Review online training Scheve Teen van Voetentraining!
26 juni 2021 

Review online training Scheve Teen van Voetentraining!

Voetentraining beweert dat je met hun online training van kromme tenen af kunt komen. Is dat ook echt zo? En is de training je geld waard? In deze Online Training Scheve Teen review kijken we naar ervaringen en meningen van anderen. Zelf heb ik het programma ook grondig doorgenomen. In deze recensie lees je mijn ervaringen en mening over de training van Voetentraining.

Kromme of pijnlijke tenen. Tegenwoordig hebben hier heel veel mensen last van. Misschien jij ook wel. Ik kan me goed voorstellen dat je hiervan af wil of dat je je hiervoor schaamt. Zeker als je al veel huisartsen en fysio’s hebt bezocht en niks helpt, snap ik dat je gefrustreerd bent.

Na wat research ben je misschien terecht gekomen bij de online training Scheve Teen van Voettraining en vraag je je af of dit wel kan werken. In dat geval is het een goede zaak dat je bij deze review terecht bent gekomen.

In deze review gaan we deze online training onder de loep nemen en gaan we samen onderzoeken of je via de training van je scheve en pijnlijke tenen kan af komen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Review online training Scheve Teen van Voetentraining – Kom jij op deze manier van je kromme tenen af?

Hoe kan je via een online training van je pijnlijke of kromme tenen afkomen? Ik hoor het je hier bijna denken en ik snap ook heel erg goed dat je dit denkt. Het klinkt bijna onmogelijk. Zonder een fysiotherapeut of een arts in de buurt kan jij dus afkomen van je pijnlijke of scheve tenen. Dat is bijna niet mogelijk, toch? Zo denkt Voetentraining er niet over. Niet voor niks hebben ze online training Scheve Teen voor mensen ontwikkelt die hier last van hebben.

Zeker als je last hebt van kromme of pijnlijke tenen, kan je hier erg onzeker van worden. Dat kan nog een tandje erger worden als je letterlijk alles geprobeerd hebt. Wat moet je doen? Grote kans dat je bent gaan Googelen hiernaar en dat je terecht bent gekomen bij de online training Scheve Teen van Voetentraining.

Je vraagt jezelf af of de training echt kan werken. In dat geval ben je hier, bij deze review, aan het juiste aders. Ik vroeg me namelijk ook af of de online training wel kan werken, zeker omdat je deze vanuit huis doet. Samen gaan we de online training van Voetentraining onder de loep nemen, bespreken we van A tot Z de inhoud en gaan we naar de ervaringen van anderen kijken.

Wat is de online training Scheve Teen van Voetentraining precies?

Het is geen training waarbij je alleen dingen over de voeten gaat leren. Hoewel dat terug zal gaan komen, is dat niet het enige. Voornamelijk krijg je handvatten die je helpen om van je pijnlijke en scheve voeten af te kunnen komen. Deze handvatten krijg je in de vorm van oefeningen.

Omdat je de training vanuit huis en online volgt, zal je deze voetoefeningen zelf moeten uitvoeren. Zijn deze erg lastig? Nee, gelukkig niet. Hier hoeft geen arts of professional aan te pas komen.

voorbeeld video online training hallux valgus
Door middel van video’s worden de voetoefeningen je laten zien en uitgelegd. Je zult zien dat je stap voor stap beter gaat kunnen lopen en dat de pijn langzaamaan zal gaan verdwijnen. Dat is een fijn vooruitzicht, toch?

Wat is hallux valgus?

Mocht je de online training willen gaan volgen, dan zal het woord ‘hallux valgus’ vaker terug gaan komen. Dat je niet weet wat dat is, dat snap ik wel. Het is geen doorsnee woord dat je vaker tegenkomt in het dagelijks leven. Laat ik je om te beginnen uitleggen wat de hallux valgus precies is. Dat het met je voeten te maken hebt, dat is natuurlijk logisch.

De hallux valgus is niet direct een onderdeel van je voet. Sterker nog, het hoort er eigenlijk helemaal niet. Mocht je grote teen scheef staan dan zal je zien en merken dat er aan de binnenkant van je voet een bult ontstaat. Dat is het gevolg van je scheve, grote teen. Deze hallux valgus zal je tijdens de online training gaan behandelen en trainen.

Wie zitten erachter Voetentraining?

De online training Scheve Teen is van de website Voetentraining. Maar, wie zitten er eigenlijk achter Voetentraining? Ik heb het voor je uitgezocht.

Voetentraining is van de twee dames Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning. De twee dames hebben voornamelijk als missie om iedereen te kunnen laten genieten van gezonde en soepele voeten.

trainers voetentraining cocky hoogeveen en yvonne bontekoning

Voetentraining is er voor jong en oud. Voetentraining bestaat uit een professioneel en uitgebreid team, die altijd klaar zullen staan voor jou. Het uitgebreide team bestaat onder andere uit fysiotherapeuten, klantenservice medewerkers, bloggers en nog vele andere.

Je kan dus echt wel stellen dat het team zeer professioneel is en jij verzekerd bent van goede kennis en hulp.

Wil je meer weten over Cocky, Yvonne en hun team? Kijk dan op de over ons pagina van het bedrijf.

Wat ga je leren in de online training?

Het is geen medische training, daar hoef je niet bang voor te zijn. Behalve dat je het een en ander gaat leren over je voeten, zal je voornamelijk voetoefeningen krijgen die je gaan helpen om je voeten soepel te houden en je uiteindelijk pijnvrij kan krijgen.

Deze oefeningen krijg je via videolessen waarbij ze uitgelegd en worden laten zien. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de Webinars te gaan bekijken, om oefeningen te downloaden. Na het betalen van de training, krijg je je eigen unieke inlogcodes en kan je direct inloggen op het online platform. Op dit platform kan jij alles vinden en bekijken.

Behalve dat je zelfstandig de training gaat volgen, kan je er ook voor kiezen om een consult te boeken met een voetprofessional.

Voor wie is de online training Scheve Teen geschikt?

Dat zal voor zich spreken. Iedereen die last heeft van pijnlijke of scheve tenen, is het volgen van de online training Scheve Teen van Voettraining heel erg geschikt en kan het zelfs een uitkomst zijn. Van je pijnlijke tenen afkomen, dat is niet zo onmogelijk als het lijkt.

Mocht je nog twijfelen aan de online training, dan raad ik je aan om de review verder te lezen. We gaan namelijk nog veel meer bespreken. Niet alleen feitjes, ook ervaringen van anderen en het kostenplaatje.

Wat zijn de voordelen van de online training?

Je zult waarschijnlijk al snappen, dat er aan de online training Scheve Teen veel voordelen zitten. Zeker als je veel last hebt van de hallux valgus, dan kan de training een hele grote uitkomst zijn. Laat ik die voordelen eens allemaal op een rijtje zetten voor je.

  • Je leert omgaan met de klachten aan je voeten.
  • Het is mogelijk om pijnvrij te zijn.
  • Je favoriete schoenen kan je straks weer uit de kast pakken.
  • De training is helemaal vanuit huis te volgen.
  • Je krijgt handige oefeningen voor de pijn aan je voeten.
  • Sporten is straks geen probleem meer.
  • Niet alleen kom je van de pijn af, ook zullen je voeten veel soepeler aanvoelen.
  • Een goede manier om je voeten te kunnen trainen.

Hoe hebben anderen de online training ervaren?

Laten we de ervaringen van anderen niet vergeten in deze review. Het helpt ons om reëel te kunnen kijken naar de online training en dat lukt niet als we alleen naar de feiten kijken.

Als de meerderheid van de cursisten enthousiast is, dan kun je ervan uitgaan dat de training betrouwbaar is en dat hij ook daadwerkelijk iets kan betekenen voor kromme of pijnlijke tenen.

Ik ben voor je op zoek gegaan en ik kan je al verklappen, de ervaringen die ik heb gelezen zijn allemaal positief. Omdat ik ze niet allemaal voor je kan beschrijven (dan zijn we morgen nog bezig) heb ik er drie voor je uitgekozen.

‘Ik zou willen dat ik deze voetoefeningen 20 jaar geleden al had gehad. Hoewel ik pas net begonnen ben met de training, kan ik nu al duidelijk verschil merken.’

Carla (51 jaar)

‘Ik wil jullie even laten weten hoe ongelofelijk enthousiast ik ben over de training en dat ik superblij ben dat ik dit gedaan heb.’

Hilde (29 jaar)

‘Voornamelijk tijdens het hardlopen had ik altijd last van mijn voeten. Het was zo pijnlijk. Op een dag was ik er helemaal klaar mee en stopte ik met het hardlopen. Nu ik bezig ben met de training Scheve Teen, merk ik duidelijk verschil en heb ik geen pijn meer. Zelfs het hardlopen heb ik langzaam opgepakt.’

Rick (45 jaar)

En wat dacht je van het resultaat hieronder? Dat zegt toch alles...

resultaat training voetentraining

Wil jij ook zulke positieve ervaringen met de Scheve Teen online training? Start dan direct!

Wat zijn de kosten voor de online training Scheve Teen?

Om te kunnen bepalen of de online training Scheve Teen iets voor jou is, speelt het kostenplaatje een belangrijke rol. Jij moet namelijk voor jezelf bepalen of jij dat bedrag het waard vindt en of jij dit kan missen.

Om jou hier een handje bij te kunnen helpen, heb ik het kostenplaatje voor je op een rijtje gezet en krijg jij hier een duidelijker beeld van. Ik ben voor je op zoek gegaan en ik heb de kosten van de online training Scheve Teen van Voetentraining voor je gevonden.

Op dit moment kost het deelnamen aan de online training € 157,- in totaal. Na je betaling, krijg jij je unieke inlogcodes en krijg jij toegang tot het cursusplatform. Op dit platform ga jij dus alles kunnen vinden en ben jij klaar om te starten met de training. Mocht je extra oefenmateriaal willen aanschaffen, dan houd je rekening met een bedrag van € 18,50.

Of dit bedrag veel of weinig is? Zoals ik al zei is dat heel erg persoonlijk. Wil jij graag van je pijnlijke, kromme tenen af en je ziet de training wel zitten? Niks houd je dan nog tegen!

KORTING: Klik op deze link en gebruik de kortingscode tenen1 en ontvang 10% korting.

Wat is mijn persoonlijke mening over de online training?

Je mag best weten, ik was van tevoren sceptisch en niet zo enthousiast. Waarom zou je niet naar de fysio gaan of naar de huisarts voor je hallux valgus? Laat ik het maar eerlijk toegeven, die mening is 360 graden gedraaid.

De online training Scheve Teen is helemaal niet gebaseerd op medische feitjes en dat wordt ook helemaal niet beweert. Dat betekent dus dat je hier zelf mee aan de slag kan gaan en er geen lastige termen voorbij zullen komen.

De oefeningen worden naar mijn idee erg duidelijk uitgelegd. Niet alleen zullen de oefeningen een verschil maken, ook ontspannen ze. Je voeten staan dagelijks best onder spanning en ze verdienen best een beetje aandacht.

Het is ontzettend fijn dat de optie bestaat om een consult met een voetprofessional te kunnen boeken. Zeker als je met vragen zit, kan dat erg fijn zijn. Voor de training hoef je niet de deur uit, dit kan je gewoon lekker thuis doen. Ook als je tussendoor even last hebt van pijn aan je voeten, kan je makkelijk inloggen en een paar oefeningen voor jezelf doen.

Het is duidelijk, ik ben erg enthousiast over de online training Scheve Teen. Als ik hier zelf last van zou hebben, dan zou ik het ook zeker doen.

Conclusie – Kom je met de online training Scheve Teen af van je kromme tenen?

Je bent aan het einde gekomen van deze review over de online training Scheve Teen van Voetentraining. Heb jij last van kromme of pijnlijke tenen, dan is de kans groot dat jij bij deze online training terecht bent gekomen.

De vraag die we ons nu kunnen stellen, is of je daadwerkelijk van je kromme tenen af kan komen. Op basis van de feiten en ervaringen van anderen, kunnen we stellen dat dit echt kan.

De voetoefeningen zullen ontspannend zijn en je stap voor stap helpen om van je pijnlijke en kromme tenen af te komen. Of ik de training zou aanraden? Absoluut. Geen twijfel over mogelijk!

Met de kortingscode tenen1 ontvang je alleen via onderstaande knop 10% extra korting!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen