Unstoppable Mindset Review, Ervaringen en Meningen
20 april 2020 

Unstoppable Mindset Review, Ervaringen en Meningen

Het Unstoppable Mindset Programma van Jia Ruan is erg populair. Dat is ook niet gek. Jia doet het erg goed. Dankzij het programma hebben veel mensen hun verliezers-mindset om weten te zetten in een postieve en winnende mindset.

Waarschijnlijk ben je het mindset programma van Jia Ruan tegen gekomen en heeft het je interesse gewekt. Via Google ben je opzoek gegaan naar Unstoppable Mindset reviews, ervaringen en meningen. Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed. Volgens de verkooppagina helpt het programma je aan een ‘succesvoller, gelukkiger en meer voldaan leven’. Maar is dat ook echt zo? Werkt het programma überhaupt wel of is het klare oplichting?

Wij kochten het Unstoppable Mindset Programma en gingen ermee aan de slag. In deze review lees je onze mening en ervaring over het programma van Jia Ruan.

UPDATE 2022: Het programma van Jia Ruan is niet meer beschikbaar. Hetzelfde als de Bol Masterclass. Een goede vervanger, waar ik persoonlijk veel aan gehad heb, is de 10K per maand Mindset Audiocursus.

Unstoppable Mindset Review

Het Unstoppable Mindset Programma is een online trainingsprogramma wat je helpt aan een betere mindset. Dat klinkt natuurlijk erg vaag. Een betere mindset; wat is dat eigenlijk?

Kort gezegd is het een beter denk- en gedragspatroon. Denk daarbij aan een mindset waarbij je prioriteiten voor jezelf kunt bepalen, uitstel gedrag kunt voorkomen, betere keuzes kunt maken en je de beste versie van jezelf wordt.

De Mindset Training is een videocursus van 4 weken. In die 4 weken neem je afscheid van je verliezersmindset en leer je stap-voor-stap de winnaarsmentaliteit. Die mentaliteit vormt de basis voor elk succes. Of het nu gaat om succes met een eigen onderneming, geluk in de liefde, voldoening van relaties of een goede gezondheid.

Het mindset programma is een volledig digitaal programma. Dat betekent dat de trainingen worden gegeven op basis van opgenomen video’s. Handig. Hierdoor zijn de video’s om elk moment te bekijken via computer, mobiel of tablet. Jij bepaalt de snelheid van het doorlopen van het programma.

Unstoppable Mindset boek

Het Unstoppable Mindset boek is de voorloper van het Mindset Programma. Jia Ruan heeft het boek geschreven om zijn Bol Masterclass studenten te helpen met het behalen van succes. Jia realiseerde zich namelijk dat Mindset een belangrijk ingrediënt is voor succes.

Dankzij het mindset boek combineren zijn studenten kennis met mindset. Hierdoor gingen de resultaten van zijn studenten door het dak.

unstoppable-mindset-boek

In het 122 pagina’s tellende ebook vertelt Jia Ruan welke tegenslagen hij mee heeft gemaakt voordat hij succes behaalde. Dit heeft hij vertaalt in 21 levenslessen. Levenslessen waarvan jij kunt leren en die jij kunt voorkomen. Dat bespaart je veel frustratie, stress en teleurstelling.

Door het overweldigende succes van zijn mindset boek heeft Jia Ruan besloten een compleet mindset videoprogramma te ontwikkelen. En voila, het Unstoppable Mindset Programma was geboren.

LINK BOL MASTERCLASS REVIEW

Door wie is het programma gemaakt?

Het Unstoppable Mindset programma is gemaakt door Unstoppable Lifestyle BV. Dat is een bedrijf wat als streven heeft om de meest resultaatgerichte online business school van Nederland en België te zijn.

De leiding van het bedrijf is in handen van Jia Ruan, Mitchell Weijerman en Virgil Brewster. Het trio heeft samen met hun team verschillende cursussen op de markt gebracht, zoals de Bol.com Masterclass en Agency Masterclass.

Jia-Ruan-Mitchell-Weijerman-Virgil-Brewster

Virgil Brewster, Mitchell Weijerman en Jia Ruan (links naar rechts)

Het Unstoppable Mindset Programma is de 3e cursus van het Unstoppable Lifestyle BV team. Het bedrijf doet het erg goed onder leiding van de 3. Dit blijkt uit de verschillende cijfers. Zo heeft Unstoppable Lifestyle BV ruim €6 ton (€600.000) aan liquide middelen op de bank staan.

Ook de reviews over het bedrijf en haar producten zijn zeer positief. Niet gek dat Jia Ruan 39K volgers heeft op Instagram en 9.221 likes op Facebook.

Is Unstoppable Lifestyle te vertrouwen?

Leuk dat de bedrijfsresultaten van Unstoppable goed zijn. Maar voordat je van Unstoppable Lifestyle BV een cursus koopt wil je weten of de 3 heren te vertrouwen zijn. Wij gingen daarom op onderzoek uit en hielden het bedrijf tegen het licht.

Dit is wat we gedaan hebben:

 • KvK gegevens gecheckt: Via de Kamer van Koophandel hebben we de gegevens van Unstoppable Lifestyle BV nagetrokken (KvK nummer 71014543). Hier kwamen we de gezonde bedrijfsresultaten tegen. Verder waren er bij de instantie geen klachten van oplichting of andere duistere praktijken bekend.
 • Het bedrijf in de media bekeken: Unstoppable Lifestyle is bekend van verschillende mediakanalen. Vice Media interviewde Jia Ruan. Ook was hij te zien in het programma Blikvangers van NPO3. Deze media-aandacht wijst erop dat we te maken hebben met een betrouwbaar bedrijf.
 • Social media kanalen gecheckt: Jia Ruan heeft maar liefst 39.000 volgers op Instagram. Op Facebook doet hij het ook erg goed met ruim 9.200 likes. Team Unstoppable heeft 27,8K abonnees op YouTube. Jia Ruan en Unstoppable Lifestyle zijn dus erg populair op social media.
 • Unstoppable Mindset Programma gekocht: Om een goede review te schrijven hebben we het Unstoppable Mindset programma gekocht. Het bedrijf komt zijn beloftes netjes na en je krijgt wat je vooraf verteld wordt.
 • Ervaringen van anderen gelezen: Via Google en social media hebben we gezocht naar ervaringen en reviews met Unstoppable Lifestyle en Jia Ruan. Veel van de klantervaringen zijn positief tot zeer positief, en de studenten (beweren) geweldige resultaten te behalen. Er zijn ook enkele minder positieve reacties, maar dat betreft voornamelijk mensen die moe worden van de advertenties van Jia Ruan. Die advertenties kom je namelijk overal op het internet tegen. We kunnen snappen dat dit voor sommige mensen vervelend en te spammerig overkomt.

Zoals je ziet hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar Unstoppable Lifestyle BV en de eigenaren. Jia, Mitchell en Virgil zijn 3 hardwerkende jongens die geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Wij durven daarom te stellen dat Unstoppable Lifestyle BV en zijn eigenaren voor 100% te vertrouwen is.

Inhoud van het Unstoppable Mindset Programma

Eerder in deze Unstoppable Mindset review gaven we aan dat het een programma is van 4 weken. Bij de start krijg je toegang tot de lessen van week 1. Na week 1 krijg je toegang tot de lessen van week 2. Enzovoorts.

Zodoende krijg je elke week hapklare informatie. Jia Ruan heeft bewust voor deze aanpak gekozen. Dankzij de aanpak van wekelijks nieuwe informatie en tips boeken zijn studenten aanzienlijk betere resultaten.

Hoe ziet de inhoud er dan precies uit? Hieronder zetten we het beknopt per week voor je uiteen:

 1. Bevrijd jezelf
 2. Oude identiteit
 3. Nieuwe identiteit
 4. De laatste stappen

Week 1

Week 1 bestaat uit 5 video’s met als thema ‘jezelf bevrijden’. Jezelf bevrijden? Dat klinkt vaag. Maar eigenlijk is het een heel logische start van de cursus.

In week 1 leer je namelijk hoe je in zogenaamde ‘peak state’ kunt komen. De piekstaat is een fase waarin je mega productief bent en dingen gaan zoals je wilt dat ze gaan. Een onderdeel hiervan is jezelf en je emoties leren begrijpen én sturen.

inhoud-unstoppable-mindset-programma-jia-ruan

De lessen in week 1 zetten je ook aan het denken over wat je wilt bereiken in het leven. En wat zie jij als een succesvol leven voor jezelf? Is dat financiële vrijheid? Een mooie auto? Tijd en locatie onafhankelijk werken? Doordat Jia je zo aan het denken zet kom je tot waardevolle inzichten. Tenminste, dat is wat ik ervaarde.

Week 2

‘Old Identity’ is de titel van week 2. In deze week zitten 7 waardevolle video’s verpakt die een verhelderend beeld geven over je eigen identiteit. Aan de hand van de modules leer je je eigen identiteit door-en-door kennen.

En leer je begrijpen op welke manier deze identiteit succes in de weg staat. Dit kan een pijnlijke, maar belangrijke les zijn. Ervaarde ook ikzelf.

Door kritisch te kijken naar je eigen goede en slechte waarden, en deze te spiegelen met je goede en slechte gewoonten is verhelderend. Maar tegelijkertijd pijnlijk. Wat dat laat je zien dat er veel werk aan de winkel is. Tenminste, zo ervaarde ik het. Van anderen  in de community begreep ik dat ze eenzelfde ervaring hadden met de lessen uit week 2 van het Unstoppable Mindset Programma.  

Week 3

Wederom een week met 7 lessen. Handig, want dan kun je iedere dag één video bekijken. Zo blijf je lekker in het ritme. Maar waar gaan de modules in week 3 over? Kort door de bocht gaat het over het worden van de nieuwe jij. Dat klinkt vaag, maar in principe is het gewoon de persoon die je wilt worden. Bijvoorbeeld een succesvolle ondernemer die zijn eigen werktijden kan bepalen.  

De 7 modules in week 3 leren je werken naar de ‘nieuwe jij’. Om dat te doen moet je achterhalen wat jou drijft. Waar krijg jij energie van? Of waar word jij enthousiast van? Door dat te weten kun je je eigen ‘thermostaat’ regelen. En daarmee bedoelt Jia Ruan niet je lichaamstemperatuur. Hij doelt daarmee op productiviteit.

Door zelfdiscipline te ontwikkelen kun je je eigen productiviteit maximaliseren. Daarbij gaat het niet alleen om non-stop werken. Juist eens ontspannen is belangrijk voor een hoge productiviteit. Deze balans noemt Jia je eigen ‘thermostaat’ in zijn Unstoppable Mindset Programma.

mindset-training-jia-ruan

Belangrijk om de persoon te worden die je wilt worden is het hebben van een visie en een prioritering van je hoogste waardes. Jia Ruan helpt je hiermee in zijn videocursus.

Week 4

Week 4 is met 10 modules de meest uitgebreide van de 4 weken. Het zijn de laatste stappen voor de afronding van Het Mindset Programma Jia Ruan. Na afronding van deze stappen kun je aan de slag met je nieuwe mindset, die veel goeds gaat brengen in het leven. Denk aan succes in je business, maar ook betere relaties en je prettig eigen welzijn.

Een belangrijke les is het omzeilen van je oer-brein op bepaalde momenten. In sommige situaties is het oer-brein zeer belangrijk. Maar in andere is het een belemmerende factor. Dankzij deze module leer je herkennen wanneer een situatie zich voordoet dat het oer-brein beter uitgeschakeld kan worden. En niet geheel onbelangrijk; hoe je dat doet.

De ontwikkeling van gewoontes is makkelijker gezegd dan gedaan. Jia geeft daarom praktische tips hoe je stap-voor-stap een handeling omzet in een gewoonte. Dit kan al door simpelweg niet de fouten te maken die 70% van de mensen wel maken.

week-4-mindset-programma-unstoppable

Zoals je zit op de afbeelding hierboven is ‘Don’t Give A Fuck’ een groot gedeelte van de weektraining. Dat komt omdat het een erg belangrijk onderdeel is voor succes. Te vaak laten we ons leiden door wat anderen van ons vinden. Continue jezelf afvragen wat anderen van je vinden is als een blok aan je been. Het staat succes letterlijk in de weg.

Wat krijg je precies na aanschaf?

Wat krijg je als je besluit het Unstoppable Mindset Programma te kopen? Toegang tot een heleboel waardevolle video’s. Maar er is meer. Dit is wat je precies krijgt na aanschaf:

 • Unstoppable mindset video’s: Dit zijn de wekelijkse video’s waar je toegang krijgt, en die hierboven uitgebreid besproken zijn.
 • Wekelijkse groepcoaching: wekelijks houdt Jia Ruan een coachingcall met zijn studenten. Tijdens deze wekelijkse contactmoment vraagt Jia je hoe hij je verder kan helpen en beantwoord hij al je vragen.
 • The Unstoppable Lions; De Unstoppable Lions is een besloten Facebookgroep die exclusief toegankelijk is voor Unstoppable Mindset klanten. In deze besloten groep delen anderen hun ervaringen, vragen en succesverhalen. Het is erg inspirerend om te zien hoe behulpvol en close de leden in de groep zijn.
 • Reprogram Yourself Audio Bundle: In deze audiobundel vind je audio-opnames die je helpen de positieve mindset vast te houden. Vooral op dagen dat het even tegenzit zijn deze audio-opnames bijzonder nuttig.
 • Daily Success Program: Dit klinkt zwaarder dan dat het in werkelijkheid is. Elke week krijg je een werkboek met daarin krachtige opdrachten voor de ontwikkeling van een succes-mindset. Dagelijks kun je deze opdrachten maken, zodat je het geleerde direct in de praktijk brengt.
 • Money Mastery Program: Dankzij een aantal bonusvideo’s leer je je eigen financiën op orde te stellen. Door deze aanpak ben je binnen korte tijd verlost van je geldzorgen.

Zoals je ziet is het Unstoppable Mindset Programma van Jia Ruan een zeer compleet programma. Dat is ook waarom Jia’s studenten prachtige resultaten behalen dankzij het programma.

Onze Unstoppable Mindset review + ervaring

Deze Unstoppable Mindset review zou niet compleet zijn zonder onze mening en ervaring met het programma van Jia Ruan te delen. Wij kochten daarom het mindset programma van Jia en gingen ermee aan de slag. Hieronder lees je wat wij ervan vinden.

Direct na betaling ontvang je een automatische mail met daarin de aankoopbevestiging en de factuur. Niet veel later ontvang je de inloggegevens. Het hele proces van betalen, gegevens ontvangen en inloggen werkt erg soepel. Voor ons reden genoeg om aan te nemen dat er een degelijk bedrijf achter het product staat.

Na het inloggen kom je in een overzicht terecht. Als je start met het programma zijn alleen de modules van week 1 zichtbaar. Zodra je een module bekeken hebt kun je klikken op “Markeer Als Compleet”. Dat is erg handig, want hierdoor kun je je voortgang makkelijk bij houden.

module-4

Het bekijken van de video’s is erg prettig. De video’s zijn van zeer goede kwaliteit, zowel op het gebied van beeld als geluid. De structuur in de video’s is een groot pluspunt. Eerst vertelt Jia wat je gaat je gaat leren, vervolgens geeft hij uitgebreid en gepassioneerd uitleg. Tot slot geeft hij een korte samenvatting van de belangrijkste punten. Er is duidelijk veel tijd en aandachtig gestoken in de ontwikkeling van de video’s.

Handig vind ik dat je de afspeelsnelheid zelf kunt regelen.

Ervaringen van anderen

Wij zijn niet de enige die het Unstoppable Mindset Programma gevolgd hebben. Met ons zijn vele anderen, waaronder ook zeer succesvolle ondernemers. Hieronder lees je recensies en ervaringen van anderen met het Unstoppable Mindset Programma van Jia Ruan.

 • Martijn van Tongeren is eigenaar van het grootste online marketing platform van Nederland, IMU. Zijn recensie vertelt ons dat Jia Ruan het grote voorbeeld is van hetgeen hij leert in zijn programma: Succses behalen met de juiste groeimindset.
unstoppable-mindset-ervaringen
 • Jacko Meijaard, die we kennen van de Affilaite Marketing Revolutie, heeft nog nooit iemand zo hard aan de weg zien timmeren als dat Jia dat doet.
recensie-unstoppable-mindset

Zoals je ziet zijn grote succesvolle ondernemers goed te spreken over Jia Ruan en zijn Unstoppable Mindset Programma. Dat is ook niet gek, want Jia heeft een zeer goed product op de markt gebracht.

Conclusie: Unstoppable Mindset Review

In deze Unstoppable Mindset Review heb je gelezen dat ik zeer goed te spreken ben over de training van Jia Ruan. Jia heeft er een zeer compleet pakket van gemaakt met video’s, werkboeken, toegang tot de Facebookgroep, de wekelijkse groepscoaching en de andere extra’s.

De cursus bevat zeer waardevolle informatie en tips om een succesvolle mindset te ontwikkelen binnen 4 weken. Dankzij de cursus kun je jouw verliezersmentaliteit omzetten in een winnaarsmentaliteit.

Wil je meer succes behalen in het leven? Dan raden wij de Unstoppable Mindset van Jia Ruan van harte aan.

UPDATE 2022: Het programma van Jia Ruan is niet meer beschikbaar. Hetzelfde als de Bol Masterclass. Een goede vervanger, waar ik persoonlijk veel aan gehad heb, is de 10K per maand Mindset Audiocursus

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen