Slank door de Overgang boek review + ervaringen
15 februari 2020 

Slank door de Overgang boek review + ervaringen

Slank door de Overgang van Ria Kamelle is een populair programma. Waarschijnlijk ben je het programma op het internet tegen gekomen en heeft het je interesse gewekt.

Via Google ben je opzoek gegaan naar Slank door de overgang reviews, ervaringen en resultaten. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook! In deze Slank door de Overgang recensie lichten we het product en de verkoper grondig door. Want is Ria Kamelle eigenlijk wel te vertrouwen?

Is het Slank door de Overgang boek zijn geld waard? En werkt het programma überhaupt wel?

Deze en andere vragen beantwoorden we op deze pagina. Ook lees je wat wij en anderen vinden van het boek van Ria Kamelle. Daarbij benoemen we niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten.

Slank door de Overgang review

Slank door de Overgang is een programma voor vrouwen in en rondom de overgang. In het programma leer je hoe je buikvet kunt wegkrijgen in de overgang. Het programma bestaat uit:

 • Slank door de Overgang boek
 • Receptenboek met smoothies en juices
 • Video met kledingadvies voor vrouwen in de overgang
 • Maaltijdplanner
 • Boodschappenlijstje

Het programma is volledig digitaal. Dit betekent dat je het Slank door de Overgang boek als PDF kunt downloaden. Het boek is gebaseerd op 3 pijlers om buikvet te verliezen tijdens de overgang (zie afbeelding hieronder):

3-pijlers-boek-ria-kamelle

Zoals je ziet is beweging niet een van deze pijlers. Volgens Ria is meer resultaat te boeken met de andere 3 pijlers, met name voeding. Dit onderbouwt ze met verschillende bronnen.

In het 121 pagina’s tellende ebook ligt de focus op het lange termijn resultaat. Ria Kamelle leert je hoe je jouw stofwisseling blijvend kunt verhogen, zodat je geen jojo-effect creëert of overgangsklachten verergert.

Wie is de auteur?

Ria Kamelle is de auteur van Slank door de Overgang. Dit zal je niet verbazen aangezien je deze naam hierboven al enkele keren hebt horen vallen.

Maar wie is deze Ria nou eigenlijk? Wat doet ze in het dagelijks leven? En heeft ze wel echt verstand van zaken?

Ria Kamelle is enkele kilo’s buikvet aangekomen tijdens haar overgang. Ze heeft toen veel geprobeerd om de overgangsklachten, waaronder gewichtstoename, de baas te zijn. Denk aan diëten, meer sporten en dure supplementen geprobeerd.

wie-is-ria-kamelle

Uiteindelijk heeft Ria een methode in elkaar weten te zetten die wél werkt om af te vallen tijdens de overgang. Inmiddels is ze ervaringsdeskundige en overgangsconsulente. In die rol helpt ze dagelijks vele vrouwen in de strijd tegen overgewicht in de overgang.

In haar blog, Overgang.info, deelt ze haar ervaring en geeft ze tips en informatie aan vrouwen in- en rondom de overgang.

Is Ria Kamelle te vertrouwen?

Voordat je van haar koopt wil je weten op Ria Kamelle te vertrouwen is.

Wij hebben Ria uitgebreid onder de loep genomen. Dit is wat we hebben gedaan:

 • KvK gegevens nagetrokken: het bedrijf van Ria is netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de gegevens daar lijken allemaal te kloppen.
 • Ervaringen van anderen gelezen: via het internet hebben we reviews en ervaringen van andere gelezen over Ria Kamelle en haar product Slank door de Overgang. Hier is niets verontrustends uit gekomen. Later in deze review meer over de ervaringen van anderen.
 • Slank door de Overgang boek gekocht: Na het kopen van het boek kregen we direct een mailtje van Ria met de inloggegevens voor het ledengedeelte. Daar konden we het Slank door de Overgang boek + extra’s downloaden. Het betaal- en verzendproces is op orde bij Ria en ze komt haar afspraken na.
 • Contact opgenomen met de klantenservice: Zowel telefonisch als per mail hebben we contact opgenomen met de klantenservice van Overgang.info. Elke keer kregen we netjes reactie, ook wanneer we een zogenaamde ontevreden klant speelden.

Op basis van dit onderzoek kunnen we concluderen dat Ria Kamelle te vertrouwen is.

Inhoud van het pakket

Het Slank door de Overgang pakket van Ria Kamelle is een bomvol pakket. Hieronder vertel ik je precies wat er in het pakket zit en hoe je toegang krijgt.

Na betaling krijg je een mailtje van Ria met daarin de inloggegevens voor het online portaal. Direct na het inloggen heb je toegang tot de gehele inhoud van het pakket.

inhoud-pakket-ria-kamelle

In het Slank door de Overgang pakket vind je:

 1. Het Slank door de Overgang boek: je krijgt toegang tot het boek als PDF download. Het Slank door de overgang boek van Ria kun je dus downloaden naar elk gewenst apparaat zoals computer, telefoon en tablet.
 2. Ebook 40 Vetverbrandende Groene Smoothies en Juices: Dit is een extra boek wat je als bonus krijgt bij aanschaf van het Slank door de Overgang boek. Ook dit boek is te downloaden als PDF. Het 40 recepten voor het maken van groene smoothies.
 3. Video met kledingadvies voor vrouwen in de overgang: Dit is een video-interview waarin vertelt wordt welke kleding je beter wel en niet kunt dragen als vrouw in de overgang. Dit is gewoon een video als op YouTube, dus verwacht er niet al te veel van.
 4. Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjes: Met deze handige tools kun je plannen wat je wanneer gaat eten en zorgen dat je dan de juiste ingrediënten in huis hebt. Handig en praktisch.
 5. Levenslange updates: Ria is continue aan het zoeken naar nieuwe doorbraken in onderzoeken om afvallen in de overgang te versimpelen. Regelmatig stuurt ze hiervan updates via de mail of past je haar ebook Slank door de Overgang aan. Als lid van de community krijg je deze updates te horen.

Zoals je ziet is het een zeer compleet pakket voor vrouwen in de overgang die willen afvallen. Later in deze Slank door de Overgang review kijken we hoe goed het pakket eigenlijk is.

Slank door de Overgang recepten

In het Slank door de Overgang boek vind je overheerlijke recepten. Natuurlijk mag ik niet alle inhoud van het boek vrijgeven, maar ik snap dat je nieuwsgierig bent. Hieronder vertel ik je meer over wat je kan verwachten van de recepten in Slank door de Overgang.

Er zijn recepten voor verschillende momenten op de dag, denk aan:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Tussendoortjes
 • Avondeten
 • Bijgerechten
 • Desserts

In het Slank door de Overgang boek tref je 50 recepten aan. In het ebook Vetverbrandende Groene Smoothies en Juices tref je nog eens 40 recepten aan. In totaal beschik je dus over 90 recepten.

slank-door-de-overgang-recepten-voorbeeld

Bovenstaande recept komt uit het boek van Ria Kamelle. Zoals je ziet staat er op het recept vermeld:

 • Welke ingrediënten je nodig hebt
 • De bereidingswijze
 • Voor hoeveel personen het geschikt is
 • Het einderesultaat (hoe het eruit komt te zien)

Kortom; in het Slank door de Overgang pakket vind je 90 overheerlijke recepten. Deze recepten verhogen de stofwisseling voor maximale vetverbranding. De recepten zijn makkelijk te bereiden en het hele gezin kan ervan genieten. Zo hoef je niet 2 aparte maaltijden te koken.

Onze Slank door de overgang ervaring + review

Wij hebben het product van Ria Kamelle gekocht om te kunnen beoordelen of het zijn geld waard is. Hieronder lees je onze review over het Slank door de Overgang pakket van Ria.

Wat ons direct opvalt is dat het betaalproces soepel verloopt. Je kunt betalen met:

 • iDEAL (alle banken)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Wij kozen voor iDEAL en ontvingen vrijwel direct een mail. Eerst een mail met de factuur en betalingsinformatie. Daarna een geautomatiseerde mail met de inloggegevens voor het ledengedeelte waar we het Slank door de Overgang pakket kunnen downloaden.

Slank door de Overgang boek review

Allereerst hebben we het Slank door de Overgang boek gedownload en digitaal doorgebladerd. Wat direct opviel is dat het boek goed gestructureerd is met kopjes, een logische opbouw en prettig lettertype.

Toen we gericht stukken tekst gingen lezen viel ons op dat Ria bronvermelding gebruikt in haar boek. Dit is iets wat maar weinig boeken over afslanken doen. Het geeft aan dat de informatie in Ria’s boek niet zomaar uit de lucht gegrepen is.

In het boek van Ria ga je maar weinig afbeeldingen aantreffen, buiten de recepten om. Het informatieve gedeelte staat bomvol met waardevolle tekst. Er zijn geen afbeeldingen gebruikt in dat gedeelte. Dit betekent dat je veel waar voor je geld krijgt, maar het kijkt misschien minder prettig.

Over de recepten in het boek hebben we het hierboven al gehad. In het voorbeeld recept heb je kunnen zien dat Ria alleen de benodigde informatie vermeldt bij haar recepten. Dit is prettig, want tijdens het koken heb je geen tijd om ellelange teksten te lezen.

Resultaten en ervaringen van anderen

Natuurlijk is het ook belangrijk wat ervaringen van anderen zijn met Slank door de Overgang. En niet geheel onbelangrijk; welke resultaten ze behaald hebben met het programma.

Op de verkooppagina toont Ria vele gebruikerservaringen. Vaak zijn wij huiverig om recensies op de verkooppagina over te nemen. Ria toont foto’s van voor- en na- resultaten. Dit komt voor ons erg betrouwbaar over.

Hieronder zie je enkele van de resultaten en ervaringen.

 • Stephanie verliest maar liefst 7 kilogram in 8 weken.
ervaring-slank-door-de-overgang-boek
 • Elisabeth is niet alleen 7,5 kg afvallen in 9 weken, maar voelt haarzelf 10 jaar jonger en heeft meer zelfvertrouwen.
ria-kamelle-ervaringen

Natuurlijk zijn we verder gaan kijken dan alleen de verkooppagina. We hebben op het internet gezocht naar ervaringen en reviews van anderen. Hieronder lees je enkele van deze ervaringen en reviews over Slank door de Overgang:

“Al met al krijg je in dit boek dus gedegen uitleg over hormonen in de overgang, recepten, planners en boodschappenlijstjes. Een vrij overzichtelijk totaalpakket voor iedereen die te kampen heeft met overgangsproblemen. En hoewel ieder lichaam natuurlijk anders is, lijken veel mensen van Kamelles aanpak ook inderdaad profijt te hebben.”

Mark van Oosterwijck – voedingsexpert op DrogeSpieren.nl en auteur van 2 boeken.

“Toen ik ‘Slank door de Overgang’ ging downloaden verliep alles soepel. Binnen een paar muisklikken had ik het ebook van Ria Kamelle op mijn laptop en tablet staan. Na de 1e keer doorbladeren was is onder de indruk van de duidelijke en begrijpbare manier waarop het boek geschreven is.”

Annie – ervaringsdeskundige en blogger op Improvefitness.nl 

Deze ervaringen en reveiws bewijzen dat het boek van Ria Kamelle van goede kwaliteit is en dat je er mooie resultaten mee kunt behalen.

De prijs van Ria’s boek

De reguliere prijs van Slank door de Overgang is 49 euro. Via de link hieronder ga je naar de kortingspagina van Ria en kun je het boek voor 37 euro aanschaffen. Een leuke korting.

Het boek is alleen te koop via de officiële verkooppagina van Ria Kamelle (zie link). Op bol.com, Amazon of andere digitale boekwinkel is het boek niet te koop.

Ria heeft hiervoor gekozen om een lage prijs en de beste kwaliteit/ service te kunnen garanderen.

Loop geen risico

Je wilt natuurlijk geen risico lopen op een miskoop. Erg verstandig is het dan om reviews, zoals deze, te lezen. Echter sluit dat het risico nog niet 100% uit.

Ria biedt daarom 2 garanties, namelijk:

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

De combinatie van deze 2 garanties wil zeggen dat als je binnen 30 dagen niet 100% tevreden bent dat je het volledige aankoopbedrag terugkrijgt. Zo loop je geen enkele risico.

Conclusie Slank door de Overgang Review

Zoals je in deze Slank door de Overgang review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over de kwaliteit en vormgeving van Ria’s pakket. Het is een bomvol pakket voor de vrouw die wil afslanken in de overgang.

De ervaringen en reviews van anderen over het boek zijn ook louter positief. Dit bewijst dat het boek van Ria van goede kwaliteit is en echt werkt.

Met de 100% tevredenheidsgarantie én de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico op een miskoop. Ben je opzoek naar een effectieve manier om in de overgang gewicht te verliezen? Dan raden wij Slank door de Overgang van Ria Kamelle van harte aan. Via de link hieronder schaf je het pakket aan met een speciale korting.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen