Spiermassa Protocol Mannen review (Henry en Rinus)?
11 juli 2020 
in Sporten

Spiermassa Protocol Mannen review (Henry en Rinus)?

Meer en meer mannen zijn in de sportschool te vinden. Het is niet alleen heerlijk om een intensieve krachttraining te doen, maar het levert ook relatief snel resultaat op. Althans; als het trainingsprogramma op de juiste manier opgebouwd wordt en de oefeningen op de juiste manier uitgevoerd worden.

Enige tijd terug kwam ik in mijn plaatselijke sportschool, waarbij ik meerdere mannen zag stuntelen. Oefeningen werden niet goed uitgevoerd of de spieren werden veel te zwaar belast. Ik bedacht me toen dat ik zelf eigenlijk ook te weinig wist over het opbouwen van spiermassa. Tegelijkertijd was ik ook nieuwsgierig naar de combinatie van krachttraining en voeding.

Via een korte zoektocht op het internet kwam ik uit op het Spiermassa Protocol voor Mannen. In deze review bespreek ik graag mijn persoonlijke bevindingen omtrent deze methode. Ook bespreek ik graag hoe dit protocol opgebouwd is, wat het doel van dit protocol is en wat het protocol eigenlijk exact inhoudt.

Spiermassa Protocol Mannen in vogelvlucht

Als je je voor dit protocol aanmeldt, krijg je twee verschillende digitale boeken geleverd. Het eerste digitale boek heeft de naam ‘Spiermassa Protocol Mannen – Theorie;’. In dit boek vind je eigenlijk alle theoretische informatie over het opbouwen van spieren, de juiste voeding en aanverwante onderwerpen.

Dit theoretische boek wordt aangevuld met het digitale boek ‘Spiermassa Protocol Mannen – Praktijk’. In dit digitale boek vind je een compleet doch simpel stappenplan; volg dit stappenplan op en verkrijg in slechts 12 maanden tijd ongeveer 5 kilogram aan spiermassa.

Deze twee digitale boeken vullen elkaar prima aan en zorgen beide voor hetzelfde doel: een droog en gespierd lichaam krijgen. Graag wil ik het praktijk boek nader bespreken, aangezien dat boek in mijn ogen de meeste waarde biedt. In dit boek vind je een simpel stappenplan, waarbij de focus niet alleen op de krachttraining ligt. Nee, in dit boek wordt ook besproken hoe je jouw progressie moet meten, welk voedingsschema je moet hanteren en hoe je eventuele aanpassingen door kunt voeren. Aanpassingen om nóg sneller het gedroomde resultaat te kunnen behalen.

Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de beide digitale boeken van het Spiermassa Protocol Mannen. Later in deze Spiermassa Protocol Mannen vind je mijn uitgebreide mening, maar ik kan je alvast verklappen dat deze digitale boeken mij absoluut geholpen hebben. Mede hierdoor ben ik er van overtuigd dat óók jij het gedroomde resultaat kunt gaan behalen.

Rinus en Henry

Ben je benieuwd naar de ontwikkelaar van dit protocol? Nou, dat was ik wel. Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken naar de namen van de ontwikkelaars van het protocol; op de website zijn namelijk de namen Rinus en Henry te vinden.

Deze heren staan niet alleen met hun naam op hun website, maar ook met een foto. Op deze foto staan beide heren samen met Jared Feather en Mike Israetel; dat zijn twee bekende heren uit de wereld van krachttraining.

henri-en-rinus-spiermassa-protocol-mannen

Henri - Jared - Mike - Rinus
Al in 2013 zijn beide heren samen gestart met de Droog Trainen Academie. Met deze Academie proberen beide mannen om veel mensen te helpen met het bereiken van het gedroomde lichaam. De oprichting voor deze academie had verschillende redenen, maar met name de passie en liefde voor krachtsport heeft gezorgd voor een vliegende start.

Door de jaren heen hebben Henry en Rinus veel kennis opgedaan over voeding, over het creëren van een gezonde leefstijl én over de manier waarop krachttraining de beste resultaten oplevert.

Al deze kennis hebben Henry en Rinus gebundeld en uitgegeven in de vorm van dit Spiermassa Protocol voor Mannen. Ik type hier bewust ‘Mannen’ achteraan, aangezien Henry en Rinus ook een protocol voor vrouwen ontwikkeld hebben. Dat geeft mij des te meer aan dat beide heren capabel en vakkundig genoeg zijn; het doet mij bovendien goed dat zij veel transparantie uitstralen door met naam en foto op hun eigen website afgebeeld te staan.

In mijn Droog Trainen Academie + Rinus en Henry review lees je meer over de heren en hun bedrijf.

Inhoud Spiermassa Protocol Mannen

Over de inhoud van dit Protocol heb ik hierboven al het een en ander uitgelegd. In mijn ogen is het onwijs prettig dat het protocol uit een theoretisch en praktisch gedeelte bestaat. Je moet je eerst in het theoretische gedeelte verdiepen, voordat je op de juiste manier met het praktische gedeelte aan de slag kunt gaan. Dat is één van de aspecten waarop dit protocol mij absoluut heeft weten te verrassen.

Als je met het praktische gedeelte aan de slag gaat, kan je bovendien gebruik maken van verschillende bonussen die toegereikt worden. Of beter gezegd; het is het advies om hier gebruik van te maken.

droog-trainen-academie-spiermassa-protocol-mannen-ervaringen

Cover praktijk en theorie boek

Je krijgt namelijk maar liefst 12 trainingsschema’s aangeleverd; met deze trainingsschema’s kan je maar liefst 12 weken vooruit. Belangrijk voordeel van deze schema’s is bovendien dat Henry en Rinus onderscheid hebben gemaakt tussen 3 keer per week trainen, 4 keer per week en 5 keer per week. In deze schema’s staat precies vermeld welke oefeningen je uit moet voeren, met welk gewicht, het aantal herhalingen en de rusttijden die je in acht moet nemen.

Dat is echter niet de enige bonus; je krijgt namelijk ook nog een macrocalculator aangeleverd. Dit is een tool in Excel waarmee je zelf allemaal berekeningen kunt maken. Je kunt hierdoor direct in beeld krijgen hoeveel calorieën en koolhydraten je binnenkrijgt; de calculator berekent direct wat de macronutriëntenverdeling is. Op basis van deze uitkomst kan je het praktische gedeelte mogelijk iets aanpassen; meer informatie daarover in het e-book ‘Spiermassa Protocol Mannen – Praktijk’ te vinden.

Voor wie is dit protocol geschikt?

Vind je dat je te weinig spiermassa hebt? Ben je sinds kort bezig met krachttraining en heb je een vetpercentage van meer dan 20%? Ben je gemotiveerd? En/of heb je ervaring met krachttraining en een vetpercentage van 10% of minder?

Als je op één van bovenstaande vragen ‘ja’ geantwoord hebt, is dit protocol voor jou geschikt. Het belangrijkste hierbij is dat je voldoende gemotiveerd bent om het – toch wel zware – protocol te kunnen volgen.

Henry en Rinus geven overigens ook op hun website aan voor wie dit protocol juist níet geschikt is:

Mannen die aan één van bovengenoemde punten voldoen, kunnen dit protocol beter niet volgen. Volgens Henry en Rinus is het voor hen beter om het Droog Trainen Protocol Mannen te volgen; ook dat protocol is ontwikkeld door beide heren.

Mijn Spiermassa Protocol Mannen review + ervaring

Eerder in deze Spiermassa Protocol Mannen Review gaf ik aan dat dit protocol mij onwijs geholpen heeft. Ik ben namelijk behoorlijk wat vet verloren en heb in plaats daarvoor alleen maar spiermassa terug gekregen. Hierdoor weeg ik nog iets meer dan voordat ik het protocol ging volgen, maar mijn lichaam ziet er wel een stuk fraaier en gespierder uit.

Met dank aan de beide digitale boeken heb ik dit protocol met veel plezier gevolgd. De combinatie van praktijk en theorie sprak mij in ieder geval erg aan. Dat geldt ook voor de bonussen die door Henry en Rinus meegeleverd worden; wat mij betreft krijgt dit protocol een onwijs goede beoordeling.

Mocht je zelf ook spiermassa op willen bouwen, is het zeker de moeite waard om nader naar dit protocol te gaan kijken. Het is niet voor niets dat de Droog Trainen Academie van Henry en Rinus behoorlijk populair is. Beide heren leveren namelijk prima werk af en dat bewijzen ze ook met dit protocol!

Ervaringen van anderen

Sinds 2013 heeft de Droog Trainen Academie een mooie groei door weten te maken. Honderden mannen maken gebruik van één van de protocollen van Henry en Rinus en doen dat met veel plezier. Althans; dat doet mij vermoeden op basis van de positieve beoordelingen op het internet.

Onwijs veel mannen die dit protocol volgen, zijn in ieder geval zeer te spreken. Zij zijn zowel positief over het protocol zelf, maar ook over de resultaten die met dit protocol behaald worden.

Op deze pagina lees je de resultaten die Rinus zelf behaald heeft met het protocol.

Op Facebook heeft Droog Trainen Academie 52.775 likes. Dat is een gigantisch aantal, en laat zien dat het bedrijf waardevolle informatie verspreidt. Ook op YouTube doen Henri en Rinus het goed. Ze hebben daar maar liefst 5,17K abonnees.

De prijs

Mocht je graag meer spiermassa krijgen, is dit Spiermassa Protocol Mannen zeer geschikt. Je moet daarbij wel over voldoende motivatie beschikken én je moet eerst een bedrag van 47 euro betalen.

Dit is overigens een bijzonder laag bedrag, aangezien je tijdelijk van een korting kunt genieten. Normaliter betaal je namelijk 97 euro voor dit protocol van de Droog Trainen Academie.

Na betaling krijg je direct een link opgestuurd waar je de Spiermassa ebooks kunt downloaden inclusief de bonussen. Binnen 5 minuten kan je al aan de slag zijn met de training.

Conclusie: Spiermassa Protocol Mannen kopen?

Wat zijn tot nog toe jouw bevindingen over dit protocol? Ben je net zo enthousiast als dat ik ben? Dan kan ik je van harte aanraden om je voor dit protocol aan te melden.

Het protocol is op een prettige manier opgebouwd, je leert onwijs veel en je weet relatief snel de gewenste resultaten te behalen. Althans; als je voldoende inzet toont en erg gemotiveerd bent.

Mocht dat het geval zijn, kan ik je eigenlijk maar één ding aanraden: meld je via onderstaande link direct voor dit protocol aan en geniet nog van de tijdelijke kortingsactie!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen