Review: Is De Cryptocurrency Beginnerscursus Zijn Geld Waard?
03 februari 2020 

Review: Is De Cryptocurrency Beginnerscursus Zijn Geld Waard?

Lees hieronder onze Crypto Beginnerscursus review en ervaringen met Derek Westra en Patrcik Suiker.

De Cryptocurrency Beginnerscursus van Derek Westra en Patrick Suiker is nieuw op het gebied van digitale cursussen. Waarschijnlijk ben je de crypto cursus tegen gekomen, en raakte je geïnteresseerd.

Via Google ben je opzoek gegaan naar reviews, ervaringen en resultaten met de Cryptocurrency Beginnerscursus. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook. Cryptocurrency’s is een jonge markt, maar de informatiemarkt er omheen – van crypto opleidingen, mentoren en cursussen – is nog veel jeugdiger.

Vanwege deze jeugdigheid zijn niet alle cryptocurrency cursussen even goed. De cursussen poppen als paddenstoelen boven de grond. Veel van deze opleidingen bestaan enkele maanden. Zo blijft er maar een handjevol goede en waardevolle cursussen over.

Is de beginnerscursus van Derek en Patrick waardevol of een eendagsvlieg? In deze review met de Cryptocurrency Beginnerscursus deel ik mijn mening en ervaring met deze Crypto opleiding.

Cryptocurrency Beginnerscursus in het kort

De Cryptocurrency Beginnerscursus is een online videotraining die je de fundamentele informatie leert van cryptocurrency’s. Denk dan aan de achterliggende technologie van cryptomunten en hoe je deze munten koopt en verkoopt.

In de cursus wordt de lastige stof fijngehakt in behapbare stukken informatie die interessant zijn en leuk om te volgen. Hieronder zie je de startpagina van de cursus.

crypto-cursus-derek-westra-patrick-suiker

De videotheek van de cursus bestaat uit 20 waardevolle video’s. De video’s variëren van lengte tussen 5 en 25 minuten. Dit is een goede lengte om waardevolle informatie te delen en de aandacht erbij te houden.

In de videotheek vind je ook quizzen waarmee je kunt testen hoe goed je de informatie begrepen hebt. Ook vind je er PDF werkbladen om je leerproces te versnellen.

Voor wie is de Crypto cursus?

De Cryptocurrency beginnerscursus is niet voor iedereen geschikt. Is de cursus voor jou geschikt?

Kort samengevat is de crypto cursus van Derek en Patrick geschikt voor mensen die:

 • Geen geld willen verliezen met cryptocurrency, en de hype niet willen missen.
 • Willen starten met investeren of dagtraden in Bitcoin of andere cryptomunten, maar geen idee hebben waar ze moeten starten.
 • Geen idee hebben welke cryptomunten een verstandige aankoop zijn.
 • Nieuwsgierig zijn naar crypto’s.
 • Willen weten hoe ze crypto investeringen beveiligen.

De cursus is dus voor starters. Ervaren beleggers zullen minder waarde halen uit de Crypto beginnerscursus.

Alles over Crypto

De website AllesoverCrypto.nl zijn de heren begin 2017 gestart. Het doel van de website is om mensen op weg te helpen met investeren en dagtraden in cryptocurrency.

Sinds de oprichting is de website flink gegroeid. Momenteel staan er vele interessante blogartikelen online.

Derek en Patrick hebben de cursus ontwikkeld vanuit de vele vragen die ze kregen via het contactformulier en de reacties op hun website.

Naast de crypto beginnerscursus hebben de heren nog een ander product, namelijk het Crypto Portfolio.

Derek Westra en Patrick Suiker; de docenten

De docenten van de Crypto beginnerscursus zijn Derek Westra en Patrick Suiker.

Derek en Patrick zijn vrienden van elkaar. In 2013 komen de heren in aanraking met Bitcoin en cryptocurrency. Naar eigen zeggen raakte ze direct enthousiast.

Derek-Westra-en-Patrick-Suiker

In de jaren 2013 tot 2017 hebben de heren met vallen en opstaan geleerd hoe de crytpomarkt in elkaar steekt. Dit heeft ze veel geld opgeleverd, maar soms ook veel geld gekost.

De lessen die de heren in deze periode opdeden zijn ze vanaf 2017 gaan delen op hun website.

Wat beweren de verkopers?

