Review over De Haakacademie van Het Haakbeest
10 juni 2021 
in Dieren

Review over De Haakacademie van Het Haakbeest

Hoe goed is De Haakacademie? Waarschijnlijk vraag je jezelf dit af. Via Google ben je opzoek gegaan naar De Haakacademie reviews en evaringen. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook. In deze Het Haakbeest review vertel ik je alles wat je moet weten van De Haakacademie.

Doordat Nederland zo lang in de coronacrisis zit en verschillende activiteiten tijdenlang gesloten waren, zochten Nederlanders massaal naar een nieuwe hobby of hebben een bestaande hobby weer opgepakt.

Mocht jij op zoek zijn gegaan naar een hobby of je bent al langer bezig met haken, dan is de kans heel erg groot dat je terecht bent gekomen bij De Haakacademie van Het Haakbeest. Een online academie waarbij jij beter leert haken.

In deze review gaan we De Haakacademie van Het Haakbeest namelijk onder de loep nemen.

We gaan kijken naar wat het lidmaatschap van de academie precies inhoudt, wat je allemaal gaat leren en komen we later tot de conclusie of het je geld wel of niet waard is.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees deze Haakacademie review dan helemaal tot het eind en krijg antwoord op al je vragen.

De Haakacademie van Het Haakbeest in vogelvlucht

Vandaag de dag zijn steeds meer mensen bezig met het haken van sjaals, kleding of leuke knuffelbeesten. Zeker als je net begint met haken, kan het best wel lastig zijn.

Je moet leren hoe je omgaat met de haakpennen, voor welk wol je moet kiezen en hoe je een patroon volgt (p.s.; hier kan je GRATIS haakpatronen van Het Haakbeest downloaden). Al deze aspecten zullen duidelijk terug gaan komen tijdens het volgen van De Haakacademie. Er zal heel veel terugkomen waar jij iets aan hebt.

Mocht één van de volgende stellingen jou aanspreken, dan kan je er al vanuit gaan dat het volgen van De Haakacademie iets voor jou. Je…

 • Wilt graag leren hoe je mooie knuffels kan haken.
 • Bent op zoek naar de beste tips voor het haken van knuffels.
 • Bent al heel erg goed in haken, maar je kan nog wel wat tips gebruiken.
 • Hebt nog geen enkele ervaring in het haken en je zou dit graag willen leren.
 • Bent op zoek naar mooie patronen.

Wat is De Haakacademie precies?

Goed, voordat we beter gaan inzoomen op de inhoud van De Haakacademie, gaan we eerst kijken naar wat De Haakacademie precies is en of het iets voor jou zou kunnen zijn. Het is natuurlijk wel handig om te weten wat iets is voordat je gaat kijken naar de inhoud ervan.

De Haakacademie is heel erg simpel gezegd een online platform waar jij op kan leren haken. Niet meer en niet minder. Dat klinkt erg goed, toch? Je kan het ook zien als een soort school waarop jij alles gaat leren.

Op dit platform kan jij dus leren haken of beter leren haken. Het gaat hier niet om van alles en nog wat, want De Haakacademie is gespecialiseerd op het haken van knuffels.

Mocht jij daar specifiek naar op zoek zijn, dan zit je bij De Haakacademie ieder geval helemaal goed. Vind je het haken van knuffelbeesten niet leuk of is het niet je ding, dan is De Haakacademie niet helemaal aan jou besteed.

inhoud haakacademie het haakbeest

Op het online platform van De Haakacademie kan jij verschillende video’s volgen waardoor jij beter gaat leren haken. Dit zijn instructievideo’s die jij in je eigen tijd kan gaan volgen.

De instructievideo’s vind je in de zogenaamde haakbibliotheek, De Haakacademie noemt dit de haakbib. Naast het volgen van de instructievideo’s, word je ook lid van de community en krijg jij de mogelijkheid om altijd met je mede cursisten in contact te blijven. Niet alleen voor de enorme gezelligheid, maar ook voor het stellen van al jouw vragen.

Kortom is het lidmaatschap mega waardevol.

Wat is de haakbib?

De haakbib kan je vergelijken met een soort bibliotheek waarin je verschillende instructievideo’s kan vinden. Mocht jij iets willen haken, dan is de kans groot dat je op YouTube hebt gezocht hoe je dit moet doen en dat je geen goede instructievideo’s hebt gevonden.

Daar is de haakbib voor. Hier vind jij alle instructievideo’s die jij nodig hebt om je knuffelbeest te kunnen haken in één overzicht.

Mocht jij beslissen om lid te worden van De Haakacademie, dan krijg jij onbeperkt toegang tot de haakbib.

Wat houdt de haakfamilie in?

Naast de haakbib, word jij ook lid van de haakfamilie. De naam zal het waarschijnlijk al verklappen. De haakfamilie is de online community waarin jij al je vragen kan stellen, en waarbij jij in contact kan blijven met andere cursisten van De Haakacademie.

Als je lid wil worden van De Haakacademie, dan krijg je toegang tot de haakfamilie en kunnen jullie altijd met elkaar in contact blijven. Niet alleen voor het haken, maar ook een beetje voor de gezelligheid natuurlijk.

Wat ga je leren bij De Haakacademie?

Er is heel veel wat je gaat leren tijdens het volgen van De Haakacademie. Daar ben je tot nu toe vast al achter gekomen. Je vraagt je vast af wat je precies gaat leren. Dat kan ik je heel erg kort uitleggen.

In principe ga jij leren hoe je knuffelbeesten haken. Daar is De Haakacademie namelijk in gespecialiseerd. Door middel van verschillende instructievideo’s en patronen ga jij leren hoe je dit gaat doen.

De Haakacademie is voor zowel beginners als professionele hakers heel erg geschikt.

Welke knuffels ga je leren haken bij De Haakacademie?

Er zijn veel knuffelbeesten die je kan haken. Bij De Haakacademie ga je er heel veel leren haken.

In het onderstaande overzicht vind je een aantal voorbeelden hiervan:

 • Geit
 • Pinguïn
 • Krokodil
 • Bruine beer
 • Kogelvis
 • Wolf
patronen in de haakacademie leren

Nu je een beetje weet welke knuffelberen je gaat leren haken, kan je er misschien al een beetje naar uit gaan kijken en je voorbereiden. Of wil je eerst een aantal gratis haakpatronen downloaden? Kijk dan hier>>

Wat krijg je bij het volgen van de academie?

Wanneer je kiest voor het volgen van de academie, krijg je daar natuurlijk ontzettend veel voor terug. Je krijgt toegang tot de verschillende mogelijkheden van de academie.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Toegang tot de haakbib
 • Downloaden van patronen
 • Toegang tot alle patronen die er zijn
 • Deelnemen aan haakchallenges
 • Haaktips en weetjes
 • Een kleine cursus per maand
 • Een ledendag
 • Leuke verrassingen
 • Begeleiding bij al je vragen
 • Etc.

Tot welke onderdelen jij precies toegang krijgt, dat ligt heel erg aan het soort abonnement dat je neemt en afsluit. Met andere woorden je lidmaatschap aan de academie. Hierover verderop in deze Haakacademie review meer.

Wat vind ik van De Haakacademie?

Ook als je geen fanatieke haker bent zoals ik, word je mega-enthousiast van De Haakacademie. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe hobby, dan is een lidmaatschap bij De Haakacademie ontzettend leuk.

Je leert laagdrempelig hoe je verschillende knuffelbeesten kan haken en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Ik vind het heel erg handig dat dit gaat via instructievideo’s. Deze kan je namelijk op je eigen tempo en in je eigen tijd gaan volgen. Er zit geen druk achter en dat is erg prettig.

Vooral het lid worden van de haakfamilie vind ik een groot pluspunt van De Haakacademie. Je kan terecht met al je vragen, opmerkingen of gewoon voor een gezellig praatje.

Hoewel alles online gaat, heb je toch het gevoel dat je met elkaar in contact staat. Wat mij betreft is een lidmaatschap bij De Haakacademie zeker een aanrader en leuk om te doen.

