Review: Is Labradoodle Geheimen van Piet de Jong de moeite waard?
26 februari 2020 
in Dieren

Review: Is Labradoodle Geheimen van Piet de Jong de moeite waard?

Denk je eraan om Labradoodle Geheimen van Piet de Jong kopen? Waarschijnlijk wel. Anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Je twijfelt nog of het Labradoodle boek in PDF de moeite waard is. Daarom ben je opzoek gegaan naar Labradoodle Geheimen reviews, recensies en ervaringen.

Zodoende ben je op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook.

Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten voordat je het Labradoodle Geheimen boek besluit te kopen.

De Labradoodle als hond

De Labradoodle is een echte knuffelhond met zijn zachte en krullende haren. Oorspronkelijk komt deze hond uit Australië, waar de hond ontstaan als kruising tussen 2 hondenrassen, namelijk:

 • Labrador (Labrador in het Engels)
 • Poedel (Poodle in het Engels)

In 1989 zijn deze twee hondenrassen voor het eerst succesvol met elkaar gekruist. Daarna heeft de Labradoodle veel mensenharten voor zich gewonnen. Inmiddels behoort dit hondenras bij een van de meest populaire kruisingen.

Labradoodles zijn slimme, opgewekte en aardige honden. Wat betreft opvoeding zijn het niet de meest moeilijke honden. Je kunt ze allerlei trucjes, patronen en gebruiken aanleren.

De juiste opvoeding daarvoor is echter belangrijk. Door de Labradoodle pup de nodige aandacht en begeleiding te geven leid je een leuke, vriendelijke en aardige hond op.

Wat is Labradoodle Geheimen?

In deze Labradoodle Geheimen review bespreken we het boek van Piet de Jong. Het boek is een digitaal handboek van 200 pagina’s voor het succesvol opvoeden van een Labradoodle hond. Dat betekent dat het een ebook is in PDF formaat.

Iets concreter, dit is wat je gaat leren in het boek:

 • Geschiedenis en rasmerken
 • Waar je op moet letten bij de aanschaf van een Labradoodle
 • Hoe je een pup zinnelijk maakt
 • Wat je op moet letten tijdens de opvoeding
 • Hoe je Labradoodle luistert naar apporteren
 • Wat je een Labradoodle WEL en NIET moet geven als voeding
 • Hoe je de zachte vacht van een Labradoodle het beste kunt verzorgen
 • Zorgen voor een goede gezondheid
 • Hoe je Labradoodles succesvol kunt fokken
 • Wat de beste werkwijze is voor herplaatsing

Kortom; in Labradoodle Geheimen leer je alles wat je moet weten voor een goede opvoeding en omgang met je Labradoodle hond. Met 200 pagina’s ontdek je alles wat je moet weten.

Bij aanschaf krijg je nog enkele bonussen die dieper op bepaalde materie ingaan. Later in deze recensie bespreken we deze bonussen.

Wie is de auteur?

De auteur van Labradoodle Geheimen is Piet de Jong. Tenminste, dat is wat we op de verkooppagina van het boek vinden. Er staat op die pagina echter geen foto van Piet.

Als we in Google zoeken naar de naam ‘Piet de Jong’ zien we op de 1e pagina alleen zoekresultaten van de oud-ministerpresident Piet de Jong. We verwachten niet dat dit de Piet de Jong is die het boek Labradoodle Geheimen heeft geschreven.

piet-de-jong-betrouwbaar

Inschrijving Blue Sky Marketing bij de KvK

Verder zijn er op het internet geen sporen te vinden van Piet de Jong als auteur van Labradoodle Geheimen. Via de Kvk gegevens op de verkooppagina komen we uit bij het bedrijf Blue Sky Marketing. Dat bedrijf zit ook achter de producten:

Waarschijnlijk bestaat de Piet de Jong van Labradoodle Geheimen niet echt. Het is een pseudoniem (nepnaam), wat gebruikt wordt voor marketingdoeleinden. Een pseudoniem hoeft echter niet te betekenen dat de kwaliteit van het boek slecht is.

Is Piet de Jong betrouwbaar?

Voordat je het boek aanschaft wil je weten of Piet de Jong te vertrouwen is. Beter gezegd; of Blue Sky Marketing betrouwbaar is. Zoals we ontdekt hebben bestaat Piet dus niet.

Het gebruik van een pseudoniem doet bij ons de oren spitsen en ogen openen. We hebben daarom grondig onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van het bedrijf achter Labradoodle Geheimen. Dit is wat we bedaan hebben:

 • KvK gegevens nagetrokken: Zover wij kunnen zien bij de Kamer van Koophandel staat het bedrijf Blue Sky Marketing netjes ingeschreven. Daarnaast zijn er bij de KvK geen klachten tegenover het bedrijf bekend. Dat is positief.
 • Labradoodle Geheimen aangeschaft: Om te kijken of het bedrijf ook echt de beloftes waarmaakt die het op de verkooppagina doet hebben we het product aangeschaft. Binnen enkele seconden na betaling werden we doorgestuurd naar de downloadpagina en konden we Labradoodle Geheimen veilig downloaden.
 • Ervaringen van anderen bekeken: Op het internet hebben we gezocht naar reviews en ervaringen van anderen met het Labradoodle boek. Hierbij zijn we geen verontrustende dingen tegenkomen die stuiten op oplichting of niet nakomen van beloftes. Later in deze review gaan we naar enkele van deze Labradoodle Geheimen ervaringen kijken.

Op basis van ons grondige onderzoek kunnen we concluderen dat het Piet de Jong, en dan vooral Blue Sky Marketing, volledig te vertrouwen is. Naar de kwaliteit van het product kijken we zodadelijk in deze review.

Inhoud Labradoodle Geheimen pakket

Labradoodle Geheimen is niet alleen één boek. Het is een compleet pakket, wat bestaat uit meerdere ebooks. Dit is wat je krijgt bij aanschaf van het Labradoodle Geheimen pakket:

 • Labradoodle Geheimen boek: Over de inhoud van het boek zijn we eerder in deze review al uitgeweid. Het is 200 pagina’s bomvol informatie over de Labradoodle.
 • Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy: Het ebook bestaat uit 25 pagina’s inclusief kaft, inleiding en nawoord. Dit boek in PDF behandelt specifiek waar je op moet letten bij aanschaf en opvoeding van een Labradoodle Pup. Ondanks dat het lettertype groot is, staan er enkele handige tips en adviezen in het boek. Bijvoorbeeld dat je nooit een uitlooplijn moet kopen voor een Labradoodle Pup.
 • Baas Over Je Eigen Labradoodle: In 40 pagina’s behandelt dit ebook precies hoe je een goede relatie opbouwt tussen jou en de hond. Een relatie waarin de hond jou ziet als baas en daaraan gehoorzaamd. Een voorbeeld; hoe en wanneer je de hond eten geeft beïnvloedt de relatie.
 • Honden Training Geheimen: Dit ebook bestaat uit 34 pagina’s met informatie voor het trainen en begrijpen van je Labradoodle. Eerst vertelt Piet de basisinformatie en daarna behandelt hij verschillende trainingstechnieken.
 • Je Labradoodle Laten Komen Op Komando: Deze bonus bestaat uit 15 pagina’s en is daarmee het kleinste bonus ebook. Ondanks dat er links en rechts nog wel iets nieuws staat in het boek, wordt het merendeel behandelt in de andere bonus ebooks. Voor deze bonus hoef je het niet te doen.
inhoud-labradoodle-geheimen-pakket

Naast deze bonussen belooft Piet de bonus ‘Levenslange Updates’. Die bonus betekent dat je bij vernieuwingen van het boek een nieuwe versie toegestuurd krijgt. Dit klinkt leuk, maar als het boek nooit güpdatet wordt is het gebakken lucht. We kunnen tot nu toe niets zeggen over deze bonus.

Kortom; het Labradoodle Geheimen Pakket is een bomvol pakket met waardevolle informatie, tips en adviezen voor je Labradoodle.

Onze Labradoodle Geheimen review + ervaring

Deze Labradoodle Geheimen review is niet compleet zonder onze eigen mening en ervaring over het boek van Piet de Jong. Wij schafte het pakket aan en namen het kritisch door. Hieronder lees je wat onze Labradoodle Geheimen recensie is.

Wat direct opvalt als we voor de eerste keer door het ebook scrollen is dat er bijna geen afbeeldingen in het boek staan. Om precies te zijn, 2 afbeeldingen. Dit betekent niet direct een slecht punt, aangezien afbeeldingen in veel boeken als opvulling dienen.

Dit brengt ons bij de lay-out. Het ziet er naar uit dat er niet veel aandacht aan besteed is. De pagina’s zijn zeer simpel opgezet met een paginanummer rechtsonder en koptekst bovenaan. That’s it.

Als we boek als PDF gaan lezen moeten we zeggen dat deze lay-out veel rust geeft. Het zorgt niet voor onnodige afleiding. Tussen de regels is de nodige witruimte gelaten, waardoor het geen lange lappen tekst zijn. Hierdoor, en de logische opbouw van hoofdstukken, leest het boek lekker weg.

De informatie in het boek bestempelen wij als waardevol, concreet en praktisch. Je kunt er direct mee aan de slag, en het wordt duidelijk uitgelegd. Door de bronvermelding bij de informatie zie je dat het geen uit de lucht gegrepen informatie is.

Bonussen review

Eerder in deze review benoemde we wat de bonussen zijn van het Labradoodle Geheimen pakket. Wat wij van deze bonussen vinden?

Over het algemeen komt onze review en ervaring over de bonussen overeen met die van het Labradoodle Geheimen boek. Dit betekent:

 • Weinig afbeeldingen
 • Minimalistische lay-out (= weinig afleiding)
 • Logische opbouw van hoofdstukken
 • Ebooks die lekker weglezen
 • Waardevolle, concrete en praktische informatie

De bonus ‘Je Labradoodle Laten Komen Op Komando’ is in onze ogen niet waarde toevoegend. Met slechts 15 pagina’s + veel dubbele informatie had deze bonus evengoed weg gelaten kunnen worden.

Kortom; wij zijn in algemeenheid bijzonder goed te spreken over de bonussen die je krijgt bij aanschaf van het Labradoodle Geheimen boek. Weinig pakketten bieden zulke waardevolle bonussen.

Ervaringen van anderen

Naast onze ervaring als professioneel reviewer, is het ook goed om te weten wat klanten van Labradoodle Geheimen vinden. Wij hebben daarom het internet afgezocht naar ervaringen en recensies van klanten.

Grofweg 98% van de recensies is positief. Een kleine groep is minder positief. Wij verwachten dat dit komt omdat ze een verkeerde verwachting hadden van wat het Labradoodle boek ze te bieden heeft. Hieronder enkele reviews:

 • Annelyn heeft het boek uitgeprint en arceert de belangrijkste informatie. Ze vindt het boek erg waardevol, zoals je leest in haar recensie:
annelyn-ervaring-labradoodle-geheimen
 • Gerty is kort maar krachtig in haar review. Interessant, goede informatie en goede tips.
recensie-gerty
 • Familie de Vries heeft nog geen Labradoodle, maar leest zich alvast in. Ze vinden de tips en informatie goud waard zoals te lezen is in hun ervaring met het boek:
labradoodle-boek-review

Zoals je hebt kunnen lezen in de recensies zijn deze klanten goed te spreken over het Labradoodle Geheimen boek. Dit vinden wij ook niet gek, want het is een zeer goed product.

Wil je meer ervaringen lezen? Bekijk deze pagina dan>>

De prijs van het ebook

De prijs van Labradoodle Geheimen is 37 euro. Tenminste, als je gebruik maakt van de speciale kortingspagina. Voor nog geen 4 tientjes krijg je het Labradoodle Geheimen boek + alle bonussen.

Piet biedt verschillende betaalopties. Dit zijn:

 • iDEAL
 • iDEAL QR
 • Machtiging (eenmalig)
 • PayPal
 • Bancontact
 • Sofort

Zodra de betaling gelukt is word je doorgestuurd naar de downloadpagina. Dit duurt ongeveer 30 seconden. Op die pagina kun je direct Labradoodle Geheimen en bonussen downloaden.

Per mail ontvang je de aankoopbevestiging samen met de factuur. Bewaar dit bewijs en de factuur goed. Er zit namelijk garantie op je aankoop.

Garantie

Bij aanschaf geeft Piet je een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dat betekent dat je 60 dagen de tijd hebt om te kijken of het boek naar verwachting is.

Ben je niet tevreden over het boek? Dan stuur je Piet binnen 60 dagen na aankoop een mailtje met het verzoek om teruggaaf van je geld.

garantie-piet-de-jong

Zonder moeilijke vragen te stellen stort Piet het geld terug op je rekening. Zodoende heb je 60 dagen de tijd om Labradoodle Geheimen risicoloos uit te proberen.

Conclusie Labradoodle Geheimen review

Zoals je in deze Labradoodle Geheimen review hebt kunnen lezen zijn wij goed te spreken over het pakket van Piet de Jong.

In eerste instantie vonden wij het niet prettig om te weten dat Piet een fictief persoon is. Echter, na grondig onderzoek, kunnen we concluderen dat het bedrijf volledig te vertrouwen is.

Voor nog geen 4 tientjes krijg je een zeer uitgebreid pakket over alles wat je moet weten voor het kopen en houden van een Labradoodle. Zo uitgebreid als dit pakket zie je er maar weinig.

Met Blue Sky Marketing heb ik de afspraak gemaakt om een extra bonus aan te bieden. Deze bonus krijg je alleen als je het product aanschaft via onderstaande link.

Wil je een Labradoodle aanschaffen of heb je er al een? Dan raden wij Labradoodle Geheimen van harte aan.

Ga DIRECT aan de slag

Over de schrijver
Ik help mensen met het kopen van de juiste producten op het internet. Op Review Huis.nl laat ik je zien welke producten je geld waard zijn én welke producten niet. In mijn reviews ben ik eerlijk over de kwaliteit van een product.
Pieter Dijkshoorn
Door

Pieter Dijkshoorn

op 21 Sep 2021

Hoi Willem,Leuke review over een leuk hondenras. Mooie en rustige lay-out van de pagina ook. Goed dat je hier en daar kritisch bent over de mindere punten van dit digitale Labradoodle pakket. Volgens mij bespreek je alles wat de aspirant koper zou moeten weten. Met andere woorden: een uitstekende review.Groeten,Pieter

Willem
Door

Willem

op 27 Sep 2021

Hoi Pieter,Bedankt voor de mooi woorden! Heb je zelf het ebook aangeschaft na het lezen van deze review over het Labraddolde Geheimen ebook? Wat vond je ervan?Ik hoor het graag!

Reactie plaatsen