Het Complete Handboek voor de Labrador review
19 februari 2020 
in Dieren

Het Complete Handboek voor de Labrador review

Twijfel je om ‘Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Labrador’ te kopen? Waarschijnlijk ben je het ebook van Jan Jacobs tegen komen en heeft het je interesse getrokken. Je vraagt jezelf af of het Labrador Handboek zijn geld waard is.

Via Google ben je opzoek gegaan naar Het Complete Handboek Voor De Labrador reviews, ervaringen en recensies. Zodoende ben je op deze pagina gekomen.

En dat is maar goed ook. Wij namen het handboek en Jan Jacobs kritisch onder de loep. Is het Labrador Handboek zijn geld waard? Werken de methodes van Jan Jacob? Is Jan Jacob te vertrouwen?

In deze review over het Labrador Handboek vertellen we je alles wat je moet weten voordat je het boek koopt.

De Labrador Retriever

De Labrador Retriever is een hondenras waarover Jan Jacobs in zijn boek van A tot Z over vertelt. Dit hondenras wordt vaak simpelweg Labrador genoemd.

Oorspronkelijk stamt de hond af van de Sint John’s Hond uit New Foundland.

De levensverwachting van Labradors is 10 tot 14 jaar. En het zijn erg leergierige en intelligente honden. Met de juiste opvoeding zijn het erg prettige honden die prima overweg kunnen met andere huisdieren en kinderen.

Het Labrador Handboek van Jan Jacobs review

Het Labrador Handboek is een PDF boek, ook wel ebook genoemd, wat je van A tot Z vertelt over de Labrador. Concreter gezegd, het boek leert je hoe je een Labrador hond op de juiste manier opvoed.

Op het internet zwerven meerdere namen rond van het boek. Enkele namen die je kan aantreffen zijn:

 • Het Labrador Handboek
 • Het Complete Handboek Voor De Labrador
 • Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Labrador

Als je 1 van deze 3 namen tegenkomt weet je nu dus dat het om hetzelfde ebook gaat. Namelijk het boek van Jan Jacobs.

Ik kan natuurlijk niet de hele inhoud van het Labrador Handboek van Jan Jacobs openbaar maken. Wel kan ik een tipje van de sluier oplichten, zonder alles te verklappen. Enkele onderwerpen die in het ebook behandeld worden zijn:

 • Verhelpen van probleem gedrag. Denk aan blaffen, opspringen en onzindelijkheid.
 • Afleren van het continue aan de riem trekken
 • Jeuk verhelpen en voorkomen bij je Labrador
 • Op een verantwoorde wijze voor je labrador zorgen
 • Verstandig een Labrador kopen
 • De juiste voeding voor de hond
 • En nog veel meer…

Overweeg je om een Labrador te kopen? Of heb je er al eentje? Dan raad ik je aan om deze Labrador Handboek recensie aandachtig door te lezen.

Wie is Jan Jacobs?

Jan Jacobs is de auteur en verkoper van het Complete Handboek voor de Labrador. Tenminste, zijn naam staat op de kaft van het boek en de verkooppagina. Maar is dat ook zo?

Op de verkooppagina beweert Jan ruim 25 jaar ervaring te hebben met de verzorging en opvoeding van Labradors. Hij noemt zichzelf een echte hondenliefhebber. Het heeft 2 labrador fokker en 1 dierenarts geïnterviewd.

Jan-Jacobs-labrador

Jan Jacobs (volgens de verkooppagina)

Via internet krijgen we verschillende Jan Jacobs’ te zien, maar dé Jan Jacobs over de labradors vinden we niet. Het kan natuurlijk zijn dat de man geen social media profielen heeft, zoals Facebook of LinkedIn.

We kunnen dus weinig vertellen over de auteur van het boek. Dat is jammer.

Is Jan Jacobs te vertrouwen?

Voordat je zomaar zijn product koopt wil je weten of Jan Jacobs te vertrouwen is. Zoals we hierboven al aangaven is de man Jan Jacobs onvindbaar op het internet.

Het ontbreken van social media profielen van Jan ontmoedigde ons niet. We zijn fanatiek op zoek gegaan naar informatie over Jan en zijn Labrador Handboek. Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK gegevens nagetrokken: Op de verkooppagina vinden we het KvK-nummer 55666566. Dit blijkt het nummer van Blue Sky Marketing gevestigd in het Brabantse Berkel-Enschot. De gegevens kloppen en bij de KvK is er geen wangedrag van Jan Jacobs bekend.
 • Ervaringen van anderen gelezen: Op het internet vinden we enkele reviews waarin klanten hun ervaring met Jan Jacobs en zijn boek delen. Deze recensies zijn positief en niets wijst erop dat Jan een oplichter of iets dergelijks is.
 • Het ebook aangeschaft: We hebben het Labrador Handboek aangeschaft om te kijken of Jan zijn beloftes nakomt. Voor zover lijkt dat allemaal te kloppen. Na betaling ontvingen wij binnen enkele minuten het ebook. Het boek in PDF zag er netjes uit. Later in deze review lees je onze mening over de kwaliteit.

Zo kunnen we concluderen dat Jan Jacobs te 100% vertrouwen is. Natuurlijk is het niet meer van deze tijd om geen social media profielen te hebben, en dat roept argwaan op.

Inhoud Complete Labrador pakket

Eerder in deze review benoemde we kort wat het Complete Handboek voor de Labrador in houdt. Hieronder lees je wat je precies krijgt als je besluit het Labrador pakket te bestellen.

Je krijg namelijk niet alleen Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Labrador boek. Er worden ook enkele bonussen geleverd. Dit is wat je krijgt na aanschaf:

 • Labrador Handboek: In dit 50 pagina’s tellende ebook lees je van A tot Z wat je moet weten over je Labrador. Er zitten maar een paar afbeeldingen in het boek en het lettertype is normaal. Dat betekent dat er veel waardevolle informatie te vinden is in het boek.
 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy (ebook): In dit boek in PDF formaat gaat het over pups in zijn algemeenheid. Het boek bestaat uit 13 pagina’s en bevat geen enkele foto. Interessant om te lezen.
 • Je Hond De Baas (ebook): In dit 28 pagina’s tellende ebook lees je hoe je een goede hiërarchische relatie opbouwt met je hond. Dusdanig dat je hond gehoordzaam en naar je luistert.
 • Honden Training Geheimen: Jan vertelt in dit ebook wat de valkuilen zijn die mensen maken met het trainen van hun hond. Daarbij vertelt hij ook hoe je die valkuilen kunt ontwijken. Het ebook telt 27 pagina’s.
 • Acht Ongelooflijk Simpele Technieken om je hond te laten komen als je roept: Persoonlijk vinden we dit boekje overbodig omdat het meeste hiervan behandeld wordt in bovenstaande ebooks. Het boekje telt 12 pagina’s, maar bestaat uit een groot lettertype en veel afbeeldingen. Niet echt een toevoeging vinden wij.
inhoud-labrador-pakket-Jan-Jacobs

Als laatste bonus benoemt Jan dat hij levenslange updates geeft over het ebook. Dit klinkt leuk, maar is eigenlijk gebakken lucht. Het boek is één keer geschreven, en aan het opvoeden en africhten van Labradors veranderd niets. Beetje overbodig om te benoemen dus.

Onze Labrador Handboek review + ervaring

Deze review is niet compleet zonder onze eigen mening en ervaring met het Complete Handboek voor de Labrador. Hieronder lees je daarom wat wij vinden van Jan Jacobs en zijn boek.

Via de officiële pagina hebben we het boek van Jan Jacobs aangeschaft. Het betalen ging erg makkelijk via iDEAL. Betalingen lopen overigens via PayPro, wat bekend staat als veilige betalingsverwerker.

Vrijwel direct na het betalen konden we het ebook en de bonussen downloaden. Wat direct opvalt als je door het boek scrolt is dat er weinig afbeeldingen instaan. Er is veel informatie te vinden op de pagina’s. In die zin krijg je veel waar voor je geld.

50 pagina’s vinden wij niet bijster veel voor een ebook. Toch moeten we concluderen dat we veel waardevolle informatie uit het ‘Het Complete Handboek Voor Een Gezonde, Gelukkige en Gehoorzame Labrador’ gehaald hebben.

Zoals eerder aangegeven zijn niet alle bonussen even waardevol in onze ogen. Het bonus ebook ‘Acht Ongelooflijk Simpele Technieken om je hond te laten komen als je roept’ is niet super interessant. De andere 3 boeken in PDF die je erbij krijgt zijn een goede toevoeging op het Labrador Handboek.

Ervaringen van gebruikers

We hebben een tijdje gezocht naar reviews, ervaringen en recensies van anderen die het boek kochten. Op zijn website heeft Jan Jacobs een apart gedeelte waar iedere klant een recensie kan achterlaten. Bekijk dit gedeelte hier>>

Enkele Labrador Handboek recensies die we daar gevonden hebben delen we hieronder.

 • De Labrador van Monique trekt niet meer aan de lijn dankzij de tips van Jan. Zie haar recensie op de afbeelding.
labrador-handboek-recensie
 • Marieken merkt dat de tips uit het Complete Handboek voor de Labrador hun vruchten afwerpen. Haar review lees je op de afbeelding hieronder:
ervaringen-complete-handboek-voor-labrador

Natuurlijk hebben we ook verder gekeken dan de website van Jan naar reviews. Via Google hebben we vele Labrador Handboek reviews doorgepluisd. Hieronder lees je enkele van deze reviews:

“Het handboek is een GEWELDIGE toevoeging voor iedereen die net een Labrador heeft aangeschaft. Het e-book is breed opgezet en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle bonussen die je ontvangt bij je bestelling. We hopen uiteraard dat we de meeste vragen over het e-book voor je behandeld hebben.” 

Sander – Reviewer op webwinkelreviews.com

“Als we al het bovenstaande meenemen, kunnen we niet anders dan een positief eindoordeel vellen. De kwaliteit van het product is gewoon prima. We hebben de boekjes gebruikt in de opvoeding van onze eigen honden en hebben hier veel aan gehad” 

Reviewer op Labradorhond.nl

Zoals je kunt lezen zijn de klanten van Jan Jacobs goed te spreken over zijn product. Vele hebben postieve ervaringen met hun Labrador dankzij het Labrador Handboek.

De prijs

De prijs van Het Complete Handboek voor de Labrador is 37 euro. Dit is een eenmalige betaling waarna je levenslang toegang krijgt tot het ebook.

Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt betalen met:

 • iDEAL
 • iDEAL met QR code
 • Machtingsformulier (eenmalig)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Overboeking
 • Sofort

Na betaling wordt je direct doorgestuurd naar een downloadpagina. Op die pagina kun je het Labrador Handbook als PDF downloaden. Ook vind je er op die pagina alle bonussen.

Garantie

Jan is overtuigd van de kwaliteit van zijn ebook. In plaats van de wettelijke 14 dagen garantie te geven doet hij er een schepje bovenop.

Bij aanschaf van het handboek voor Labradors krijg je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat betekent dat je binnen 60 dagen je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent over het boek.

garantie-compleet-labrador-handboek

Zodoende kun je het ebook risicoloos uitproberen. Bevalt het niet? Dan vraag je makkelijk je geld terug. Zonder kleine lettertjes of moeilijke vragen.

Conclusie Het Complete Labrador Handboek review

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen zijn we goed te spreken over het Complete Handboek voor de Labrador van Jan Jacobs. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het ebook en de bonusen.

Het ebook is niet mega groot, maar de informatie die erin staat is waardevol. Daarnaast zijn er niet veel plaatjes gebruikt waardoor je alsnog over veel informatie beschikt.

Zoals we aangaven vinden we niet alle bonussen even waardevol. Neem bijvoorbeeld de levenslange updates of het 4e ebook. De andere 3 bonus ebooks maken dit echter ruimschoots goed.

In principe kun je het Labrador Handboek 60 dagen gratis uitproberen dankzij de niet-goed-geld-terug garantie. Zo loop je geen enkel risico.

Heb je een labrador pup of ben je van plan er eentje te nemen? Dan raden wij het Labrador Handboek van Jan Jacobs van harte aan!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen