dropshipping, affiliate marketing en nog veel meer.

De Online Geld Verdienen Startersgids somt 12 mogelijk manieren op om via het internet geld te verdienen. Het ebook is geschreven door Mick van Zadelhoff.

Mick beweert dat het boek ruim 20.000 woorden bevat. Nou heb ik niet alle woorden geteld, maar het ebook bestaat uit 53 pagina’s. Met 400 woorden per pagina, wat goed mogelijk is, worden die 20.000 woorden behaald.

Na betaling ontvang je van Mick een downloadlink voor het boek. De Online Geld Verdienen Startersgids is namelijk een ebook wat je als PDF formaat kunt downloaden.

Mick van Zadelhoff

Wie is Mick van Zadelhoff? Is hij te vertrouwen of is het een oplichter?

Mick van Zadelhoff is een digital nomad. Dat wil zeggen dat hij het internet gebruikt om locatie onafhankelijk te werken en veel rondreist over de wereld.

mick-van-zadelhoff

De 25 jarige internet ondernemer is nieuwsgierig en test elk online verdienmodel. Na enkele jaren van testen weet hij precies wat wel en niet werkt. Met die kennis coacht Mick al enkele jaren anderen die ook locatie en tijd onafhankelijk willen werken.

Op zijn website De Moderne Nomaden deelt Mick interessante informatie en tips over het digitale nomaden bestaan en online geld verdienen.

Is Mick van Zadelhoff te vertrouwen en betrouwbaar?

Mick en zijn ebook Online Geld Verdienen Startersgids zijn nieuw. Dat betekent goed onderzoeken of Mick te vertrouwen is en betrouwbaar is. Voordat we deze review schreven hebben wij dat uitgebreid gedaan.

Als detectives hebben we het volgende gedaan om Mick te onderzoeken:

 • KvK gegevens nagekeken: Mick heeft zijn bedrijf netjes inschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62568299. Bij hen zijn er geen klachten van oplichting of andere duisteren praktijken bekend.
 • Het boek aangeschaft: We hebben het boek van Mick aangeschaft. Natuurlijk doen we dat om een goede review te kunnen schrijven. Maar het koopproces geeft ook inzicht hoe betrouwbaar een verkoper is.
 • Ervaringen van anderen bekeken: Op het internet zijn nog niet mega veel reviews en ervaringen over de Online Geld Verdienen Startersgids te vinden. Via de Facebookpagina van Mick’s bedrijf zijn enkele ervaringen te vinden.
 • Social media kanelen gecheckt: We hebben de persoonlijke Facebook, Instagram en LinkedIn profielen van hem bekeken.

Tijdens het onderzoek kwamen we enkele interessante interviews tegen waarin Mick vertelt over zijn stappen en levenstijl. Bijvoorbeeld de podcast van Robin van Veen.

Ook het Algemeen Dagblad heeft Mick geïnterviewd. Uit het onderzoek naar Mick zijn dus louter positieve ervaringen naar voren gekomen. Er zijn geen sporen die wijzen op oplichting of wat dan ook.

We kunnen dus concluderen dat Mick van Zadelhoff 100% te vertrouwen is.

Online Geld Verdienen Startersgids Review + Ervaring

Voor het schrijven van deze review heb ik de Online Geld Verdienen Startergids aanschaft en aandachtig doorgelezen. Hieronder deel ik mijn review en ervaring over het ebook van Mick.

Wat met direct opvalt is dat de lay-out van het ebook prettig oogt. Het leest makkelijk weg en zorgt niet voor afleiding door rare lettertypes of lange lappen tekst.  

Persoonlijk vond ik het ebook niet concreet genoeg. De Startersgids is daarom niet geschikt om concreet aan de slag te gaan met een verdienmodel.

Mick’s Startersgids is uitermate geschikt als je inspiratie wilt over online verdienmodellen. Wat dat betreft is de Online Geld Verdienen Startersgids een zeer compleet ebook. In het ebook staan 12 manieren om geld te verdienen op het internet:

 1. Via je website
 2. Door te bloggen
 3. Online marketing voor bedrijven
 4. Via je Instagram account
 5. Vertaler van (web)teksten
 6. E-book schrijven en verkopen
 7. Affiliate marketing
 8. Facebook pagina’s
 9. YouTube video’s en memberships
 10. Studenten ondersteunen
 11. Coachen van mensen
 12. Eigen videotraining

Deze verdienmodellen behandelt Mick zeer uitgebreid. Als je wilt weten welke verdienmodellen er online zijn en afwegen welk verdienmodel het beste bij jou past, dan is de Online Geld Verdienen Startersgids zeer geschikt.

Ervaringen van anderen

Op het internet hebben we gezocht naar Online Geld Verdienen Startersgids gebruikers en hun ervaringen.

Hieronder zie je de ervaringen van enkele cursisten van Mick's studenten. En zijn algemene beoordeling op zijn Facebookpagina.

ervaringen-online-geld-verdienen-startersgids

Wat is de prijs?

De prijs van de Online Geld Verdienen Startersgids is 27 euro. Dit is een eenmalige betaling.

Persoonlijk vind ik dit een goede prijs voor het boek. Natuurlijk kan je online ook zelf op onderzoek uitgaan en, met geluk, alle verdienmodellen opsporen.

Het nadeel is dat de informatie dan niet overzichtelijk gepresenteerd is in een ebook. Ook kost het onderzoek veel tijd en je mist de curciale tips die Mick deelt.

Na aanschaf stuurt Mick je een mailtje met daarin een link om zijn ebook te downloaden. Je kunt dus binnen enkele minuten na aanschaf aan de slag.

Conclusie Online Geld Verdienen Startersgids Review

In deze review over de Online Geld Verdienen Statersgids heb je mijn mening en ervaring met het ebook van Mick van Zadelhoff kunnen lezen.

Zoals ik aangaf vind ik het ebook niet geschikt om concreet aan de slag te gaan met één verdienmodel. Het boek in PDF formaat is wel uitermate geschikt als inspiratie gids met waardevolle informatie en tips.

De prijs vind ik netjes voor hetgeen wat je ervoor krijgt. Het boek bespaart je namelijk veel tijd en moeite om zelf de informatie te verzamelen.

Direct aan de slag met online geld verdienen?

De Startersgids van Mick geeft inspiratie. Als jij al concreet weet welk verdienmodel je wilt toepassen dan raad ik niet aan om Mick ebook aan te schaffen.

Hieronder som ik enkele trainingen op die van A tot Z leren hoe je met een bepaald online verdienmodel aan de slag kunt en daar succesvol mee wordt.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen