'Geld Verdienen Met Affiliate Marketing' ebook review (Mark van den Bos)
02 mei 2020 

'Geld Verdienen Met Affiliate Marketing' ebook review (Mark van den Bos)

Affiliate Marketing is erg populair. Dat bewijst het feit dat er steeds meer kennisproducten over affiliate marketing op de markt gebracht worden. Zo nu ook het ebook ‘Geld Verdienen Met Affiliate Marketing’ van Bos E-commerce.

Waarschijnlijk ben jij geïnteresseerd in affiliate marketing, en ben je het ebook van Bos E-Commerce tegengekomen. Het trok je interesse, en op het internet ben je opzoek gegaan naar Geld Verdienen Met Affiliate Marketing reviews, ervaringen en meningen.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook. Ik schafte het ebook van Bos E-Commerce aan en bekeek het met een kritische blik. In deze review deel ik mijn mening en recensie over het Geld Verdienen Met Affiliate Marketing Ebook.

Geld verdienen met affiliate marketing review

Geld Verdienen Met Affiliate Marketing ebook is een 91 pagina’s tellend digitaal boek. Dit betekent het boek alleen digitaal als PDF download te verkrijgen is. Het ebook van Bos E-Commerce leert een startende affiliate de basis van affiliate marketing.

Het ebook bestaat uit 10 hoofdstukken, namelijk:

 1. Introductie met affiliate marketing: In het eerste hoofdstuk leer je wat affiliate marketing is, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn van het verdienmodel.
 2. Stappenplan om te beginnen: De meest praktische basisstappen worden in dit hoofdstuk behandeld. Denk aan het registeren van een domeinnaam, installeren van Wordpress, aanmelden voor een affiliate netwerk en nog enkele basisstappen.
 3. Personal Branding: Hoofdstuk 3 van het ebook geeft praktische tips over hoe je een klant kunt beïnvloeden om tot aankoop over te gaan via jouw affiliate link. Bijvoorbeeld een duidelijke call-to-action knop instellen.
 4. Geld verdienen met social media: In dit hoofdstuk geeft Bos E-Commerce tips over het gebruik van advertenties op social media voor het aantrekken van bezoekers naar je website.
 5. Inspelen op belangrijke trends: Hoofdstuk 5 van het affiliate marketing ebook bespreekt summier enkele trends die Bos E-Commerce in de markt ziet.
 6. Minder concurrentie is meer winstpotentie: Dit is een kort hoofdstuk over wat belangrijk is voor een levensvatbare affiliate website.
 7. Content, content en nog eens content: Hoe schrijf je blogs waarop je in Google hoog scoort? En wat is een goede opbouw voor een affiliate artikel? Deze en andere vragen worden beantwoord in hoofdstuk 7.
 8. Til je business naar een hoger niveau: In hoofdstuk 8 lees je hoe je bepaalde processen in je affiliate business kunt automatiseren. Bijvoorbeeld het schrijven van blogs. Ook lees je tips voor het opschalen van je business, zoals visie en doelen stellen.
 9. De weg naar succes: In dit hoofdstuk worden onderwerpen aangehaald om goede content te schrijven, hoe je de business verbeterd en de juiste doelgroep selecteert. Onderwerpen die al (deels) in andere hoofdstukken terugkomen.
 10. Hoe nu verder? Dit is een afsluitend hoofdstuk van 2 pagina’s met wat laatste tips.

Dat is in vogelvlucht wat je gaat leren en lezen in het Geld Verdienen Met Affiliate Marketing ebook.

Bos E-Commerce

Op de verkooppagina zien we dat de verkoper van het ebook Bos E-Commerce is. Het bedrijf vermeldt netjes zijn gegevens, zoals KvK-nummer, op de website. Ik ben daarom op onderzoek uit gegaan.

Bij het doorzoeken van de KvK-gegevens blijkt het een eenmanszaak te zijn. Er is dus maar één persoon die achter Bos E-Commerce staat. Verder wordt duidelijk dat het bedrijf vanaf 1 augustus 2018 bestaat.

bos-ecommerce-gegevens

Naast affiliate marketing is het bedrijf ook actief in de bredere E-Commerce wereld. Het bedrijf verkoopt namelijk diverse fitness- en schoonheidsproducten via Bol.com. Van de klanten van Bol krijgt Bos E-Commerce goede recensies. Het bedrijf scoort een 9,1 op basis van 11 beoordelingen.

Dit betekent dat de persoon achter Bos E-Commerce het goed doet op het internet. In krap 2 jaar tijd heeft het bedrijf een eigen ebook op de markt gebracht en verkoopt het succesvol producten via Bol.com.

Wie is de auteur?

De verkooppagina van het ‘Geld Verdienen Met Affiliate Marketing’ ebook staat nergens wie de auteur van het ebook is. Wil de auteur zijn ware identiteit verbergen? En als dat waar is; waarom zou hij dat doen?

Ik was erg argwanend toen ik op het internet niet kon vinden wie de auteur van het ebook was. Om een goede review te schrijven heb ik het product van Bos E-Commerce aangeschaft. En wat blijkt?

Al op pagina 3 van het ebook ‘onthuld’ de auteur zijn identiteit. De schrijver van het ebook is Mark van den Bos. Hij heeft Commerciële Economie gestudeerd aan Hanzehogeschool Groningen. Ook is hij gecertificeerd fitnesstrainer.

auteur-geld-verdienen-met-affiliate-marketing-mark-van-den-bos

Introductie Mark van den Bos

Waarom Mark zijn eigen naam niet gebruikt op zijn verkooppagina is mij niet duidelijk. Hij heeft niets te verbergen. Mogelijk kiest hij voor deze geheimzinnigheid om meer verkopen te behalen? Hoe dan ook, Mark van den Bos is 100% te vertrouwen.

Inhoud affiliate marketing ebook

De inhoud van het ‘Geld Verdienen Met Affiliate Marketing’ ebook heb ik eerder in deze review besproken. Vaak komen digitale producten met verschillende extra’s, zoals bonus ebooks.

Bij Mark van den Bos is dat niet het geval. Na aanschaf krijg je enkel het ebook. That’s it. Laten we onszelf daarom eens dieper in het ebook verdiepen. Hoe ziet de lay-out eruit?

Ieder hoofdstuk begin met een ‘hoofdstukpagina’. De achtergrond van zo’n pagina is voor de 10 hoofdstukken hetzelfde, namelijk een tafel met koffiekopje en telefoon erop. Verder staat er op zo’n hoofdstukpagina een hoofdstuknummer, hoofdstuknaam en bijpassende quote. Hieronder zie je de pagina van hoofdstuk 1.

voorbeeld-ebook-mark-van-den-bos

Voorpagina hoofdstuk 1 'Geld Verdienen Met Affiliate Marketing' ebook

Op de inhoudpagina’s van een hoofdstuk staat veel tekst. De regelafstand is klein. Gelukkig maakt Mark de alinea’s klein, zodat het niet voor lange lappen tekst zorgt. Waar nodig gebruikt hij ondersteunende afbeelding.

Onze Geld Verdienen met affiliate marketing ebook review + ervaring

Natuurlijk is deze Geld Verdienen Met Affiliate Marketing ebook review niet compleet zonder mijn ervaringen en recensie. Ik kocht daarom het ebook van Mark van den Bos en keek er met een kritische blik doorheen. Hieronder lees je mijn recensie en ervaring.

Enkele punten die ik beknopt wil aangeven:

 • Lay-out is netjes en verzorgd
 • De teksten lezen prettig en ik kan maar weinig spelfouten ontdekken
 • Mark weet waar hij over praat

Toch moet ik aangeven dat ik het ebook beknopt vind. In hoofdstuk 2 is het erg concreet en uitgebreid over hoe je een domeinnaam registreert. Daar wordt werkelijk stap-voor-stap voorgedaan hoe dat werkt. Later in het ebook wordt het allemaal wat algemener en beknopter. Dan gaat het meer over wat belangrijk is in plaats van hoe je het precies toepast.

In hoofdstuk 4 over social media bijvoorbeeld. De focus ligt vooral op de potentie van de bekende social media platformen. Je mist bijvoorbeeld hoe je precies een Facebook advertentiecampagne opzet.

Ik vind het ebook daarom vooral leuk als inspiratieboekje over affiliate marketing. Maar het is voor mij niet concreet genoeg om het aan te raden aan een startende affiliate om stap-voor-stap zijn business op te zetten.

Mark van den Bos en affiliate marketing

Direct na de aanschaf van het ebook van Mark van den Bos kom je op een bedankpagina uit. Op die pagina staat wat je gaat leren in het ebook, maar onderaan vind je ook een aanbeveling voor de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard

geld-verdienen-met-affiliate-marketing-ebook-kopen

Dat vind ik raar. Mark brengt een eigen ebook op de markt, waarvan hij zegt dat het ebook je gaat leren om een winstgevende affiliate marketing website op te zetten. Waarom moet hij dan nog doorverwijzen naar de Affiliate Marketing Revolutie?

Tijdens het lezen van het ‘Geld Verdienen Met Affilaite Marketing’ ebook merkte ik ook dat de tips en stappenplannen in het boek ook gebruikt worden in de AMR van Jacko.

Waarschijnlijk heeft Mark de cursus van Jacko gevolgd en de informatie beknopt samengevat in een eigen ebook.

De prijs

De prijs van het ebook is €24,95. Dat vind ik behoorlijk aan de prijs voor enkel en alleen een ebook. Vooral als je het in contrast plaatst met de Affiliate Marketing Revolutie (AMR). Voor 47 euro krijg je daar:

 • Videotraining met 69 stap-voor-stap video’s
 • Toegang tot het forum met gelijkgestemde
 • Regelmatige updates, omdat het internet niet stil staat

Hierdoor vind ik de prijs/kwaliteit verhouding van de AMR uitstekend. Die van Mark van den Bos zijn boek vind ik niet in balans. De prijs is te hoog voor hetgeen je krijgt.

Conclusie: Geld Verdienen Met Affiliate Marketing boek kopen?

Zoals je in deze review over het ‘Geld Verdienen Met Affiliate Marketing’ ebook hebt kunnen lezen ben ik niet laaiend enthousiast. Het boek is van prima kwaliteit en het geeft je inspiratie over affiliate marketing.

Toch vind ik het ebook niet concreet genoeg voor een startende affiliate. De prijs van het boek vind ik te hoog in perspectief met de Affiliate Marketing Revolutie.

Wil je starten met affiliate marketing? Dan raad ik je de videotraining van Jacko Meijaard van harte aan. In mijn Affiliate Marketing Revolutie (AMR) review lees je mijn ervaring en mening.

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen