kortingscode-bitcoin-basics-cryptocurrencies-cursus-madelon-vos

Cursus Traden met behulp van Technische Analyse Kortingscode

Is er een kortingscode voor de Cursus Traden met behulp van Technische Analyse van Madelon Vos? Deze vraag zie ik regelmatig voorbij komen in mijn inbox, maar ook op het internet. Dat is ook niet gek. De cursussen van Madelon Vos zijn goed aan de prijs. Doordat de kwaliteit zeer goed is en de cursisten er goed over te spreken zijn, willen veel mensen starten met de cursussen. Dat willen ze voor een zo laag mogelijk prijs. 

En jij waarschijnlijk ook. Je bent op het internet opzoek gegaan naar Madelon Vos Technische Analyse cursus kortingscodes. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. Dat is maar goed ook. 

Ik heb contact opgenomen met Madelon Vos hoe het precies zit met haar cursussen en de kortingscodes. Hierdoor heb ik veel waardevolle informatie gekregen. Daarnaast heb ik met Madelon speciale kortingsafspraken gemaakt voor Reviewhuis.nl lezers. Dit alles lees je hieronder.

Op deze pagina vertel ik je of er een kortingscode is voor de Technische Analyse cursus van Madelon Vos. En zo ja, hoeveel korting je kunt krijgen en hoe je de kortingscode toepast. 

Korting met kortingscode cursus Traden met Technische Analsye

Voordat ik vertel over hoe de kortingscode voor de Cursus Traden met Technische Analyse van Madelon Vos werkt, lijkt me het handig om te vertellen hoeveel korting je kunt krijgen. 

In mijn Cursus Traden met behulp van Technische Analyse review heb je kunnen lezen dat de reguliere verkoopprijs van de Academy € 399,95,- is. 

Door de afspraken met Madelon heb ik weten te regelen dat je een korting van € 50,- krijgt als je via deze speciale kortingslink naar Madelon's website gaat. Je betaalt hierdoor € 349,95

Naast deze kortingslink is er ook nog een kortingscode die je daar bovenop kunt toepassen. Deze kortingscode geeft je nog eens 10% korting over € 349,95. Dit betekent een extra korting van € 34,99

Zodoende betaal je nog slechts € 314,96 voor de volledige Cursus Traden met behulp van Technische Analyse van Madelon Vos. Je ontvangt met de link en kortingscode hierboven bijna € 85,- korting!

Hoe werkt de Crypto en Trading Academy Kortingscode?

Dat is een mooi bedrag om als korting te claimen nietwaar? Geld wat je extra kunt gebruiken om succesvol te investeren in Bitcoin of andere crypto's nadat je de cursus van Madelon gevolgd heb. Maar hoe claim je deze korting nu precies? Via de stappen in onderstaand stappenplan pak je de korting binnen enkele minuten:

  1. Klik op deze speciale kortingslink om naar de officiële website te gaan (link opent in een nieuw tabblad).
  2. Klik op de gele button met de tekst "Ga direct aan de slag".
  3. Vul je gegevens in.
  4. Klik onder het totaal bedrag op de link met de tekst "Heb je een kortingscode?"
  5. Vul de volgende kortingscode in: Korting10
  6. Klik op het vinkje rechts langs het invulveld. 

kortingscode-cursus-traden-met-technische-analyse-madelon-vos
Je ziet in het winkelmandje nu dat beide kortingen toegepast zijn. Zowel de 50 euro via de speciale kortingslink als ook de extra 10% korting. Zo heb je toch een mooi bedrag bespaart!

Reactie plaatsen