Zelfvertrouwen Handboek review

Ervaar je op dit moment een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is de kans groot dat dit van invloed is op je gehele leven. Je durft jezelf niet op de voorgrond te tonen, je bent onzeker en je bent gewoonweg niet overtuigd van je eigen kunnen. Wil je hier iets aan doen? Mogelijk biedt het Zelfvertrouwen Handboek van Christianne Maaskant uitkomst.

In deze Zelfvertrouwen Handboek review lees je alles over dit boek. We bespreken wat dit boek te bieden heeft, wie Christianne Maaskant precies is, wat de Zelfvertrouwen Handboek ervaringen zijn en wat dit boek kost.

Wat is het Zelfvertrouwen Handboek precies?

Om deze Zelfvertrouwen Handboek recensie waardig af te trappen, bespreken we graag in het kort wat dit handboek precies is. Het Zelfvertrouwen Handboek is een handboek met daarin de beste inzichten en manieren om je zelfvertrouwen te vergroten.

zelfvertrouwen-handboek-recensie

Belangrijk voordeel is dat dit een e-book is. Dit betekent dat je niet op de verzending van het handboek hoeft te wachten. En dit betekent ook dat je het boek niet kwijt kunt raken. Installeer het e-book op je e-reader of lees het op je tablet of smartphone.

Wie is Christianne Maaskant?

De auteur van het Zelfvertrouwen Handboek is Christianne Maaskant. Zij staat ook wel bekend als De Groei Psycholoog; haar website is dan ook degroeipsyscholoog.nl.

Met haar eigen bedrijf helpt zij al geruime tijd mensen om meer zelfvertrouwen te verkrijgen. Dit doet zij vol overgave, aangezien zij tot een bepaalde overtuiging is gekomen:

Het leven wordt echt leuker, beter, makkelijker en succesvoller wanneer ik beschik over genoeg zelfvertrouwen. Daar geloofde ik heilig in. En nu nog steeds!

Aan de hand van deze overtuiging is Christianne zich in de wereld van zelfvertrouwen gaan verdiepen. Zij is onwijs veel boeken gaan lezen, is in gesprek gekomen met experts en heeft hierdoor haar eigen theorieën en methodieken kunnen ontwikkelen.

Met het Zelfvertrouwen Handboek zet zij een volgende stap om haar doel te bereiken. Haar doel is namelijk om zoveel mogelijk mensen aan meer zelfvertrouwen te helpen. De reden hiervoor is helder; die vind je in bovenstaande quote!

christianne-maaskant-groeipsycholoogChristianne Maaskant

Overigens heeft Christianne een hoop ervaring. Zo heeft zij de opleiding psychologie aan de Universiteit Utrecht gevolgd en heeft zij als psycholoog bij de politie gewerkt. Mede dankzij deze ervaring is zij de aangewezen persoon om een dergelijk boek te schrijven.

De inhoud van het Zelfvertrouwen Handboek

De exacte inhoud van het Zelfvertrouwen Handboek kunnen we in deze Zelfvertrouwen Handboek review niet delen. Wat we wel kunnen delen, is dat je met dit handboek een serieuze spiegel voorgehangen krijgt.

Door goed in de spiegel te kijken, krijg je meer inzicht in jezelf, je leven en je zelfbeeld. Verder vind je in dit handboek tal van handige tips, waarmee je gericht aan je zelfvertrouwen werkt.

Een sterk punt van dit boek is de leesbaarheid. In het boek komen talloze wetenschappelijke onderzoeken aan bod, maar dit is allemaal goed te begrijpen. Zelfs als je op dit gebied nog geen enkele kennis hebt, is de inhoud van dit boek goed te begrijpen.

Daarnaast krijg je in dit boek verschillende strategieën en methodieken voorgeschoteld. Met deze strategieën werk je niet alleen aan je zelfvertrouwen, maar aan je gehele leven. Als je meer zelfvertrouwen krijgt, ga je namelijk fluitend door het leven. Je trekt je minder aan van andere mensen, je ervaart minder stress en je bent gewoonweg zekerder van jezelf. Dat helpt je verder in je privé leven, maar ook op het zakelijke vlak.

Wat ga je leren met het Zelfvertrouwen Handboek?

 1. Je gaat leren hoe je positiever over jezelf kunt denken. Volgens Christianne Maaskant is het mogelijk om elke negatieve gedachte om te turnen tot een positieve gedachte. Hoe je dit precies kunt doen, krijg je in dit uitgebreide handboek uitgelegd.
 2. Je gaat leren hoe je nee kunt zeggen. Mensen die weinig zelfvertrouwen hebben, zijn geneigd om altijd maar ja te zeggen. Met dit boek ga je echter leren hoe je juist nee kunt zeggen. Hiermee ben je beter in staat om je grenzen te bewaken.
 3. Je gaat leren hoe je blijer van jezelf wordt. Als je weinig zelfvertrouwen hebt, is dit van invloed op je hele leven. De kans bestaat zelfs dat je ongelukkig in het leven bent. Met het Zelfvertrouwen Handboek ga je juist leren hoe je blijer van jezelf wordt én hoe je meer van jezelf gaat houden.
 4. Je gaat leren hoe je voor jezelf op kunt komen. Als je een gebrek aan zelfvertrouwen ervaart, is de kans groot dat je je laat overlopen door andere mensen. Met dit handboek ga je gelukkig leren hoe je beter voor jezelf op kunt komen. Erg waardevol!
 5. Je gaat leren om te gaan met beperkende gedachten. Elk persoon heeft wel eens met beperkende gedachten te maken. Bij personen met weinig zelfvertrouwen zijn deze gedachten echter veel te nadrukkelijk aanwezig. Hoe je met deze beperkende gedachten het beste om kunt gaan, leer je ook in het Zelfvertrouwen Handboek.
 6. Je gaat leren hoe je meer zelfvertrouwen uitstraalt. Volgens Christianne doe je dit door bijvoorbeeld een bepaalde houding aan te nemen. Hoe dat precies zit, leer je in dit uitgebreide e-book.

Ervaar je op dit moment een gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is het goed om te weten dat je niet de enige bent. En het is ook goed om te weten dat de oplossing binnen handbereik is. Met het Zelfvertrouwen Handboek ga je namelijk serieus met je gebrek aan zelfvertrouwen om. Uiteindelijk moet het van uit jezelf komen, maar met dit boek krijg je wel alle mogelijkheden aangereikt. Alle mogelijkheden om je zelfvertrouwen te vergroten en daarmee gelukkiger door het leven te gaan.

Welke bonussen krijg je bij het Zelfvertrouwen Handboek?

Zoals eerder in deze Zelfvertrouwen Handboek review al gesteld, betreft dit een e-book. Het boek is niet als fysiek product te verkrijgen, maar kun je alleen vanaf je smartphone, tablet of e-reader lezen. Prima wat ons betreft, ook omdat de verschillende bonussen eveneens digitaal zijn.

Bij aanschaf van het Zelfvertrouwen Handboek krijg je meerdere bonussen aangereikt:

 1. Een e-book met de titel ‘Overwin je angst om te falen’. In dit e-book lees je hoe je een sterke mindset kunt ontwikkelen en hoe je het beste met angst om kunt gaan.
 2. Een e-book met de titel ‘Mensen Pleasen: de kunst van nee zeggen’. Volgens Christianne is het onwijs belangrijk om nee te durven zeggen in het leven. Hoe je dit het beste kunt doen, leer je met dit e-book.
 3. Een e-book met de titel ‘Zelfkritiek ontmaskerd; tem je interne criticus’. Dat veel mensen een gebrek aan zelfvertrouwen ervaren, komt in veel gevallen door een te kritische blik. Met dit e-book tracht Christianne om deze kritische blik om te zetten in een positieve blik. Daar heb je de rest van je leven een hoop aan.
 4. Een e-book met de titel ‘De kracht van positief denken’. Hoe zet je negatieve gedachten om in positieve gedachten? Het antwoord op die vraag vind je in dit interessante e-book.
 5. Levenslang toegang. Als je nu het Zelfvertrouwen Handboek koopt, krijg je levenslang toegang tot dit digitale boek. Dit betekent dat je in de toekomst ook toegang hebt tot updates die aan het e-book gedaan worden.

ebook-zelfvertrouwen-christianne-inhoud

Over de bonussen zijn wij behoorlijk te spreken. Dit geldt zowel voor de kwaliteit als de kwantiteit. Wij zijn namelijk van mening dat deze bonussen prima aansluiten op de inhoud van Zelfvertrouwen Handboek.

Tip: download het gratis e-book van Christianne

Weet je nog niet zeker of het Zelfvertrouwen Handboek iets voor jou is? Dan is het advies om eerst het gratis e-book van Christianne Maaskant te downloaden. Dit boek draagt de titel ‘Boost je zelfvertrouwen’ en vormt een prima opmaat naar het Zelfvertrouwen Handboek.

Als je dit gratis e-book gelezen hebt, wil je waarschijnlijk wel direct het Zelfvertrouwen Handboek aanschaffen.

Voor wie is het Zelfvertrouwen Handboek geschikt?

Wat ons betreft is het Zelfvertrouwen Handboek voor veel mensen geschikt. Zolang je een gebrek aan zelfvertrouwen ervaart, sluit dit boek prima op je situatie aan.

Twijfel je enigszins of je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt? Om dit te achterhalen, kun je het beste de zelfvertrouwen test doorlopen. Deze test is ook door Christianne opgesteld en geeft je direct meer inzicht in je zelfbeeld.

Wat zijn de ervaringen met het Zelfvertrouwen Handboek?

Nadat het Zelfvertrouwen Handboek door Christianne uitgegeven werd, is het boek al door menig persoon gekocht. Dit blijkt onder meer uit de ervaringen over het Zelfvertrouwen Handboek die wij online tegengekomen zijn.

Bij deze ervaringen viel nóg een ding ons op: de meeste reviews van lezers zijn erg positief. Onderstaande review is daar een treffend voorbeeld van:

zelfvertrouwen-handbook-ervaringen

Wat kost het Zelfvertrouwen Handboek?

Ben je door deze Zelfvertrouwen Handboek review overtuigd geraakt van dit boek? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je: je geniet nu van een korting van ruim 100 euro.

Normaal gesproken kost dit boek 149 euro. Christianne Maaskant biedt het e-book echter tijdelijk voor 37 euro uit. Een uitstekend prijskaartje.

Tevens geniet je van een 14 dagen bedenktermijn. Als het boek niet aan je verwachtingen blijkt te voldoen, krijg je van Christianne Maaskant het aankoop bedrag volledig retour.

garantie-boek-zelfvertrouwen-handboek-groeipsycholoog

Ons eindoordeel over het Zelfvertrouwen Handboek

In onze ogen is het Zelfvertrouwen Handboek een prima boek voor veel personen. Het boek bevat veel waardevolle informatie, is door een expert geschreven en wordt vergezeld door 5 waardevolle bonussen.

Wel willen wij opmerken dat het meeste uiteindelijk vanuit jezelf moet komen. Je moet zelf bereid zijn om iets aan je zelfvertrouwen doen. En je moet zelf bereid zijn om goed in de spiegel naar jezelf te kijken. Met het Zelfvertrouwen Handboek krijg je hiervoor in ieder geval alle ingrediënten aangereikt.

Wil je het Zelfvertrouwen Handboek direct bestellen? Via deze link bestel je het boek voor slechts 37 euro. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding naar onze mening!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen