Cash Cow Academy review – Jelline Brands
18 september 2021 

Cash Cow Academy review – Jelline Brands

cash cow academy review ervaringen

Geld verdienen met een YouTube kanaal; relatief veel mensen zijn jou al voorgegaan. Zij verdienen op dit moment (veel) geld met dank aan hun eigen YouTube kanaal. Als jij deze droom ook hebt, helpt de Cash Cow Academy van Jelline Brands daar mogelijk bij.

In deze Cash Cow Academy review zoom ik uitgebreid in op deze cursus. Hierbij kijk ik naar de eigenschappen van de cursus, naar de voordelen, naar eventuele nadelen én naar de ontwikkelaar. Tevens kijk ik naar de Cash Cow Academy ervaringen van andere cursisten.

De Cash Cow Academy in vogelvlucht

“De enige en meest complete cursus over YouTube Cash Cow Channels in ons land én in België

Jelline Brands

Deze woorden kom je tegen als je een kijkje op de website van de cursus neemt. Inspirerende, hoopgevende en ambitieuze woorden wat mij betreft.

Tegelijkertijd geeft dit aan dit een unieke cursus is. Een cursus waarmee je zelf kunt leren hoe je een YouTube kanaal op kunt starten. Een YouTube kanaal die je hard kunt laten groeien, waar je (veel) geld mee kunt verdienen en waar je veel plezier aan kunt/gaat beleven.

Om dit allemaal mogelijk te maken, heeft Jelline Brands al haar kennis gedeeld. Zelf is zij al jarenlang actief op het gebied van YouTube, waarover later meer in deze Cash Cow Academy review.

Op dit moment wil ik je graag even wijzen op de voordelen van een YouTube kanaal. Daarover valt op de website van Jelline Brands en haar cursus het volgende te lezen:

 • Je hebt geen ervaring nodig
 • Je hebt geen startkapitaal nodig
 • Je hebt niks van doen met klantenservice
 • Je hebt relatief weinig concurrentie
 • Je kunt een passief inkomen opbouwen
 • Je geniet van hoge winstmarges

Wil jij dat ook? Lees dan verder in deze Cash Cow Academy review.

Wie heeft de Cash Cow Academy ontwikkeld?

Jelline Brands en YouTube: deze twee gaan perfect hand in hand met elkaar samen. Zij is namelijk de ontwikkelaar van deze cursus én heeft reeds veel ervaring opgedaan. Jaren geleden is zij namelijk al met haar eigen YouTube kanaal gestart.

Jelline Brands was echter niet één van de vele. Nee, zij wilde het graag op een andere manier aanpakken. Een manier die gegarandeerd succes op zou leveren. Om dat te bewerkstelligen, heeft zij haar eigen methodes weten te ontwikkelen. Als je de Cash Cow Academy gaat volgen, kun je met déze methodes kennis gaan maken.

jelline brands youtube cursus

Jelline Brands

Dankzij YouTube is Jelline Brands zelfs gestopt met haar studie. De focus van Jelline Brands ligt nu dan ook volledig op YouTube. En op haar Cash Cow Academy. Met deze cursus heeft zij namelijk sinds 2020 al veel mensen blij weten te maken.

Over Jelline Brands ben ik persoonlijk erg enthousiast. Ik vind het bijvoorbeeld super mooi dat zij haar droom achterna gegaan is. Zij legt zich met hart en ziel toe op YouTube en doet dat met verve. Het feit dat zij nu ook andere mensen helpt, spreekt mij persoonlijk erg aan. Jelline Brands had haar kennis voor zichzelf kunnen houden, maar koos juist voor het delen van haar kennis. Een nobele en mooie beslissing van Jelline.

Inhoud van de Cash Cow Academy

In deze CashCow Academy review heb je reeds veel informatie kunnen vinden. Het is nu echter de hoogste tijd om eens naar de inhoud van deze cursus te kijken. Want; waar gaat het bij deze cursus nou écht om? En op welke manier heeft Jelline Brands deze cursus vorm weten te geven?

Daarover kan ik alvast één ding verklappen: Jelline Brands heeft voor een uitgebreide cursus gekozen. In deze cursus vind je namelijk de volgende modules terug:

 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Winstgevende nichemarkten
 • Module 3: YouTube kanaal maken
 • Module 4: Basisprincipes voor het maken van content
 • Module 5: YouTube video’s optimaliseren en publiceren
 • Module 6: YouTube automatisatie
 • Module 7: Geld verdienen met YouTube
 • Module 8: De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen
 • Module 9: De magische formule voor een virale YouTube video
 • Module 10: De geheimen om snel te groeien
 • Module 11: Gegevens analyseren
 • Module 12: Opschalen
 • Module 13: De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost
 • Module 14: Langetermijnvisie

Zoals je kunt zien, is deze cursus écht uitgebreid opgesteld. Met in totaal 14 modules is het ongetwijfeld een cursus waar je veel aan gaat hebben.

inhoud cash cow academy

Het leuke hierbij vind ik ook nog eens dat de cursus leuk is om te volgen. Jelline is enthousiast en dat merk je gewoonweg aan alles. Ze weet het enthousiasme over te brengen en staat graag voor andere klaar. Mooi, toch?

Bonussen

Heb je de hierboven genoemde modules met veel plezier gevolgd? Dan heb je ongetwijfeld veel kennis opgedaan. Om je kennis nóg verder uit te breiden, komen onderstaande bonussen perfect van pas:

 • Toegang tot wekelijkse groepscoaching: tijdens deze sessies kun je jouw vragen stellen.
 • Levenslange toegang tot de Cash Cow Academy: ook krijg je levenslange toegang tot deze cursus.
 • YouTube Premium Community toegang: als cursist van de Academy krijg je toegang tot de exclusieve Premium Community
 • Casestudie van €0 naar €10.000: aan de hand van deze casestudie krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van een eigen YouTube kanaal.
 • Cash Cow Academy voor gevorderden: de hierboven besproken 14 modules vormen tezamen de normale YouTube cursus Academy. Je krijgt echter ook nog toegang tot deze cursus; deze is speciaal voor gevorderden ontwikkeld door Jelline Brands.
 • Content maken voor gevorderden: dit is een handige bonus waarin Jelline Brands uitlegt hoe je de perfecte YouTube content kunt maken.
 • De sleutel tot succes: een handige bonus waarin Jelline Brands allerlei tips met je deelt
 • Module Financiën: een aanvullende module over alles wat met de financiën behorende bij een YouTube kanaal te maken heeft
 • YouTube-kanaal promoten en laten groeien: jouw YouTube kanaal én andere social media kanalen laten groeien. Dat is eigenlijk het doel van deze interessante bonus.

Zoals je kunt zien, krijg je behoorlijk veel bonussen meegeleverd. Het mooie hierbij is dat deze bonussen ook nog eens van een hoog niveau zijn. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van deze bonussen zijn dik in orde, wat mij betreft.

Voor wie is de Cash Cow Academy geschikt?

Wil jij jouw eigen succesvolle YouTube kanaal hebben? En ben je bereid om daar hard voor te werken? Dan is deze cursus van Jelline Brands voor jou op het lijf geschreven.

Als je niet bereid bent om hard te werken, is deze cursus niet geschikt voor je. Het vraagt gewoonweg iets van je om deze cursus van A tot Z te doorlopen.

Mijn Cash Cow Academy review + ervaringen

In deze Cash Cow Academy review heb je veel feitelijke informatie kunnen vinden. Deze informatie heb ik op kunnen stellen doordat ik zélf deze cursus gevolgd heb. Tijdens het volgen van de cursus werd ik eigenlijk al direct enthousiast; dat enthousiasme is nu nog steeds aanwezig.

Ik kan dan ook het volgende stellen: mijn Cash Cow Academy ervaringen zijn bijzonder positief. Ik vond de cursus leuk om te volgen, ik vond de cursus uitgebreid en ik vond de cursus bijzonder nuttig. Dat is uiteindelijk een mooie conclusie voor deze persoonlijke Cash Cow Academy review.

Ervaringen van anderen

Hebben andere mensen ook positieve Cash Cow Academy ervaringen? Ja, dat is zéker het geval: veel mensen hebben positieve reviews achtergelaten. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Trustpilot. Op deze website zijn bijna 50 ervaringen achtergelaten.

Van deze 50 ervaringen is de gemiddelde score een 4,8. Gezien de schaal van 1 tot 5 is dit echt een uitzonderlijk hoge score. Een score waar weinig andere cursussen aan kunnen tippen.

Veel Cash Cow Academy reviews zijn dan ook héél positief te noemen. Zo roemen veel mensen Jelline Brands, terwijl ook de inhoud van de cursus op veel lovende woorden kan rekenen. Hieronder zie je er enkelen:

ervaring marc post cash cow cursus

cash cow academy ervaringen gebruikers

ervaring duran cursus jelline brands

Tevens valt er in veel Cash Cow Academy reviews te lezen dat de cursisten reeds geld verdienen met hun YouTube kanaal. Dát is uiteindelijk het doel geweest van Jelline Brands! Zoals je in de reviews kunt lezen is Jelline een goede cursusleidster, is ze eerlijk en maakt ze waar wat ze beloofd. Natuurlijk is je eigen inzet hiervoor benodigd. Het is immers geen get-rick-quick-scheme. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk meer resultaten op de aanmeldpagina>>

De prijs van de YouTube cursus

Wil je direct de Cash Cow Academy van Jelline Brands gaan volgen? Op basis van mijn persoonlijke ervaringen kan ik me dat maar al te goed voorstellen. Daarbij raad ik je ook aan om je hier zo snel mogelijk voor aan te melden. Waarom? Omdat je tijdelijk van een fikse korting geniet.

Normaal gesproken betaal je een bedrag van 7000 euro voor deze cursus. Jelline Brands biedt nu tijdelijk een korting van ongeveer 6000 euro aan; hierdoor betaal je tijdelijk 997 euro voor deze cursus.

Je kunt ook kiezen voor een betaling in 3 maandtermijnen (397 euro per termijn) of in 6 maandtermijnen (247 euro per termijn).

Garantie

Na aanmelding heb je 14 dagen wettelijke bedenkperiode. Tijdens deze 14 dagen kun je jouw volledige aankoopbedrag retour vragen bij Jelline.

Conclusie: aanmelden voor de Cash Cow Academy?

Heb jij ambities op het gebied van YouTube? En wil je hier graag (veel) geld mee gaan verdienen? Dan is het volgen van de Cash Cow Academy de beste eerste stap die je kunt zetten.

De cursus is uitgebreid, is super leuk om te volgen en is opgesteld door een ware expert!

Maak wel gebruik van de huidige korting. Met deze korting geniet je van een ongekend flinke besparing; dat maakt het volgen van de Cash Cow Academy alleen maar leuker!

Ga direct aan de slag met de fikse korting via deze link

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen