Google Ads A-Z Videocursus review?
09 juli 2020 

Google Ads A-Z Videocursus review?

Google Ads A-Z Videocursus review

In de afgelopen jaren zijn veel websites als paddenstoelen uit de grond geschoten. Veel (digitale) ondernemers hadden immers het idee dat zij via het internet succesvol zouden kunnen zijn; dat geldt ook voor mij persoonlijk. Zonder de opkomst van het internet had ik namelijk ook niet deze website op kunnen starten.

Persoonlijk was ik op zoek naar mogelijkheden om mijn website op een handige manier te laten groeien. Ik wilde meer en meer website bezoekers en daarvoor kwam ik uiteindelijk uit bij de Google Ads A-Z Videocursus. In deze cursus staat het adverteren via Google centraal; iets wat mij absoluut aanspreekt.

Uiteindelijk besloot ik om me aan te melden voor deze, op voorhand, interessante cursus. Al mijn bevindingen wil ik graag met je delen in deze Google Ads A-Z Videocursus review. Ik deel graag mijn persoonlijke bevindingen, maar ik zoom ook nader in op feitelijke informatie. Zo vertel ik je meer over de inhoud van de cursus, de kosten van de cursus en de ontwikkelaar van deze videocursus.

Na het lezen van deze review over de Google Ads A-Z videocursus kan je voor jezelf bepalen of deze jouw onderneming naar een hoger niveau kan gaan tillen!

De videocursus Google Ads A-Z in vogelvlucht

Bij alle online cursussen vind ik het uiterst interessant om naar de inhoud en opbouw van een cursus te kijken. Over deze videocursus kan ik over de inhoud behoorlijk duidelijk zijn; die is onwijs uitgebreid. In deze online cursus is onwijs veel informatie te vinden. Dit is niet alleen droge stof, maar daarbij heb ik het ook over inspirerende verhalen en handige tips.

De ontwikkelaars hebben bij deze cursus gekozen om alleen maar filmpjes te gebruiken. In totaal telt deze cursus 50 filmpjes, waarbij in alle filmpjes de nadruk ligt op Google Ads. Dat is het advertentieprogramma van Google, waarmee je dus jouw website goed op kunt laten vallen binnen Google. Dat resulteert in meer bezoekersaantallen en uiteindelijk –als de conversie in orde is – voor meer inkomsten.

Deze video’s maken overigens deel uit van in totaal zes hoofdstukken. Voor het overzicht heb ik de titels van deze hoofdstukken even op een rijtje gezet:

  • Hoofdstuk 1: Doelen bepalen
  • Hoofdstuk 2: Metingen instellen
  • Hoofdstuk 3: Google marktonderzoek
  • Hoofdstuk 4: Campagnes opzetten
  • Hoofdstuk 5: Analyseren en bijsturen
  • Hoofdstuk 6: Machine learning

In mijn ogen hebben de ontwikkelaars prima werk afgeleverd met de inhoud van deze cursus. De zes hoofdstukken sluiten perfect op elkaar aan, vormen samen één fraai geheel en bevatten bovenal veel nuttige informatie. Over mijn persoonlijke bevindingen met deze cursus vertel ik je later in deze Google Ads A-Z Videocursus review graag meer.

Team Adis

Deze videocursus is ontwikkeld door het bedrijf Team Adis. Dit bedrijf is al 7 jaar actief in het opstellen van advertentiecampagnes, waarbij de focus ligt op MKB bedrijven. Door de jaren heen heeft dit bedrijf meer dan 200 klanten blij weten te maken, waardoor het door de jaren heen onwijs veel ervaring op heeft weten te doen. De 12 specialisten die voor dit bedrijf werken, hebben uiteindelijk al hun kennis gebundeld. Het gevolg daarvan is deze videocursus over Google Ads.

ontwikkelaars-SEA-masterclass

De ontwikkelaars van de SEA Masterclass

Overigens wordt deze cursus niet uitgegeven onder de naam Team Adis. Nee, de ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om hier de naam SEA Masterclass voor te hanteren. De benaming SEA staat hierbij voor de term ‘Search Engine Advertising’; een zeer treffende naam voor de inhoud van deze cursus dus. Met deze cursus wil het bedrijf een meerwaarde bieden voor onder meer kleinere ondernemers, dropship ondernemers en marketingmanagers van de grotere bedrijven.

Mijn bevindingen over Team Adis en SEA Masterclass zijn behoorlijk positief te noemen. Op de website is namelijk veel informatie te vinden over het bedrijf zelf, maar ook over de beweegredenen van het bedrijf. Hierbij valt met name de rol van Matthijs Beumer op; hij is het grote brein van zowel Team Adis als van SEA Masterclass.

Matthijs straalt veel transparantie uit, onder meer doordat hij met naam én afbeelding op de website afgebeeld staat. Deze transparantie roept een vertrouwd gevoel op en daar weet deze cursus absoluut hoge punten mee te scoren. Over dit onderwerp zijn namelijk ook enkele cursussen uitgebracht die iets minder te vertrouwen zijn. Ik ben, al met al, dus behoorlijk positief over het bedrijf, over Matthijs Beumer en over de beweegredenen om deze cursus te starten.

Inhoud Google Ads A-Z- Videocursus

Zoals ik eerder in deze review al zei, heeft de ontwikkelaar gekozen voor 50 verschillende filmpjes. Deze 50 filmpjes zijn onderverdeeld in 6 hoofdstukken, waarbij deze hoofdstukken perfect op elkaar aansluiten. Krijg je verder ook nog andere bonussen meegeleverd? Ja, zeker.

Je krijgt namelijk onbeperkte toegang tot de online community van SEA Masterclass. In deze online community kan je contact leggen met andere cursisten van deze cursus, waardoor je elkaar verder kunt helpen.


Daarnaast krijg je ook een vaste coach aangewezen. Met deze coach kan je maandelijks 1 keer sparren; ook dit levert een absolute bijdrage aan deze videocursus.

Voor wie is deze Videocursus geschikt?

Op de website van de Google Ads A-Z Videocursus is meer informatie te vinden over de doelgroep van deze cursus. De ontwikkelaars geven daar namelijk aan dat de cursus voor een behoorlijk breed publiek geschikt is.

Naar eigen zeggen hebben marketingmanagers, studenten en (digitale) ondernemers onwijs veel aan deze cursus. Behoor je tot één van deze groepen? Dan is deze videocursus volgens de ontwikkelaars zeer geschikt voor jou.

Mijn Google Ads A-Z Videocursus review + ervaring

Zoals ik eerder in deze review al aangaf, heb ik deze cursus van A tot Z volledig gevolgd. Ik was namelijk op zoek naar mogelijkheden om mijn website te laten groeien. Je hebt daar tegenwoordig meerdere mogelijkheden voor, maar om een of andere reden sprak juist deze cursus mij aan. Waarom dat zo was? Daar kan ik eigenlijk nog steeds geen antwoord op geven. Het heeft denk ik met name met mijn gevoel te maken dat is destijds over deze cursus had en over vergelijkbare cursussen.

Uiteindelijk ben ik zéér blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Matthijs Beumer en zijn team hebben echt goed werk afgeleverd met deze uitgebreide, diepgaande en interessante videocursus. Mocht je een eigen onderneming hebben (of interesse in dit onderwerp hebben), is het volgen van deze cursus eigenlijk onmisbaar.

In deze cursus worden in mijn ogen namelijk de juiste handvatten aangereikt om een flinke groei door te gaan maken met jouw onderneming. Een groei waar je veel plezier aan gaat beleven en waar je veel geld mee kunt gaan verdienen.

Al met al kan ik eigenlijk met geen kwaad woord spreken over deze videocursus van SEA Masterclasses. De cursus is uitgebreid opgebouwd, de video’s zijn van een hoge kwaliteit en echt alles van A tot Z wordt duidelijk uitgelegd. Ook het feit dat je 1 keer per maand met jouw persoonlijke coach kunt sparren, is in mijn ogen absoluut voordeel. Ik kan in ieder geval stellen dat ik tevreden ben over de Google Ads A-Z Videocursus!

Ervaringen van anderen

In de afgelopen periode hebben reeds meerdere mensen deze cursus gevolgd. Hoe ik dat weet? Dat maak ik op uit de beoordelingen die op het internet te vinden zijn én uit het feit dat ik tijdens het volgen van deze cursus contact heb gehad met andere cursisten. Alle cursisten van dezelfde coach worden namelijk in één groep ingedeeld, waardoor je onderling ook contact met elkaar kunt hebben.

Nagenoeg alle beoordelingen over deze Google Ads cursus zijn onwijs positief te noemen. Men roemt het onderwerp van de cursus, maar ook zeker de inhoud van de cursus. Ook de manier waarop de inhoud gepresenteerd wordt, spreekt blijkbaar veel mensen aan. Dat blijkt ook uit de volgende beoordeling die ik online vond:

“Aangename manier om te sturen en deskundige ondersteuning. Voor mij werkt deze cursusvorm beter dan een klassikale les”.

Klant ervaring Google Ads A-Z Videocursus

Overigens staat Team Adis zeer goed bekend in de online wereld. Op Google Reviews krijgt het team 5 van de 5 sterren. En op Facebook scoort het team 4,8 van de 5 sterren. Hieronder lees je een van de vele positieve Facebook recensies over de SEA Masterclass en Google Ads A-Z Videocursus:

google ads a-z videocurus ervaring

De prijs

Heb je interesse om je aan te melden voor deze videocursus? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: het bedrag van 449 euro inclusief BTW te betalen. Dat is € 371,07 exclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je onbeperkte toegang tot de videocursus, waardoor je ook in staat bent om je eigen tempo van deze cursus te bepalen.

Voor het bedrag van 449 euro krijg je niet alleen toegang tot deze online cursus, maar ook tot de bijbehorende bonussen. Daarbij heb ik het uiteraard over de mogelijkheid om met jouw persoonlijke coach te sparren; dat is wat mij betreft de beste bonus die bij deze cursus past!

En bekijk het zo: Die 449 euro moet je zien als een investering. Doordat je meer succes gaat behalen op Google Ads, zijn je advertenties efficiënter en kosten deze minder geld. Na het draaien van enkele advertentie campagnes heb je de volledige investering terugverdient. Een no-brainer als je het mij vraagt.

Dankzij de training kan je van je website een waar pinapparaat maken. Door meer gerichte bezoekers naar het aanbod op je website te sturen maak je werkelijk van je website een pinapparaat.

Conclusie: Google Ads A-Z Videocursus kopen?

Ja, ik kan je zeker aanraden om je aan te melden voor deze videocursus van de SEA Masterclasses. Eigenlijk alles spreekt mij aan bij deze cursus; de inhoud, de uitgebreide opbouw, de hoge kwaliteit van de filmpjes, het verhaal van de ontwikkelaar en de mogelijkheden die je hebt ná het volgen van de cursus.

Al met al biedt deze cursus voldoende mogelijkheden om als student, als marketingmanager of als ondernemer grootste resultaten te gaan behalen!

Wil je direct aan de slag met het opzetten van winstgevende Google Ads? Klik dan op de link hieronder en ga direct aan de slag.

Ga DIRECT Aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen