Review Voorkom Hooikoortsprogramma van Michel Lejeune
01 juni 2021 

Review Voorkom Hooikoortsprogramma van Michel Lejeune

Ben je opzoek naar een eerlijke en uitgebreide Voorkom Hooikoortsprogramma review? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek. Ik kocht het programma van Michel Lejeune en ging ermee aan de slag. In deze review lees je mijn ervaring en mening.

De winter in Nederland is eindelijk voorbij en dat betekent: voorjaar! Tóch kan het voorjaar voor heel veel mensen lastig zijn. Voorjaar betekent namelijk automatisch hooikoorts. Veel mensen hebben tegenwoordig heel erg last van hooikoorts en zouden daar graag vanaf willen of iets aan willen doen. Waarschijnlijk jij ook wel.

Hoogstwaarschijnlijk ben jij terecht gekomen bij deze review omdat jij graag meer wil weten over het Voorkom Hooikoortsprogramma van Michel Lejeune. Je bent vast gaan Googelen naar hoe je van de hooikoorts af kan komen en je kwam terecht op het Voorkom Hooikoortsprogramma.

De vraag die jij je nu afvraagt, is of het Voorkom Hooikoortsprogramma wel werkt. En is het daarnaast wel betrouwbaar? In dat geval komt het goed uit dat je bij deze review terecht bent gekomen. In deze review kom jij namelijk alles te weten over het Voorkom Hooikoortsprogramma.

Review Voorkom Hooikoortsprogramma

In deze uitgebreide review ga ik je letterlijk alles vertellen over het Voorkom Hooikoortsprogramma. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor mensen die heel erg last hebben van hooikoorts en hier heel graag vanaf zouden willen.

Misschien voel jij je op dit moment wel aangesproken en ben jij actief op zoek naar een oplossing voor deze hooikoortsklachten. Herken jij bijvoorbeeld een van deze klachten:

 • Loopneus
 • Vaak niezen
 • Jeukende ogen en neus
 • Het voelt alsof je griep hebt
 • Je voelt je lusteloos en soms zelfs een beetje somber
 • Hoesten
 • Overal jeuk
 • Hoofdpijn
 • Traanogen

Het Voorkom Hooikoortsprogramma beweert dus dat zij hooikoortsklachten kunnen verhelpen door het programma actief te volgen.

Maar, is dat ook echt zo? Omdat ik hier zelf ook enorm nieuwsgierig naar ben geworden, besloot ik het Voorkom Hooikoortsprogramma onder de loep te nemen om jou daar ook over te kunnen informeren.

Hoe werkt het Voorkom Hooikoortsprogramma

Officieel gezien is er geen werkend medicijn voor hooikoorts. Er is simpelweg geen achterliggende verklaring voor de hooikoorts en de hooikoortsklachten. Het Voorkom Hooikoortsprogramma beweert dat deze hooikoorts puur te maken heeft met je onderbewustzijn en dat daar het achterliggende probleem ligt.

Tijdens het programma ga je actief aan de slag met het onderbewustzijn om de hooikoorts en de klachten aan te gaan pakken. Dit wordt gedaan door klinische hypnotherapie.

Deze behandelmethode is speciaal ontwikkelt voor het aanpakken van hooikoorts en van hooikoortsklachten. Je gaat aan de slag met immuunsysteem en met je onderbewustzijn. Dat zal misschien voor nu nog een beetje vaag klinken, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn.

methode voorkom hooikoortsprogramma

Door deze speciale therapie te volgen, zijn er al heel veel mensen verlost van die vervelende hooikoorts. Ook terwijl ze jarenlang alles hebben geprobeerd en niets hielp. Hypnotherapie werkt dus wel degelijk tegen deze vervelende klachten.

Het Voorkom Hooikoortsprogramma volg je door te luisteren naar het programma. Op deze manier pak je je onderbewustzijn actief aan, en hoef je niet met je neus in de boeken te gaan zitten.

Het is de bedoeling dat je regelmatig naar het programma gaat luisteren en zo je onderbewustzijn kan aanpakken en opnieuw gaat programmeren. Dit schijnt veel sneller te werken dan de medicijnen die nu op de markt verschenen zijn.

Wie is Michel Lejeune?

Het Voorkom Hooikoortsprogramma staat op naam van Michel Lejeune. Ik was eigenlijk vrij benieuwd naar de persoon die beweert dat hooikoortsklachten kunnen verdwijnen. Tijd voor research!

Al gauw kwam ik erachter dat het niks over deze Michel Lejeune kon vinden. Geen social media-account en ook geen verdere informatie. Het beetje informatie dat ik heb kunnen vinden, staat beschreven op de website van het Voorkom Hooikoortsprogramma.

Op de website staat beschreven dat Michel sinds 2006 een gecertificeerd klinisch hypnotherapeut is. Het is zijn expertise om met het onderbewustzijn van de mens aan de slag te gaan en daar ook duidelijk een verschil ik kan maken.

michel lejeune voorkom hooikoorts cursus

Michel Lejeune

Michel beschikt over een veel kennis, en wil deze graag inzetten om andere mensen te helpen. Sinds 2006 heeft hij al meer dan 164.238 mensen geholpen om van hun hooikoorts en de daarbij horende klachten af te komen. Dat klinkt veelbelovend, toch?

Ik kan me voorstellen dat je het vreemd vindt dat er niks over deze Michel te vinden is. Dat snap ik wel. De enige verklaring die ik daarvoor heb, is dat het programma een fictief persoon heeft bedacht om het gezicht van het programma te laten worden.

Dat is niet heel erg vreemd, omdat meeste mensen dat heel erg graag zien. Het hoeft dus niet direct te betekenen dat het programma onbetrouwbaar is, er is alleen een fictief persoon aan verbonden.

Inhoud van het Voorkom Hooikoortsprogramma

Het programma bestaat uit een therapiesessie met 4 onderdelen. In deze sessie krijg jij hypnotherapie en word je onderbewustzijn als het ware opnieuw geprogrammeerd. Het enige wat jij hoeft te doen, is luisteren en proberen te ontspannen. Het is dus eigenlijk heel erg simpel.

Er zijn vier onderdelen in het programma. Dit zijn Hypnose, Binaurale Dagsessie, Multiliminal en Nachtsessie. Je volgt het programma vanuit huis. Na het starten, krijg je ook een coachsessie van Michel zelf.

Het programma kan je afluisteren in plaats van lezen. Het Voorkom Hooikoorts programma helpt je bij:

 • Het helpt je om af te komen van het niezen en een jeukende neus
 • Hoofdpijn is vanaf nu passé
 • Je krijgt meer energie
 • Buiten lopen of zitten zonder klachten.

Voor wie is het Voorkom Hooikoortsprogramma?

Het zal redelijk voor zich spreken voor wie het hooikoortsprogramma geschikt is. Iedereen die heel erg last heeft van hooikoorts of gewoon af wil van die vervelende hooikoortsklachten, is het volgen van het Voorkom Hooikoortsprogramma heel erg geschikt.

Mocht jij zelf heel erg last hebben van hooikoorts en je voelt je aangesproken, dan zou het Voorkom Hooikoortsprogramma wel degelijk iets voor jou kunnen zijn.

Ervaringen van anderen

Voordat je een product aanschaft, bekijk je bijna altijd de reviews. Wat vinden andere mensen van het product? En kloppen de specificaties wel die staan beschreven?

De meeste mensen checken voor de aankoop eerst de reviews en maken op basis daarvan een definitieve keuze. Dat gaan wij nu ook doen. Hoewel je nu heel veel inhoudelijke informatie hebt gekregen over het programma, wil dat niet direct zeggen dat het écht werkt. Daar hebben we ervaringsverhalen voor nodig.

Zo ben ik voor jou op onderzoek uitgegaan naar andere reviews over het Voorkom Hooikoortsprogramma. En die heb ik gevonden! In het onderstaande overzicht vindt je twee reviews van andere mensen over het Voorkom Hooikoortsprogramma.

Ik heb 45 jaar hooikoorts gehad en nu heb ik eindelijk de perfecte oplossing gevonden daarvoor. Hiervoor heb ik veel middeltjes geprobeerd, maar die hebben nooit gewerkt. Na het volgen van het programma, ben ik volledig van mijn hooikoorts en de hooikoortsklachten af. Bedankt Michel!

Al mijn leven lang werd ik helemaal gek van mijn hooikoortsklachten. Ik heb heel veel pillen en medicatie geprobeerd in mijn leven. Helemaal niet hielp. Totdat ik bij het Voorkom Hooikoortsprogramma terecht kwam. Ik heb de cursus gedaan en na al die jaren ben ik eindelijk van mijn hooikoorts af! Ik heb nergens last meer van en ik slaap beter dan ooit. Echt een aanrader!

Anita - tevreden gebruiker van het Voorkom Hooikoorts Programma
voorkom hooikoortsprogramma ervaringen anderen
Je ziet dat de ervaringen van andere cursisten mega-enthousiast en positief zijn. We kunnen hieruit wel opmaken dat het programma daadwerkelijk werkt en dat het aanslaat. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word hier persoonlijk heel erg blij van.

De prijs

Dat het Voorkom Hooikoortsprogramma heel erg uitgebreid is, daar zijn we nu samen wel achter gekomen. Maar, wat gaat het precies kosten? Ik kan me voorstellen dat je dat graag zou willen weten. Ook dat heb ik voor je uitgezocht.

Het programma bestaat uit vier onderdelen, verwerkt tot een therapiesessie volgt. De vier onderdelen zijn: Hypnose, Binaurale Dagsessie, Multiliminal en Nachtsessie.

De complete behandeling van 1 sessie is gewoon vanuit huis te volgen en kost 261 euro. Bij deze prijs zit begeleiding van Michel Lejeune zelf bij. Op dit moment geldt er een korting van 78%!!

Wil je het Voorkom Hooikoortsprogramma nu aanschaffen, dan betaal je maar 57 euro in plaats van 297 euro.

Is het je geld waard?

En dan nu de grote vraag. Is het Voorkom Hooikoortsprogramma je geld waard. Als je om mijn persoonlijke mening vraagt, en daarvoor ben je natuurlijk op deze review gekomen, vind ik het mijn geld zeker waard.

Ik vind persoonlijk dat er heel veel wordt beloofd en uit de andere reviews blijkt gewoon dat deze beloftes waargemaakt worden. Bovendien vind ik het gewoon heel erg positief dat er geen medicijnen bij komen kijken. Was dat het geval geweest, dan had ik mijn twijfels gehad.

Hypnotherapie is een hele veilige manier van therapie volgen en daar kan je niet zo snel de mist mee ingaan. Daarnaast kan je het gewoon lekker vanuit huis doen en hoef je alleen maar te luisteren en te ontspannen. Dat klinkt toch goed? Dus, is het Voorkom Hooikoortsprogramma je geld waard? Ik zeg van wel!

Conclusie

We zijn nu aan het einde gekomen van deze review over het Voorkom Hooikoortsprogramma. Aan het begin vroegen we ons sterk af of het programma wel werkt en wat het precies inhoudt.

We weten inmiddels wat het programma precies inhoud, waar het tegen helpt en welke vorm van therapie er wordt gebruikt. In plaats van medicijnen, wordt er hypnotherapie gebruikt.

Door de reviews van andere mensen te bekijken, weten we inmiddels zeker dat het Voorkom Hooikoorts programma écht werkt en dat het betrouwbaar is.

Is het Voorkom Hooikoortsprogramma je geld waard? Ik weet zeker van wel. Ik weet zeker dat het jou kan gaan helpen om van je hooikoorts en de klachten af te komen.

Ga direct aan de slag via deze kortingslink en claim de mega-korting zolang het nog mogelijk is!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen