Perfect Slapen In 7 Stappen recensie + ervaringen
30 november 2019 

Perfect Slapen In 7 Stappen recensie + ervaringen

In deze Perfect Slapen in 7 Stappen recensie lees je alles over het boek van William van der Klaauw. Zo ontdek je of het boek zijn geld WEL of NIET waard is en voorkom je een miskoop.

perfect slapen in 7 stappen recensie

Perfect Slapen in 7 Stappen is een boek dat slaapproblemen oplost en zorgt voor een betere nachtrust. Tenminste, dat wordt er beweerd door de verkoper.

Snel in slaap vallen, doorslapen in de nacht en uitgerust en fit wakker worden. Dat willen we allemaal. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ongeveer 40% van de Nederlanders heeft last van slaapproblemen.

Hoe zorg je ervoor dat je snel in slaap valt? Wat kan je doen om uitgerust en fit wakker te worden? En wat zorgt ervoor dat je lekker kan doorslapen gedurende de nacht?

Op deze vragen beweerd William van der Klaauw antwoorden te hebben. In zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen deelt hij zijn tips, trucs en manieren voor een perfecte nachtrust.

In deze review over het Perfect Slapen in 7 Stappen boek kijken we hoe waardevol de tips, trucs en manieren van William zijn. Ontdek in deze recensie of het Perfect Slapen boek zijn geld waard is.

Perfect Slapen in 7 Stappen in het kort

Perfect Slapen in 7 Stappen is een pakket wat bestaat uit 8 producten waarmee je nachtrust verbetert.

Het belangrijkste onderdeel van het pakket is het boek Perfect Slapen in 7 Stappen. Bij aanschaf van het pakket ontvang je dit boek in PDF formaat en hardcopy (fysiek boek).

Het 120 pagina’s tellende boek is opgedeeld in 7 stappen. De stappen bouwen in logische volgorde op naar een betere nachtrust, zoals oorzaken van slaapproblemen en de juiste slaaproutines aanleren.

In elke stap krijg je een aantal praktische tips en concrete adviezen waarmee je aan de slag kunt. Perfect Slapen in 7 stappen is een boek wat makkelijk wegleest. Dit is vanwege de duidelijke taal en mooi lay-out van het boek.

Verderop in deze Perfect Slapen in 7 Stappen review lees je meer over de andere 7 producten in het pakket.

Wie is de auteur?

De auteur en bedenker van het Perfect Slapen in 7 Stappen boek is William van der Klaauw. Hij is ook de eigenaar van de website Slaapwijzer.net. Althans dat vertelt de officiële verkooppagina van het boek ons.

Op die pagina wordt William als slaapdeskundige weggezet. Ook zou deze William een ervaringsdeskundige zijn op het gebied van slaapproblemen. Wij hebben onderzoek gedaan naar de auteur van Perfect Slapen.

william van der klaauw
William van der Klaauw?

Wat hebben we gedaan?

 • Het bedrijf achter Perfect Slapen in 7 Stappen onderzocht.
 • De naam William van der Klaauw uitgebreid gescreend.
 • De echte eigenaar van Slaapwijzer en Perfect Slapen achterhaald.

Het bedrijf achter Perfect Slapen en Slaapwijzer is Kratos uit Almelo. Via het KvK nummer 63109697 hebben we de echte eigenaar achterhaald. Dat blijkt Willem Jan Handlogten te zijn. Een online ondernemer die meerdere producten verkoopt.

Is William van der Klaauw te vertrouwen?

William van der Klaauw is dus een pseudoniem. Een soort nep naam. Wellicht denk je nu direct dat William een oplichter is. Dat hoeft zeker niet zo te zijn.

Op het internet worden veel producten verkocht onder een pseudoniem zoals het populaire Freds Bouwtekeningen. Dit wordt door verkopers gedaan omdat ze meerdere producten verkopen. Deze verkopers kunnen niet met hun echte naam elk product verkopen. Hierdoor gebruiken ze vaak verschillende pseudoniemen.

Het gebruik van een pseudoniem door een online verkoper doet NIETS af aan de kwaliteit van het product. 

Martijn van Ervaringsgids.nl

Natuurlijk wil je weten of William van der Klaauw betrouwbaar is voordat je van hem koopt. Ik heb daarom gezocht naar klachten over hem of zijn bedrijf. Ik kwam geen enkele recensie of ervaring tegen van oplichting.

Hieruit kunnen we concluderen dat William betrouwbaar is en dat er van oplichting geen sprake is. Onderaan dit artikel lees je over de garantie die William geeft. Daaruit blijkt dat hij voor 100% te vertrouwen is.

Inhoud Perfect Slapen in 7 Stappen Pakket

Eerder in deze recensie schreef ik dat het pakket van het Perfect Slapen in 7 Stappen uit meer dan alleen het boek in PDF en hardcopy bestaat. Er zitten namelijk nog 7 extra producten in het pakket.

Het pakket bevat:

 • Perfect Slapen in 7 Stappen boek: Als je het pakket voor 16:00 uur bestelt ontvang je het hardcopy boek de volgende dag in huis. Direct na aanschaf krijg je een mailtje van William met daarin de downloadlink naar het PDF boek van Perfect Slapen in 7 Stappen.
 • Persoonlijk advies: Stel elke willekeurige vraag die je hebt of leg elk slaapprobleem aan William voor en hij geeft je binnen enkele uren advies dat past bij jouw situatie. Deze bonus vinden wij zeer waardevol omdat elk persoon zijn slaapproblemen anders ervaart.
 • Slaapchecklist: In het boek staan veel waardevolle tips en adviezen met goede uitleg erbij. Deze tips en adviezen zijn vertaald naar concrete taken die gedurende de dag belangrijk zijn voor een goede nachtrust. De checklist bevat deze taken. Lekker praktisch!
 • E-cursus Dieper Slapen: Voor het probleem van nachtelijk ontwaken heeft William een 8 daagse cursus ontwikkeld. Tijdens deze praktische digitale cursus leer je doorslapen in de diepste slaapfases. Na 8 dagen merk je direct het resultaat doordat je veel fitter wakker wordt.
 • Kalmeer je gedachten: Ken je dat? Je voelt jezelf moe, maar zodra je in bed ligt schieten je gedachten alle kanten op. In het PDF boekje ‘Kalmeer je gedachten’ leert William hoe je jouw gedachten kunt kalmeren.
 • Welterusten snacks receptenboek: De 5 calorieënarme recepten in het receptenboek hebben een slaapversterkende werking. Deze recepten zijn overigens erg lekker. De pannenkoeken zijn mijn persoonlijke favoriet.
 • Toegang tot het besloten platform: Het Slaapplatform is het enige platform in Nederland dat bestaat uit mensen met slaapproblemen én slaapdeskundigen. Op het platform vind je inspirerende succesverhalen van andere Perfect Slapen gebruikers. De slaapdeskundigen geven allerlei gratis tips en adviezen om je slaap te verbeteren. Ook kun je de deskundigen alle vragen stellen waar je mee zit.
 • Crystal Waters: Crystal Waters is het favoriete relaxnummer van William. Hij doet het nummer als mp3 bestand cadeau aan iedereen die Perfect Slapen in 7 Stappen aanschaft.
Bonus perfect slapen 7 stappen boek

Zoals je ziet is het Perfect Slapen in 7 Stappen pakket een bomvol pakket met alle informatie, tips, tools en ondersteuning die je nodig hebt om voorgoed met je slaapproblemen af te rekenen.

Perfect Slapen in 7 Stappen recensies + ervaringen

Op de salespagina van Perfect Slapen in 7 Stappen staan een aantal recensies van klanten. In deze recensies lees je positieve tot zeer positieve ervaringen met het pakket.

Echter hechten wij aan de reviews op een verkooppagina niet zoveel waarde. Je weet immers nooit of de recensies waar zijn? Via Google zijn we daarom opzoek gegaan naar ervaringen van andere met het pakket. Echte mensen die verlost zijn van hun slaapproblemen. 

Zo heeft Peter voorgoed kunnen afrekenen met slaapproblemen dankzij het pakket:

ervaring perfect slapen

 Joke slaapt nu stukken beter en heeft geen moment spijt gehad van haar aankoop:

Ervaringen met perfect slapen in 7 stappen

Johanna merkte na een aantal dagen direct resultaat:

Ervaringen met William van der Klaauw

Deze positieve ervaringen met Perfect Slapen in 7 Stappen zijn slechts enkele van de vele tevreden gebruikers.

Wat is de prijs?

De prijs van het totale pakket inclusief alle bonussen is 37 euro. Eenmalig.

Voor nog geen 4 tientjes ben je dus voorgoed verlost van je slaapproblemen. Geen uren wakker liggen en geen futloze en onproductieve ochtenden voor slechts 37 euro.

Daar kun je niet te lang voor wakker liggen dachten wij. Vind je niet?

Garanties van Perfect Slapen

William beloofd de volgende resultaten bij aanschaf van Perfect Slapen in 7 Stappen:

 • Sneller in slaap vallen
 • Uitgerust wakker worden
 • Doorslapen in de nacht
 • Overdag heb je meer energie
 • Prestaties op het werk worden beter
 • Meer van het leven genieten

Behaal je deze resultaten niet? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Op het internet worden vaak dergelijke beloftes gemaakt. Vaak zijn dit loze beloftes. Bij William is dat beslist niet het geval. Als het pakket niet de beloofde resultaten brengt dan krijg je het volledige aankoopbedrag dezelfde dag teruggestort. En het boek mag je houden.

garantie perfect slapen

Zoals je ziet heeft William veel vertrouwen in zijn pakket. Hij geeft een uitzonderlijk lange garantietermijn van 90 dagen. Ben je binnen 90 dagen niet tevreden? Dan krijg je netjes het aankoopbedrag teruggestort.

Dit maakt William en Slaapwijzer zeer betrouwbaar en zo loopt je geen enkel risico.

Conclusie Perfect Slapen in 7 Dagen Review

In deze Perfect Slapen in 7 Dagen recensies heb je onze mening over het slaappakket gelezen. Wij zijn zeer goed te spreken over het pakket van William.

Het boek bevat zeer waardevolle tips en informatie om slaapproblemen te verhelpen. William is een pseudoniem, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van het slaappakket.

De prijs vinden wij zeer schappelijk. Eigenlijk nog wel aan de lage kant voor een pakket van deze kwaliteit. Voor nog geen 40 euro ben je verlost van je slaapproblemen.

Bij aanschaf van het Perfect Slapen in 7 Stappen pakket verzeker je jezelf van resultaat. Behaal je niet het gewenste resultaat? Maak gebruik van de 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie en krijg het volledige aankoopbedrag terug. Zo loop je geen enkel risico.

Ga DIRECT aan de slag!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen