E-book 'Word de beste versie van jezelf' review
22 juli 2020 

E-book 'Word de beste versie van jezelf' review

In de afgelopen tientallen jaren is de maatschappij behoorlijk veranderd. Alles moet snel plaatsvinden, iedereen moet ambitieus zijn en iedereen moet dagelijks het onderste uit de kan halen. Dat zijn althans de verwachtingen waar in de hedendaagse maatschappij sprake van is. Enige tijd geleden kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn leven meer voor andere mensen aan het leiden was. Ik wilde naar de buitenwereld toe succesvol en gelukkig ogen, maar was ik dat eigenlijk wel?

Ik besloot om me hier nader in te verdiepen. Hoe kon ik mezelf gelukkig gaan maken? Hoe kon ik beter omgaan met de verwachtingen van de buitenwereld? En hoe kon ik elke dag het onderste uit de kan gaan halen, zodat ik elke dag blij met mezelf kon zijn? Toen ik via het internet naar antwoorden op zoek ging, kwam ik al snel uit bij het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’.

Al snel besloot ik om dit digitale boek aan te schaffen en van A tot Z door te lezen. Mijn bevindingen over dit e-book vind je in deze uitgebreide Word de beste versie van jezelf review. Ik bespreek graag wie dit boek geschreven heeft, hoe het boek opgebouwd is, wat de kosten voor dit boek en van welke voordelen/gevolgen je van dit boek kunt gaan genieten.

Word de beste versie van jezelf in vogelvlucht

Voordat ik dit boek ging lezen, was ik bijzonder nieuwsgierig. Het verhaal van de schrijver klonk namelijk goed, maar ik was bijzonder nieuwsgierig naar de opbouw en inhoud van het boek. Al snel kwam ik er achter dat dit boek bijzonder uitgebreid opgebouwd is, aangezien het boek maar liefst 34 hoofdstukken kent.

Deze hoofdstukken hebben allemaal toepasselijke titels gekregen, zoals de onderstaande titels duidelijk laten zien:

  • Hoofdstuk 1: Volg je passie!
  • Hoofdstuk 5: Waan van de dag
  • Hoofdstuk 10: De juiste mensen om je heen
  • Hoofdstuk 15: Hoe kun je een meerdimensionaal denkniveau ontwikkelen?
  • Hoofdstuk 20: Gezondheid
  • Hoofdstuk 25: Hoe om gaan met het verleden?
  • Hoofdstuk 30: Mijn 10 favoriete citaten van Tony Robbins

De hierboven genoemde hoofdstukken laten duidelijk zien waar dit boek om draait. Wat mij direct opviel, was de diversiteit van het boek. De schrijver geeft veel informatie die hij zelf verzameld heeft, maar hij heeft ook allerlei andere bronnen geraadpleegd, waaronder dus de goeroe Tony Robbins.

Naast de informatie vind je in dit boek ook nog meerdere opdrachten. Opdrachten die wellicht confronterend kunnen zijn, maar waar je op de lange termijn juist de vruchten van gaat plukken.


Tijdens het lezen van dit boek krijg je continue handvatten aangeleverd door de schrijver. Handvatten waarmee je de beste versie van jezelf kunt gaan ontwikkelen. De versie waar jij zelf intens blij mee bent; wat de buitenwereld daarvan vindt, is niet aan jou besteed. Je leeft immers maar één keer en het is daarbij onwijs prettig als je dan optimaal van jezelf en van het leven kunt genieten. In mijn mening moet dat zeker lukken als je aandacht het onwijs uitgebreide e-book ‘Word de beste versie van jezelf’ doorleest.

Jerik van Nuenen

Dit digitale boek is geschreven door beroeps DJ Jerik van Nuenen. Beroeps DJ? Ja, zeker. In de avonden draait Jerik van Nuenen op allerlei leuke feestjes de muziek, terwijl hij overdag actief is als mindset coach. Dat doet hij met zijn eigen bedrijf Puur Mindset Academy. Met zijn onderneming probeert hij iedereen te inspireren om het onderste uit de kan te halen. Of zoals hij zelf zo mooi zegt;

‘Ik wil jou graag inspireren met hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden’.

Jerik van Nuenen

Door de jaren heen heeft Jerik van Nuenen een behoorlijke naam op weten te bouwen in de online wereld. Dat is direct te zien als je een kijkje op zijn website neemt; je kunt daarbij verschillende blogs van hem lezen, je kunt zijn gehele levensverhaal lezen en je kunt ook naar podcasts van hem luisteren.

jerik-van-nuenen-ervaringen

Mijn persoonlijke ervaring met Jerik van Nuenen is bijzonder positief. Hij oogt betrouwbaar, hij is transparant en hij reageerde ook nog eens snel op een mailtje dat ik naar hem gestuurd had. Hij wil oprecht andere mensen helpen en dat nobele streven spreekt mij erg aan.

Door zijn kennis en ervaring is hij bovendien de juiste persoon om een dergelijk boek te schrijven. Wat mij betreft kan ik met geen kwaad woord spreken over Jerik van Nuenen van de Puur Mindset Academy!

Inhoud Word de beste versie van jezelf

Als je dit boek aanschaft, krijg je direct toegang tot maar liefst 34 hoofdstukken. Deze hoofdstukken zijn ook nog eens uitgebreid opgesteld, waardoor je meer dan genoeg leesvoer toegereikt krijgt. Dat is echter niet het enige. Jerik van Nuenen heeft namelijk ook nog besloten om enkele bonussen gratis mee te leveren:

  • Bonus 1: e-book ’22 tips voor geluk’
  • Bonus 2: e-book ’20 mindset life hacks’
  • Bonus 3: e-book ‘150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf’

Over deze drie bonussen ben ik ook zeer te spreken. In mijn ogen sluiten deze boeken namelijk perfect aan op het onderwerp van het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’. Ook deze boeken draaien namelijk om het verkrijgen van de juiste mindset; iets waar Jerik van Nuenen zich absoluut in gespecialiseerd heeft.

puur-mindset-academy-review

Ook op dit vlak heeft Jerik van Nuenen dus prima werk afgeleverd; vooralsnog heb ik nog steeds geen nadelen weten te ontdekken aan dit digitale boek.

Voor wie is dit e-book geschikt?

Wil je graag een positieve mindset gaan verkrijgen? Wil je elke dag van jezelf en van het leven kunnen genieten? Dan is dit boek zeer geschikt voor jou. Het boek is eigenlijk voor iedereen geschikt die op een actieve manier met zelfontplooiing en zelfontwikkeling aan de gang wil gaan.

Door jezelf continue te blijven ontwikkelen, blijf je in beweging. Je weet hierdoor continue de juiste mindset te halen en elke dag weer te genieten van het leven. Mocht je daar interesse in hebben, is dit e-book eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Mijn Word de beste versie van jezelf review + ervaring

In deze Word de beste versie van jezelf review heb ik her en der al mijn mening door laten schemeren. Het is namelijk een op zichzelf staand feit dat ik onwijs tevreden ben over dit e-book.

Het digitale boek heeft mij nieuwe inzichten gegeven en heeft mij zeker geholpen met het creëren van de juiste mindset. Daarbij moet ik wel opmerken dat sommige opdrachten behoorlijk confronterend waren. Juist doordat deze opdrachten confronterend waren, heb ik veel aan dit boek gehad. Ik ga namelijk op een andere manier tegen dingen aankijken, ik wist mijn gedachte te her programmeren en ik wist daardoor een andere gedachtegang te creëren. 

Onder aan de streep ben ik dus onwijs te spreken over dit boek. In mijn ogen zou eigenlijk iedereen dit boek moeten lezen. Althans; als je elke dag wilt genieten van de beste versie van jezelf. Het is tijd om voor jezelf te gaan leven en niet meer voor anderen!

Ervaringen van anderen

Op het internet circuleren behoorlijk veel beoordelingen over het e-book ‘Word de beste versie van jezelf’. Veel van deze beoordelingen komen op hetzelfde neer; de lezers zijn bijzonder tevreden met het digitale boek.

Zij geven aan dat het boek veel informatie bevat, dat ze hun mindset daadwerkelijk hebben kunnen veranderen en dat ze nu prettiger door het leven gaan.

ervaringen-word-de-beste-versie-van-jezelf

De lezers zijn eigenlijk stuk voor stuk positief. Ik heb nog een tijdje gezocht naar een echte negatieve beoordeling, maar die heb ik nergens kunnen vinden. Dat is in mijn ogen een veelzeggend, duidelijk én veelbelovend teken!

De prijs

Wil je ook de juiste mindset gaan verkrijgen? Wil je ook elke dag van de beste versie van jezelf gaan genieten? Dan is het dus zeker aan te raden om dit digitale boek van Jerik van Nuenen aan te gaan schaffen. Maar, wat moet je daar nou voor betalen? Nou, je kunt tijdelijk van een unieke kortingsactie profiteren!

Normaal betaal je voor dit e-book een bedrag van 79 euro, maar Jerik van Nuenen geeft tijdelijk een flinke korting. Je betaalt tijdelijk nog maar 37,50 euro voor dit boek.

Bovendien kan je hierbij gebruik maken van een garantieperiode van 14 dagen. Binnen deze periode kan je jouw geld terug vragen aan Jerik van Nuenen; je loopt dus geen enkel risico om dit boek aan te gaan schaffen.

Conclusie: Word de beste versie van jezelf kopen?

Aan het einde van deze Word de beste versie van jezelf review kan ik maar één ding concluderen: Dit boek is echt geweldig. Ik wil je dan ook van harte aanraden om dit boek zo snel mogelijk aan te schaffen en volledig door te lezen.

Je komt direct tot nieuwe ontdekkingen, je kunt je brein gaan her programmeren en je kunt dagelijks van de beste versie van jezelf gaan genieten. Voor het bedrag, slechts 37,50 euro, hoef je het boek ook niet te laten liggen. Al met al een zeer interessant, leerzaam en uniek boek!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen