Review: Dropship Academy + Joshua Kaats ervaringen
18 januari 2020 

Review: Dropship Academy + Joshua Kaats ervaringen

In deze Dropship Academy review delen wij onze mening en ervaringen met de training van Joshua Kaats. Deze Joshua komen we steeds vaker tegen op het internet. Met zijn hoge winsten, dure auto’s en regelmatig reizen vragen wij ons af of dat wel klopt?

Waarschijnlijk ben jij ook Joshua of zijn dropshipping training tegen gekomen. Dit wekte je interesse en via Google ben je opzoek gegaan naar reviews en ervaringen met de Dropship Academy.

Geloof me, je bent niet alleen. Maandelijks zoeken zo’n 2.500 mensen naar zoektermen als ‘Joshua Kaats’ en ‘Dropship Academy’. Joshua is populair, en doet het erg goed. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Op deze pagina vertellen we je of het verstandig is om van Joshua te kopen.

Wie is Joshua Kaats?

Joshua is de maker en verkoper van de Dropshipping Academy. Met amper 25 jaar oud verdient hij al honderd duizenden euro’s per maand met dropshipping.

Zijn resultaten en luxe levensstijl deelt hij graag. Via Instagram en YouTube geeft Joshua een inkijkje in zijn leven.


Op zijn YouTube kanaal deelt hij interessante en waardevolle video’s over dropshipping en online ondernemen. Misschien ben je zo ook wel met Joshua in aanraking gekomen.

Voor het schrijven van deze review volg ik Joshua al enige tijd. Wat me opvalt is dat Joshua Kaats eerlijk en transparant is. Ook is Joshua erg toegankelijk, want binnen enkele minuten reageert hij op persoonlijke DM’s.

Enkele leuke feitjes over Joshua. Hij heeft:

 • 40,6K volgers op Instagram
 • 1.700 leden in de Dropship Academy Family
 • 19,2K abonnees op YouTube
 • 5 sterren beoordeelde Dropshipping Podcast op basis van 350 beoordelingen

Is Joshua Kaats te vertrouwen?

Voordat je de Dropship Academy koopt wil je weten of Joshua Kaats geen oplichter is en 100% te vertrouwen is.

Wij hebben grondig onderzoek gedaan naar de dropship koning van Nederland. Wat we hebben gedaan:

 • KvK gegevens gecheckt: Het blijft dat de Dropship Academy netjes ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Bij de KvK zijn geen signalen van oplichting of een scam bekend.
 • Ervaringen van Dropship Academy studenten bekeken: Via verschillende kanalen hebben we ervaringen en resultaten van Joshua’s studenten bekeken. Deze zijn louter positief. Over deze ervaringen en resultaten later meer in deze review.
 • Cursus aangeschaft: Natuurlijk hebben we ook een kijkje genomen achter de deuren van de Dropship Academy. Hier hebben we kennis gemaakt met de Dropship Academy Family, een besloten ledengedeelte.
 • Social media kanalen gecheckt: We hebben de persoonlijke Facebook, Instagram en LinkedIn pagina’s van Joshua Kaats onderzocht.

Tijdens ons onderzoek zijn we geen serieuze aanwijzingen tegen gekomen die wijzen op oplichting of een scam. Natuurlijk zijn er altijd negatieve mensen die, zonder het geprobeerd te hebben, roepen dat iets niet werkt en een scam is.

Op basis van onderzoek kunnen wij stellen dat Joshua Kaats geen oplichter is en 100% te vertrouwen. Nog niet overtuigd? Meld je dan aan voor zijn volgende gratis online webinar. Je kunt Joshua dan zien en horen praten.

Shopify Education Partner

Joshua Kaats is een Shopify Education Partner. Dat houdt in dat het grote Shopify de dropshipping cursus van Joshua goedgekeurd heeft, en erg waardevol vind voor haar gebruikers. Via de website van Shopify wordt de Dropship Academy aangegeven als Approved Course.

shopofy-education-partner

Het feit dat een bedrijf als Shopify dat ruim 350 miljoen per jaar omzet met e-commerce de Dropship Academy van Joshua Kaats aanwijst als 'Approved Course' zegt veel over hoe goed de training is.

Dropship Academy in het kort

Dropshipping is het in- en verkopen van producten zonder dat jij, de dropshipper, voorraad hebt. Je laat een leverancier het product rechtstreeks opsturen naar de klant.

Het enige wat jij hiervoor nodig hebt is een webshop waar je vraag en aanbod samenbrengt. De Dropship Academy gaat jou van A tot Z leren hoe je een succesvolle dropshipping business opzet.

In de Dropship Academy vind je ruim 70 waardevolle video’s waarin Joshua stap voor stap vertelt hoe je een dropshipping business opzet. Je kunt letterlijk zijn methodes kopiëren en toepassen op je eigen business.

dropship-academy-joshua-kaats

De video’s zijn actiegericht. Elke video wordt afgesloten met een actie of PDF waarmee je aan de slag kunt. Krachtig vind ik de duidelijke manier waarop Joshua alles uitlegt. Hij laat alle stappen zien en houdt niets geheim.

Naast de video’s is er een besloten ledengedeelte, de Dropship Academy Family genoemd. In het ledengedeelte stellen leden vragen, delen succesverhalen en helpen elkaar vooruit.

Voor wie is de training geschikt?

Joshua is eerlijk en zegt ook dat de Dropship Academy niet voor iedereen geschikt is. Een belangrijke vereiste is volgens hem dat je een duidelijk ‘Why’ hebt. Daarmee bedoelt hij dat je moet weten wat je motivatie is om te starten.

Een voorbeeld van een ‘Why’ kan zijn dat je geen 9 tot 5 baan meer wilt met als doel binnen 1 jaar volledig leven van je Dropshipping business. Als je ‘Why’ sterk genoeg is kan iedereen succes behalen.

De Dropship Academy is geschikt als je:

 • Financiële vrijheid wil
 • Je eigen werktijden wil bepalen
 • Niet voor een baas wil werken
 • Een eigen bedrijf wil opzetten
 • Locatie onafhankelijk wil werken
 • Hard werken niet erg vindt

Vooral op het begin is het hard werken. Je moet tijd en moeite investeren om de video’s te bekijken en je webshop op te starten. Zodra de webshop succesvol is geniet je meer vrijheid.

Over dit punt is Joshua ook erg transparant en zegt hij:

“Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” programma’s. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor ons programma’s ontworpen zijn.”

Joshua Kaats

Inhoud Dropship Academy van Joshua Kaats

Hierboven heb ik kort vertelt wat de Dropship Academy van Joshua Kaats is. Maar wat krijg je precies na aanschaf van het video- en coachginsprogramma?

 • Dropship Academy video’s: Deze videotheek bestaat uit 70+ video’s over dropshipping. Vanaf het doen van onderzoek naar de juiste producten en het inkopen ervan tot het opzetten van je webshop en het trekken van de juiste bezoekers.
 • Premium Shopify templates: De videocursus leert je een Shopify webshop op te zetten. De premium templates van Joshua levert je webshop extra verkopen op.
 • Cursus chatbot Domination: Om vrijheid te ervaren moet je jouw business automatiseren. Met de cursus chatbot domination leer je hoe je chatbots activeert die je klanten perfect te woord staan.
 • Cursus e-mail marketing: Automatische e-mailreeksen zijn goud waard en kunnen per reeks eenvoudig 10.000+ euro opleveren. In de e-mail marketingcursus leert Joshua je precies hoe je de e-mailreeksen opzet.
 • Google Mastery: Leer alles over Google Adwords, Google Analytics, Google SEO en Google Shopping. Met deze kennis trek je eenvoudig een boel bezoekers naar je webshop.
 • Finance Mastery: Financieel expert Raymond Geleijnse vertelt je alles over belasting, boekhouding en administratie voor dropshippers. Dit bespaart je veel tijd en geld.
 • Persoonlijke coaching: Meerdere keren per week zijn er persoonlijke coachingcalls. In deze coachingsessies kijkt Joshua en zijn team mee met je webshop en helpen ze met de problemen waar je tegenaan loopt.
 • Dropship Academy Family: Na aanschaf krijg je ook toegang tot het besloten ledengedeelte. In deze community kan iedereen vragen stellen en er worden prachtige succesverhalen gedeeld. Dit is erg motiverend.

Kortom: de Dropship Academy ziet bomvol waardevolle tips en informatie om succesvol je eigen dropshipping business op te zetten.

Mijn Dropship Academy review + ervaring

Hieronder vertel ik je mijn ervaring en review met de Dropship Academy van Joshua Kaats. Ook laat ik je zien wat de resultaten zijn van mensen die de Academy doorlopen hebben.

Op YouTube kan je natuurlijk ook informatie vinden over het opzetten van een dropshipping business. Na het volgen van de Dropship Academy ben ik erachter gekomen dat je met deze gratis YouTube video’s cruciale tips en informatie mist.

In e-commerce land kunnen kleine tips en aanpassingen aan je webshop grote gevolgen hebben voor je resultaten. Met de Dropship Academy verzeker je jezelf ervan dat je wél beschikt over deze ‘kleine’ tips en aanpassingen.

Wat ik zeer goed vind aan de Dropship Academy is dat de video’s zeer compleet zijn en duidelijk stap-voor-stap uitgelegd worden. En de community is van onschatbare waarde. Dit zorgt voor zoveel motivatie en ondersteuning dat opgeven enorm lastig wordt.

Natuurlijk moet je wel zelf actie ondernemen om resultaten te behalen. Het is hard werken zoals Joshua je vooraf ook vertelt. Als de bal eenmaal aan het rollen is, dan wordt je business steeds passiever en krijg je meer vrijheid.

Recensies en ervaringen van anderen

Als je een investering maakt, zoals de Dropship Academy, wil je zeker weten dat het een goed product is. Ga daarom niet alleen op mijn ervaring en review af, maar bekijk ook die van anderen.

Op Trustpilot kunnen consumenten Joshua’s academy beoordelen. Uit de beoordelingen valt op te maken dat de recensies voor de Dropship Academy voor 98% goed tot zeer goed zijn.

recensies-dropship-academy

Deze onafhankelijke reviews van anderen tonen aan dat de Dropshipping Academy een zeer goed product is.

Resultaten van Dropship Academy studenten

Onderaan op deze pagina vind je een lijst bomvol met resultaten van Dropship Academy studenten. Dit zijn echte studenten die hun resultaten op Facebook, Instagram of Whatsapp delen.

Hieronder benoem ik enkele resultaten:

 • Jort is nog geen maand bezig en zet 200 euro per dag om.
 • In amper 2 maanden tijd boekt Maaike ruim 10K omzet.
 • Pim behaalt op zijn allereerste dag al direct enkele verkopen.
 • Youri krijgt dinsdag een idee voor een nieuwe webshop en zet deze op, woensdag zet hij de advertenties op en een dag later boekt hij gelijk 100 euro omzet. Wat een resultaat!
 • Job behaalt binnen 10 dagen 200+ euro omzet per dag.
 • Bas start zijn eerste maand met 2,5K omzet, de 2e maand 7.700 euro en in zijn 3e maand gaat hij voor 15.000 euro omzet.
 • En de lijst gaat maar door…
 • … en door

Dit toont aan dat de Dropship Academy een bewezen methode is. Ben jij de volgende in het lijstje met resultaten?

100% succes verzekerd

Als je met de Dropship Academy aan de slag gaat garandeert Joshua Kaats dat je binnen 30 dagen je eerste verkoop doet. Behaal je in de eerste maand geen verkoop? Dan krijg je netjes je geld terug van hem.

Dit heeft hij zwart op wit staan op de verkooppagina.

joshua-kaats-ervaringen

Op deze manier loop je geen enkel risico op een miskoop. Of de methode van Joshua werkt en je gaat goed geld verdienen. Óf de methode werkt niet en je krijgt je geld terug.

Conclusie Dropship Academy Review

In deze review heb je kunnen lezen dat ik zeer goed te spreken ben over de Dropship Academy.

Het is een zeer complete video- en coaching programma wat je leert om een succesvolle dropshipping business op te zetten. Je moet er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat vertelt Joshua er ook zeker bij.

Joshua Kaats is eerlijk, erg toegankelijk en 100% te vertrouwen.

Wil je een eigen succesvolle dropshipping webshop opzetten? Dan raad ik de Dropshipping Academy van Joshua Kaats van harte aan. Via de link hieronder ga je naar de officiële kortingspagina.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Eline
Door

Eline

op 07 Sep 2020

Hoe Sven Jansen geld verdient? Door mensen voor hem te laten werken en ze vervolgens niet uit te betalen. Trap er niet in!!! Het zijn allemaal mooie woorden maar in ieder geval Sven Jansen is echt een smerig mannetje. Ik wacht nog steeds op de uitbetaling van mijn factuur van meer dan 3000 euro - factuur is van november 2019. Dus wees gewaarschuwd.

Willem
Door

Willem

op 10 Sep 2020

Hoi Eline,Wie is Sven Jansen? Deze review gaat over de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Reactie plaatsen