Review The Vegan Flex Detox Programma
01 juni 2021 

Review The Vegan Flex Detox Programma

Wil jij graag afvallen of een gezondere levensstijl gaan hanteren? Hoogstwaarschijnlijk ben je daarnaar gaan Googelen en ben je terecht gekomen bij The Vegan Flex Detox Programma. Een programma waarbij je je lichaam laat detoxen en gaat afvallen in gewicht. Tenminste, dat is wat er beweerd en beloofd word.

Misschien vraag je je af of The Vegan Flex Detox Programma wel betrouwbaar is en of de beloftes waargemaakt worden tijdens het volgen van het programma. In dat geval zit je hier helemaal goed.

In deze review gaan we samen The Vegan Flex Detox Programma onder de loep nemen en onderzoeken wat het programma precies inhoud. Na het lezen van deze review ben jij helemaal op de hoogte en kunnen we concluderen of The Vegan Flex Detox waar is voor je geld.

Niet alleen krijg je inhoudelijke informatie, ook geef ik mijn eigen, persoonlijke mening. Ben je nieuwsgierig geworden? Begin dan snel met het lezen van deze review.

Review The Vegan Flex Detox Programma

In deze uitgebreide review ga jij alles lezen over The Vegan Detox Programma. Het programma is ontwikkeld met heel erg veel doelen rondom het afvallen en de lichamelijke gezondheid.

Het zou erg goed kunnen dat jij je aangesproken voelt omdat je heel erg graag effectief wil afvallen of omdat je je lichamelijke gezondheid wilt verbeteren. In dat geval zou het goed kunnen dat The Vegan Flex Detox Programma voor jou op het lijf geschreven is.

Herken jij een van de volgende punten? Dan zou The Vegan Flex Detox iets voor jou kunnen zijn.

  • Je wilt graag op een effectieve en gezonde manier gewicht kwijtraken.
  • Je wilt de conditie van je huid verbeteren. Het liefst op een gezonde en natuurlijke manier.
  • Je wilt je eetpatroon veranderen, maar je weet niet helemaal hoe dat aan moet pakken.
  • Je wilt fitter worden.

Wat is The Vegan Flex Detox Programma?

Als je gaat Googelen op The Vegan Flex Detox Programma, kom je al snel terecht op een andere benaming van het programma. The Vegan Flex Detox Programma wordt namelijk ook wel The Vegan Switch genoemd. Raak dus vooral niet in de war door de benaming, want dit zijn dezelfde programma’s.

The Vegan Flex Detox Programma is een programma waarbij je je lichaam in 10 dagen gaat laten detoxen. Detoxen betekent dat je je lichaam gaat ontgiften van alle kunstmatige en afvalstoffen die we dagelijks binnen krijgen of tot ons nemen.

wat is vega flex programma

Het programma is niet hetzelfde als alle andere detoxprogramma’s die je waarschijnlijk wel kent. The Vegan Flex Detox Programma is net iets anders en onderscheid zich ook duidelijk van alle andere detoxprogramma’s. Het is namelijk gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken en bewezen resultaten.

Zo is er bijvoorbeeld bewezen dat het detox programma alleen werkt als je voldoende beweegt, zweet en je de juiste supplementen tot je neemt. The Vegan Flex Detox Programma heeft deze resultaten verwerkt in het detox programma en is er dus van overtuigd dat het detoxen goed werkt.

Daarnaast krijgen je lever en darmen een positieve boost om het detoxen nóg beter te laten werken. Al deze informatie klinkt tot nu toe veelbelovend.

Hoe werkt The Vegan Flex Detox Programma?

Goed, nu je weet wat The Vegan Flex Detox Programma precies is, ga ik je vertellen hoe het detoxprogramma precies werkt. Misschien ben je al op de hoogte van de standaard detoxprogramma’s en kan je al een beeld scheppen van hoe The Vegan Flex Detox Programma eruitziet.  Zoals ik al zei, is The Vegan Flex Detox Programma anders dan alle andere detoxprogramma’s.

De standaard detoxprogramma’s worden in de meeste gevallen met sapkuurtjes gedaan. Dit zijn een soort vloeibare maaltijdvervangers waar alle voedingsstoffen in verwerkt zitten.

Het Vegan Flex Detox Programma werkt helemaal anders en dat maakt het ook zo interessant en niet standaard. Het programma is niet gebaseerd op sapkuurtjes, hierbij blijf je namelijk gewoon vast voedsel eten.

Je laat je lichaam ontgiften door alleen vegan en plantaardige producten te blijven eten. De dierlijke producten ga je grotendeels vermijden en daardoor laat je je lichaam ontgiften. Je bouwt je normale eetpatroon geleidelijk af en je vervangt deze door zoveel mogelijk plantaardige en vegan producten.

Hierdoor wordt het ontgiften in gang gezet. Naast dat ontgiften, probeer je zoveel mogelijk te bewegen en ondersteun je je lichaam door voedingssupplementen. Ook deze voedingssupplementen zijn wetenschappelijk getest en helemaal vegan. Er wordt beweerd dat je binnen deze 10 dagen 4 kg kan verliezen. Het zou dus een hele effectieve manier van afvallen moeten zijn.

Wat zijn de voordelen van The Vegan Flex Detox Programma?

Omdat The Vegan Flex Detox Programma is gebaseerd op positieve onderzoeksresultaten, kent het heel erg veel voordelen om mee te doen aan het programma. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Je kan op een snelle manier afvallen. Een manier die ook nog eens gezond is. Je zou al 4 kg kunnen afvallen binnen die 10 dagen.
  • Je gaat je veel energieker voelen.
  • Je weerstand wordt veel beter.
  • Je krijgt tijdens het programma 1-op-1 begeleiding. Je hoeft het dus niet alleen te doen.
  • Je krijgt nieuwe inzichten op je eetpatroon. Je leert als het ware dat het ook anders kan.

Wat zijn de kosten van The Vegan Flex Detox Programma?

Voordat je ergens aan begint of iets aanschaft, wil je uiteraard weten wat de kosten hiervan zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je deze kosten voor jezelf gaan inbouwen. Ook kan je aan de hand van het kostenplaatje besluiten of je het wil gaan aanschaffen.

Daarom dat het kostenplaatje van The Vegan Flex Detox Programma niet mag ontbreken in deze review.

Ik ben op zoek gegaan naar de kosten van het programma en deze heb ik voor je gevonden. Het totale programma van The Vegan Flex Detox Programma kost € 149,-.

kosten the vegan flex

Dit is een eenmalig bedrag waarbij je ook begeleiding, persoonlijk advies, een voedingsplan en een trainingsplan krijgt.

Je betaalt dus geen maandelijkse kosten en je hoeft ook helemaal niet abonnement af te sluiten. Is dit een hoge of lage prijs? Dat is aan jou om te beslissen.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Naast het kostenplaatje, mogen de ervaringen van anderen absoluut niet ontbreken. Deze geven je namelijk een nóg duidelijker beeld over een product of dienst. Daarnaast zijn de ervaringen erg eerlijk en juist gericht op die eerlijke mening. Daarom dat je in deze review ook de ervaringen van andere gebruikers van The Vegan Flex Detox Programma treft.

Zo heb ik twee reviews gevonden van mensen die The Vegan Flex Detox Programma hebben gevolgd. Deze zijn heel erg eerlijk en gaan je een beter beeld geven van het programma.

Na deze 10 dagen ben ik op de weegschaal gaan staan. Ik was heel erg benieuwd of de detox daadwerkelijk iets gedaan had. En wat denk je? 5 kilo eraf! Ik voelde me fitter en veel lekkerder in m’n vel. Het werkt echt!

Eefje - Tevreden klant van The Vegan Flex Programma

Het begon vond ik heel erg lastig en het voelde ook echt als een uitdaging. Mocht je houden van een uitdaging, dan raad ik The Vegan Flex Detox Programma aan. Niet alleen omdat het je helpt bij het afvallen, maar ook krijg je inzichten in je huidige eetpatroon en hoe je deze zou kunnen veranderen.

Felix

Deze twee reviews zijn niet negatief. Dat is in ieder geval een ding dat zeker is. De eerste is positief, dat ben je vast wel met me eens. De tweede is wat kritischer. Het programma had overduidelijk niet gedaan wat ze ervan verwachtte. Wel raad ze het programma aan om te volgen.

Mijn persoonlijke mening over The Vegan Flex Detox Programma

Je hebt inmiddels heel erg veel informatie gekregen over The Vegan Flex Detox Programma. Ik heb je verteld wat het programma precies inhoud, hoe het werkt en je hebt de ervaringen van andere gebruikers kunnen lezen. Omdat ik deze review aan het einde compleet wil maken, wil ik ook mijn persoonlijke mening met je delen.

Ik heb zelf erg kritisch gekeken naar The Vegan Flex Detox Programma en ik ben op onderzoek uitgegaan. Ik heb alle informatie in me opgenomen en ben ik tot de volgende conclusie gekomen:

Ik moet heel eerlijk zeggen, dat ik niet heel erg enthousiast was van tevoren. Persoonlijk heb ik helemaal niks met detoxprogramma’s en zeker niet als daar eventuele supplementen bij komen kijken. Zelf ben ik van mening dat je het beste de juiste voedingsstoffen tot je moet blijven nemen.

Toch kan ik je nu vertellen, dat die mening 360 graden gedraaid is. Toen ik vernam dat de detox is gebaseerd op wetenschappelijke resultaten, werd ik al wat meer gerustgesteld. Het kan dus officieel geen kwaad voor je lichaam.

En ik was al helemaal gerustgesteld toen ik las dat je gewoon mag blijven eten tijdens het detoxen. Je eet dan wel vegan en plantaardig, maar je mag gewoon vast voedsel blijven eten en dat vind ik persoonlijk een heel erg groot pluspunt vergeleken met de standaard detoxprogramma’s. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een 1-op-1 coach te krijgen en dat is nooit verkeerd. Je hoeft het niet alleen te doen.

Conclusie

Je bent aan het einde gekomen van deze review over The Vegan Flex Detox Programma. We zijn deze review begonnen met de vraag of dit detoxprogramma je geld waard is. Ik zou zeggen van wel.

Het Programma is gebaseerd op wetenschappelijke resultaten en dat maakt het ook zo betrouwbaar.

Mocht jij van een uitdaging houden en je wilt graag verandering brengen in je huidige eetpatroon, dan is The Vegan Flex Detox Programma écht iets voor jou.

Ga direct aan de slag via deze link!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen