Review over Stoppen met roken in slechts 4 uur
11 april 2021 

Review over Stoppen met roken in slechts 4 uur

Heb je enig idee hoeveel mensen in ons land verslaafd zijn aan sigaretten of sigaren? Ben jij er daar ook één van? Dan weet je ongetwijfeld wel dat dit schadelijk is voor jouw gezondheid. Ook heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat deze verslaving behoorlijk veel geld kost.

Vind je het echter alsnog lastig om met het roken te stoppen? Dat is goed voor te stellen. Het is nu eenmaal lastig om met een verslaving te stoppen, maar toch is het belangrijk dat je met roken gaat stoppen. Niet alleen voor jouw gezondheid, maar ook voor de inhoud van jouw portemonnee.

Hoe je met roken kunt stoppen? Mogelijk kun je daar de cursus ‘Stoppen met roken in slechts 4 uur’ voor gebruiken. Deze cursus is met name in het afgelopen jaar bijzonder populair geworden; wij zijn voor jou op onderzoek gegaan naar deze cursus.

Zo bespreken we in deze Stoppen met roken in slechts 4 uur review alles wat met deze cursus te maken heeft. Ook kijken we naar de ontwikkelaar(s), naar het prijskaartje en naar eventuele meegeleverde bonussen!

De cursus Stoppen met roken in slechts 4 uur in vogelvlucht

Voorgoed stoppen met roken in slechts 4 uur. Dat is de manier waarop de ontwikkelaars deze cursus weten te omschrijven. In onze ogen klonk dat iets te mooi om waar te zijn, maar toch zijn wij overtuigd. Hoe dat precies zit, lees je verderop in deze Stoppen met roken in slechts 4 uur review.

Het is in ieder geval een feit dat deze cursus slechts 4 uur duurt. Tijdens deze 4 uur leer je van alles over jouw verslaving, over roken in zijn algemeenheid en over de gevolgen. Tegelijkertijd krijg je een unieke manier aangeleerd waarmee je voorgoed gedag kunt zeggen tegen de sigaretten. Dit levert jou op den duur veel voordelen op.

In deze cursus kruip je eigenlijk in de huid van de tabak. Je leert wat de invloed van tabak is, hoe de tabaksindustrie zoveel invloed op jou uit kan oefenen en wat er in jouw lichaam plaatsvindt als je rookt. Al met al een interessante, hele leerzame én confronterende cursus.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Als je op de website van deze cursus terechtkomt, zie je direct de afkorting QSF naar voren komen. Deze afkorting staat voor Quit Smoking Forever; een bedrijf dat al veel mensen heeft mogen helpen met het afkicken van de sigaretten.

Op de website van dit bedrijf valt het een en ander te lezen. Zo blijkt onder meer dat dit bedrijf samenwerkt met de stichting Ik Stop Ermee. Deze stichting doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen te laten stoppen met roken.

makers cursus stoppen met roken in 4 uur qsf

Op dit moment valt de stichting Ik Stop Ermee onder een werkmaatschappij met de naam S.I.S.E. BV. Het is een vrij technisch verhaal, maar deze werkmaatschappij neemt het meeste werk op zich.

De mensen achter Ik Stop Ermee

Deze werkmaatschappij staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en heeft meerdere werknemers in dienst. Onder meer de volgende namen zijn wij tegengekomen op het internet:

 • Hugo Hairwassers
 • Roderik van den Bos
 • Jeffrey Willems
 • Els Groenewoud
 • Arjen Alberz
 • Annika de Best
 • Charlotte Tee
 • Marjolein Richter
 • Hetty Hairwassers
 • Gregor Lamers
 • Mascha van Horik
 • Jody de Vries
 • Annette Bol
 • Jessie van den Berg
 • Monique Borghout

Over deze personen valt her en der op het internet meer informatie te vinden. Over één persoon valt echter wel de nodige informatie te vinden; Hugo Hairwassers. Onder meer het RTL Nieuws omschrijft hem als een ‘antirook goeroe’. Die benaming doet ons vermoeden dat Hugo al langere tijd druk bezig is om mensen te helpen afkicken van de sigaretten.

Opvallend is dat de verhalen over Hugo Hairwassers nogal verschillen. Sommige mensen lopen weg met hem, terwijl her en der ook wat negatieve nieuwsberichten te vinden zijn.

Wij kennen Hugo persoonlijk niet, maar wij denken wel dat hij het hart op de juiste plek heeft zitten. Hij doet er immers alles aan om het leven van andere mensen aangenamer te maken.

Wat vinden wij van Quit Smoking Forever?

Over het bedrijf Quit Smoking Forever kunnen wij niet super veel vertellen. Dit komt puur doordat de informatievoorziening relatief beperkt is. Gelukkig kun je op de website wel alle bedrijfsgegevens vinden, inclusief de adresgegevens en het KvK nummer.

Daar spreekt dan wel weer veel betrouwbaarheid uit! Ook kun je via de website direct contact opnemen met dit bedrijf; via de telefoon, mail en een online contactformulier. Ook dat is wat ons betreft prima te noemen.

Inhoud van de cursus Stoppen met roken in slechts 4 uur

Waarom moet je stoppen met het roken? Die vraag staat niet centraal in deze cursus. Volgens de ontwikkelaars weet je namelijk zelf het antwoord al op die vraag.

Er zijn legio redenen denkbaar waarom je het beste vandaag nog zou kunnen stoppen met roken. Aangezien dit al bekend is, wordt daar in deze cursus verder geen aandacht aan besteedt.

In plaats daarvan vind je in deze cursus het antwoord op de volgende vragen:

 • Waarom rook je? Wat is nou de echte reden dat je op dit moment nog rookt?
 • Waarom is stoppen met roken toch zo gecompliceerd? Je bent zeker niet de enige waarbij het niet lukt om te stoppen met roken.
 • Hoe moet je vooral niet stoppen met roken? Veel mensen gaan hierbij de fout in, bijvoorbeeld door minder te roken of de sigaretten door een alternatief product te vervangen.
 • Hoe kun je wel stoppen met roken? Hiervoor krijg je enkele hele handige tips voorgeschoteld.
 • Wat kun je verwachten nadat je gestopt bent? Bij deze cursus draait het niet alleen om het stoppen met roken, maar ook om de nazorg. Het is immers wenselijk dat je ook op termijn de sigaretten links weet laten te liggen.
inhoud cursus stoppen met roken 4 uur

Al met al kunnen we stellen dat de invalshoeken binnen deze cursus uniek zijn. Je krijgt niet geleerd waarom je het beste vandaag nog met het roken kunt stoppen. Nee, jij weet hoogstwaarschijnlijk al dat het van belang is dat je zo snel mogelijk hiermee stopt. In plaats daarvan richt deze cursus zich met name op het daadwerkelijk stoppen en de bijbehorende nazorg.

Resultaten van andere cursisten

In totaal duurt deze cursus slechts 4 uur. Je kunt de cursus dus in één middag of op één avond volgen, waarna je waarschijnlijk nooit meer een sigaret aan gaat raken. Dat is althans iets wat bij veel andere cursisten wel het geval is.

In onderstaande video zie je een uitzending van Nieuwsuur, die ervaringen van cursisten Stoppen met roken in 4 uur ondervragen. Hierin zie je goed hoe krachtig de cursus is en de positieve resultaten en ervaringen van anderen die de cursus gevolgd hebben.


Wil je deze cursus graag volgen? Dan moet je je aanmelden voor één van de online cursusdagen. Je volgt deze cursus dus niet op eigen houtje in je eentje, maar puur in klassenverband met andere mensen die graag met roken willen stoppen!

Bonussen bij deze cursus

Krijg je toevallig ook nog bonussen meegeleverd bij deze cursus? Nou, je krijgt de dag na het volgen van de cursus een compleet naslagwerk. In dit document vind je alle informatie die de vorige dag besproken is, maar je vindt hierin ook bijvoorbeeld een noodtelefoonnummer. Dit nummer kun je bellen als je moeite hebt om de sigaretten definitief links te lagen liggen.

In onze ogen is dit een welkome en unieke bonus. Een bonus die je bovendien niet al te vaak bij (vergelijkbare) cursussen tegenkomt.

Voor wie is de cursus Stoppen met roken in slechts 4 uur geschikt?

Deze interessante cursus is eigenlijk voor alle rokers geschikt. Als je op dit moment nog rookt, ben je eigenlijk bijzonder slecht bezig. Mocht je hier graag mee willen stoppen, is het lastig om dit op eigen kracht te doen. Met dank aan deze cursus kun je het alsnog voor elkaar krijgen om te stoppen met roken!

Onze Stoppen met roken in slechts 4 uur review + ervaringen

Zelf hebben wij ook met veel plezier deze cursus gevolgd. Vanaf het allereerste moment waren wij eigenlijk enthousiast; dat is ook zo gebleven nadat wij de cursus gevolgd hadden. In onze ogen is deze cursus echt waardevol en interessant voor alle mensen die roken.

Wel zetten wij onze vraagtekens bij meerdere beweringen. Zo weten wij niet zeker of echt meer dan 80% van alle cursusvolgers op dit moment niet meer rookt. Dit is een bewering die gedaan wordt waar we helaas geen controle op uit kunnen voeren.

Toch kan ik het goed voorstellen. De cursus is zeer doeltreffend en heeft bij mij zeker gewerkt om voorgoed te stoppen met roken.

Ervaringen van anderen

Zijn andere mensen ook zo enthousiast over deze cursus van Quit Smoking Forever? Wij zijn op onderzoek gegaan en kunnen dit inderdaad bevestigen. Op het internet kom je de nodige positieve beoordelingen tegen.

In deze beoordelingen valt onder meer te lezen dat het volgen van de cursus goed te doen is en dat mensen hierdoor daadwerkelijk gestopt zijn met roken!

ervaringen cursus stoppen met roken 4 uur review

Het is mooi om te zien dat de cursus ook daadwerkelijk werkt voor mensen die hem gevolgd hebben.

De prijs

Wat je voor deze cursus moet betalen? Je betaalt een bedrag van slechts 98 euro; dit betreft een eenmalige betaling zonder verdere verplichtingen.

Nadat je je hiervoor aangemeld hebt, hoef je alleen nog maar de gewenste cursusdag aan te vinken. Op die dag kun je vervolgens de cursus gaan volgen.

98 euro lijkt misschien veel geld voor een online cursus. Maar draai het eens om. Wat bespaart het je? Met de huidige prijzen van 8,50 euro per pakje sigaretten, heb je de cursus al binnen 12 pakjes terugverdient. Dat is nog eens een goede investering!

Garantie

Quit Smoking Forever biedt een geld terug garantie aan. Dankzij deze garantie ga je zeker profijt hebben van de cursus. Zo niet? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

garantie cursus qsf roken

Dit is nogal een toezegging van de makers van de Cursus Stoppen met roken in slechts 4 uur. Ze zijn dus zeker overtuigd van hun cursus. Dat verklaart ook het hoge percentage van 80% van de cursisten dat volledig gestopt is met roken.

Dankzij deze garantie heb je niets te verliezen.

Conclusie: aanmelden voor de cursus Stoppen met roken in slechts 4 uur?

Al met al kunnen wij je aanraden om je aan te melden voor deze cursus. De cursus is van een hoog niveau, kent een unieke invalshoek en heeft al de nodige mensen geholpen.

Bovendien betaal je relatief weinig voor deze cursus; het bedrag van 98 euro is verwaarloosbaar in verhouding tot alle sigaretten die je rookt.

Meld je direct voor deze interessante cursus aan en zet de eerste stappen naar een ander leven. Een gezonder leven waarin je veel geld overhoudt voor leuke dingen!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen