Review cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’
27 juni 2020 

Review cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

Er zijn talloze mensen die dag in dag uit leven met zorgen of stress. Dit is geen goede zaak, want jouw lichaam kan hier flink wat hinder van ondervinden. Het is echter geen makkelijke opgave om van zorgen of stress af te komen wanneer je er eenmaal mee te maken hebt.

Veel mensen die leven met zorgen of stress proberen van alles om de klachten als gevolg hiervan te verminderen. In sommige gevallen lukt dit, maar het gebeurt ook vaak genoeg dat een bepaalde aanpak niet zijn vruchten afwerpt.

Ervaar jij ook behoorlijk wat zorgen of stress? Dan is de kans groot dat je het internet al afgestruind hebt in de hoop een oplossing te vinden. Zeer waarschijnlijk ben je tijdens jouw zoektocht ook de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ tegengekomen.

Indien je zorgen of stress ervaart, klinkt deze cursus jou mogelijk als muziek in de oren. Voordat je besluit de cursus te kopen, wil je er ongetwijfeld eerst wat meer over weten. Hierdoor ben je op deze pagina beland. Ik schafte de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ aan, ging ermee aan de slag en schreef er een review over. Door deze review te lezen, weet je dus direct of de cursus iets voor jou kan zijn.

‘Nooit meer zorgen of stress’ in vogelvlucht

De cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is ontwikkeld door Frank de Moei. Het gaat om een online cursus die als hoofddoel heeft om ervoor te zogen dat jij niet langer zorgen of stress ervaart. De cursus bestaat uit de drie delen: ‘Waarom maken we ons zorgen?’, ‘Transformeer je zorgen’ en ‘Het creëren van natuurlijke en blijvende ontspanning’.

Doordat het een e-cursus betreft, hoef jij er de deur niet voor uit. Je kunt deze dus volgen wanneer je wilt en wanneer het jou uitkomt. Nadat je de cursus aangeschaft hebt, krijg je in totaal 19 mails verspreid over een periode van 9 weken. De inhoud van deze mails helpt jou om van zorgen of stress af te komen.

Het eerste deel van de cursus bestaat uit een kennismaking. Je maakt geen kennis met Frank de Moei, maar met jezelf. Hierdoor leer jij jezelf goed begrijpen. Dit helpt je onder andere om jouw situatie in beeld te krijgen. Het begin van de cursus bestaat uit een gedeelte theorie, maar je gaat ook zelf aan de slag. Zo moet je bijvoorbeeld vragen over jezelf beantwoorden.

Het beantwoorden van deze vragen helpt jou om jezelf beter te leren kennen. Je krijgt een goed beeld van de problemen waar je mee te maken hebt en ook krijg je een helder beeld van de hele situatie. Dit maakt het mogelijk om de problemen later in de cursus van een afstandje te bekijken. Grote voordeel hiervan is dat je je uiteindelijk tot de bron van het probleem kunt richten, waardoor je na afloop van de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ geen zorgen of stress meer ervaart.

In het tweede gedeelte van deze online cursus ga je aan de slag met problemen en struikelblokken. Je gaat onder meer op zoek naar oplossingen om negatieve gevoelens en een negatieve situatie om te turnen tot iets positiefs.

online-training-van-stress-afkomen

‘Nooit meer zorgen of stress’ doet dit onder meer door ervoor te zorgen dat je niet altijd alleen maar in hokjes denkt. Dankzij de cursus leer je onder meer dat er meerdere oplossingen zijn voor een probleem en dat zorgt ervoor dat je positiever in het leven staat.

In het derde en laatste deel van de cursus leer je onder meer hoe je om moet gaan met stressvolle situaties. Daarnaast ligt de nadruk in het laatste gedeelte van ‘Nooit meer zorgen of stress’ ook op ontspannen. Doel van deze fase is het creëren van natuurlijke en blijven de ontspanning.

Door deze cursus te volgen, krijg je antwoord op een groot aantal vragen waar je ongetwijfeld al jaren mee zit. Denk hierbij aan: Wat zijn de beste manieren om te ontspannen? Waarvan krijg ik stress? In welke situaties vind ik het lastig om de stress onder controle te houden?

Wat zijn de voordelen?

Het volgen van de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ brengt kosten met zich mee. Je weet inmiddels in grote lijnen wat je van de cursus mag verwachten, maar mogelijk zie je nog niet helemaal in wat nu precies de voordelen hiervan zijn.

Om jou in te laten zien dat deze cursus wel degelijk de moeite waard is, zetten we hieronder een aantal grote voordelen van ‘Nooit meer zorgen of stress’ op een rijtje.

Wie zijn de verkopers?

We haalden het eerder al kort aan, maar de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is gemaakt door Frank de Moei. Hij is eigenaar van het bedrijf Capedium Coaching & Training, waarmee hij de cursus verkoopt. Eerder schreef ik een uitgebreide review over Frank de Moei.

Voordat je tot aankoop van de cursus overgaat, wil je mogelijk eerst wel wat meer weten over de persoon achter de cursus. Dit kunnen wij ons goed voorstellen, dus vandaar dat we hier eerst even wat meer informatie geven over Frank de Mooi.

Frank de Mooi is een life-coach en verkoopt verschillende digitale cursussen. De meeste van deze cursussen zijn gericht op het verminderen van stress, verhogen van zelfvertrouwen, meer voldoening halen uit je werk en beter relaties onderhouden met anderen. Hij helpt mensen dus om meer balans en geluk te vinden in hun leven.

frank-de-moei-cursus-zorgen-stress

Frank de Moei

Hij ontwikkelt overigens niet alleen cursussen over dit onderwerp, maar hij schrijft er ook nog eens over. Zo verschijnen er op zijn website newstart.nl regelmatig informatieve blogs over de onderwerpen waar ook zijn cursussen over gaan.

Naast de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’, zijn er nog een aantal andere cursussen gemaakt door Frank de Moei. We zetten er hieronder even een aantal op een rijtje.

  • Blijvend zelfvertrouwen
  • Vind je ideale baan
  • Geluk – geniet van het leven
  • Betere relaties met iedereen
  • Leven in het nu

Frank is dus een echte expert op het gebied van life-coaching.

Inhoud cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

De cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is een e-cursus die in totaal negen weken duurt. In deze periode ontvangt iedere deelnemer negentien e-mais. Deze mails bevatten tips, maar ook opdrachten zodat je met jezelf aan de slag kunt. Doel is uiteindelijk om jou minder zorgen en stress te bezorgen. Ook leer je hoe je om moet gaan met zorgen en stress en wat je in dergelijke gevallen het beste kunt doen.

Omdat de hele cursus digitaal plaatsvindt, ontvang je ook geen papieren boek of ander cursusmateriaal per post. Wel staat er zo nu en dan een link in de mails naar een artikel dat Frank zelf op zijn blog geschreven heeft. Uiteraard betreft het een artikel dat een link heeft met de materie die in de mail behandeld wordt.

Daarnaast ontvangen deelnemers aan de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ een aantal bonussen. Allereerst krijg je het e-book ‘Inzicht in je Kracht’. In dit boek lees je eigenlijk over alles wat Frank jou te bieden heeft met zijn verschillende cursussen.

ebook-inzicht-in-je-kracht-bonus

Naast het e-book heb je ook nog recht op één e-mail coachingsessie. Hierdoor krijg je als deelnemer de mogelijkheid om eenmaal persoonlijk advies aan Frank te vragen. Je kunt hem een vraag voorleggen, maar hij kan jou ook een vraag stellen zodat je hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

Ondanks dat de cursus volledig digitaal is, raadt Frank de Moei deelnemers wel aan een gedeelte ervan op papier af te werken. Het gaat in dat geval met name over de vragen die je over jezelf moet beantwoorden. Door hier pen en papier voor te gebruiken, denk je bewuster na over de antwoorden en daar heb je in deze cursus alleen maar profijt van.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Pieker je veel over jouw toekomst of het verleden? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Of heb je vaak last van negatieve gedachten? Dan is de kans groot dat je behoorlijk wat stress ervaart of zorgen hebt.

Indien dit het geval is, wil je hier zo snel mogelijk van af komen. In dat geval kun je de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ volgen. Deze cursus is namelijk bedoeld voor iedereen die in het dagelijks leven meermaals last heeft van stress of zorgen aan zijn hoofd heeft.

De cursus is daarnaast bedoeld voor mensen die het lastig vinden om zich te ontspannen. ‘Nooit meer zorgen of stress’ helpt jou namelijk ook bij ontspanning. De e-cursus van Frank de Moei is daarnaast uitermate geschikt voor mensen die een negatieve gedachtegang hebben. Zij leren hun negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.

Frank de Moei richt zich met zijn cursus niet op een specifieke doelgroep, want zowel mannen als vrouwen kunnen ‘Nooit meer zorgen of stress’ volgen. Kamp je met stress of vind je het lastig om je te ontspannen? Dan is de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ zeker een aanrader.

Mijn ‘Nooit meer zorgen of stress’ review + ervaring.

Natuurlijk is deze E-cursus Nooit meer zorgen of stress review niet compleet zonder mijn mening en ervaring met het product. Ik besloot om de e-cursus van Frank de Moei te kopen en ermee aan de slag te gaan. Hieronder lees je mijn recensie.

Zoals ik in andere review ook al eens aangegeven heb, vind ik de manier waarop Frank de informatie overbrengt erg krachtig. Door dit te doen via een e-mailcursus word je niet op dag 1 overspoelt met informatie. Je wordt stap-voor-stap meegenomen door Frank. En dat vind ik een dikke plus.

Elke keer dat je een e-mail ontvangt is dat weer een trigger om aan de slag te gaan. Bij andere online cursussen is dat niet het geval. Mede hierdoor heeft Frank zoveel tevreden klanten met prachtige succesverhalen.

Met de vormgeving en inhoud van de cursus zit het wel goed. Daar heeft Frank niet op bezuinigd.

De oefeningen in de e-mails zijn praktisch en goed uit te voeren. Dat vind ik wel een belangrijke must voor oefeningen die je via een mail moet opvolgen. Als ze niet praktisch en makkelijk uit te voeren zijn, dan haak ik vaak al snel af.

Ervaringen van anderen

Eerder in mijn Frank de Moei review heb ik enkele succesverhalen en recensies van klanten gedeeld. Dat zijn vooral algemene recensies over Frank als persoon, of zijn cursussen in het algemeen. Maar wat zijn specifieke ervaringen met de E-cursus Nooit meer zorgen of stress?

Op het internet zijn vele reviews, recensies en ervaringen over de Minder Zorgen cursus van Frank te vinden. Het zijn er te veel om hier allemaal op te sommen. Als ik door de regels van deze positieve reviews lees, dan kan ik een trend opmaken. De klanten van Frank ervaren tijdens het volgen van de cursus de stress en zorgen van zichzelf ‘afgeleiden’.

Natuurlijk zijn de mensen ook zo eerlijk dat het niet aan komt waaien. Ze zijn actief aan de slag gegaan met de training, waardoor ze nu zorgen en stress vrij zijn. Denk dus niet dat het lezen van alleen de e-mails voldoende is. Ga ook echt actief aan de slag met de oefeningen. Uit de ervaringen van anderen maak ik op dat je dan het resultaat snel kunt verwachten.

Naast de positieve ervaringen en reviews die ik online over de E-cursus Minder Zorgen gelezen heb, zijn er nog veel recensies die niet ‘online’ staan. Dit zijn reacties die Frank ontvangen heeft via zijn mailbox. Hij heeft deze reacties verzamelt op een pagina. Dat is inmiddels een gigantische pagina geworden van meer dan 25.000 woorden! Dat is gigantisch veel, en laat zien dat Frank veel klanten heeft en dat een groot gedeelte van hen goed te spreken is over de E-cursus.

De prijs

Het volgen van een (online) cursus brengt kosten met zich mee. De cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ vormt hier geen uitzondering op. Gelukkig vallen de kosten relatief mee. Dit komt doordat het een online cursus betreft.

Je betaalt in ieder geval fors minder dan voor een sessie met een professionele coach. Voor zo’n sessie ben je toch al snel zo’n 100 euro per keer kwijt en vaak moet je meerdere sessies doorlopen om van jouw probleem af te komen. De kosten voor de e-cursus van Frank de Moei zijn eenmalig.

Wat de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ kost? 59 euro. Dit is natuurlijk een schijntje wanneer je dit vergelijkt met de kosten van een coachingsessie.

Garantie

De kosten voor de e-cursus mogen dan een schijntje zijn in vergelijking met een coachingsessie, maar mogelijk vind jij het nog steeds veel geld. Je weet immers niet of de cursus ook het gewenste effect heeft op jou.

Laat je hierdoor echter niet weerhouden de cursus aan te schaffen. Waarom niet? Omdat Frank de Moei je een niet-goed-geld-terug garantie biedt. Het gaat hier om een garantie van liefst 15 dagen.

Dit betekent dat je de cursus eerst vijftien dagen uit kunt proberen. Verandert er niets in jouw situatie? Of valt de cursus jou toch tegen? Dan kun je jouw geld terugvragen. Mocht de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ niets voor jou blijken, dan heb je dus geen geld weggegooid.

Conclusie: E-cursus Minder Stress Kopen?

Zoals je in deze review over de Minder Stress e-cursus hebt kunnen lezen ben ik erg goed te spreken over de training van Frank de Moei. Frank heeft veel aandacht besteed aan de inhoud en vormgeving van zijn e-cursus.

En de training werkt! Dat blijkt uit de vele positieve reacties en succesverhalen de E-cursus Nooit Meer Zorgen Of Stress heeft.

Wat betreft de prijs vind ik de e-cursus erg schappelijk geprijsd. Vooral als je dit vergelijkt met een coaching sessie met een lifecoach. Met de prijs/ kwaliteitverhouding is dus niets mis.

Wil jij voorgoed afrekenen met zorgen en stress? Dan raad ik je de E-cursus van Frank de Moei van harte aan. Ga direct aan de slag via de link hieronder.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen