Hoe en waar kan ik inloggen bij de Dropship Academy?

05 januari 2022

Waar kan ik inloggen bij de Dropship Academy? Regelmatig krijg ik deze vraag. Mensen willen zich aanmelden bij de Dropship Academy van Joshua Kaats, maar weten niet hoe dat moet.

Waarschijnlijk ben jij opzoek naar de login pagina van de Dropship Academy. Via Google ben je opzoek gegaan naar hoe je kan inloggen. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook. Op deze pagina laat ik je precies zien hoe je op de officiële pagina kan inloggen van de Dropship Academy.

Dropship Academy Inloggen

Via https://leden.dropshipacademy.nl/login kan je inloggen bij de Dropship Academy. Je krijgt dan onderstaande pagina te zien:

dropship-academy-inloggen
Login pagina Dropship Academy

Op de login pagina vul je jouw e-mailadres in en het wachtwoord wat Joshua je gestuurd heeft. Het wachtwoord ontvang je binnen 5 minuten na aanschaf van de Dropship Academy.

Na het aanmelden kom je op de startpagina van de Dropship Academy terecht. Via deze pagina kan je navigeren naar de verschillende onderdelen van de Academy, zoals Google Mastery of Chatbot Domination

Kun je nog niet inloggen?

Natuurlijk kan niet iedereen zomaar inloggen. Je moet eerst de Dropship Academy van Joshua Kaats aanschaffen.

Na betaling stuurt Joshua je een e-mail met daarin een wachtwoord. Met dat wachtwoord kun je inloggen op de Dropship Academy en starten met het bouwen aan jouw dropship business.

Sta je op het punt om de Dropship Academy aan te schaffen? Lees dan eerst mijn Dropship Academy en Joshua Kaats review + ervaring. In deze review deel ik mijn eerlijke mening over het product van Joshua. Want is de cursus wel zo goed als beweerd wordt?

Reactie plaatsen