Review Sociale Superster videocursus
26 oktober 2021 

Review Sociale Superster videocursus

sociale superster review ervaringenWat mis jij op dit moment nog in jouw leven? Als je deze vraag aan veel mannen zou stellen, zou je veelal het antwoord terugkrijgen dat zij een vrouw missen. Een vrouw die hen gelukkig maakt. Een vrouw die bij hen blijft. En een vrouw die het leven een stuk mooier maakt.
Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Ben jij zelf ook nog op zoek naar een leuke vrouw? Mocht dit tot op heden niet gelukt zijn, is het absoluut niet aan te raden om bij de pakken neer te zitten. Nee, je kunt veel beter in actie gaan komen. Dát doe je mogelijk met de Sociale Superster videocursus.
Ik heb het genoegen gehad om deze videocursus voor je uit te proberen. Mijn bevindingen en mening deel ik graag met je in deze Sociale Superster videocursus review. Neem deze review op je gemakje door en bepaal direct of deze cursus iets voor je is. Op voorhand kan ik je één ding verklappen: veel mannen hebben dankzij deze cursus de vrouw van hun dromen ontmoet!

De Sociale Superster videocursus in vogelvlucht

Uit jouw comfortzone ontsnappen. In een overvloed aan vrouwelijke aandacht leven. Op straat en in de supermarkt vrouwen ontmoeten. En deze vrouwen met ongekend veel zelfvertrouwen ontmoeten, waardoor je net een rockster bent.

Dat is in een notendop toch wel waar het bij deze cursus om draait. Je gaat met deze cursus leren om vrouwen aan te spreken én om vrouwen aan jouw vingers te winden.

Ook als dit in de afgelopen jaren niet al te succesvol gelukt is. Juist door met deze cursus op een interactieve manier aan de slag te gaan, kun je de vrouw van jouw dromen ontmoeten.

In mijn ogen is dit echt een unieke cursus. Niet alleen qua invulling, maar ook qua onderwerp. Veel cursussen gaan tegenwoordig over zelfvertrouwen óf over het vinden van de partner van jouw leven. Deze cursus weet deze twee onderwerpen echter met elkaar te combineren. In mijn ogen is dit op voorhand al een geslaagde combinatie!

Wie heeft Sociale Superster ontwikkeld?

Toen ik voor het eerst op de website van de Sociale Superster videocursus terecht kwam, wist ik niet zo goed waar ik moest kijken. Je ziet namelijk direct ontzettend veel tekst op de website staan, waardoor het niet direct duidelijk was wie deze cursus nou ontwikkeld heeft.

Al snel kwam ik wel een bepaalde naam behoorlijk veel tegen: Daan. Is Daan dan de ontwikkelaar van deze cursus? Ja, dat is zeker het geval. Al snel kwam ik er ook al achter wie Daan nou precies is.

Het gaat hierbij om de welbekende Daan van AttractionGym.nl. Met zijn bedrijf heeft hij reeds meerdere van dergelijke cursussen op de markt gebracht.


In deze video zie je Daan de Ram. Eén van de bedenkers van de videocursus

Bij de Sociale Superster videocursus doet hij dit echter niet alleen. Nee, voor het ontwikkelen van deze cursus heeft hij samengewerkt met zijn compagnon Arnoud.

Beide heren zijn in ieder geval ervaren op het gebied van vrouwen. Zij hebben veel ervaring opgedaan en kennen eigenlijk alle fijne kneepjes van het vak. Met deze Sociale Superster videocursus willen zij jou óók graag deze fijne kneepjes aanleren!

Kun je Arnoud en Daan blindelings vertrouwen? Ja, daar komt het wel op neer. Beide heren hebben namelijk een flinke naam én een flink bedrijf opgebouwd. In de laatste jaren is AttractionGym.nl flink gegroeid en dat is uiteraard niet zonder reden. Nee, Arnoud en Daan hebben de zaakjes op orde en weten daadwerkelijk een meerwaarde te bieden. Díe combinatie zorgt ervoor dat je je met een gerust hart voor de Sociale Superster videocursus aan kunt melden.

Inhoud van de Sociale Superster videocursus

Spreekt deze cursus jou op voorhand aan? Dat kan ik me goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met deze cursus in aanraking kwam, was ik namelijk al direct nieuwsgierig. Toen ik vervolgens bekeek wat de opbouw van deze cursus is, werd ik eigenlijk direct enthousiast.

Daan en Arnoud hebben gekozen voor een cursus die 4 weken duurt. Per week staat er een bepaald onderwerp centraal, waarover ik je graag iets meer vertel:

  • Week 1: Breek uit de sociale gevangenis. In de eerste week wordt eigenlijk het principe van flirten besproken. Daarbij geven Daan en Arnoud direct al aan dat je uit jouw eigen gevangenis moet stappen. Dat je moet gaan durven en dat je over jouw onzekerheid heen moet komen. Daar hebben Daan en Arnoud uiteraard ook allerlei handige tips voor verzameld.
  • Week 2: Open haar met je eerste indruk. In de tweede week ga je leren hoe je een vrouw jouw kunt laten versieren. Je gaat eigenlijk leren hoe je ervoor kunt zorgen dat de vrouwen naar jou toe kunt komen. Tevens ga je leren hoe je een ‘normaal’ gesprek om kunt toveren tot een seksueel getint gesprek.
  • Week 3: Altijd de juiste toon + soepele gesprekken. Heb je moeite om een gesprek gaande te houden? Dan komt deze derde week maar al te goed van pas. In deze derde week krijg je namelijk allerlei tips over hoe je een gesprek het beste kunt voeren. Denk hierbij aan tips voor het opbreken van stiltes, voor het maken van connecties en voor het maken van oogcontact.
  • Week 4: Consistente vervolgafspraakjes. Tot slot krijg je allerlei tips over het opbouwen van duurzame relaties; zodat je dus meer dates kunt gaan hebben. Ook ga je leren hoe je een vrouw binnen de kortste keren kunt zoenen. Ongeacht waar je bent.
inhoud sociale superster cursus mannen

Wat ik van deze inhoud vind? Echt subliem. Sommige onderwerpen lijken ietwat cliché te zijn, maar Daan en Arnoud weten dit echt op een leuke manier in te vullen.

Bovendien ben ik ervan overtuigd dat elke man iets aan deze cursus heeft. Ongeacht hoe je op dit moment in het leven staat of wat je doelen in het leven zijn. Met deze cursus kun je gewoonweg de volgende stappen gaan zetten op het gebied van liefde.

Bonussen bij de videocursus

Hebben Daan en Arnoud ook nog voor bonussen gezorgd? Ja, dat hebben zij zeker. Sterker nog: ze hebben voor behoorlijk veel bonussen gekozen. Al deze bonussen heb ik even voor je op een rijtje gezet:

  • Bonus video ‘Mijn opwarmritueel om altijd AAN te raken’. In deze video zie je precies wat het opwarmritueel van Daan is. Dit is niet alleen inspirerend, maar je krijgt ook een leuk kijkje achter de schermen.
  • Bootcamp voucher. Ook krijg je van Daan en Arnoud een bootcamp voucher van 100 euro.
  • Bonus video ‘Zie hoe ik een deelnemer coach om precies de juiste vibe te krijgen’. Ook bij deze video krijg je een kijkje achter de schermen. Je ziet namelijk hoe Daan één van zijn deelnemers coacht, zodat de deelnemer de juiste energie krijgt. Die energie is volgens Daan benodigd om de gewenste resultaten te behalen.

Ook deze bonussen voldoen eigenlijk aan al mijn wensen. Hierbij is het ook nog subliem dat je in de cursus zelf allerlei voorbeelden voorgeschoteld krijgt. Aan de hand van deze voorbeelden + de bonussen leer je nóg meer.

Mijn Sociale Superster videocursus review + ervaringen

Heb ik de Sociale Superster videocursus met veel plezier gevolgd? Ja, dat heb ik absoluut. Heb ik ook nog veel geleerd van de Sociale Superster videocursus? Ja, ook dat is het geval. Mijn ervaringen over deze cursus zijn dan ook bijzonder positief.

Zoals ik eerder in deze Sociale Superster videocursus review al aangaf, vind ik het onderwerp van de cursus ook gewoon erg leuk. Wat mij betreft hebben Daan en Arnoud dus echt prima werk afgeleverd met deze cursus.

Een leuke, interactieve en unieke cursus. Én ook nog eens een cursus waar je absoluut veel aan gaat hebben.

Ervaringen van anderen

Zijn andere cursisten van de Sociale Superster videocursus net zo enthousiast als ik? Ik was zelf erg nieuwsgierig naar het antwoord op deze vraag, waardoor ik op onderzoek uitgegaan ben. Al snel kwam ik behoorlijk veel beoordelingen tegen, waaronder onderstaande beoordelingen:


sociale superster ervaringen recensie


Uit deze beoordelingen blijkt dat de cursisten absoluut enthousiast zijn. Zij zijn enthousiast over de inhoud van de cursus, over Daan en Arnoud én over de resultaten die zij weten te boeken.

Dat laatste valt me sowieso op bij veel beoordelingen; de cursisten weten daadwerkelijk resultaat te boeken. Dat doet mij alleen maar beseffen dat deze cursus echt heel waardevol is. Voor elke man eigenlijk.

De prijs van de Sociale Superster videocursus

Is het nou zo dat je de hoofdprijs voor deze baanbrekende cursus moet betalen? Nee, dat is zeker niet het geval. Daan en Arnoud hebben er namelijk bewust voor gekozen om de cursus betaalbaar te houden.

Voor deze cursus betaal je een bedrag van 197 euro. Wil of kun je dit bedrag niet in één keer ophoesten? Dan kun je ook kiezen voor vijf betaaltermijnen van 47 euro. Een snelle rekensom leert dat je hiermee duurder uit bent, maar je bent wel iets flexibeler. Aan jou de keus.

Over de prijs ben ik in ieder geval enthousiast!

Garantie

Weet je niet zeker of de Sociale Superster videocursus echt iets voor jou is? Dan is het goed om te weten dat je van een unieke garantie gebruik kunt maken:

garantie cursus attractiongym mannen verleiden

Daan en Arnoud bieden dus niet een 100% geld terug garantie aan, maar een 200% geld terug garantie. Een vrij unieke garantie dus!

Conclusie: de Sociale Superster videocursus volgen of niet?

Al met al ben ik enthousiast over de Sociale Superster videocursus. De cursus is uniek, deze cursus is leuk om te volgen en de cursus is bijzonder waardevol. Ook vind ik het super dat Daan en Arnoud echt hun persoonlijke tips met je delen. Dáár heb je op termijn veel aan!

Verder ben ik ook over het prijskaartje te spreken. Voor een bedrag van minder dan 200 euro kun je eigenlijk niet de mist in gaan met deze cursus. Meld je daarom direct voor de cursus aan en wind de vrouwen al snel om je vingers. Veel plezier en succes!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen