Crypto Masterclass review? Mijn ervaringen
16 januari 2021 

Crypto Masterclass review? Mijn ervaringen

In de afgelopen jaren is de Bitcoin met een indrukwekkende groei bezig. Deze cryptomunt is onwijs populair geworden én heeft een ongekend hoge koers weten te behalen. Het ligt in de lijn der verwachting dat deze koers in de komende jaren alleen maar verder gaat stijgen.

Wil jij ook profiteren van de koersstijging van de Bitcoin? En wil je ook gaan handelen in andere cryptovaluta? Dan is het onwijs belangrijk dat je verstand van zaken hebt. Met het handelen in cryptovaluta kun je heel veel geld verdienen, maar je kunt ook al jouw geld kwijtraken. Een goede voorbereiding is daarom absoluut het halve werk.

Maar, hoe kun je je nou perfect verdiepen in de wereld van cryptovaluta? Die vraag stelde ik mezelf ook, waarna ik via het internet op zoek naar mogelijkheden ging. Al snel kwam ik uit bij de Crypto Masterclass van het bedrijf AllesOverCrypto.

Deze masterclass heb ik met veel plezier gevolgd, waarna ik deze Crypto Masterclass review geschreven heb. In deze Crypto Masterclass review vind je veel informatie over de masterclass zelf, maar ook over de ontwikkelaars. Daarnaast benoem ik mijn persoonlijke bevindingen én benoem ik zelfs enkele nadelen. Met deze review krijg je dus een waarheidsgetrouw en compleet beeld van de Crypto Masterclass!

De Crypto Masterclass in vogelvlucht

Is het jouw droom om een extra inkomstenbron op te gaan bouwen? En ben je bereid om daarvoor enig risico te nemen? Dan is het mogelijk voor jou interessant om in cryptovaluta te gaan handelen. Maar, hoe doe je dat? Die vraag staat eigenlijk centraal in de Crypto Masterclass.

Deze masterclass bevat 29 uur aan lesmateriaal in de vorm van video’s. Als je al deze video’s op je gemakje bekijkt, doe je dus onwijs veel kennis op. Deze kennis beperkt zich niet tot de Bitcoin, maar heeft ook betrekking op alle andere cryptovaluta én op de blockchaintechnologie.

Eigenlijk is de Crypto Masterclass een cursus waarmee je volledig in de wereld van cryptovaluta kunt duiken. Zoals ik hierboven al stelde: als je niet weet waar je mee bezig bent, kun je in deze wereld onwijs veel geld gaan verliezen. Verdiep je daarom goed in de wereld van cryptovaluta. Als je de Crypto Masterclass volledig gaat volgen, doe je in ieder geval alle benodigde kennis op. Daar ben ik van overtuigd.

Wie heeft de Crypto Masterclass ontwikkeld?

Over veel online diensten op het gebied van cryptovaluta ben ik zéér kritisch. Deze diensten zijn namelijk summier, maar kosten wel vrij veel geld. Bovendien is het niveau van deze diensten absoluut niet naar wens, waardoor je eigenlijk jouw geld door het putje heen spoelt. Met deze kennis in mijn achterhoofd heb ik ook zeer kritisch gekeken naar de Crypto Masterclass. Daarbij heb ik óók kritisch gekeken naar de ontwikkelaars van deze masterclass.

Toen ik zag wie deze masterclass ontwikkeld heeft, werd ik eigenlijk direct blij. Deze cursus is namelijk opgericht door de heren van het bedrijf AllesOverCrypto. Dit bedrijf is één van de autoriteiten geworden op het gebied van cryptovaluta in ons land. Zo vind je op de website AllesOverCrypto.nl veel informatie over de huidige koersen, vind je veel handige tips en vind je ook enkele handige hulpmiddelen.

De Crypto Masterclass is één van die hulpmiddelen die door de heren van AllesOverCrypto ontwikkeld is. Maar, wie zijn deze heren nou precies? Het gaat hierbij om Derek Westra, Robin Westra en Patrick Suiker. Robin Westra is verantwoordelijk voor de techniek en laat zich eigenlijk nooit op de voorgrond zien. Dat doen Patrick Suiker én Derek Westra echter wel. Hieronder stel ik beide heren in het kort voor:

eigenaren-crypto-masterclass

Vakkundig, sympathiek en ervaren. Dit zijn de termen waarmee ik Patrick Suiker en Derek Westra het beste kan omschrijven. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik te spreken ben over deze heren. Ook ben ik te spreken over hun bedrijf AllesOverCrypto en de transparantie die zij uitstralen. Ik durf met volledige zekerheid te stellen dat deze heren én hun bedrijf AllesOverCrypto 100% betrouwbaar zijn!

Nog niet overtuigd? De heren geven een GRATIS online Bitcoin training, waarin ze zich voorstellen. Hierdoor krijg je een goede indruk wat je van de Crypto Masterclass kun verwachten.

Inhoud Crypto Masterclass

In deze Crypto Masterclass review heb je al kunnen lezen dat dit een uitgebreide cursus betreft. Een cursus met maar liefst 29 uur aan videomateriaal, waarbij de focus dus volledig ligt op het handelen in cryptovaluta. Blijft het daarbij? Of vind je nog meer interessante onderdelen terug in de Crypto Masterclass? Ik heb de totale inhoud van deze masterclass voor jou op een rijtje gezet:

De cursus

De cursus vormt een belangrijk onderdeel binnen de Crypto Masterclass. Naar mijn mening hebben de heren van AllesOverCrypto een prima cursus in elkaar weten te zetten. De cursus is van een hoog niveau, is leuk om te volgen en is zeer uitgebreid. In de cursus vind je de volgende modules terug:

 • 1: Het geld van de toekomst
 • 2: Je eerste crypto kopen
 • 3: Bouw je onbreekbare kluis
 • 4: De verdiende beloning
 • 5: Wees de eerste investeerder
 • 6: De toekomst – crypto Trading
 • 7: The Winning Mindset

Crypto Portfolio

Het blijft echter niet bij deze cursus. Nee, je krijgt ook een zogeheten Crypto Portfolio geleverd. Dit is een boek met daarin 10 crypto parels die een ongekende potentie hebben. Deze parels zijn door Derek en Patrick uitgekozen en zijn op papier veelbelovend. Dit Crypto Portfolio wordt overigens continu aangepast door beide heren, zodat de aanbevelingen actueel zijn.

Het Crypto Portfolio is ook los te koop. Ik kocht het portfolio ook los. In mijn Cryptoportfolio review lees je mijn uitgebreide mening en ervaring met dit portfolio.

Meerdere boeken

Als je besluit om je voor de Crypto Masterclass aan te melden, krijg je ook nog meerdere boeken geleverd:

 • De Bitcoinbijbel: een boek waarin uitgelegd wordt voor welke revolutie de cryptovaluta gaat zorgen
 • Ultieme Investeringshandboek: een boek waarin je kunt lezen wat het beste moment is om te kopen én te verkopen.
 • E-book pakket: een pakket met e-books waarmee je nog meer kennis over cryptovaluta op kunt doen. Het gaat hierbij om de volgende 4 digitale boeken: Het Altcoin Magazine, Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin, 12 waardevolle crypto tips voor beginners en Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst.
 • Crypto belastinggids: een boek over de gang van zaken en regels op het gebied van belasting betalen. Erg nuttig!

VIP Community

Ook krijg je toegang tot de exclusieve VIP Community van AllesOverCrypto. In deze community kun je andere mensen helpen, kun je inspiratie op doen en kun je de tips van andere experts opvolgen. De toegang tot deze community is levenslang, zoals ook voor de andere onderdelen van de Crypto Masterclass geldt.

Million Dollar Template

Dankzij deze template hoef je nooit meer zelf te berekenen hoeveel geld je in kunt inleggen. Nee, dit bestand rekent automatisch voor jou uit hoeveel je precies in kunt leggen per trade. Ook geeft deze tool direct aan hoeveel risico je kunt nemen.

Het complete aanbod van de Crypto Masterclass vind je in onderstaand aanbod terug:

wat-krijg-je-aanschaf-crypto-masterclass

Dit is wat je krijgt na aanschaf van de Crypto Masterclass

Voor wie is de Crypto Masterclass geschikt?

Heb je spaargeld op de plank liggen waar je niks mee doet? Wil je dit spaargeld graag gebruiken om te handelen in cryptovaluta? Of wil je jezelf verdiepen in de wereld van cryptovaluta? In al deze gevallen is de Crypto Masterclass voor jou geschikt.

Mijn Crypto Masterclass review + ervaring.

Zoals ik al in deze Crypto Masterclass review aangaf, heb ik de Masterclass zelf ook gevolgd. Al met al kan ik alleen maar vol lof over de Masterclass praten. De cursus is onwijs leuk om te volgen én ik heb de gewenste resultaten kunnen behalen dankzij deze cursus.

Wel zet ik mijn vraagtekens bij sommige bonussen. In mijn ogen zijn de heren hierbij gegaan voor kwantiteit in plaats van voor kwaliteit. Niet alle bonussen voegen in mijn ogen écht iets toe.

Daarnaast ben ik ook niet helemaal te spreken over de prijs van deze cursus. In mijn ogen is de aanschafprijs nogal gortig, waardoor de cursus niet voor iedereen weggelegd is (hierover later meer).

De Crypto Masterclass is dus kort samengevat een enorm waardevol pakket.

Ervaringen van anderen

In de afgelopen jaren is cryptovaluta steeds populairder geworden. In het verlengde daarvan is ook de Crypto Masterclass steeds populairder geworden. Dit zie je onder meer terug aan de beoordelingen die je op het internet kunt vinden. De meeste van deze beoordelingen zijn super positief, zoals onderstaande:

ervaringen-crypto-masterclass

Op het internet lees je ook enkele negatieve ervaringen over Alles over Crypto.nl. In veel gevallen zijn deze negatieve recensies van mensen die de cursus zelf niet eens gevolgd hebben, maar geïrriteerd zijn van de reclames van het bedrijf op Facebook en YouTube. En ik moet eerlijk zijn; als je eenmaal op de website van AllesoverCrypto gekeken hebt blijven ze je volgen met reclames.

scam-recensie-crypto-masterclass

In bovenstaande recensie zie je iemand die de cursus niet gevolgd heeft.

De prijs

Heb je interesse om met de Crypto Masterclass aan de slag te gaan? Wil je ook succesvol gaan handelen met de cryptovaluta? Dan moet je rekening houden met een investering van 997 euro voor deze masterclass.

Normaal gesproken betaal je zelfs 1997 euro voor deze masterclass, maar je kunt nu tijdelijk van een unieke kortingsactie genieten via Reviewhuis.nl

In mijn ogen hadden de heren van AllesOverCrypto de cursus iets goedkoper kunnen maken. In mijn ogen zorgt deze prijsstelling ervoor dat veel mensen de cursus überhaupt niet kunnen betalen. Een gemiste kans wat mij betreft.

Van de andere kant geldt ook; de prijs van de cursus heb je snel terugverdient als je succesvol gaat investeren en traden met cryptocurrency. Door de cursus maak je niet de beginnersfouten die in 90% van de gevallen voor een verlies van je geld zorgen.

Garantie

Bij aanschaf van de Masterclass van AllesoverCrypto.nl krijg je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Door deze garantie loop je geen enkel risico en kun je de masterclass in feite gratis uitproberen.

garantie-alles-over-crypto

Bevalt de training niet? Dan stuur je Patrick of Derek een mailtje en storten ze het hele aanschaf bedrag terug op je rekening.

Conclusie: met de Crypto Masterclass aan de slag gaan?

Onder aan de streep kan ik je aanraden om je voor de Crypto Masterclass aan te melden. De Masterclass is zeer uitgebreid en bevat onwijs veel nuttige informatie. Bovendien merk je aan alles dat de ontwikkelaars van deze cursus ervaren én vakkundig zijn.

Wil je investeren in Bitcoin of andere cryptovaluta? Met de kennis uit de Crypto Masterclass voorkom je de meest kostbare beginnersfouten.

Via de link hieronder kun je direct profiteren van de unieke kortingsactie! Om de korting te claimen moet je eerst de GRATIS online Bitcoin Training volgen van het bedrijf. In die training vertellen de heren hoe je de 1.000 euro korting kunt claimen.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen