Wat is de prijs van Unstoppable Mindset?

05 januari 2022

Wat is de prijs van het Unstoppable Mindset Programma van Jia Ruan? Deze vraag krijg ik regelmatig gesteld. En dat is ook niet gek. Op het internet zijn verschillende prijzen van het programma te vinden. Maar wat is de juiste prijs?

En hoe weet je dat je niet teveel betaald?

Op deze pagina kijken we wat de huidige prijs is van het programma. Sterker nog, we delen een kortingslink waarmee je het programma voor de best mogelijke prijs kunt aanschaffen. Natuurlijk via de officiële website van Jia Ruan. Er zijn namelijk een aantal dubieuze verkopers op het internet die misbruik maken van het succes van Unstoppable Mindset (hierover later meer).

Unstoppable Mindset Prijs

De prijs van het Unstoppable Mindset Programma is momenteel € 997,- bij een eenmalige betaling. Dat is inclusief BTW. Als je succes behaald met de cursus, door bijvoorbeeld ondernemer te worden, kun je de BTW terugvragen in je onderneming.

Het is ook mogelijk om het Unstoppable Mindset Programma in termijnen te betalen. Je betaalt dan elke maand € 397,- voor 3 maanden op rij. In totaal ben je bij betaling in termijnen € 1.191,- inclusief BTW kwijt.

Hieronder zie je een overzicht van de actuele prijzen. Let op; deze prijzen gelden alleen als je deze kortingslink gebruikt.

Manier van betalingPrijs incl. BTWPrijs excl. BTW
Eenmalige betaling€ 997,-€ 823,97
In 3 maandelijkse termijnen€ 1.191€ 984,30
Tabel met prijzen van het Unstoppable Mindset Programma

Zoals je ziet ben je dus voordeliger uit om de Unstoppable Mindset als eenmalige betaling te kopen. Dat is ook niet gek. Hierdoor loopt Jia minder risico, omdat hij het volledige aankoopbedrag direct op zijn rekening heeft.

Unstoppable Mindset Gratis Toegang

De prijs van de Unstoppable Mindset Training is hoog. Maar wij vinden dat dubbel en dwars waard voor het programma zoals je in onze Unstoppable Mindset Training review kunt lezen.

Er zijn meer mensen die in eerste instantie schrikken van de prijzen van Jia's programma. En dat is ook niet gek. Als je weinig van de inhoud en de resultaten die je met het programma kunt behalen weet, is dat 100% logisch. In plaats van verder te onderzoek te doen naar wat anderen ervan vinden, gaan sommige mensen opzoek naar gratis toegang tot de Unstoppable Mindset Training. Ik kan je 1 ding zeggen:

DOE HET NIET!

Op het internet zijn namelijk veel dubieuze en malafide websites te vinden die beweren je gratis toegang te geven tot de Unstoppable Mindset Training. En wat heb je te verliezen? Nou behoorlijk wat. Als je je gegevens invult bij dergelijke websites kan je computer of telefoon vol lopen met virussen. Ook kun je phishing mails ontvangen.

Hoe verleidelijk het ook is, trap er niet in en schaf het programma alleen via de officiële verkooppagina aan.

Reactie plaatsen