De verkooppagina van de Cryptocurrency Beginnerscursus kopt:

“Leer alles wat je moet weten om veel geld te verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten.”

Patrick Westra en Patrick Suiker

Verderop de pagina vertellen de heren dat je met de informatie verstandige investeringen kunt doen in plaats van te gokken op cryptomunten.

Ook zeggen ze dat de cursus een snelroute is, omdat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Hieronder zie je die belofte:

resultaten-cryptocurrency-beginnerscursus

Dit zijn leuke beloftes, maar maken Patrick en Derek dat ook waar? Ik heb de cursus doorlopen en ik moet zeggen dat het mogelijk is wat de heren beweren. Maar…

…Vergeet niet dat je zelf aan de slag zult moeten gaan. Je moet de cursus actief doorlopen en actie ondernemen. Als je dat niet doet dan komen de beloftes van de heren niet uit.

Zijn Derek en Patrick te vertrouwen?

Voordat je van Derek Westra en Patrick Suiker koopt wil je weten of ze te vertrouwen zijn. In deze Cryptocurrency Beginnerscursus review hebben we hiernaar gekeken.

Dit is wat we gedaan hebben om de 2 crypto ondernemers ‘tegen het licht te houden’:

 • KvK gegevens gecheckt: Via de Kamer van Koophandel hebben we een kijkje genomen in de bedrijfsstructuur van AllesoverCrypto en geïnformeerd of er klachten bekend zijn. Bij de KvK blijkt alles netjes in orde te zijn.
 • Cursus van hen gekocht: Om een goede recensie te schrijven zijn we zelf aan de slag gegaan met de cursus. Verderop in deze review lees je onze ervaring met de Cryptocurrency Beginnerscursus.
 • Reviews en ervaringen van anderen bekeken: Op het internet zijn nog niet mega veel ervaringen en reviews van anderen te vinden. Dit komt omdat de beginnerscursus vrij nieuw is. Na diep spitwerk hebben we enkele reviews gevonden. Deze zijn louter positief over de docenten en de crypto cursus.
 • Social media kanalen gecheckt: De populariteit van een bedrijf op social media zegt vaak veel over de kwaliteit van de producten en diensten dat het levert. Met de populariteit van Alles over Crypto op social media zit het wel goed.
cryptocurrency-beginnerscursus-review
De mail die ik ontving toen ik de cursus aanschafte.

Op basis van ons onderzoek kunnen we concluderen dat Patrick Suiker en Derek Westra voor 100% te vertrouwen zijn. Heel betrouwbare jongens.

Inhoud Crypto cursus van Derek en Patrick

De inhoud van de Cryptocurrency Beginnerscursus is zeer uitgebreid. Het is een bomvol starterspakket over cryptocurrency. Hieronder lees je precies wat je krijgt.

 • Videotheek: In de videotheek vind je 20 waardevolle video’s over cryptocurrency kopen, beveiligen en verkopen. De video’s variëren tussen de 5 en 25 minuten.
 • Quizzen, PDF-jes en teksten: De video’s worden afgewisseld met quizzen om te testen hoe goed je de informatie in de video’s opgenomen hebt. In de aanvullende PDF-jes en teksten vind je meer uitleg over specifieke onderwerpen.
 • Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst: de Van Dale woordenboeken zijn nog niet up-to-date als het aankomt op termen van crypto. In deze begrippenlijst vind je alle woorden die te maken hebben met cryptomunten.
 • Crypto Belastinggids: In dit praktische ebook wordt je precies vertelt hoe je geen problemen met de belastingdienst krijgt met het investeren in crypto.  
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin: In dit kleine ebook krijg je extra tips en informatie over het succesvol investeren in Bitcoin. Het is vooral een leuk boek om inspiratie en motivatie op te doen.  
 • 12 Tips voor beginners: Nog een extra ebook wat je krijgt bij aanschaf van de Cryptocurrency Beginnerscursus. De 12 tips in dit ebook helpen je de belangrijkste beginnersfouten te voorkomen.
 • De Bitcoinbijbel: Dit 132 bladzijden tellende ebook vertelt de potentie van Bitcoin en crypto in zijn algemeenheid. Er staat veel relevante informatie in dit wordt uitgelegd alsof je het tegen je oma moet uitleggen. Erg begrijpelijk dus.
 • De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten: Nogal een lange titel voor een ebook. De inhoud van dit ebook is kleiner dan die van de Bitcoinbijbel, maar vertelt zeer waardevolle informatie over koop en verkoopmomenten. Ook ontdek je wat een verstandige hoeveelheid is om te investeren.
 • Toegang tot besloten community: Je krijgt toegang tot een besloten groep met gelijkgestemde mensen. Iedereen in de groep staat in de beginschoenen van het investeren in Bitcoin. De coaches die actief zijn in de community beantwoorden al je vragen. Via het forum delen leden hun ervaringen en resultaten van het investeren in crypto.
inhoud-crypto-cursus-beginners

Kortom: de Cryptocurrency Beginnerscursus is een bomvol pakket als je wilt leren investeren in Bitcoin en andere cryptomunten. Ga nu direct aan de slag>>

Mijn Cryptocurrency Beginnerscursus review + ervaring

Zelf ben ik in 2017 begonnen met investeren in Cryptocurrency. Dat was net voor de enorme hype in 2018 toen Bitcoin naar 20.000 dollar steeg.

Ik heb toen veel video’s op YouTube gekeken en ik ben enorm veel uren kwijt geweest met het Google-en naar informatie. De tijd die ik hiermee kwijt was vond ik niet zo erg.

Helaas conflicteerde de informatie van de ene pagina op Google met een andere. Dit heeft me enkele keren veel geld gekost op de Crypto markt.

Nu ik de Cryptocurrency Beginnerscursus gevolgd heb ben ik ervan overtuigd dat ik dat had kunnen voorkomen. De video's delen veel waardevolle en vooral complete informatie. Zo heb je als beginnnend Crypto belegger concrete handvaten om te starten.

Als beginner kun je met de cursus veel tijd én geld besparen.

Ervaringen van anderen met de Crypto cursus

Hieronder lees je enkele ervaringen van gebruikers van de Cryptocurrency Beginnerscursus:

Je leert echt alles, van wat crypto currency nou eigenlijk is, wat een whitepaper is, hoe je crypto moet kopen, waar je op moet letten, hoe je moet traden enzovoorts. Echt alles komt aan bod, en alles wordt duidelijk en rustig uitgelegd. 

Jacko Meijaard - Internet Succes Gids.nl

De Cryptocurrency Beginnerscursus van AllesOverCrypto is perfect geschikt voor nieuwe mensen die meer willen weten over crypto. Er wordt in duidelijke en begrijpbare taal uitgelegd en door middel van video ondersteuning gevisualiseerd. 

Cryptotips.eu

ls je echt wat wil leren over het handelen met in crypto, dan is de CryptoCurrency Beginnerscursus in onze ogen een goede start. Je wordt aan de hand meegenomen en leert alles over handelsplatformen, crypto, soorten coins, beveiliging van je eigen coins en een kleine basis aan daytraden en charting.

PPreviews.nl

Aan deze reviews van Cryptocurrency Beginnerscursus gebruikers kun je merken dat de cursus van goede kwaliteit is.

Wat is de prijs?

De prijs van de Cryptocurrency Beginnerscursus is 197 euro. Dit is een eenmalige betaling. Hierna krijg je levenslang toegang tot de cursus en de exclusieve community.

Of je dit veel vindt is aan jou. Besef goed dat een opleiding aanzienlijk duurder is. En echte crypto opleidingen zijn er nog niet.

De prijs moet je zien als investering in jezelf. Door in jezelf te investeren word je slimmer en maak je betere beslissingen die de investering terug gaan verdienen.

Tevredenheidsgarantie

Derek en Patrick geven studenten een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je binnen 14 dagen kosteloos je aankoopbedrag terug vragen.

Stuur Derek of Patrick een mailtje en binnen 2 werkdagen staat het geld weer op je rekening.

Zo loop je geen enkel risico.

Conclusie Cryptocurrency Beginnerscursus review

Zoals je in deze Cryptocurrency Beginnerscursus review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het product van Derek Westra en Patrick Suiker.

De heren hebben veel aandacht besteed aan de cursus. Dit zie je terug in de waardevolle video’s en extra’s die je krijgt bij aanschaf van de cursus.

Wij vinden de cursus daarom ook zeker zijn geld waard.

Wil je starten met investeren in Bitcoin en andere cryptomunten? Dan raden wij de Cryptocurrency Beginnerscursus van harte aan. Ga met de link hieronder naar de kortingspagina.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen