Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek Review: Hoe goed is het ebook van Alex de Groot?
12 augustus 2023 
in Dieren

Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek Review: Hoe goed is het ebook van Alex de Groot?

zelfgemaakte-hondenrecepten-boek-review-1


Het Zelfgemaakte Hondenrecepten ebook van Alex de Groot is erg populair. Op het internet wordt er veel over geschreven. Waarschijnlijk ben je het ebook tegengekomen en vraag je jezelf af of het ebook je geld waard is. Je bent opzoek gegaan naar reviews en ervaringen van lezers van het Zelfgemaakte Hondenrecepten boek.

Zodoende ben je op deze website terecht gekomen. En dat is maar goed ook. Ik kocht het ebook van Alex de Groot en hield het kritisch tegen het licht. Komt hij al zijn beloftes na? Is het boek wel zo goed als hij beweerd? Is het boek van Alex je geld waard?

In deze review vertel ik je alles wat je moet weten voordat je Zelfgemaakte Hondenrecepten koopt.

Zelfgemaakte Hondenrecepten in vogelvlucht

Zelfgemaakte Hondenrecepten is een boek wat je op het internet onder verschillende namen tegen komt. Het lijkt me daarom handig om hier even alle namen op te sommen. Zo weet je dat we het over hetzelfde ebook hebben. De namen zijn:

 • Het Grote Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek
 • Hondenrecepten boek
 • Het Zelfgemaakte Hondenrecepten boek

In het boek van Alex de Groot staan, zoals de naam al verraad, recepten voor hondenvoer. Dit zijn niet alleen recepten voor gezonde volwassen honden. Ook voor zieke honden, puppy’s en honden op dieet. 

Maar dat is niet het enige. In het boek vind je nog veel meer dan alleen recepten. Een kleine greep hieruit (ik kan natuurlijk niet alle inhoud bloot geven):

 • Belangrijke informatie over hondenvoer en de verschillen daartussen.
 • Voedingswaarden die een hond minimaal binnen moet krijgen conform Europese richtlijnen
 • Verschillen tussen hondenvoer. Bijvoorbeeld droog en nat voer.
 • Eetgedrag van honden en de ontwikkeling daarvan
 • De voedingsbehoefte van je hond afhankelijk van gewicht, jaargetij en op dieet of niet.
 • Tips en praktische informatie hoe je hond gezond te houden. Niet alleen met voedsel, maar nog veel meer zaken zoals vachtverzorging

Ben je benieuwd of het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek voor jou geschikt is? Dan raad ik je aan om deze recensie aandacht door te lezen.

Wie is Alex de Groot?

De schrijver van het boek is Alex de Groot. Dit valt te lezen op de verkooppagina en in het boek. Op deze pagina valt te lezen wat Alex ertoe gebracht heeft om het boek te schrijven. 

De aanleiding voor het boek is de ziekte van zijn hond Yuki. Als gevolg van de ziekte is Alex met zijn hond naar de dierenarts gegaan. Daar kreeg Yuki een speciaal samengesteld dieet. Dankzij dat dieet was de hond van Alex binnen 3 dagen beter. Het verbaasde Alex wat de impact van voedsel was tijdens het herstel van zijn hond. 

Vervolgens heeft Alex vele uren besteed om alles te weten te komen over hondenvoedsel. De belangrijkste informatie en beste recepten heeft hij gebundeld in het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek. 

alex-de-groot-zelfgemaakte-hondenrecepten-boek

Op de verkooppagina zien we geen foto van Alex. Als we via Google zoeken op Alex de Groot komen we verschillende Alex’en tegen. Maar geen profiel van de Alex die wij zoeken. Wie weten dus niet hoe hij eruit ziet.

Ik kan dus weinig vertellen over de auteur van het boek.

Is Alex de Groot te vertrouwen?

Je koopt niet zomaar iets op het internet. Voordat je dat doet wil je weten van wie je het koopt en of die persoon te vertrouwen is. Zoals ik hierboven al aangaf is de auteur van boek onvindbaar op het internet. 

Dat Alex de Groot onvindbaar is op het internet schrikt mij niet af. Ik ben verder gaan zoeken naar informatie over hem. Dit is wat ik gedaan heb:

 • Kamer van Koophandel (KvK) nagetrokken: Op de verkooppagina vinden we het KvK-nummer 55666566. Dit blijkt het nummer van Blue Sky Marketing gevestigd in het Brabantse Berkel-Enschot. De gegevens kloppen en bij de KvK is er geen wangedrag van Alex de Groot bekend.
 • Ervaringen van anderen gelezen: Op het internet vind ik enkele reviews waarin klanten hun ervaring met Alex de Groot en zijn boek delen. Deze recensies zijn positief en niets wijst erop dat Alex een oplichter of iets dergelijks is.
 • Het ebook aangeschaft: Ik heb het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek aangeschaft om te kijken of Alex zijn beloftes nakomt. Voor zover lijkt dat allemaal te kloppen. Na betaling ontving ik binnen enkele minuten het ebook. Het boek in PDF zag er netjes uit. Later in deze review lees je mijn mening over de kwaliteit.  

Zo kan ik concluderen dat Alex de Groot 100% te vertrouwen is. Natuurlijk is het niet meer van deze tijd om geen social media profielen te hebben, en dat roept argwaan op.

Inhoud Zelfgemaakte Hondenrecepten pakket

Aan het begin van deze review benoemde ik in vogelvlucht wat het Zelfgemaakte Hondenrecepten boek inhield. Hieronder lees je precies wat je krijgt als je besluit het Zelfgemaakte Hondenrecepten pakket te bestellen.

Ik noem het hier het Zelfgemaakte Hondenrecepten pakket. Dit is namelijk dat het meer is alleen het boek. Het is namelijk een compleet pakket voor het gezond en fit houden van je hond. Dit is wat je ontvangt na het bestellen:

 1. Zelfgemaakte Hondenrecepten boek: In dit 109 pagina’s tellende ebook vind je ruim 40 gezonde zelf te maken hondenrecepten. Ook staat er veel praktische en waardevolle informatie in over hondenvoeding.
 2. Recepten & Adviezen Voor De Pup: Dit is de eerste bonus van het pakket. In dit ebook vind je extra informatie over voeding voor je pup. Ook vind je er extra recepten voor pups in elk van hun levensfase. Bijvoorbeeld voor de speenfase (4 tot 6 weken). Dit is een verlengstuk van de puppyrecepten in het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek. 
 3. Honden Dieet Omschakelplan: In dit ebook krijgt je een concreet stappenplan om het omschakelen van bewerkte voeding naar zelfgemaakte voeding zorgvuldig te doen. Zeer handig en praktisch!
 4. Zelfgemaakt Natuurlijke Remedies Voor De Zieke Hond: Het is met 11 pagina’s geen uitbreid ebook. Desondanks zijn het praktische recepten tegen veelvoorkomende ziektes bij honden, zoals vlooien.
 5. Zelfgemaakte Natuurlijke Schampoos & Zepen Voor De Vieze Hond: In dit ebook staan ingrediënten en bereidingswijzen voor het maken van verschillende shampoos en zepen. Goed voor de volledigheid van het pakket.
 6. 23 Gezonde & Heerlijke Hondensnack Recepten: Met 30 pagina’s is dit ebook de grootste bonus in het pakket. Het is een waardevolle bonus. Je vindt er geen informatie, maar puur 23 hondensnack recepten met complete ingrediëntenlijst, voedingswaarde en stap-voor-stap bereidingswijze. 

Op de verkooppagina beweert Alex de Groot dat de bonus “Ingrediënten in commercieel hondenvoer die schadelijk kunnen zijn voor je hond” ook onderdeel is van het pakket. Deze bonus vind ik niet op de downloadpagina. 

inhoud-zelfgemaakte-hondenrecepten-pakketDe inhoud van het pakket (wat je echt ontvangt)

Na het lezen van het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek lijkt me dit een overbodig boek. In het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek worden namelijk alle schadelijke ingrediënten in commercieel hondenvoer al benoemd. Natuurlijk niet netjes dat Alex het wel noemt als extra bonus. 

Mijn Zelfgemaakte Hondenrecepten review + ervaring

Natuurlijk is deze Zelfgemaakte Hondenrecepten review niet compleet zonder mijn mening en ervaring met het pakket te noemen. Ik deel hieronder wat ik van Alex de Groot en zijn pakket vind. 

Ik kocht het pakket van Alex de Groot via de officiële verkooppagina. Het aanschafproces verloopt soepel en is erg makkelijk. De bestellingen lopen via PayPro, wat bekend staat als betrouwbare partner voor internetaankopen.

Vrijwel direct nadat ik betaald had kon ik het Zelfgemaakte Hondenrecepten pakket downloaden. Wat meteen opvalt als je een eerst blik op het ebook werpt is dat er weinig afbeeldingen in staan. Er staat veel waardevolle informatie op de pagina’s. In die zin krijg je veel waar voor je geld.

In het boek gebruikt Alex veel bronvermeldingen. Daarmee geeft hij aan waar hij zijn informatie vandaan heeft. Je weet dus dat het geen lulkoek is wat hij vertelt in zijn ebook. 

Een puntje van kritiek vind ik de recepten. Hoewel deze inhoudelijk super goed en praktisch zijn, mis ik een afbeelding van het gerecht. Dat zou het ebook opleuken. Overigens vind ik de gehele lay-out een ‘ondergeschoven kindje’. Maar goed, uiteindelijk gaat het om de waardevolle informatie en praktische tips in het boek.

De bonussen die bij het pakket komen zijn een ware toevoeging aan het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek. De bonus “Zelfgemaakte Natuurlijke Schampoos & Zepen Voor De Vieze Hond” vind ik persoonlijk minder interessant. 

Ervaringen van anderen

Via het internet ben ik opzoek gegaan naar reviews, recensies en ervaringen van anderen over het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek en Alex de Groot. 

Op de website van de verkoper zijn we enkele recensies tegengekomen.

Edward vindt het een geweldig boek omdat hij stap-voor-stap heeft geleerd hoe hij lekkere recepten voor zijn hond kan maken. Hieronder zie je zijn review: 

review-edward-zelfgemaakte-hondenrecepten-boek

In haar recensie geeft Lisa het Zelfgemaakte Hondenrecepten de maximale score. Ontdek waarom:

recensie-ervaring-grote-zelfgemaakte-hondenrecepten-pakket

Natuurlijk staar ik mezelf niet blind op enkele de reviews van de verkooppagina. Ik heb verder gekeken dan mijn neus lang is. Via het internet kwam ik onderstaande reviews nog tegen: 

"Met een overvloed aan recepten, handige extra’s en zorgvuldig onderzocht materiaal is Het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek een uitgebreide gids voor elke hondeneigenaar die op zoek is naar gezonde, voedzame maaltijden voor hun harige vrienden." Risack – Hond.vlaanderen

In deze recensies lees dat de kopers van het Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek zeer tevreden zijn.

Wat is de prijs?

De prijs van het complete Zelfgemaakte Hondenrecepten pakket is 37 euro. En het blijft bij deze eenmalige betaling. Je zit nergens aan vast qua abonnement of iets dergelijks.

De betaalmethodes waarmee je kan betalen:

 • iDEAL
 • iDEAL met QR code
 • Bancontact
 • Klarna
 • Paypal

Zodra je betaald hebt, wordt je doorgestuurd naar een downloadpagina. Op die pagina staat de gehele inhoud van het pakket, welke je direct kunt downloaden

Wat ik van de prijs vind? Zeer schappelijk. Dankzij het pakket kan je veel geld besparen aan dure voeding. En uiteindelijk ook aan dierenarts kosten omdat je hond veel gezonder is dankzij de recepten in het boek.

Geweldige garantie

Alex staat volledig achter zijn product. Wettelijk gezien moet een verkoper een garantietermijn van 14 dagen aanbieden. Alex doet daar een schepje bovenop. 

In plaats van 14 dagen, krijg je van Alex een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 60 dagen! Dat zijn 2 maanden.

garantie-alex-de-groot

 Dankzij de garantie kan je het pakket aanschaffen en 60 dagen risicoloos uitproberen. Vind je het niet goed? Stuur simpelweg een mail. Je krijgt het volledige aankoopbedrag dan binnen enkele dagen terug. Zonder kleine lettertjes.

Conclusie: Het Zelfgemaakte Hondenrecepten ebook kopen?

In deze review heb je kunnen lezen dat ik zeer goed te spreken ben over het Zelfgemaakte Hondenrecepten Pakket van Alex de Groot. Direct na betaling kan je bij het volledige pakket. 

Het ebook Zelfgemaakte Hondenrecepten Boek is uitgebreid en bevat veel waardevolle informatie en praktische tips. Er staan niet veel afbeeldingen in. Dat is jammer.

Bij aanschaf van het pakket krijg je ook nog extra ebooks als bonus. Een van de ebooks vind ik minder waardevol. De andere ebooks zijn een rijke aanvulling op het Zelfgemaakte Hondenrecepten boek. 

Is jouw hond je lief? Dan raden wij het complete Zelfgemaakte Hondenrecepten Pakket van Alex de Groot van harte aan! 

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen