Afslank Receptenbijbel Review + Ervaringen lezen?
23 november 2019 

Afslank Receptenbijbel Review + Ervaringen lezen?

Afvallen zonder honger lijden en jojo-effect. Dat is wat de verkoper van de Afslank Revolutie beweerd. In deze Afslank Revolutie Review deel ik mijn eerlijke mening en ervaring met het receptenboek en de verkoper Oscar Helm.

In deze Afslank Receptenbijbel Review kijken we hoe goed het receptenboek van Oscar Helm nu echt is. Op het internet vind je namelijk wisselende ervaringen en reviews met de Afslank Receptenbijbel.

Er zijn zeer positieve reviews bij. Maar ontevreden gebruikers zijn er ook zeker te vinden. Ik heb mezelf verdiept in Oscar Helm, S&H Uitgeverij en de Afslank Receptenbijbel.

Zo ontdekte ik dat veel mensen ongevraagd aan een abonnement vast zitten na het kopen van de Afslank Receptenbijbel. Ook las ik dat er gebruikers zijn die echt geweldige resultaten behalen als je hun reviews moet geloven.

Hoe kan het dat er zo veel wisselende ervaringen met de Afslank Receptenbijbel van Oscar zijn? In deze review ontdek je het antwoord. Lees dit aandachtig door voordat je de Afslank Receptenbijbel gaat kopen.

Wie is de auteur?

Er is één persoon die onlosmakend met de Afslank Receptenbijbel verbonden is. Dat is Oscar Helm. Wie op Google zoekt naar Afslank Receptenbijbel komt de naam Oscar Helm of Helmstäter gegarandeerd tegen.

Wie is deze Oscar Helm? En waar komt Helmstäter vandaan?

Oscar is auteur van verschillende boeken over afslanken waaronder de Afslank Receptenbijbel. Zijn volledige naam is Oscar Helmstäter. Hij kort dit vaak af naar Oscar Helm omdat zijn volledige naam lastig is om te spellen en te onthouden.

oscar-helm

De auteur van de Afslank Receptenbijbel is afgestudeerd als Master of Science van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij nog 2 aanvullende opleidingen gevolgd. Eentje tot Orthomoleculair Voedings- En Suppletieadviseur en de ander tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut.

Klinkt lastig, maar het zijn studies waarbij gestreefd wordt om het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstoffen om zo een optimale gezondheid te behouden.

HappyHealthy

HappyHealthy.nl is een website die Oscar Helm in juni 2016 heeft opgericht. Op deze website deelt hij tips en adviezen voor een slank en gezond lichaam.

Dit doet hij met interessante blogartikelen, inspirerende video’s en handige tools. In de artikelen lees je dat Oscar echt verstand heeft waar hij over praat.

S&H Uitgeverij

HappyHealthy is een handelsnaam die valt onder S&H Uitgeverij B.V. Onder deze bedrijfsnaam vallen meerdere handelsnamen.

De 2 eigenaren van deze uitgeverij zijn:

 • Oscar Helmstäter
 • Jonathan Schokker

S&H Uitgeverij is gevestigd in de Grachtengordel van Amsterdam. Het bedrijf heeft in de afgelopen 12 maanden 19 klachten gekregen volgens de Consumentenbond.

Veel van deze klachten gaan over het ongewenste abonnement wat klanten ‘aangesmeerd’ krijgen bij het kopen van de Afslank Receptenbijbel. Gelukkig lossen Oscar en Jonathan deze klachten netjes op.

 • 11 van de 14 consumenten zijn zeer tevreden over de afhandeling van de klacht.
 • 3 van de 14 consumenten zijn tevreden over de afhandeling van de klacht.
ervaringen-afslank-receptenbijbel

Hierdoor scoort S&H Uitgeverij gemiddeld een 9,4 volgens de Consumentenbond. De klantenservice is dus zeer goed bij S&H Uitgeverij.

Maar waarom zijn er zoveel klachten over het ongewenste abonnement van de Afslank Receptenbijbel? Dit heeft te maken met wat onduidelijkheid op de verkooppagina. Later in deze Afslank Receptenbijbel ga ik hier dieper op in.

Wat claimt de verkoper?

De verkooppagina van de Afslank Receptenbijbel is erg lang en kopt:

Afvallen kan ook leuk zijn! Verbrand snel overtollig buikvet zonder honger te lijden of te jojoën met simpel te maken afslank recepten.

Dat klinkt leuk en iedereen zou dat wel willen. Vervolgens schrijft Oscar dat je voorgoed kunt afrekenen met overtollig buikvet zonder veel tijd, geld of moeite.

