Review Pianogeheimen Online Instapcursus
03 november 2021 
in Muziek

Review Pianogeheimen Online Instapcursus

Heb jij al langer de wens om goed op een piano te kunnen spelen? Dan ben je zeker niet de enige. Van relatief veel mensen is dit een wens. Een wens die echter maar bij weinig mensen tot werkelijkheid uitgroeit.

Hoe dat komt? Dat weet ik niet. Wat ik wél weet, is dat je tegenwoordig uit meerdere online pianocursussen kunt kiezen. Cursussen waarmee je kunt leren om goed op een piano te gaan spelen.

Als ik het over een goede pianocursus heb, kom ik al snel bij René Knops uit. Hij heeft in de afgelopen jaren namelijk meerdere pianocursussen op de markt gebracht.

Zijn Pianoles van René cursus heb ik reeds uit mogen proberen, evenals de Pop Piano Masterclass. Recentelijk heeft hij echter nóg een pianocursus uitgebracht; de Pianogeheimen Online Instapcursus. In deze Pianogeheimen Online Instapcursus review vertel ik je graag alles over deze cursus.

De Pianogeheimen Online Instapcursus in vogelvlucht

Rene Knops heeft zich met deze cursus op een specifieke doelgroep gericht. Op mensen die op dit moment nog géén piano kunnen spelen, maar dat graag op korte termijn wél kunnen. Om dat mogelijk te maken, heeft hij deze online pianocursus ontwikkeld. Een online instapcursus die slechts 2 weken duurt.

Kun je nou echt veel in 2 weken tijd leren? Uit eigen ervaring kan ik daar het volgende over concluderen: ja, dankzij René Knops is dat zeker mogelijk. Met deze instapcursus ga je enkele basisvaardigheden tot in perfectie leren:

 • Hoe je de piano op de juiste manier kunt bespelen
 • Wat de juiste houding achter een piano is
 • Hoe het toetsenbord van een piano werkt
 • Hoe je met akkoorden kunt spelen
 • En je gaat ook direct jouw 1e liedje zelfstandig spelen

Wie heeft de Pianogeheimen Online Instapcursus ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaar van deze cursus heb ik reeds laten vallen; René Knops. Als je op zoek naar een online pianocursus bent, is de kans overigens vrij groot dat je zijn naam tegen bent gekomen.

Zoals ik eerder in deze Pianogeheimen Online Instapcursus review al stelde, heeft hij namelijk meerdere pianocursussen ontwikkeld. Veel van deze cursussen kunnen op lovende woorden rekenen.

René Knops

Maar, wie is René Knops nou precies? Allereerst kan ik stellen dat René een ervaren pianist is. Al vanaf jonge leeftijd houdt hij zich eigenlijk fulltime bezig met dit instrument. Een piano kent voor hem dan ook geen geheimen.

Lange tijd geleden bedacht René zich dat hij graag zijn kennis wil delen. Om dat mogelijk te maken, startte hij met zijn eigen muziekschool in Berkel-Enschot. In dit Brabantse plaatsje werd zijn muziekschool al snel vrij populair. Het lastige was alleen dat deze school voor bijvoorbeeld Groningers en Utrechters niet heel interessant was.

rene knops beginners cursus

Om dat wel voor elkaar te krijgen, besloot René om online pianocursussen uit te gaan geven. De Pianogeheimen Online Instapcursus is daar één van de vele voorbeelden van.

Ondertussen is René geëmigreerd naar Spanje; hij heeft dan ook afscheid van zijn eigen muziekschool genomen, maar nog niet van zijn eigen online business. Met zijn eigen online piano business is hij nog steeds flink aan de weg aan het timmeren.

Kun je René Knops vertrouwen?

Ja, dat kun je absoluut. Ik heb namelijk bijzonder goede ervaringen met hem. Én ook met zijn cursussen.

Zo is gebleken dat zijn cursussen aan de verwachtingen voldoen en dat René onwijs sympathiek is. Op het internet kom je bovendien geen negatieve beoordelingen over hem tegen. Dat is wat mij betreft ook veelzeggend voor zijn kennis, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Je kunt je dan ook met een gerust hart aanmelden voor de Pianogeheimen Online Instapcursus!

Inhoud van de Pianogeheimen Online Instapcursus

Zoals je eerder in deze Pianogeheimen Online Instapcursus review al hebt kunnen lezen, ga je het nodige leren in deze cursus. Daar was ik zelf in eerste instantie behoorlijk verbaasd over.

Waarom? Omdat deze cursus slechts 2 weken duurt. Kun je in 2 weken tijd nou echt zóveel kennis op doen? Ja, René Knops laat met deze cursus duidelijk zien dat dit mogelijk is.

Dit is onder meer aan de samenstelling van deze cursus te danken:

 • Je krijgt toegang tot 7 pianolessen. Deze lessen zijn voorzien van duidelijke instructievideo’s. Deze video’s maken het niet alleen duidelijker, maar ook een stuk leuker.
 • Je krijgt toegang tot een uitgebreide koopgids. Met dank aan deze koopgids kun je voor jezelf de beste piano gaan kopen.
 • Je gaat kennismaken met de unieke lesmethode van René. Dankzij deze lesmethode kun je – ook maanden na het volgen van deze cursus – jouw kennis bijspijkeren. Zodoende ben je blijvend in staat om jouw favoriete songs op de piano te spelen. Geheel zelfstandig.

Ben ik te spreken over de inhoud van de Pianogeheimen Online Instapcursus? Ja, absoluut. Eigenlijk wil ik je hierover het volgende aanraden: je moet deze cursus eigenlijk met eigen ogen aanschouwen. Het is namelijk voor mij relatief lastig om deze cursus goed onder woorden te brengen. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat je veel aan deze cursus gaat hebben!

Bonussen bij de Pianogeheimen Online Instapcursus

Zoals ik van René Knops gewend ben, krijg je ook bij deze cursus de beschikking over de nodige bonussen:

 • Een akkoordenboek. Dit akkoordenboek is volledig in een pdf bestand gegoten en is onwijs waardevol. Dankzij dit boek ga je begrijpen wat akkoorden zijn, hoe akkoorden werken en wat je zelf aan akkoorden hebt.
 • Snelstartgids Piano leren spelen. Ook deze gids is in mijn ogen een mooie aanvulling op de cursus. Met dank aan deze gids – in de vorm van een pdf bestand - leer je de basis van het pianospelen.
 • Toegang tot het forum. Tevens krijg je als cursist toegang tot het interactieve forum van René Knops. Ik heb zelf mogen ervaren dat dit forum behoorlijk actief – en gezellig – is.
 • Een app. Tevens krijg je toegang tot de speciale app van René Knops. Door deze app op bijvoorbeeld jouw smartphone of tablet te installeren, kun je deze cursus ook online volgen.
 • Altijd antwoord op jouw vragen. Via de online cursusomgeving kun je ook jouw vragen aan René stellen. Je kunt ervan uit gaan dat je spoedig (en uitgebreid) een antwoord krijgt.
 • Levenslange toegang. Tot slot heeft René ervoor gekozen om je levenslang toegang tot deze cursus te geven. Een keuze waar ik volledig achter sta en die ik vrij tof vind!

Mijn Pianogeheimen Online Instapcursus review + ervaringen

Zijn mijn ervaringen met de Pianogeheimen Online Instapcursus positief? Ja, ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met deze cursus. De cursus is uitgebreid, de cursus is leuk om te volgen en de cursus is van een hoog niveau.

Met name over dat laatste verbaas ik me uitermate, aangezien de cursus slechts 2 weken duurt. René Knops laat in ieder geval blijken dat je in 2 weken tijd echt heel veel kunt leren.

Overigens ben ik over René Knops sowieso erg te spreken. Hij heeft meerdere succesvolle pianocursussen op de markt gebracht; het is uiteraard niet voor niets dat deze cursussen zo populair zijn geworden. Hierbij vind ik het ook geweldig dat René bij deze cursus voor de nodige bonussen gezorgd heeft!

Ervaringen van anderen

Zijn de ervaringen van andere cursisten van de Pianogeheimen Online Instapcursus ook zo positief? Ja, daar komt het wel op neer. Online ben ik meerdere beoordelingen tegengekomen, waarbij eigenlijk elke beoordeling positief is. Onder meer de volgende beoordelingen zijn in mijn ogen veelzeggend voor de tevredenheid van de cursisten:

ervaringen pianogeheimen instapcursus

De prijs van de Pianogeheimen Online Instapcursus

Zou jij graag op korte termijn piano willen leren spelen? En spreekt de Pianogeheimen Online Instapcursus jou daarom wel aan? Dan heb ik nóg meer goed nieuws voor je. René Knops heeft namelijk voor een heel interessant prijskaartje gezorgd.

Wat je voor de Pianogeheimen Online Instapcursus moet betalen? Als je je via deze link aanmeldt, betaal je een bedrag van slechts 9,95 euro. Dit is vooral te danken aan de unieke actiekorting van 37,05 euro. Normaal gesproken betaal je namelijk een bedrag van 47,00 euro. Een geweldige kortingsactie dus!

Garantie

Weet je niet 100% zeker of de Pianogeheimen Online Instapcursus iets voor jou is? Dan wil ik je graag op de 30 dagen bedenktermijn wijzen. René heeft hier bewust voor gekozen, zodat jij altijd nog van jouw aankoop af kunt zien.

garantie pianogeheimen

Conclusie: de Pianogeheimen Online Instapcursus volgen of niet?

Kan ik je het volgen van de Pianogeheimen Online Instapcursus aanraden? Ja, dat kan ik je absoluut. In mijn ogen heeft René Knops wederom voor een unieke pianocursus gezorgd. Een pianocursus die slechts 2 weken duurt, maar wel ongekend uitgebreid is.

Dit klinkt als iets wat onmogelijk is, maar René laat blijken dat dit zeker mogelijk is.

Ook over de kwaliteit, het prijskaartje en de bonussen ben ik erg te spreken. Als je je direct voor de Pianogeheimen Online Instapcursus aan wilt melden, doe je dit het beste via onderstaande kortingslink. Dankzij deze link profiteer je namelijk direct van de korting van 37 euro. Daarmee wordt het volgen van de Pianogeheimen Online Instapcursus alleen maar leuker (en voordeliger)!

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Reactie plaatsen