Wat is de prijs van de Dropship Academy (Joshua Kaats)?

05 januari 2022

Over de prijs van de Dropship Academy is veel te doen. Regelmatig krijg ik de vraag wat nu de prijs is van de Dropship Academy van Joshua Kaats.

Het is ook niet gek dat er veel vraagtekens zijn over de prijs. Joshua heeft in het verleden de prijs regelmatig aanpast. Niet alleen naar boven toe hoor. Ook heeft hij getest of een maandelijkse betaling beter converteerde dan een vaste prijs.

In dit artikel vertel ik je wat de prijs van de Dropship Academy op dit moment is.

Dropship Academy prijs

De prijs van de Dropship Academy is op dit moment 1.497 euro per jaar inclusief 21% BTW. De 260 euro die je aan BTW betaald kun je terugvragen bij de Belastingdienst. In zijn cursus legt Joshua je uit hoe je dat doet.

Per kwartaal betalen is ook mogelijk. Je betaalt dan in per kwartaal termijn 450 euro inclusief 21% BTW. Dat is 1.800 euro per jaar. Hierdoor is de prijs van de Dropship Academy iets hoger als je betaalt per kwartaal.

Voor de prijs van de Dropship Academy krijg je toegang tot de video's en de community van Joshua Kaats. Met dit membership verzeker je jezelf van de laatste ontwikkelingen in e-commerce land.

Het maandelijkse abonnement van de Dropship Academy van 197 euro per maand heeft Joshua Kaats in 2020 afgeschaft.

In het de moeite waard?

Of jij 1.497 euro te duur vind voor de Dropship Academy is aan jou. Besef wel dat een opleiding vele malen meer kost. En dan leer je niet om succesvol een online dropshipping business op te zetten.

Ik ben, net zoals vele andere, goed te spreken over de Dropship Academy en Joshua Kaats. In mijn Dropship Academy review lees je mijn mening en ervaringen van anderen.

In mijn review laat ik je resultaten zien van Joshua's studenten.

Reactie plaatsen