Oscar schrijft dat dit mogelijk is omdat de Afslank Receptenbijbel een vernieuwde aanpak heeft. Door die aanpak zou zijn dieet zeer gemakkelijk vol te houden zijn ten opzichte van andere diëten.

resultaten-afslank-receptenbijbel-1

Deze beloftes van Oscar Helm klinken leuk. En ik ben er ook van overtuigd dat de Afslank Receptenbijbel je kan helpen bij afslanken en verlies van buikvet. 

Onderschat echter niet dat je zelf tijd en moeite moet doen om afslanken tot een succes te maken. Je moet zelf de motivatie en discipline hebben om de tips en adviezen in de Afslank Receptenbijbel op te volgen. Alleen de Afslank Receptenbijbel kopen zorgt er niet voor dat je kilo’s gaat verliezen.

Inhoud Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is een boek in PDF of hardcover formaat met makkelijk te bereiden recepten voor een snelle vetverbranding.

Na betaling krijg je direct de Afslank Receptenbijbel als PDF toegestuurd. Als je gekozen hebt voor het fysieke boek dan kun je dit binnen 1 a 2 werkdagen op de mat verwachten. Bij het fysieke boek krijg je ook het PDF bestand toegestuurd.


Op het eerste gezicht ziet de Afslank Receptenbijbel er netjes uit. De lay-out is mooi, verzorgd en gestructureerd. Hierdoor kun je makkelijk aan de slag met het receptenboek.

Het eerste gedeelte van het boek gaat over tips en adviezen om je vetverbranding te verhogen. Daarna komen de recepten aan bod.

Recepten

In de Afslank Receptenbijbel draait het om de recepten die erin staan. De recepten zijn gebaseerd op een koolhydraatarm dieet. Bij zo’n dieet minimaliseer je het aantal koolhydraten wat je inneemt.

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat koolhydraatarm diëten goed werkt.

De recepten in de Afslank Receptenbijbel van Oscar zijn opgedeeld in 6 verschillende categorieën, namelijk:

 1. Kipgerechten
 2. Visgerechten
 3. Vegetarische gerechten
 4. Salades
 5. Sauzen en dressings
 6. Desserts

Op de afbeelding hieronder krijg je een indruk hoe de recepten eruit zien

afslank-receptenbijbel-recepten

Bonussen

Over de bonussen van de Afslank Receptenbijbel is veel te doen. Door deze bonussen komen er regelmatig klachten van consumenten.

Het is namelijk zo dat je het boek met of zonder bonussen kunt kopen. De prijs is voor beide hetzelfde, dus iedereen is geneigd om de Afslank Receptenbijbel met bonussen te bestellen.

Maar als je de kleine lettertjes leest dan kom je er achter dat deze bonussen geld kosten. De eerste maand is gratis, maar daarna betaal je € 19,97 per maand voor het Ultieme Afslank Programma. Dit is de 5e bonus.

bonussen-kleine-lettertjes

Als je deze bonus van de Afslank Receptenbijbel wilt opzeggen moet je het afmeldformulier invullen. Veel consumenten vergeten dit formulier in te vullen en worden verrast als er na een maand geld van de rekening wordt afgeschreven.

Op de afbeelding hieronder zie je de 5 bonussen van de Afslank Receptenbijbel. Dit zijn:

 • Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips
 • Bonus 2: 10 Gezonde Toetjes
 • Bonus 3: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Bonus 4: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)
bonussen-afslank-receptenbijbel

Onderaan zie je 2 knoppen. Een grote oranje button met de tekst ‘TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN’ en daaronder een minder opvallende knop met ‘ik wil het boek zonder bonussen’. Als je op deze 2e knop klikt dan word je niet verrast met een maandelijkse afschrijving.

Mijn Afslank Receptenbijbel Review

Misschien zit je nu in dubio. Je wilt de Afslank Receptenbijbel bestellen met bonussen, alleen je wilt niet maandelijks blijven betalen.

Persoonlijk vind ik het van Oscar Helm niet slim om iemand automatisch lid te maken van Het Ultieme Afslank Programma. Dit levert hem veel negatieve publiciteit op omdat mensen niet weten dat ze een lidmaatschap aan gaan.

Op een forum van de consumentenbond uiten veel consumenten hun onvrede. Niet omdat ze de Afslank Receptenbijbel slecht vinden. Het is puur de verrassing dat ze opeens maandelijks moeten gaan betalen.

En dat snap ik volkomen! Hopelijk kan ik door deze Afslank Receptenbijbel review voorkomen dat jij voor deze verrassing komt te staan. Ik raad je aan om de Afslank Receptenbijbel te kopen mét bonussen. Vul dan direct het afmeldformulier in. Dan heb je toch de bonussen en ga je niet maandelijks betalen.

De bonussen 1 tot en met 4 zijn een goede toevoeging aan het receptenboek. Die wil je liever niet mislopen.

Ik vind het jammer dat Oscar dit ‘trucje’ toepast om mensen lid te maken van zijn video programma. Gelukkig is afmelden zeer makkelijk en worden klachten goed opgelost door de klantenservice zoals ik eerder deze review heb laten zien.

Ervaringen Afslank Receptenbijbel en Oscar Helm

Op het internet zijn veel ervaringen en reviews van de Afslank Receptenbijbel en Oscar Helm te vinden. Deze zijn wisselend wat betreft positiviteit wat voornamelijk te maken heeft met de klachten over de maandelijkse kosten.

Als je de negatieve ervaringen die te maken hebben met de maandelijkse kosten eruit filtert is het grootste gedeelte van de consumenten zeer goed te spreken. Niet alleen over de Afslank Receptenbijbel, maar ook over Oscar Helm en zijn team.

Astrid is zeer tevreden over de Afslank Receptenbijbel en andere producten van Oscar Helm.

Review-Astrid-Afslank-receptenbijbel

Juanita vraagt of het receptenboek ook geschikt is voor vrouwen van 50+. Oscar reageert uitgebreid en Carola raadt het boek van harte aan voor Juanita.

Afslank-receptenbijbel-ervaring-carola

Natacha is super blij met haar nieuwe kookboek en start er direct mee

afslank-receptenbijbel-kopen

Zoals je ziet zijn deze gebruikers van de Afslank Receptenbijbel zeer tevreden met hun aankoop. En dat kan ik goed geloven. De Afslank Receptenbijbel zit kwalitatief goed in elkaar en het is een mooi boekwerk.

Prijs van het receptenboek

De Afslank Receptenbijbel kun je bestellen als ebook of fysiek boek. De prijs van deze 2 scheelt een tientje.

Voor 27 euro ontvang je de Afslank Receptenbijbel als PDF. Het receptenboek als hardcover ontvangen? Dan koop je de Afslank Receptenbijbel voor 37 euro.

Afslank Receptenbijbel gratis downloaden

LET OP: koop de Afslank Receptenbijbel alleen via de officiële verkooppagina.

Ga niet op zoek naar een gratis exemplaar van de Afslank Receptenbijbel. Als je ergens ziet dat je de Afslank Receptenbijbel gratis kunt downloaden is dit illegaal. En de kans is groot dat je computer of telefoon na het downloaden besmet raakt met virussen.

Voor 27 euro wil je toch niet het risico lopen dat je computer of telefoon besmet raakt met virussen? Of dat je het risico loopt op een boete wegens auteursrecht schending?

Waar is de Afslank Receptenbijbel te koop?

Op zijn website schrijft Oscar Helm dat de Afslank Receptenbijbel exclusief via afslankreceptenbijbel.nl te koop is.

Oscar heeft zijn eigen uitgeverij, namelijk S&H Uitgeverij. Hij wil graag het alleenrecht houden op het uitgeven van het boek en heeft er daarom voor gekozen het boek alleen via zijn eigen website te verkopen.

afslank-receptenbijbel-waar-te-koop

Het voordeel daarvan is dat je een 60-dagen garantie krijgt. Deze garantie houdt in dat je kosteloos het boek terug kunt sturen binnen 60 dagen als je niet 100% tevreden bent.

Deze garantie krijg je niet bij Bol.com, Bruna of andere boekenwinkels.

Conclusie Afslank Receptenbijbel Review

In deze Afslank Receptenbijbel review heb je mijn eerlijke mening over het receptenboek kunnen lezen.

Ik vind de receptenbijbel kwalitatief een goed product. Er staan goede recepten in en de prijs is schappelijk. Je kunt wel zeggen dat het receptenboek zijn geld waard is.

Jammer vind ik het dat Oscar niet 100% duidelijk is over de maandelijkse kosten. Dit staat weliswaar in de kleine lettertjes op de website, maar dit is niet voor iedereen duidelijk. Hopelijk is dit voor nu wel duidelijk.

Andere gebruikers van de Afslank Receptenbijbel hebben zeer positieve ervaringen met het boek van Oscar Helm. Dankzij de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico. Ik raad de Afslank Receptenbijbel iedereen van harte aan die opzoek is naar gezonde en makkelijk te bereiden gerechten voor elk tijdstip van de dag.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen