Droog Trainen Protocol voor Mannen Review
04 februari 2020 

Droog Trainen Protocol voor Mannen Review

Het Droog Trainen Protocol voor Mannen bestaat inmiddels enkele jaren. Op het internet zijn inmiddels veel reviews en ervaringen van het populaire programma te vinden.

Wij kwamen het programma van Henry en Rinus tegen en besloten het kritisch onder de loep te nemen. Is het protocol voor mannen wel zo goed als beweerd wordt, of zijn alle reviews en recensies nep?

En is het mannen Droog Trainen Protocol zijn geld waard? Welke resultaten kan ik verwachten?

Waarschijnlijk zit jij ook met deze vragen of andere vragen over het Droog Trainen Protocol voor mannen. Via Google ben je opzoek gegaan naar een eerlijke en betrouwbare review. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

Op deze pagina deel ik mijn eerlijk review + ervaring met het protocol van Henry en Rinus. Ook lees je wat ervaringen en resultaten van studenten zijn.

Droog Trainen Protocol voor Mannen review

Bij droog trainen wordt voeding en beweging in de juiste balans gebracht met als doel je vetpercentage verlagen én spiermassa behouden of vergroten.

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is een PDF boek wat je vertelt wat deze balans is, hoe je deze toepast en hoe je dat volhoudt. De 3 pijlers zijn:

 • Krachttraining
 • Voeding
 • Levensstijl

In het protocol wordt vooral aandacht besteed aan hoe en waarom je iets doet. Bijvoorbeeld hoe je zelf een voedingsschema opstelt en de achtergrond waarom dat belangrijk is.

Door dit zelf te doen leer je veel meer dan een voedingsschema 1-op-1 over te nemen. En daarbij is er geen universeel voedingsschema; elk lichaam is anders. Zo behaal je sneller + blijvend resultaat. 

De afkorting voor het Droog Trainen Protocol voor mannen is DTP mannen.

Welke resultaten kun je verwachten?

Sneller en blijvend resultaat behalen. Dat klinkt goed, maar welke resultaten kun je verwachten als je aan de slag gaat met het DTP Mannen?

De verkooppagina kopt door het volgende resultaat te benoemen:

Binnen 8 - 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam (zonder jojo effect). 

Droog Trainen Academie - Henry en Rinus

Even later op de pagina wordt daaraan toegevoegd:

Gegarandeerd succes door onze jarenlange kennis en ervaring...

Droog Trainen Academie - Henry en Rinus

Als je dit titels voor het eerst leest, denk je dat het te mooi is om waar te zijn. Maar als je verder op de pagina leest kan ik wel geloven dat het waar is wat er in de titels gezegd wordt.

Henry en Rinus leggen uit dat je gegarandeerd succes kunt behalen, mits je zelf actief aan de slag gaat met de informatie in het boek. In het protocol delen ze wetenschappelijk onderbouwde informatie en praktische tips. Als je de informatie en tips toepast in je eigen leven behaal je succes.

De kopjes klinken leuk, maar je moet er zelf dus nog wel aan de slag. Verderop in deze review kijken we naar concrete resultaten die andere mannen behalen met het Droog Trainen Protocol.

Wie is de auteur?

De auteur van het Droog Trainen Protocol mannen is Henry van Es. Henry is jarenlang militair geweest. In die periode heeft hij veel geleerd van voeding, training en hoe het lichaam daarop reageert.

Samen met Rinus is hij in 2013 de Droog Trainen Academie gestart. Op deze website helpen de heren mannen en vrouwen met het opbouwen van hun ideale lichaam.

Dit doen ze door het delen van waardevolle tips en het uitbrengen van digitale producten, zoals het Droog Trainen Protocol. Hieronder hoor je Rinus aan het woord over de DTP mannen.


Enkele feiten over de Droog Trainen Academie:

 • Meer dan 49.000 volgers op Facebook
 • 2,3K abonnees op YouTube
 • 7.611 volgers op Instagram (account begin maart 2018 pas geopend)
 • 1,6K leden in de besloten groep (sinds december 2016)

Deze gegevens van de social media kanalen laten de populariteit van de Droog Trainen Academie zien. Henry en Rinus doen het erg goed. Je krijgt niet zomaar deze aantallen volgers. In mijn Droog Trainen Academie review lees je uitgebreid wie Rinus en Henry zijn en wat mijn ervaring met ze is.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen geschikt?

Zoals de naam als doet vermoeden is het DTP mannen alleen voor mannen geschikt. Er is trouwens ook een Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

Henry en Rinus beweren dat het programma voor iedereen geschikt is. Dit maken ze duidelijk door te zeggen:

“LET OP! Het maakt niet uit hoe genetisch "mislukt'' jij ook denkt te zijn, hoe "verloren'' jij je misschien voelt nadat je voor jouw gevoel alles hebt geprobeerd en telkens hebt gefaald, jij KAN 100% ZEKER het strakke, sterke, en gespierde lichaam van jouw dromen hebben.”

Henry van Es

Persoonlijk vind ik dit wel een erg stellige bewering. Maar het is goed dat ze mensen proberen te motiveren om aan de slag te gaan met het DTP voor mannen.

Besef goed dat je zelf aan de slag moet gaan met de informatie in het programma. Doe je dat niet? Dan ga je niet de gewenste resultaten bereiken.

Kortom: het Droog Trainen Protocol is geschikt voor mannen die actie willen ondernemen om aan zichzelf te werken.

Inhoud Droog Trainen Protocol

Dit krijg je:

 • Droog Trainen Protocol mannen boek; Het 75 pagina's dikke ebook bestaat uit 3 onderdelen. Deze onderdelen zijn 1) Juiste gebruik voeding, 2) Combinatie krachttraining en voeding en 3) Progressie meten en bijsturen van het plan.
 • Macrocalculator: Excel-bestand waarmee je super simpel berekent wat je startwaardes zijn voor je voedingsplan. Vertelt je precies hoeveel calorieën je mag eten en de verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten. Met de informatie in het boek kun je een eigen voedingsplan samen stellen.
 • Trainingsschema’s; zowel schema’s voor thuis als voor in de gym. Schema’s voor 3, 4 of 5 dagen per week. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Schema voor thuis is 4 dagen en is op basis van eigen lichaamsgewicht. Je hebt hier niets extra's voor nodig.
 • Toegang tot besloten groep: De DTA support groep met groepscoaching. Gelijkgestemde mensen die hun resultaten en ervaringen delen met droog trainen. Super waardevol en motiverend.

Zoals je ziet krijg je veel extra’s bij aanschaf van het Droog Trainen Protocol Mannen. Het is een bomvol pakket, wat alle handvaten biedt om succesvol droog te trainen.

Onze Droog Trainen Protocol Mannen review + ervaring

Voordat we deze review schreven hebben we het Droog Trainen Protocol voor Mannen van Henry aangeschaft. Hieronder zie je de voorpagina van het boek als PDF download.

downloaden-droog-trainen-protocol-mannen

De eerste keer dat ik door het ebook scrolde viel me direct op dat de structuur goed in elkaar steekt. Er zit een logische opbouw in de informatie met hoofdstukken en paragrafen. Dit leest prettig weg.

Henry en Rinus hebben naast de waardevolle informatie de juiste portie aandacht besteed aan de lay-out. Met bulletpoints, stappenplannen en overzichten kijkt het boek erg prettig, in plaats van dat je tegen een lap tekst zit te kijken.

Overbodige tekst en moeilijke termen zijn volledig verwijderd uit het boek. Je leest er alleen to-the-point informatie. Wel moet ik zeggen dat er enkele volledige foto’s pagina’s in het ebook zitten. Dit is goed voor de lay-out, maar verminderen de hoeveelheid informatie in het ebook.

Kortom; wij zijn zeer goed te spreken over het Droog Trainen Protocol voor Mannen. Het is een zeer geschikt programma voor de man die een strakker lichaam wil én bereid is om actie te ondernemen. Want je zult wel zelf aan de slag moeten met de informatie.

Ervaringen met het Droog Trainen Protocol Mannen

Wij zijn niet de enige die goed te spreken zijn voor het programma van Henry. Op de verkooppagina lees je enkele succesverhalen van mannen die het Droog Trainen Protocol gekocht hebben.

Normaal hecht ik weinig waarde aan de recensies op de verkooppagina. Bij de Droog Trainen Academie doe ik dat wel. Henry publiceert de recensie met foto, naam en functie van degene die de review geschreven heeft. Dit maakt het erg geloofwaardig.

Hieronder zie je de ervaringen op de verkooppagina van het Droog Trainen Protocol Mannen:

ervaringen-dtp-mannen

Natuurlijk heb ik ook verder gekeken dan alleen de verkooppagina.

Op Facebook worden ook mooie resultaten gedeeld van leden. Hieronder zie je enkele resultaten:

resultaten-droog-trainen-academie-mannen
henry-van-es-ervaringen

De mannen hierboven hebben mooie resultaten geboekt dankzij het Droog Trainen Protocol.

Is de prijs de moeite waard?

De prijs van het DTP mannen is 67 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot het ebook en alle bonussen + levenslang toegang tot de besloten groep.

Tijdens de introductie is de prijs kort 47 euro geweest. Vanwege de populariteit van het programma, en door de uitbreidingen die later zijn gedaan, is de prijs verhoogd.

Wij vinden de prijs van 67 euro erg schappelijk voor hetgeen wat je krijgt. We hebben zelf het vermoeden dat Henry de prijs binnenkort gaat verhogen.  

Besef goed dat een personal trainer al snel 25 euro per uur kost. Nog geen 3 uurtjes personal trainer inschakelen kost je al meer dan het complete programma van DTP mannen.

Inloggen en DTP mannen downloaden

Direct na betaling ontvang je van Henry een mailtje met de inloggegevens. Met de gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op de officiële inlogpagina.

Na het inloggen kom je op de download pagina van het Droog Trainen Protocol mannen. Hier kun je het ebook downloaden en de andere bonussen.

Conclusie Droog Trainen Protocol Mannen review

In deze Droog Trainen Protocol mannen review heb je gelezen dat wij goed te spreken zijn over het boek. Ook de auteur en verkoper Henry van Es vinden wij een sympathieke en betrouwbare vent.

Het Droog Trainen Protocol voor mannen is in onze ogen zeker zijn geld waard. Je leert er echt dingen in plaats van dat je standaard iets overneemt uit een dieetboek. Vooral de besloten groep met gelijkgestemde is goud waard.

Twijfel niet te lang. De kans is groot dat de prijs van het Droog Trainen Protocol voor mannen binnenkort omhoog gaat als gevolg van het grote succes.

Schaf het DTP Mannen nu aan en start direct te werken aan jouw droomlichaam.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen