Online sushi cursus review – Arjan Siemerink
19 oktober 2021 
in Koken

Online sushi cursus review – Arjan Siemerink

online sushi cursus arjan siemerink reviewLange tijd was sushi echt een Aziatisch gerecht. Veel Aziaten waren hier gek op, terwijl we in Nederland eigenlijk niet zo bekend waren met sushi. Hoe anders is dat in de afgelopen jaren geworden? Nou, héél anders. In ons land zijn namelijk veel sushirestaurants geopend, waardoor dit gerecht flink aan populariteit gewonnen heeft.

Daar heeft de heer Arjan Siemerink ook slim op ingespeeld. Hij heeft namelijk een online sushi cursus weten te ontwikkelen. Door deze cursus te volgen, zou je in staat moeten zijn om thuis heerlijke sushi te maken.

Is dat ook echt mogelijk als je deze cursus gaat volgen? Je leest het in deze Online sushi cursus review. Ik heb deze cursus zelf uit mogen proberen, waardoor ik mijn eerlijke bevindingen met je kan delen in deze review!

De Online sushi cursus in vogelvlucht

Wat kun je met de Online sushi cursus bereiken? Nou, het doel is dat je vanuit huis heerlijke sushigerechten kunt bereiden. Hierbij kun je denken aan de kenmerkende sushirolletjes, inclusief zeewier, rijst en heerlijke aanvullingen.

De ontwikkelaar van deze cursus, Arjan Siemerink, zegt daarover het volgende:

“In deze cursus ga je alles leren wat met het bereiden van sushi te maken heeft. Zo bespreek ik uitgebreid hoe je de vis kunt filteren, kunt ontgraten en kunt snijden. Daarnaast geef ik je ook veel informatie over het bereiden en gebruiken van de speciale sushirijst”.

Arjan Siemerink

Dat is duidelijk, niet waar? Door deze online cursus te volgen, zou je eigenlijk in staat moeten zijn om zelf heerlijke sushi te bereiden. Sushi waar je je vingers bij aflikt en waar je eigenlijk elke dag van kunt genieten.

Zodra je deze cursus gevolgd hebt, kun je in principe elke dag lekkere sushi maken. Je gaat in deze cursus namelijk ook alles leren over allerlei variaties. Zoals wellicht al duidelijk voor je is, ben ik erg te spreken over deze Online sushi cursus!

Wie heeft de Online sushi cursus ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaar heb ik al laten vallen in deze Online sushi cursus review: Arjan Siemerink. Hij staat in ons land ook wel te boek als een expert van de Japanse keuken.

Want ja, sushi vindt oorspronkelijk zijn oorsprong in Japan. In dit land heeft Arjan veel kennis op kunnen doen, waarna hij deze cursus ontwikkeld heeft.

arjan siemerink cursus sushi

Arjan Siemerink

Deze cursus heeft niet hij echter niet zelfstandig ontwikkeld. Nee, dit heeft hij eigenlijk onder de vleugels van de Cooking Academy gedaan. Dit is een bedrijf dat zich richt op het aanbieden van allerlei online cursussen.

Het bedrijf omschrijft zichzelf overigens als ‘een online kook- en wijnacademie’. Daarbij vermeldt het bedrijf ook nog dat de heer Robert Verweij de oprichter is. In de wereld van keuken en wijnen is dat een bekende naam; Robert Verweij is namelijk een ware expert.

Cursussen CookingAcademy.nl

Door de jaren heen heeft CookingAcademy.nl veel cursussen ontwikkeld. Een overzicht van deze cursussen vind je hieronder:

 • Online groenten cursus
 • Online pasta cursus
 • Online sous vide cursus
 • Online vlees cursus
 • Online cursus A&R
 • Online vis cursus
 • Online gevogelte cursus
 • Online cursus frituren
 • Online pizza cursus
 • Online brood cursus
 • Online BBQ cursus
 • Online bier cursus
 • Online SDEN 1 wijncursus
 • Online SDEN 2 wijncursus
 • Online SDEN 3 wijncursus
 • Online cursus Italiaanse wij
 • Online koffie cursus
 • Online thee cursus

Kun je CookingAcademy.nl blind vertrouwen? Ja, dat is absoluut het geval. De oprichter, Robert Verweij, heeft een flinke naam opgebouwd. Een naam waaruit blijkt dat hij ervaren, onwijs vakkundig en betrouwbaar is.


Dit geldt eveneens voor de heer Arjan Siemerink; hij staat immers aan de basis van deze cursus over sushi. Aan alles merk je dat hij ervaren is, dat hij ongekend veel van sushi weet én dat hij sympathiek is. Het feit dat hij zijn kennis omtrent sushi wil delen, is wat mij betreft lofwaardig.

Inhoud van de Online sushi cursus

Spreekt deze Online sushi cursus jou nu al aan? Ben je bijvoorbeeld groot liefhebber van de heerlijke sushi-hapjes? Dan heb ik goed nieuws voor je: Arjan Siemerink heeft voor een echt uitgebreide cursus gezorgd. Daar geef ik je hieronder graag iets meer informatie over.

Allereerst kan ik je het volgende stellen: deze cursus is opgesteld aan de hand van video’s. In deze video’s kun je bijvoorbeeld duidelijk zien hoe je vis kunt snijden, kunt ontgraten en vervolgens kunt bewerken. Doordat Arjan Siemerink en de CookingAcademy.nl voor louter video’s gekozen hebben, is de cursus leuk om te volgen. Ook wordt alles direct duidelijk; video’s spreken immers veel meer dan woorden.

Voor deze cursus heeft Arjan Siemerink voor vier verschillende modules gekozen:

 • Module 1: Rijst & Ingrediënten. In deze module krijg je uitleg over de ingrediënten uit de Japanse keuken. Eén ding wordt eigenlijk direct duidelijk: in de Japanse keuken wordt ongekend veel waarde gehecht aan de versheid en kwaliteit van alle ingrediënten.
 • Module 2: Vis prepareren. Bij de meeste sushi-hapjes speelt vis de centrale rol. In deze twee modules ga je dan ook leren hoe je vis kunt schubben, kunt fileren, schoon kunt maken, kunt snijden en vervolgens kunt bewerken. Dit is zeker niet de makkelijkste module van deze cursus, maar het is wat mij betreft wel één van de leukste!
 • Module 3: Sushi maken. In de derde module ga je vervolgens leren hoe je de sushi kunt maken. Zo leer je wat de handigste technieken zijn, welke hulpmiddelen je kunt gebruiken en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ook een erg leuke module in mijn ogen.
 • Module 4: Sashimi. In de laatste cursus draait alles om sashimi. Dit is een gerecht van verse en rauwe vis die in dunne reepjes gesneden worden. Bij dit recept draait echt alles om versheid, om de manier van bereiden en om de uiteindelijke smaak. Een pittige module, maar wel een module waarmee je écht heerlijke Japanse gerechten op tafel kunt gaan zetten.
inhoud van online sushi cursus cookingacademie

Wat ik van de inhoud van de Online sushi cursus vind? Nou, daar ben ik behoorlijk enthousiast over. Enerzijds vind ik de cursus leuk om te volgen, terwijl ik anderzijds de cursus ook van een hoog niveau vind. Echt aan alles merk je dat Arjan Siemerink in de beste sushirestaurants heeft gewerkt!

Bonussen bij de Online sushi cursus

Bij de Online sushi cursus krijg je géén bonussen meegeleverd. Iets waar je echter wel gebruik van kunt maken, is de gratis proefles. Door deze gratis proefles te volgen, krijg je een duidelijk beeld van wat de Online sushi cursus is.

Ik kan je oprecht aanraden om deze gratis proefles te volgen! Volg hem hier>>

Mijn Online sushi cursus review + ervaringen

Wat denk jij vooralsnog van deze Online sushi cursus review? Als je deze review tot hier gelezen hebt, heb je ongetwijfeld al opgemerkt dat ik erg tevreden ben. Deze online sushi cursus is leuk om te volgen, maar biedt ook daadwerkelijk een flinke meerwaarde. Met deze cursus kun je simpelweg prima uit de voeten om zelf heerlijke sushi gerechten op tafel neer te zetten.

Ook de manier waarop de cursus vormgegeven is, spreekt mij erg aan. Voordat je het doorhebt, heb je de 4 modules al doorlopen. Het is namelijk leuk om de cursus te volgen, ook omdat je zelf direct aan de slag moet gaan. Binnen de kortste keren kun je jouw gasten verrassen met overheerlijke sushi gerechten!

Ervaringen van anderen

Heb je interesse om de Online sushi cursus te volgen? Dan kan ik me goed voorstellen dat je eerst even wilt weten wat andere mensen van deze cursus vinden. Nou, op het internet vind je de nodige positieve beoordelingen over deze cursus. Met name de onderstaande beoordeling sprak mij aan:

ervaring online sushi cursus arjan siemerink

Met deze beoordeling slaat Gertjan Viergever eigenlijk de spijker op zijn kop. Het is gewoonweg ideaal dat je deze cursus op je eigen tempo kunt volgen én heel vaak terug kunt kijken. Daarmee kun je alleen maar meer en meer de benodigde kennis op doen.

De prijs van de Online sushi cursus

Zo, ben je volledig overtuigd van de voordelen van de Online sushi cursus? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: je direct aan te melden voor deze cursus. Ik raad je aan om dat in ieder geval zo snel mogelijk te doen.

Waarom? Omdat je tijdelijk van een korting van pakweg 25 euro kunt genieten. Normaal gesproken kost deze cursus namelijk 99 euro, maar je kunt ‘m tijdelijk voor 75 euro bestellen. In mijn ogen een prima prijskaartje.

Garantie

CookingAcademy.nl biedt een 100% tevredenheidsgarantie aan. Hoe dat precies zit, kun je hieronder lezen:

garantie sushi cursus cookingacademie

Conclusie: de Online sushi cursus volgen of niet?

Onder aan de streep kan ik je maar één ding adviseren: meld je zo snel mogelijk aan voor de Online sushi cursus. Als je graag thuis sushi wilt maken, biedt deze cursus daar alle mogelijkheden voor. De cursus is bovendien van een hoog niveau, leuk om te volgen en wat mij betreft ook erg betaalbaar.

Wel raad ik je aan om je echt zo snel mogelijk aan te melden. Je geniet immers tijdelijk van een korting van 25 euro. Van dit bespaarde geld kun je heerlijke, verse vis aanschaffen. Dáármee wordt jouw sushi nog lekkerder. Veel plezier alvast met het volgen van deze cursus en het maken van overheerlijke sushi!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen