Stoppen met Werken dankzij een ebook?
30 juli 2022 

Stoppen met Werken dankzij een ebook?

De titel van het ebook Stoppen met Werken klinkt fantastisch. Wie wil er niet Stoppen met werken en meer vrije tijd hebben? Toch ben ik altijd sceptisch als ik dergelijke titels bij ebooks lees. Net alsof je kan stoppen met werken door het lezen van een ebook.

Zodra je de subtitel leest valt het ebook veel beter op zijn plaats. De volledige naam van het ebook luidt; Stoppen met Werken én starten met ondernemen via internet. Het internet biedt vele mogelijkheden om (veel) geld te verdienen. Tenminste, als je het goed aanpakt.

Zelf ben ik internetondernemer doordat ik op deze website reviews schrijf over cursussen, ebooks en trainingen. Door mijn interesse in internetondernemen heb ik wel eens gehoord over andere verdienmodellen, zoals geld verdienen met YouTube. Maar welke verdienmodeeln zijn er nog meer op het internet? Wat is de verdienpotentie? Wat houdt het in?

Deze vragen heb ik mezelf wel eens gesteld, totdat ik bij het ebook Stoppen met Werken uitkwam. Ik besloot om het ebook aan te schaffen en volledig door te nemen. In deze review deel ik mijn mening en recensie over het ebook met 25 verdienmodellen om op het internet je geld te verdienen.

Ebook Stoppen Met Werken in vogelvlucht

Er zijn veel verschillende methodes om je geld via het internet te verdienen. Denk aan affiliate marketing, dropshipping of traden van cryptocurrencies om er enkele te noemen. Het ebook Stoppen met Werken bestaat uit 171 pagina’s en bespreekt 25 verdienmodellen.

In het ebook ontdek je wat deze verdienmodellen inhouden. Van ieder verdienmodel ontdek je:

 1. Wat de verdienpotentie is
 2. De moeilijkheidsgraad om ermee te starten
 3. Welke spullen benodigd zijn om het verdienmodel toe te passen
 4. Op welke manier je geld kan verdienen aan het verdienmodel
 5. Belangrijke tips om rekening mee te houden

Doordat deze onderdelen bij elk verdienmodel terugkomen krijg je een goed beeld wat het verdienmodel inhoudt, of het bij jou als persoon past en kan je de verdienmodellen tegen elkaar afwegen.

Wie is de schrijver?

De naam van de schrijver van Stoppen met werken kom je in het ebook niet tegen. Komt dat doordat de schrijver zijn ware identiteit wil verbergen? Of heeft de schrijver het ebook voorzien van zoveel mogelijk waardevolle informatie zonder zichzelf daar onderdeel van uit te laten maken?

Dit laatste is waar. Op de website stoppenmetwerken.nl komt duidelijk naar voren wie de schrijver is, wat hem brengt tot het schrijven van het ebook en welke ervaring hij heeft met ondernemen op het internet. Zijn naam is Nick van der Leeuw.

Nick is een echt persoon en heeft in het verleden veel internetbedrijven opgezet en uit laten groeien tot bedrijven met miljoenenomzetten. Sinds zijn 14e levensjaar is hij bezig met geld verdienen op het internet. Momenteel is Nick 36 jaar. Dat betekent dus dat Nick veel ervaring heeft met de verdienmodellen waar hij in het ebook over schrijft. nick-van-der-leeuw-ebook-verdienmodellen

Momenteel coacht Nick startende internetondernemers met het opzetten van een internetbedrijf. Hiervoor heeft hij een 1-op-1 coachingstraject. Ook zijn Ebook Stoppen met Werken én starten met ondernemen via internet is een belangrijk middel om anderen te helpen. 

Bedrijven van Nick van der Leeuw

Is Nick van der Leeuw betrouwbaar? En is het waar wat hij allemaal over zichzelf zegt? Daarvoor ben ik zijn bedrijven gaan natrekken. Op de website van Stoppen met werken staat het Kamer van Koophandel (KvK) nummer 69637318. Wanneer ik dat bedrijf natrek bij de KvK kom ik uit bij Power NL B.V. Een bedrijf wat op 20 september 2017 opgericht is.

2017? En Nick zou al vanaf zijn 14e bezig zijn met ondernemen op het internet, dat rijmt niet met elkaar. Ik ben daarom verder op onderzoek uitgegaan.

In onderstaande YouTube video is een interview van Nick met Marc de Groot te horen. Dit interview dateert van mei 2016. In het interview spreekt Nick over zijn ervaring in domeinnamenhandel. Hij was toen eigenaar van de websites Domeinmatch en ebased.

De Ondernemer heeft in augustus 2016 een artikel geschreven over Nick van der Leeuw en zijn bedrijf Orange Tech. In het artikel valt te lezen dat Nick zijn bedrijf als eerste een Pokémon Go gids uitgebracht heeft.

Ondanks dat ik niet het hele verleden van Nick zijn ondernemerscarrière kan terugvinden, kan ik toch concluderen dat hij al vele jaren actief is als internetondernemer.

Inhoud van het ebook Stoppen met Werken

Als je deze Stoppen met Werken ebook review tot hier gelezen hebt, heb je wellicht al een idee wat de inhoud is van Nick zijn ebook. Het bestaat uit verdienmodellen om via het internet te ondernemen. Maar dat is het niet uitsluitend. Het ebook bestaat op hoofdlijnen uit 3 onderdelen, namelijk:

 1. Redenen waarom je zou willen stoppen met werken.
 2. Inhoudelijke bespreking van de 25 verdienmodellen
 3. Bijlagen (deze worden hieronder gelicht onder bonussen)

Het zwaartepunt van het ebook ligt bij onderdeel 2, de verdienmodellen. Dat is ook logisch, omdat er inhoudelijk veel over te bespreken is. Het is prettig dat de opbouw bij elk van deze verdienmodellen hetzelfde is, zoals ik bespreken heb aan het begin van deze review.

Bonussen

In het ebook zijn 4 bonussen, of zoals Nick ze noemt ‘interessante bijlage’, toegevoegd. Deze zitten in hetzelfde PDF bestand als het ebook. Eigenlijk kun je stellen dat ze er onderdeel van uitmaken.

Wat zijn deze bonussen dan? Die zijn:

 • Websites maken
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Online marketing
 • Een bedrijf opstarten

Van elk van deze bonussen bespreekt Nick hoe je het succesvol kunt aanpakken. Alle belangrijke punten waar je over moet nadenken worden bespreken. Bij websites maken bijvoorbeeld geeft hij aan wat belangrijk is voor de domeinnaam. Natuurlijk wordt er nog veel meer besproken over het maken van websites, maar dat gaat tever om dat allemaal in deze Stoppen met Werken review te bespreken.

ebook-stoppen-met-werken-starten-ondernemen-via-internet

De vier bonussen die Nick toe heeft gevoegd aan zijn ebook zijn bruikbaar voor bijna elk verdienmodel wat je kiest uit de 25 verdienmodellen. Het is daarom een waardevolle toevoeging aan de inhoud.

Voor wie is het ebook geschikt?

Laat ik maar eerlijk zijn; het ebook Stoppen met werken is niet voor iedereen geschikt. Het ebook bevat algemene informatie over het ondernemen via het internet. Dankzij het boek kan je een goede indruk krijgen van welke verdienmodellen er zijn en welke wel bij je passen en welke niet.

Ik vind het ebook zeer geschikt voor:

 • Studenten die naast hun studie een internetonderneming willen opzetten
 • Jongeren die geen passende of leuke bijbaan gevonden krijgen en graag geld willen verdienen vanuit huis
 • Werkeloze of uitgeputte mensen die geïnspireerd willen worden door de mogelijkheden die het internet biedt
 • Werknemers die het zat zijn om voor een baas te werken, maar niet weten hoe en waar ze moeten starten met het (naast hun huidige baan) ondernemen via het internet.

Het grote voordeel van de verdienmodellen in het ebook is dat ze veel vrijheid bieden hoe en wanneer je eraan werkt. Dat is het voordeel van het internet. Voor studenten betekent dit dat het goed te combineren is met een studie. Het voordeel voor werknemers is dat ze naast hun baan in de avonduren hun internetonderneming kunnen opstarten. Zodra deze winstgevend genoeg is om ervan te lezen kan de baan opgezegd worden.

Onthoudt dat je er zelf tijd, moeite en soms geld moet investeren om het verdienmodel succesvol te maken. Het ebook is geen snel rijk formule.

Ben jij bereidt om te investeren in jezelf en wil je alle succesvolle verdienmodellen op het internet ontdekken zodat je een goede afweging kan maken welk verdienmodel bij jou past? Dan is het ebook Stoppen met werken zeer geschikt voor jou!

Mijn Stoppen met Werken ebook review

Nadat ik het ebook van Nick van der Leeuw aangeschaft had, heb ik het direct doorgenomen. Mijn ervaring is dat het ebook lekker wegleest. Ik raakte door de verschillende verdienmodellen geïnspireerd en gemotiveerd om er meer over te weten te komen.

Tijdens het lezen begon ik in mijn hoofd al te bedenken hoe ik meerdere verdienmodellen met elkaar kon combineren. Bijvoorbeeld het verdienmodel bloggen met het verdienmodel affiliate marketing.

verdienmodellen internet nick van der leeuw

Wat ik ook goed vind van Nick is dat hij in zijn ebook nuchter en oprecht is. Hij maakt dingen niet mooier dan dat ze zijn. Zo schrijft hij dat het runnen van een internetonderneming niet een en al vrijheid is, maar dat er ook verplichtingen bij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van een administratie.

De vormgeving van het boek geef ik een 7,5. Het is niet geweldig dat ik roep: WAUW!, maar je kunt wel degelijk zien dat Nick er tijd en moeite in gestopt heeft. Het ziet er netjes en verzorgt uit. De consistentie die hij daarin heeft aangebracht, evenals bij elk verdienmodel dezelfde indeling, is erg prettig en is hem te prijzen.

Mijn review over het ebook Stoppen met Werken is positief. Ik geef het ebook een 8,5!

Ervaringen van anderen

Zijn andere lezers ook zo goed tevreden over het ebook als ik ben? Of hebben zij minder positieve reviews en ervaringen met het ebook Stoppen met Werken?

Op de officiële website van het ebook staan ervaringen van lezers. Deze wil ik hier niet benoemen. Het is niet dat ik denk dat Nick deze verzonnen heeft, maar een negatieve review zal hij niet op zijn website zetten. Ik heb daarom gekeken naar objectieve recensies en ervaringen.

Via Bol.com kwam ik deze volgende Stoppen met Werken ebook ervaringen tegen:

ervaringen-stoppen-met-werken-ebookrecensies-nick-van-der-leeuw-ebookreview-stoppen-met-werken-starten-ondernemen-vai-internet

Deze reviews van lezers van het ebook beschrijven goed wat je aan het ebook hebt en hoe goed het is. Wil je het ebook op Bol.com bekijken? Klik dan hier

De prijs van Nick’s ebook

De prijs van Nick zijn ebook is € 24,95 inclusief BTW. Na betaling van dat bedrag krijg je het 171 pagina’s tellende ebook binnen enkele minuten per mail.

Betalen kan veilig met de volgende betaalmogelijkheden:

 • iDeal
 • iDeal QR
 • Bancontact
 • Paypal

De prijs vind ik heel schappelijk voor een dergelijk uitgebreid ebook. Bedenk eens: Wat is dat bedrag als je dankzij het ebook een juiste keuze maakt voor een verdienmodel wat je veel tijd, geld en werkplezier oplevert?

Conclusie: Stoppen met werken en starten met het ondernemen via het internet dankzij een ebook?

In deze Stoppen met Werken review heb je mijn mening en ervaring met het ebook van Nick van der Leeuw kunnen lezen. Ik kan concluderen dat Nick een eerlijke en nuchtere vent is met veel ervaring met ondernemen via het internet.

Het ebook zit goed in elkaar dankzij de consistente opbouw bij de verdienmodellen en verzorgde opmaak.

Wil jij gaan ondernemen via het internet en wil je een goede afweging maken tussen verdienmodellen om een juiste keuze te kunnen maken? Dan is het ebook Stoppen met Werken zeer geschikt voor jou.

Mijn eindoordeel is dat het ebook een dikke 8 geef. Niet alleen ik ben er goed over te spreken. Ook anderen hebben zeer goede ervaringen met het ebook. Wil je het zelf ervaren?

Ga DIRECT Aan de slag

FAQ

 1. Heb ik garantie als het ebook mij niet bevalt? Het ebook valt onder de Nederlandse wetgeving wat betreft verkopen via het internet. Dat betekent dat de verkoper je een 14 dagen bedenktermijn moet binnen. Bevalt het product niet? Dan kan je het product zonder opgaaf van reden retourneren en je volledig aankoopbedrag retour ontvangen.
 2. Komt het ebook als PDF en ePub? Het ebook is verkrijgbaar als PDF bestand en als ePub bestand. Wanneer je via de officiële website koopt ontvang je het ebook als PDF bestand. Wil je liever een ePub bestand? Schaf het product dan hier aan (Bol.com)

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen