SalesMastery review

salesmastery review

Heb je moeite om jouw producten aan de man te brengen? Ben je van nature een niet al te grote salestijger? En vind je het daardoor ook lastig om de salesprocessen met succes af te ronden? Dat is erg spijtig.

Indien je geen salestijger bent, is het namelijk lastig om jouw producten op grote schaal te verkopen.

Gelukkig kun je hier wel iets aan gaan doen! Het bedrijf SalesPassie heeft namelijk een speciale training ontwikkeld; de SalesMastery. In deze SalesMastery review bespreken wij graag van A tot Z deze veelbelovende training. We bespreken onder meer wat deze training precies inhoudt, wat je met de training kunt bereiken en wie de training precies ontwikkeld heeft.

Na het lezen van deze SalesMastery review kun je direct de knoop voor jezelf doorhakken. Ga je deze training wel of niet volgen?

SalesMastery review in vogelvlucht

Sales is de echtgenote van het ondernemerschap. Op die manier weet het bedrijf SalesPassie het belang van sales perfect te onderstrepen.

Indien je actief als ondernemer bent, kun je simpelweg niet zonder sales. Je moet jouw producten en diensten aan de man brengen, maar hoe doe je dat nou precies? Dát ga je leren in de SalesMastery training.

In deze training draait het eigenlijk maar om één ding: het verbeteren van jouw saleskwaliteiten. Je bent daardoor in staat om jouw producten en diensten beter en makkelijker te verkopen. Dit resulteert in een hogere omzet, in een hogere winst en dus in een groei van jouw onderneming. Wat wens je nog meer?

Wie heeft SalesMastery ontwikkeld?

Eerder in deze SalesMastery review gaven we al aan dat deze training door SalesPassie ontwikkeld is. Maar, wie of wat is SalesPassie nou precies? Dit is een bedrijf dat al 8 jaar geleden opgericht is. Lucas Verschuur, Robert Wohl en Joost Wohl zijn vanaf het eerste moment al de gezichten achter dit succesvolle bedrijf.

Vanaf het begin hebben zij zich toegelegd op de telefonische verkoop. Zij hebben zich hier in gespecialiseerd, waarna zij meer en meer ondernemers zijn gaan helpen.

salesmastery cursus makers

Joost Wohl - Lucas Verschuur - Robert Wohl

Tot op heden hebben zij meer dan 2.000 ondernemers (en ook verkopers) geholpen om betere verkoopresultaten te verkrijgen.

Daarnaast is SalesPassie zich ook in gaan zetten voor grote bedrijven. Zo valt op de website te lezen dat zij meer dan 70 samenwerkingspartners hebben. Voor deze partijen hebben zij miljoenen euro’s aan extra omzet gerealiseerd. Puur door perfecte face tot face- en telefonische sales toe te passen.

In de afgelopen jaren hebben de heren van SalesPassie ook meerdere trainingen en cursussen ontwikkeld. De SalesMastery training is daar een typerend voorbeeld van; ook deze training is op voorhand in ieder geval al veelbelovend te noemen.

Wat vinden wij van SalesPassie?

Over het algemeen zijn wij super te spreken over SalesPassie. Dit bedrijf heeft een gigantische groei doorgemaakt en dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, SalesPassie weet prima werk af te leveren en is ook 100% betrouwbaar gebleken.

Bovendien zijn wij erg te spreken over de expertise en de ervaring. Robert Wohl, Joost Wohl en Lucas Verschuur hebben stuk voor stuk laten blijken dat zij weten waar ze het over hebben.

Dit blijkt ook uit de prestaties die zij in de afgelopen jaren hebben weten te behalen. Ze hebben in ieder geval veel ondernemers/bedrijven/verkopers op een perfecte manier kunnen helpen. Wij zijn in ieder geval fan van deze drie heren én van SalesPassie in zijn algemeenheid.

Inhoud van de SalesMastery training

Waar het bij de SalesMastery training om draait? Nou, eigenlijk draait alles om een speciaal salesmodel dat door de heren van SalesPassie ontwikkeld is. Met dit model weten de heren in ieder geval perfecte resultaten te behalen; zij willen dit graag met jou delen.

Zo ga je in deze training leren hoe je jouw mindset kunt veranderen. Volgens SalesPassie is het van belang dat je doelgericht te werk gaat; daar moet je jouw mindset op aan zien te passen.

Ook ga je met dank aan deze training een volledig eigen strategie en structuur aanleren, waarmee je jouw salesgesprekken perfect in weet te delen.

inhoud sales mastery cursus

Deze training draait dus volledig om het unieke salesmodel van SalesPassie. Aan de hand van allerlei video’s leren de heren van SalesPassie wat dit model inhoudt en hoe je dit model toe kunt passen.

Daarnaast krijg je ook nog toegang tot aanvullende informatie; zo leggen de heren uit welke methodieken zij gebruiken tijdens de verkoopgesprekken.

Wij vinden het zelf opvallend dat de training echt volledig uit onlinevideo’s bestaat. Dit is overigens ook direct een belangrijk voordeel: de video’s zijn namelijk van een hoog niveau en zijn leuk om te volgen. Je kijkt de video’s relatief makkelijk ‘weg’, waardoor je deze training moeiteloos af kunt ronden. Daar moet je overigens wel de tijd voor nemen, aangezien de training echt uitgebreid is!

Bonussen bij deze training

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is deze training veelbelovend én uitgebreid te noemen. Dat geldt niet alleen voor de training zelf, maar ook voor verschillende bonussen die je standaard meegeleverd krijgt.

Een overzicht van deze bonussen vind je hieronder:

  • Videotraining Master Closer: In deze videotraining ga je leren hoe je meer klanten op een betere manier kunt bedienen. Onder meer het begrip ‘upsellen’ staat in deze videotraining centraal.
  • E-book Masterclass Sales: In dit e-book wordt uitgebreid beschreven hoe je veel klanten aan weet te trekken. Je zou hierdoor nooit meer koude acquisitie hoeven te plegen en je zou ook altijd voldoende leads tot je beschikking hebben. In onze ogen is dit e-book subliem!
  • E-book SalesMastery 27 gouden verkooptips: In dit e-book vind je 27 geweldige salestips terug. Tips waarmee je jouw sales direct naar een (veel) hoger niveau weet te stuwen.
bonussen bij sales mastery cursus

Al met al zijn wij zeer te spreken over de bonussen. Je krijgt meerdere bonussen meegeleverd, terwijl deze bonussen ook nog van een hoog niveau zijn. Ook vinden we het top dat de bonussen perfect aansluiten op de training SalesMastery.

Eigenlijk krijg je met de SalesMastery cursus een compleet pakket aangereikt waarmee je direct uit de voeten kunt!

Voor wie is SalesMastery geschikt?

De onlinetraining van SalesMastery is volgens ons voor een breed publiek geschikt.

Hierin kan onderscheid gemaakt worden tussen twee groepen:

  • Verkopers: als verkoper wil je uiteraard zoveel mogelijk sales scoren. Zeker als je op basis van deze sales nog een mooie commissie kunt krijgen; met deze onlinetraining kun je gericht werken richting die commissie.
  • Ondernemers: ook is deze training voor ondernemers op het lijf geschreven. Als ondernemer heb je immers elke dag weer met sales te maken.

Uiteraard moet je als verkoper of ondernemer wel openstaan om actief aan je sales technieken te werken. Maar het feit dat jij deze SalesMastery review leest, bewijst dat jij hier actief mee aan de slag wilt.

Onze SalesMastery review + ervaringen

Wij zijn zelf ook ondernemer en waren daardoor erg nieuwsgierig naar deze online videotraining. Al snel kwamen we tot de volgende conclusie: deze training is echt subliem te noemen.

Dat komt onder meer door de inhoud van de training, maar ook door de heren van SalesPassie.

Deze heren weten namelijk perfect waar ze het over hebben. Ze zijn zelf succesvol en willen hun geheim graag met jou delen.

In onze ogen kun je hier het beste direct van profiteren. Dit is eigenlijk een kans die je maar één keer in je leven aangeboden krijgt.

Ervaringen van anderen

Maken andere ondernemers ook gebruik van deze videotraining van SalesPassie? Ja, dat is zeker het geval! Wij zijn op het internet namelijk enkele beoordelingen over deze videotraining tegengekomen.

Veel van deze beoordelingen zijn gegeven door bekende internetondernemers, waaronder Jacko Meijaard en de heren van Internet Marketing Unie.

De beoordelingen van deze ondernemers hebben wij even voor je op een rijtje gezet:

Jacko Meijaard, van o.a. de Affiliate Marketing Revolutie, behaalt een mega hoge conversie van 65% dankzij SalesPassie. Lees zijn recensie hieronder.

salesmastery cursus ervaringen

Jacko Meijaards recensie over SalesMastery

De heren van IMU BV hebben een prachtig bedrijf met verschillende dochterbedrijven. SalesPassie doet sinds 2017 de opvolging van potentiele klanten. Dit heeft geresulteerd in 1 miljoen (!) extra omzet. Lees hun ervaring met SalesPassie hieronder.

ervaringen salespassie cursus imu

Deze beoordelingen zijn wat ons veelzeggend. Zeker omdat Jacko en de heren van de Internet Marketing Unie erg kritisch zijn. Het is dan ook uniek om te zien dat beide ondernemers zéér tevreden zijn over SalesPassie.

De prijs

Wil je graag direct met de videotraining van SalesPassie aan de slag gaan? Hebben wij je met deze SalesMastery review hiervoor warm weten te maken?

Dan hebben wij direct goed nieuws voor je: je kunt profiteren van een interessante korting.

Normaal gesproken betaal je 497 euro voor deze training, maar tijdelijk hoef je slechts 47 euro te betalen. Voor dat bedrag krijg je niet alleen toegang tot de training, maar ook tot de hierboven besproken bonussen.

Garantie

Tevens biedt SalesPassie je nog een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan. De informatie hierover is te vinden in onderstaande afbeelding.

Het is in ieder geval netjes dat de garantie op deze manier aangeboden wordt:

garantie salespassie cursus

Door deze garantie loop je geen enkel risico. Als de SalesMastery cursus je niet bevalt, dan stuur je Salespassie simpelweg een mailtje. De heren van het bedrijf maken binnen enkele dagen je volledige aankoopbedrag terug over op je rekening.

Conclusie: de videotraining SalesMastery kopen?

In deze SalesMastery review heb je veel informatie over deze training kunnen vinden. Als je deze review doorgenomen hebt, weet je in ieder geval dat wij erg enthousiast zijn. Deze training is wat ons betreft absoluut de moeite waard.

De training is onwijs leuk ingevuld, de training bespreekt een uniek onderwerp en de heren van SalesPassie zijn magnifiek te noemen.

Bovendien kun je tijdelijk van een unieke korting genieten; via de link hieronder kun je je direct aanmelden voor deze veelbelovende videotraining. Met korting!  

Wij zijn in ieder geval fan van de SalesMastery training en van SalesPassie!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen