Wat zijn de aanvullende kosten van de Dropship Academy?

05 januari 2022

Wat zijn de kosten van de Dropship Academy nadat ik ermee gestart ben? Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld via mijn Dropship Academy review. En dat is ook niet gek. Juist heel goed dat je jezelf verder oriënteert dan de verkooppagina en een reviewblog.

Ik dit artikel zet ik precies uiteen welke kosten je moet maken om nadat je de Dropship Academy gekocht hebt. Zo heb jij een helder beeld van wat je te verwachten staat. En kun je voor jezelf afwegen of het de moeite waard is.

Dropship Academy kosten

Hieronder zet ik uiteen wat de kosten zijn voor de Dropship Academy nadat je de cursus van Joshua Kaats gekocht hebt. De kostsen hieronder staan dus los van de aanschafprijs van de Dropship Academy.

Kosten na aanschaf:

  • Inschrijving handelsregister: Met de Dropship Academy ga je een echt bedrijf opbouwen. Dat bedrijf moet je inschrijven bij het handelsregister. In Nederland moet een ondernemer zichzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Dat kost eenmalig €50,-. Iemand die woonachtig is in België moet zichzelf inschrijven bij het Ondernemingsloket. De kosten daarvoor zijn €88,50
  • Zakelijke rekening: Het is handig om je privé en zakelijke uitgaven te scheiden. Een zakelijke rekening is daarvoor erg handig. De prijzen wisselen, maar als richtlijn kun je 10 euro per maand aanhouden.
  • Shopify: Shopify is een platform om makkelijk een webshop te bouwen. Momenteel kun je Shopify 90 dagen gratis uitproberen. Als het niet bevalt kun je er direct mee stoppen. De kosten daarna zijn 29 dollar (+/- 27 euro) per maand exclusief de transactiekosten per verkoop.
  • Facebook Ads: Als je webshop ingericht is en alle andere randzaken zijn afgerond, dan kun je overgaan tot het echte verkopen. De Dropship Academy leert je om via Facebook advertenties potentiële klanten naar je webshop te sturen voor de laagst mogelijke kosten. Hiervoor geeft Joshua handige tips en informatie. Wat de exacte kosten zijn van deze Facebook Ads is zo niet te zeggen. Dat is namelijk afhankelijk van a) Op welke doelgroep je jezelf richt, b) hoeveel Ads je draait en c) nog verschillende aspecten. Joshua adviseert in zijn training om klein te beginnen en een maximum budget met je Facebookcampagne mee te geven. Hierdoor weet je vooraf wat de advertenties je gaan kosten.
  • Inkoop van product: Het product koop je pas in zodra je het verkocht hebt. Dan kun je het namelijk direct doorsturen naar jouw klant. De inkoop van producten zijn daarom geen echte kosten, omdat er ook direct inkomsten tegenover staan.

Is het dan nog wel rendabel?

Hopelijk heb je een goed overzicht gekregen van de kosten die je te wachten staan na aanschaf van de Dropship Academy. Ik hoop niet dat deze kosten je afgeschrikt hebben om te starten met de cursus. Zoals je in mijn review over de Dropship Academy van Joshua Kaats hebt kunnen lezen ben ik goed te spreken over het product. Joshua's studenten behalen geweldige resultaten.

Als je aan de slag gaat met de informatie en tips in de cursus van Joshua staan er prachtige resultaten op je te wachten. De cursus is daarom alleen zinvol als je een action-taker bent. Je hebt de kosten dan binnen no-time terugverdient. Ga vandaag nog aan de slag met de Dropship Academy van Joshua via onderstaande link:

Reactie plaatsen