Kortom; ik ben erg goed te spreken over De Haakacademie!

Wat zijn de ervaringen van anderen met De Haakacademie?

Om deze review compleet te maken, wil ik ook graag de ervaringen van anderen met je delen. Door hiernaar te kijken, krijg je vaak een nóg duidelijker beeld van het product, de dienst of in dit geval de academie. Vaak word je ook veel enthousiaster gemaakt als de ervaringen van anderen positief zijn.

Ik kan je alvast verklappen dat het overgrote deel van alle ervaringen positief zijn. Dat maakt De Haakacademie een stuk betrouwbaarder en weten we zeker dat het ook echt werkt. Hieronder tref je een aantal reviews van andere cursisten:

het haakbeest recensie

Recensie van Agnes
ervaring griet met de haakacademie

Ik haakte hiervoor ook al supergraag en ik heb nog steeds geen spijt dat ik lid ben geworden van De Haakacademie. Tot nu toe heb ik al een leuke vogel en een beertje kunnen haken.

Simone - Tevreden klant

Wat zijn jullie van De Haakacademie ongelofelijk enthousiast en behulpzaam. Jullie steken hier zoveel liefde en aandacht in. Super!

Denise - Tevreden klant

Het Haakbeest krijgt niet voor niets 4,8 van de 5 sterren op Google Reviews door haar klanten. Ook via Facebook recensies zijn mensen super enthousiast over De Haakacademie.

Ben jij het volgende tevreden lid van De Haakacademie?

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan De Haakacademie?

De Haakacademie werkt met een lidmaatschap. Dit lidmaatschap kan je per maand, kwartaal of jaar afsluiten. De tijdsduur van je lidmaatschap bepaalt de prijs, maar ook de extra’s die je krijgt.

Mocht jij lid willen worden van De Haakacademie, dan heb je verschillende opties. Wat betreft het abonnement, heb je 3 verschillende opties namelijk:

 • Jaarlijkse betaling van € 250,-: In principe betaal je € 0,68 per dag. Bij deze jaarlijkse betaling krijg je alle haakpatronen die er zijn, haakcursussen, haakchallenges, haakulp, haakbib, een ledendag, de eerste 2 maanden gratis en kan je alle patronen die er zijn downloaden.
 • Per kwartaal voor € 70,-: Hierbij betaal je dus € 0,76 per dag. Bij een betaling per kwartaal krijg je alle patronen, haakbib, haakfamilie, haakcursussen, haakchallenges, haakhulp en de ledendag.
 • Maandelijkse betaling van € 25,-: Je betaalt bij dit abonnement € 0,82 per dag. Hierbij krijg je alle patronen, haakbib, haakfamilie, haakcursussen, haakchallenges, haakhulp.
kosten de haakacademie

Het is dus helemaal aan jou wel abonnement je kiest. Je ziet dat je bij ieder abonnement weer iets anders erbij krijgt. Je kiest voor degene die jou aanspreekt.

De conclusie – Is De Haakacademie van Het Haakbeest wel je geld waard of niet?

Je bent inmiddels aan het einde gekomen van deze review. Je weet nu precies wat De Haakacademie is, wat het inhoud en wat de kosten hiervan zijn. Inhoudelijk hebben we alles besproken.

Na het lezen van de ervaringen van anderen en van mezelf heb je een veel duidelijker beeld gekregen van de academie zelf. Je bent het vast wel met me eens dat dit alleen maar positief is en dat dat veel zegt over de academie.

Of een lidmaatschap aan De Haakacademie je geld waar is? Absoluut! Ik weet zeker dat je hier veel plezier uit zult halen. Houd er wel rekening mee dat het bij De Haakacademie voornamelijk gaat om het leren haken van knuffelbeesten. Mocht je daar niet geïnteresseerd in zijn, dan is het De Haakacademie niet helemaal aan jou besteed.

Klik op deze link en ga DIRECT aan de slag. Binnen 5 minuten kan je al je eerste instructievideo aan het bekijken zijn!

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen