Pop Piano masterclass van Rene Knops review
06 januari 2022 
in Muziek

Pop Piano masterclass van Rene Knops review

De Pianoles van Rene Pop Masterclass is een splinternieuwe cursus. Sinds januari 2020 is het product op de markt. Waarschijnlijk ben je de Pop Piano Masterclass tegen gekomen en heeft de cursus je aandacht getrokken. 

Via Google ben je opzoek gegaan naar Pop Piano Masterclass reviews, ervaringen en meningen van anderen. Zodoende ben op deze review van de Pianoles van Rene Pop Masterclass terecht gekomen. 

En dat is maar goed ook. In deze recensie bekijken we hoe goed het product is van Rene Knops. Zodoende kan jij een goede afweging maken of het product iets voor jou is. 

De Piano Pop Masterclass in vogelvlucht

De Piano Pop Masterclass is een videocursus van Rene Knops. Deze masterclass is het vervolg van de Pianoles van Rene videotraining. In die basistraining leert Rene je de kneepjes van het piano spelen onder de knie te krijgen. Het is daarom een echte beginnerscursus. 

De Pianoles van Rene Mastertraining leert je hoe je een echte pop pianist wordt. Dit doet René door elke maand een perfect samengesteld lespakket beschikbaar te maken. Na 6 maanden heb je het volledige programma doorlopen, en kun je bekende popnummers moeiteloos naspelen. 

Op basis van akkoorden, akkoordenschema’s en leadsheet leert de mastertraining je een echte pop pianist te worden. Na afronding van de Pop Piano Masterclass kun je popliedjes die je op de radio hoort naspelen, omdat je piano leert spelen op basis van akkoorden. 

Voor wie is de Mastertraining?

De Pop Piano Mastertraining is geschikt voor mensen die de basistechnieken van het pianospelen onder de knie hebben. Als je nog nooit een piano of keyboard aangeraakt hebt, is de cursus niet geschikt. 

Rene gaat er dus vanuit dat je de basistechnieken ‘in de vingers’ hebt. Zo moet je al wat akkoorden kunnen spelen om me de Piano Pop Mastertraining aan de slag te gaan.

De Masterclass is geschikt als je: 

 • Geen leuke pop liedjes kunt vinden om te spelen
 • Het lastig vindt om met 2 handen te spelen
 • Al eens pianoles hebt gehad (bijv. in een muziekschool), en dit opnieuw wilt oppakken.
 • Pianisten die hun spel willen verbeteren en professionaliseren. 

Kortom; De Pianoles van Rene Pop Masterclass is geschikt voor pianisten die de basis van het pianospelen begrijpen en zich verder willen ontwikkelen. 

Inhoud Pop Piano Mastertraining

De Pop Piano Mastertraining is meer dan alleen een aantal video’s over piano spelen. Rene geeft je ook toegang tot eboos, zijn community en nog veel meer. Hieronder vertellen we je precies wat je krijgt na aanschaf van de mastertraining. 

Dit is wat je krijgt: 

 • Instructievideo's: Dit zijn maar liefst 68 video’s verdeeld over 6 modules. De video’s variëren in lengte tussen de 5 en 15 minuten.  In deze video’s doet Rene precies voor wat je moet doen. Ook geeft hij tips en uitleg waarom hij het zo doet. Op die manier verbeter je snel je spel. 
 • Aanvullend lesmateriaal: De video’s zijn uitgerust met aanvullend lesmateriaal. Denk hierbij aan ebooks, PDF samenvattingen, stappenplannen en audiobestanden. Dit alles maakt Rene beschikbaar om het leerproces te versnellen. 
 • Toegang tot de community: René heeft een besloten community van meer dan 2.400 actieve pianisten. Na aanschaf van de Piano Pop Masterclass krijg jij ook toegang tot deze exclusieve groep waar vragen en succesverhalen gedeeld worden. Dit werkt erg motiverend. 
 • Coaching per mail: Gedurende het 6 maanden traject krijg je 2 keer per maand prive coaching van Rene Knops per email. In de e-mail checkt Rene je voortgang en geeft hij feedback wat goed en minder goed gaat. Door deze intensieve coaching zorgt Rene ervoor dat je niet achter op schema raakt.
 • Bonus workshop ‘beter spelen en oefenen met apps’: Deze bonus bestaat uit 11 videos die qua lengte variëren tussen de 5 en 10 minuten. In de video’s leer je om makkelijker met 2 handen te spelen, een repertoire opbouwen en je timing te verbeteren.
 • Bonus Notenleer: De Mastertraining van Rene Knops is gebaseerd op spelen met akkoorden. Het spelen via noten komt niet aan bod in de masterclass. Daarom dat René een aparte bonus heeft gemaakt met technieken om het spelen via noten zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. De cursus notenleer bestaat uit 7 lessen.

inhoud-piano-spelen-masterclass-rene-knops

Kortom; De Pianoles van Rene Pop Masterclass is een bomvol pakket voor de pianist die zijn spel wil verbeteren. 

Onze Pop Piano Mastertraining review + ervaring

Wij kochten de Pop Piano Masterclass van Rene Knops en gingen er mee aan de slag. Hieronder lees je onze ervaring, mening en review over de Pianoles van Rene Masterclass. 

Rene Knops is voor ons geen onbekende. We hebben al eens eerder van hem gekocht voor onze Pianoles van Rene review. Zoals we van René gewend zijn verliep het betalen en inloggen soepel. Na betaling ontvang je direct een automatische e-mail met de factuur en de inloggegevens. Met deze inloggegevens kun je direct aan de slag met de video’s. 

Direct na het inloggen hebben we rond gekeken in de cursus en enkele video’s bekeken. Wat direct opvalt is dat de video’s een hoge beeldkwaliteit hebben. Het zijn heldere HD-video’s die professioneel zijn opgenomen.

Ook valt direct op dat de afspeelsnelheid per video aangepast kan worden. Als je vind dat René te snel praat, kun je de video op bijvoorbeeld 75% van de snelheid laten afspelen. Persoonlijk vind ik dit erg prettig. 

Na het aandachtig doorlopen van de cursus kunnen we concluderen dat de video’s en cursus van uitstekende kwaliteit zijn. René vertelt duidelijk, en hij is goed verstaanbaar. Belangrijker nog, per video wordt een behapbare hoeveelheid informatie gegeven. Vandaar dat de video’s niet langer zijn dan 15 minuten.

De besloten community is prachtig om te zien. Ik heb hier even doorheen gescrold en enkele verhalen gelezen. Als mensen even vastzitten delen ze hun probleem op het forum. Niet alleen René geeft waardevolle adviezen. Ook de andere leden proberen ze goed mogelijk te helpen. Het is mooi om zo’n hechte community te zien. 

Kortom; wij zijn goed te spreken over de inhoud en kwaliteit van de Pianoles van René Pop Piano Masterclass. René Knops maakt zijn naam wederom waar. 

Ervaringen van anderen

Deze Piano pop Masterclass review zou niet compleet zijn zonder de ervaringen, meningen en recensies van klanten. Wij hebben daarom het internet afgezocht, en delen hieronder enkele succesverhalen. 

Wie in Google ‘Pianoles van René’ intoetst ziet het Google bedrijfsprofiel van René zijn cursus. Daaronder kun je recensies lezen die echte klanten gedeeld hebben. Daaruit blijkt dat René een 4,8 van de 5 sterren scoort. Dat is erg goed. 

google-review-piano-pop-mastertraining

Op de Facebookpagina van Pianoles van René delen klanten ook hun ervaring met René en zijn curssen. Hier scoort hij maar liefst 4,9 van de 5 sterren.

facebook-recensie-pianoles-van-rene-masterclass

Omdat wij toegang hebben tot de community hebben we ook enkele persoonlijke succesverhalen gelezen en gezien. Het is indrukwekkend om te zien hoe snel de cursisten vooruitgang boeken. In onderstaande video deelt Elisabeth haar voortgang:


Over de Online Pop Mastertraining lezen wij enorm veel positieve reviews en klantervaringen. René heeft een zeer waardevolle training ontwikkelt en deze ‘valt in de smaak’ bij zijn klanten. 

De prijs

De prijs voor de Pop Piano Masterclass is eenmalig € 197,-. Voor dit bedrag krijg je levenslang toegang tot de complete cursus inclusief de 2 bonussen.

Of je dit (te) veel vindt is aan jou om te beoordelen. Besef goed, een les in de muziekschool kost gemiddeld 30 euro. Bij meer dan 6 lessen is de Masterclass van René Knops voordeliger. Daar komt nog bij dat je in een muziekschool groepslessen krijgt. De begeleiding is dan stukken minder intensief. 

Betalen van de cursus kan via:

 • iDEAL 
 • Eenmalige machtiging
 • Bancontact
 • Sofort
 • PayPal

Na betaling kun je direct aan de slag met de mastertraining. 

Garantie

Bij aanschaf van de Pianoles van René Pop Piano Mastertraining krijg je 30 dagen garantie. Deze garantie is een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Als je binnen 30 dagen niet 100% tevreden bent met je aankoop krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Stuur René een e-mail dat je niet tevreden bent, de reden daarvan hoef je niet te benoemen. Binnen enkele werkdagen staat het geld terug op je rekening. 

De ontvangen PDF bestanden, zoals ebooks, mag je houden. 

Dankzij deze garantie loop je geen enkel risico en kun je de mastertraining kosteloos uitproberen. 

Conclusie: De Pop Piano Mastertraining kopen? 

Zoals je in deze Pop Piano Mastertraining review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het product van René Knops. René laat maar weer eens zien waar hij voor staat, namelijk:

 • Hoge kwaliteit video’s 
 • Duidelijke uitleg
 • Veel waar voor je geld (bomvolle cursus)
 • Behapbare informatie per video
 • Waardevolle informatie en tips in de video’s 
 • Zeer goede recensies en ervaringen van klanten.

Dankzij de Pop Piano Mastertraining leer jij de leukste pop liedjes moeiteloos naspelen. 

Wil jij aan de slag met de Mastertraining van René Knops? Gebruik dan onderstaande kortingslink en ga naar de officiële website met korting. 

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen