Review Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar
23 maart 2021 

Review Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar

Merk je dat jouw kleine kroost moeilijk in slaap komt? Of wordt jouw dochter of zoon elke nacht wel een paar keer wakker?

Dit is niet alleen vervelend voor jouw kind, maar het is ook behoorlijk vervelend voor jezelf. Je komt immers niet meer aan de gewenste nachtrust, waardoor je overdag van de nodige klachten last kunt krijgen.

Maar, wat kun je nou doen tegen het slechte slaapgedrag van jouw baby of peuter? Het antwoord op die vraag ga je mogelijk in de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar vinden.

In deze Review Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar vertellen wij je graag meer over deze slaapgids!

De Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar in vogelvlucht

Als jouw baby slecht slaapt, heeft dit een grote invloed op jullie gehele gezin. Jouw baby blijft hierdoor huilerig, jouw baby valt juist op de meest ongelegen momenten in slaap en jij ervaart zelf ook een gebrek aan goede nachtrust.

Om dat op te lossen, kun je met de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar aan de slag gaan. Dit is een e-book waarin je onwijs veel informatie over het slaapgedrag van een jong kind kunt vinden. Daarbij wordt de focus niet alleen op jouw kind gelegd, maar ook op jou en jouw partner. Mogelijk hebben jullie – onbewust en onopgemerkt – een negatieve invloed op het slaapgedrag van jouw kind.

Eigenlijk is dit een gids waarmee je gericht kunt werken naar dat ene doel: het verkrijgen van een goede nachtrust voor jouw kind.

In dit e-book vind je hier veel relevante informatie voor, maar ook tal van nuttige tips. Juist met deze tips ben je – op de termijn – in staat om jouw kind op de gewenste manier door te laten slapen. Dit betekent dat jij óók weer van een heerlijke nachtrust kunt gaan genieten!

Wie heeft het e-book ‘Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar’ geschreven?

Toen wij voor het eerst met dit e-book in aanraking kwamen, waren wij onwijs benieuwd. Enerzijds omdat er meer van deze slaapgidsen bestaan, dus op welke gebieden zou dit boek zich kunnen onderscheiden?

Anderzijds waren wij ook erg benieuwd naar de schrijver; in onze ogen is de schrijver bepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van het e-book.

Op de website van dit e-book kwamen wij de naam Numsy tegen. Dit bedrijf omschrijft zichzelf als de ‘expert in white noise, jouw partner voor rust’. Op de website van dit bedrijf valt eveneens te lezen dat zij al meer dan 11.000 kinderen aan een betere slaap geholpen hebben.


Het is voor ons duidelijk: dit boek is geschreven door het bedrijf Numsy. Maar, welke personen zitten er nou precies achter dit bedrijf? Daar zijn we – eigenlijk tot op de dag van vandaag – nog steeds niet achter gekomen.

We zien wel allerlei andere relevante informatie op de website van Numsy. Zo valt te lezen dat dit bedrijf zich inzet voor goede doelen, dat het bedrijf ook volwassenen helpt met slaapproblemen en dat het bedrijf in Rotterdam gevestigd is. Op de website staan verder ook het e-mailadres, het telefoonnummer, het KvK nummer en het btw-nummer van dit bedrijf vermeld.

Wat vinden wij van Numsy?

Alleen op basis van bovenstaande kunnen we al stellen dat dit bedrijf 100% betrouwbaar is.

We vinden het alleen erg jammer dat we niet exact weten door wie dit boek geschreven is. Tegelijkertijd kunnen we wel het volgende stellen: in dit boek kun je uitgaan van betrouwbare informatie. Numsy is namelijk écht een expert op het gebied van slapen en weet dus precies hoe dit boek opgebouwd zou moeten worden!

Al met al zijn we positief over Numsy! Wel zou het in onze ogen handiger zijn als men duidelijk naar buiten bracht wíe dit boek nou precies geschreven heeft. Dat zou nog een stukje meer betrouwbaarheid en transparantie uitstralen wat ons betreft.

Inhoud van het e-book

Wil jij ook dolgraag dat jouw kind goed door gaat slapen? Dan biedt de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar daar dus mogelijk alle hulp voor. Toen wij dit boek voor het eerst doornamen, waren wij direct verbaasd over de inhoud én opbouw van dit boek.

In dit boek wordt namelijk niet alle aandacht gefocust op jouw kind. Nee, de pijlen worden ook behoorlijk op jou en jouw partner gericht. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je gaat achterhalen wat voor ouder je bent en wat voor invloed jouw gedrag op jouw kind heeft.

Daarnaast vind je in dit boek dus ook tal van handige tips. Wij kunnen helaas niet de volledige inhoudsopgave met je delen, maar we kunnen wel aangeven wat voor informatie en tips je zoal in dit boek gaat vinden:

  • Je gaat exact leren wat voor ouder je bent. Dit kan wellicht confronterend zijn, maar het is vooral heel leerzaam. Jouw gedrag is namelijk van grote invloed op het slaapgedrag van jouw kind.
  • Je gaat ontdekken wat slaapsignalen en wakkertijden zijn. Hiermee weet je een optimaal slaapritme voor jouw kind te creëren.
  • Voorbeeldroutines voor alle leeftijdsgroepen van 0-4 jaar. Met dank aan deze voorbeeldroutines – dit zijn eigenlijk schema’s – kun je een ideaal slaappatroon voor jouw kind creëren.
  • Je gaat leren hoe je moet inbakeren. Dit is eigenlijk het inwikkelen van jouw eigen baby in een doek, waardoor jouw baby een stuk beter gaat slapen.
  • Je gaat alles leren over veilig slapen én over doorslapen. Met dank aan dit boek weet je dus niet alleen de nachtrust te verbeteren, maar je weet ook altijd de veiligheid te waarborgen. Dat is minstens net zo belangrijk.
inhoud slaaproutines voor alle leeftijden recensie

Al met al zijn wij super te spreken over de inhoud van het e-book. Wij vinden het spijtig dat we de inhoudsopgave niet met je kunnen delen, maar bovenstaande lijstje laat alsnog duidelijk zien waar het bij dit boek om draait.

Zodra je dit boek door begint te nemen, merk je in ieder geval direct dat het bedrijf Numsy weet waar het over heeft!

Bonussen bij het e-book

Is het zo dat je ook nog een bonus meegeleverd krijgt bij dit e-book? Nee, dat is niet het geval. Het bedrijf Numsy heeft besloten om alle informatie in dit e-book te verwerken. Dat is iets wat wij volledig begrijpen en ook toejuichen.

Waarom? Omdat je als (kersverse) ouder alleen maar het boek digitaal open hoeft te slaan en hoeft te lezen. Je vindt daarbij alle informatie in hetzelfde e-book, waardoor je altijd het gewenste overzicht weet te behouden.

Voor wie is het boek Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar geschikt?

Ben je recent de trotse ouder van jouw baby geworden? Of is jouw kind op dit moment al 2 á 3 jaar? Of gaat jouw kind mogelijk al richting de 4 jaar? In al deze situaties is dit boek voor jou op het lijf geschreven.

Zoals de naam van dit boek al doet vermoeden, ligt de focus op kinderen van 0 tot 4 jaar. Als jouw kind binnen deze leeftijdsgroep zit, kun je er zeker van zijn dat dit boek voor jou geschikt is.

Heeft jouw kind op dit moment nog geen slaapproblemen? Ook dan kan het handig zijn om dit boek alvast op je gemakje door te nemen. In de basis is het boek echter vooral geschikt voor ouders van een kind met slaapproblemen.

Onze Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar review + ervaringen

Met veel plezier hebben wij de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar van A tot Z doorgenomen. Iets waar wij onwijs over te spreken zijn, zijn de handige schema’s die je in dit boek kunt vinden. Aan de hand van deze schema’s kun je direct het best mogelijke slaappatroon voor jouw baby creëren.

Daarnaast zijn wij ook te spreken over de opbouw en de opmaak van het boek. We hebben gewoon aan alles gemerkt dat Numsy een gerenommeerd bedrijf is én verstand van zaken heeft.

Met dit boek verzeker je jezelf dan ook van veel nuttige informatie en tips!

Ervaringen van anderen

Helaas hebben vrij veel kinderen in ons land last van slaapproblemen. Hoe deze slaapproblemen ontstaan? Dat ligt vaak aan uiteenlopende oorzaken.

Hoe je deze slaapproblemen op kunt lossen? Dat doen veel mensen met de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar. Dat blijkt althans als we de online beoordelingen over deze slaapgids bekijken:

ervaringen slaapgids numsy babys

Maar niet alleen de ervaringen van anderen voor de Slaaproutines van 0-4 jaar ebook zijn goed. Ook zijn klanten over het gehele bedrijf erg goed te spreken. Zo krijgt Numsy een 9,2 van de 10 punten op Bol.com op basis van 188 reviews. Op Trustpilot krijgt het bedrijf een 4,2 van de 5 sterren. Geweldige goede scores, en dat geeft aan dat het bedrijf Numsy goede en waardevolle producten verkoopt.

ervaringen numsy ebook bol.com

De prijs

Wil je graag jouw kind snel goed laten slapen? Dat is mogelijk voor een bedrag van slechts 9,95 euro!

Normaal gesproken betaal je 19,95 euro voor dit e-book, maar via onderstaande kortingslink krijg je maarliefst 10 euro korting van Numsy.

Garantie

Op alle online aankopen heb je een retourrecht van 14 dagen. Dit geldt dus ook voor de Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar!

Conclusie: het e-book Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar kopen?

Aan het einde van deze Slaapgids met Voorbeeldroutines van 0-4 jaar review kunnen wij één ding concluderen: dit boek is echt een musthave voor heel veel ouders.

Als jouw kind last van slaapproblemen heeft, biedt dit boek de uitkomst. Dat is iets waar wij hoogstpersoonlijk van overtuigd zijn.

Bovendien kun je tijdelijk genieten van een flinke korting. Klik direct op onderstaande link om dit veelbelovende e-book voordelig aan te schaffen.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen